Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Iki Vasario 1d. Transporto direktoriaus debatai [Baigėsi - Haroldas_Dark]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
17 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

 Debatuose balsuoti gali tik tą teisę turintys asmenys ( mąstantys, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai,

administratoriai ). Visi kiti už bereikšmius komentarus temoje bus baudžiami. Ne komisiją sudarančių žaidėjų komentarai bus trinami. 

                                                                                                  

                                                                                               

 

Etapo dalyviai:

Grantas_Palme

Haroldas_Dark

Rokas_Gibson

 

Klausymai užduoti debatų nariams.

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.

2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?

3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?

4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai transporto darbe reikalingi?

5. Dabartinių merų, transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.

6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).

 

                                                                                                  

 

                                                                                  Kandidatų atsakymai į klausimus

 

                                                                                                  

 

Grantas_Palme - (Anketa)

 

1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai. Įvesti tokius dalykus kaip:

  • Savaitės geriausias Transporto firmos darbuotojas
  • Transporto firmos darbuotojų pagirimų skiltis forume
  • Profesonolaus taksisto rangas.
  • Taip pat pasitarus su esamais direktoriais įvesti keleta naujų taisyklių. 
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema? Firmoje būtu rengiama nemažai mega ir mini konkursų. Mega konkursai apie dviejų savaičių trukmės, mini rengiami darbinėje racijoje.
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?Būtu labai atidžoiai stebimas darbas, išklausomas kiekvienas darbuotojas Aš, kaip direktorius rodyčiau pavizdinį elegesį. Kaip jau sakiau būtu daug konkursų kurie prablaškytų darbuotojus. Skatinčiau daugiau bendrauti, nes bendraujant nuvaromas nuobodulys.
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai transporto darbe reikalingi?Be abejo. Tai reikalinga visuose darbuose, o ypač tokiame, kur darbuotojai padeda kitiems.
5. Dabartinių merų, transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas. Dėl direktorių ir merų darbo neturiu jokių nusiskundimų.
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis? Gerai nepažystų kitų etapo dalyvių, todėl nežinau kuom išsiskiriu, manau visi esam lygūs.

 

7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).Esu, kaip ir dauguma. Turiu keleta geru savybių, nežiūriu į apkalbinėjimus, piktus kėslus rimtai, sugebu atleisti. Orentuojuosi taisykle "Kaip tu darysi taip ir pats gausi". Serveryje iki šiolei rimtų pareigų neturėjau, tik esu buvęs baikerių direktoriumi vieną kart. Tačiau stengiuosi pakliūti visur kur tik įmanoma, nuo naujokų verbuotojų iki direktoriaus pareigų.
 
Dėkui, kad išklausėt Grantas_Palme
 
                                                                                                           
 
Haroldas_Dark - (Anketa)
 
1. Kaip ir minėjau pereituose debatuose, mano idėja bus susijusia su  akcijom, kaip "Penktadienis - darbiniu uniformų laisvadienis" bei klausimų ir atsakymų pusvalandis naujiems darbuotojams, kurie dirba pirmą karta darbą su pakvietimu. Atrodo šios idėjos yra tiesmukos, bet iš tiesu tai yra jau šis bei tas, nes norint sugalvoti idėja, kuri nereikalautų atnaujinimo pagalbos, reikia pakankamai daug laiko, priklausant kaip asmuo nori nustebinti tiek darbuotojus, tiek serverio žaidėjus. Ir galiausiai stengiuosi susitarti su merais ir kitais direktoriais, kad šiek tiek sumažintu šiek tiek naudingumo balų skaičių.
 
2. Į šį klausimą dauguma atsakytų - "rengti daugiau mini atrankų". NE. Vien mini atrankų darymas nėra išeitis. Kartais, kad ir turint 10 darbuotojų, kurie išties yra darbingi ir sugeba įveikti darbo krūvi, galima išgelbėti visa firma nuo darbuotoju trūkumo. Žinoma, norint, kad darbuotojų trūkumas visiškai būtų sutvarkytas, tai galų galiausiai galime ir kurti konkursus arba teigti dideles piniginės premijas, kurios skatintų darbuotoju skaičių augimą ir pozityvų bendradarbiavimą su kolegomis.
 
3. Kaip ir minėjau pirmame klausime, norint, kad nebūtų tos pačios rutinos, tai galime rengti įvairias akcijas, kurios pagyvins tiek darbuotojų darbo dieną, tiek ne darbo metu. Pavyzdžiui, jei penktadienis būtų nedarbinių uniformų laisvadienis, tai tarkim šeštadienis būtų spalvų gimtadienis t.y darbuotojai galės dažytis įvairiomis spalvomis tą dieną. Kitaip tariant stengtis rengti kuo skirtingesnes akcijas, kurios nereikalautų atnaujinimo, tuomet darbuotojai bus linksmesni ir pats darbas atrodys įdomesnis.
 
4. Konkursai yra reikalingi tik tuomet, kai jame galėtų dalyvauti kone visi t.y reikia rengti tokius konkursus, kurie yra skirti ne tik GFX'eriams arba MAPP'periams, bet, ir paprastiems žaidėjams, kuriems nereikės siųstis įvairių darbo programų, nes jei padarysi konkursą konkrečiai  GFX'eriams, tai  dalyvių skaičius bus mažesnis, o kai padarysi konkursą skirtą visiems, tai dalyvių skaičius bus didesnis.
 
5. Tiek vienus, tiek kitus vertinu pozityviai. Žinoma, pasitaiko klaidų tiek iš direktorių pusės, tiek iš merų, bet kas jų nedaro? Jei asmuo nedaro klaidų, tai reiškiasi jis yra robotas...? Klysti yra žmogiška, bet tos žmogiškumo klaidos  turi būti saikingos.
 
6. Išskirtinis gal ir nesu, bet iš tiesų galiu pasididžiuoti, kad gebu išeiti iš bandos būrio  jausmo ir pareikšti visai kitokia nuomonę, nei kiti žmonės, kurie tik te sugeba būti bandoj ir viskam pritarti Jei žmogus geba mąstyti ir nežiūrėti ką kiti daro, tai tą asmenį galime laikyti mąstančiu ir gebančiu rišliai protauti.
 
7. Keletas faktų. Serveryje pradėjau žaisti nuo 2012m Kovo mėnesio. 2012m Balandžio mėnesį susikūriau savo forumo paskyra. 2013m Balandžio mėnesį tapau dabartiniu "Prisistatymo skilties moderatorius", 2014m gavau Baikerių direktorių (2kartus), 2014m Taip pat gavau Dealerių direktorių. 2014m pavasarį pelniau "Mąstančiojo" forumo titulą  2014-10-15 Gavau Pasiūlymų skilties moderatorių, kurios išbuvau mėnesį, nes šią skiltį užšaldė administratorius. Žmonių išrinktas 2014-12-20d tapau "Geriausiu metų moderatoriumi"
 
                                                                                                    
 
Rokas_Gibson - (Anketa)
 
1. Įdėjos darbui; pakeitimai ir pasiūlymai.
Sveiki. Pradėsiu nuo kokios būtų idėjos mano šioj firmoj tai:
1. Teamspeak įvedimas į firma kad darbuotojai tarpusavį dažniau bendrautų ir būtų nevagiami iškvietimai.
2.Treniruotės po atrankų naujokams.
3.Paklausti privažiavus. "Laba diena kur jus nuvešti."
Ir daug kitų naujovių pasitardamas su kitais direktoriais, bei esamais firmos direktoriais.
Pakeitimai gal ir nebūtų dideli bet pakistų paaukštinimo sistema bei  atsirastų gal ir rangai.
 
2. Kaip firmoje bus sprendžiama darbuotojų trūkumo problema?
Klausiat kaip spręsiu firmoj darbuotojų trukumą bei aktyvumą.  Pagrindinės atrankos kurios vyksta Šeštadienį ir Trečiadienį bus vykdomos serveryje apklausinėjant per telefonu, o mini atrankos vyks per teamspeak gyvai apklausos  būdu. Per pagrindines atrankas bus renkama 10-15 aktyviu darbuotojų grupė kuriem prie algų bus papildomi pinigai jeigu gerai ir aktyviai dirbs. Ta 10-15 darbuotojų komanda turės būti teamspeak ta darbo savaite ir aktyviai bendrauti imti iškvietimus bei kiekvieną įspėti dėl paimto iškvietimo. Bus daromi konkursai,laiko treniruotės ir kt.
 
3. Kokiais būdais bus užtikrintas geras darbuotojų darbas firmoje, užtikrinta nepasikartojanti rutina darbe?
Kaip minėjau būtų Konkursai, mini eventai, laiko treniruotės. Bei kiekviena savaite keistųsi aktyvių darbuotojų grupelė tad kiekvienas vis galėtų susipažinti su nauju žmogumi.
 
4. Ar premijos darbuotojams, konkursų rengimai transporto darbe reikalingi?
 
Taip reikalingi, premijos išliks tos pačios o jei su kitais direktoriais nutarsim padidint tai ir padidinsim. Nes kiekvienas darbuotojas džiaugiasi gavęs premija ir kaip pamato kad buvo geriausias svaitės darbuotojas. Tai net dar būtų galima sukurti geriausia savaitės drbuotojo skiltį kai darbuotojas gauna premija.
 
5. Dabartinių merų, transporto firmos ir jos direktoriaus darbo įvertinimas.
 
Serverio Administratorius aš gerbiu bei Merus. Mantas_Impact yra geras firmos direktorius ir visada jį palaikiau ir prieš jį nieko blogo neturėjau. Pas jį firmoj dirbau metus laiko viską žinau kaip kas vyksta kaip reik pagalbos direktoriai tikrai padeda. O Saulius_Bareikis gal ir blogai pasielgiau jam taip parašydamas bet visi mes klystam ir sėkmės tau direktoriuose.
 
6. Kuo išsiskiri iš kitų, antrojo etapo dalyvių? Kuo esi geresnis, kuo blogesnis?
Šeip mano manymu geri ir verti visi trys esam šio posto. Bet kodėl aš nes nežaidžiu pokerį visą savo laiką skyriau tik taxi darbui. Kuo blogesnis tik kad negražiai pasielgiau kaip išrinko antra direktorių. Kad noriu atnešti nauja idėja į šį serverį bei šią firma kuriai labiausiai tai tinka nes taksistai taigi realybėje ir bendrauja per racijas ir perduoda viens kitam žinias arba naujienas,
 
7. Įdomi informacija apie tave, istorijos (stengtis nekartoti ką prieš tai parašei anketoje).
Ir dar įdomios informacijos apie mane: Tai kad gyvenu Kaune, žaidime esu ramus žmogus bet realybėje kartais ir pykstantis dažnai klausau muzika savanoriauju bei gaminu maistą. Tikras vardas Žygimantas. Žaidime jūs žinot mane kaip žmogų kuris dirbo taksistu visalaik jum padėdavo, su sutardavau su tuo bendraudavau bet niekuo priešais nelaikau. Lsg radijos Dj narys kartais jus prajuokinantis o kartais ir ne per teamspeak tai labiausiai. Nu tiek tos istorijos.
 
                                                                                                      

 

                                                         Atsakymus į užduotus klausimus debatų dalyviai man turi atsiųsti asmenine žinute.

 

Debatai vyksta iki Vasario 1 dienos, linkius sėkmės!

 

Balsuodami turite pabrėžti, kokias pareigas užimate.

 

Už neargumentuotą nuomonę bus atimami taškai.

 

Balsų prašymas susilauks gėdos bei tam tikrų sankcijų.


  • 0

#2
Guest_Marozas_*

Guest_Marozas_*
  • Svečias

Povilas Marozas mąstantis.

 

Savo balsą atiduodu Grantui Palmiai ir Haroldui Dark.

Grantas Palme visada pilnas įdėjų, tiek žaidimui tiek forumui. Man rodos tai pirmas jo direktoriaus postas.

Haroldas Dark tai senas žaidėjas. Man rodos dar nesu matęs šio asmens direktoriaus poste, norėtūsi pamatyti.

 

O tu Gibsonai jau gali leavinti, tau be šansu.


  • 0

#3
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Moderatorius

Savo balsą skiriu Haroldui_Dark - esi nuostabus žmogus, tikrai vertas šio direktoriaus posto. Taip pat mane sudomino tavo idėjos. Sėkmės tau ir kitiems kandidatams!
  • 0

#4
Guest_Carillo_*

Guest_Carillo_*
  • Svečias

Moderatorius, direktorius - Fernando_Carillo.

 

Savo balsus atiduodu Haroldas_Dark. Šių pareigų senai siekiantis žmogus, senai pažįstamas, turintis puikų charakterį, sėkmės.


  • 0

#5
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Vega - admin/mastantis/moderatorius ir t.t.

 

Balsus skyriu Haroldui_Dark, zmogus sumanus nestokojantis kritikos, tikiuosi taip pat gerai ja ir priima. Tada puikiai galetu tvarkytis su direktorium.


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#6
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Moderatorė Mante_Guavera

Grantas - nesame per daug bendravę, bet pasirodei malonus, draugiškas žmogus. Manau laikas ir tau kažką pasiekti.

 

Haroldas - taipogi nesame daug bendravę, bet esi protingas, bendraujantis žmogus.

 

Rokas - neturiu apie tave nuomonės susidariusi, tik tiek, kad ilgai dirbi transporte...

 

Savo balsą daliju per pusę. T.y. Grantui ir Haroldui


  • 0

#7
⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧

⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧

    ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧ ⁧⁧

  • Veteranas
  • 945 Pranešimai

Autoklubo direktorius

 

Savo balsa duosiu Rokas_Gibson aciu uz demesi:)


  • 0

#8
Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

Savo balsą atiduodu Haroldui, sėkmės. 


  • 0

#9
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Moderatorius, adminas ir metu direktorius

 

Skiriu Haroldui. normaliausias mano manymu is siu kandidatu.


  • 1

#10
Henderson

Henderson

    Henderson

  • Forumo dalyvis
  • 921 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:g
  • VIP:t
  • XP:43500

Gaisrines direktorius savo balsa duodu Rokas_Gibson ilgai sieke sio posto ir stengesi tai parodyt visalaik bet niekas i jie nekreipe demesio visiem kitiem sekmes :)


  • 0

                                                                      


#11
Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

    Been there. Done that.

  • Veteranas
  • 1.525 Pranešimai
  • Gyv. vietaIsla De Muerta
  • Darbas:d
  • VIP:n

Rusas - Admin, Mastantis

 

Haroldas_Dark jau ilgai siekia to posto, bet vis nepasiekia. Dabar turbut jau pasieks. Sekmes, mano balsai tau.

Gibsonai negraziai elgeisi kai Saulius gavo dyrika :|


  • 0
Kas ant kito sako tas ant saves pasisako

#12
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.337 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Teisesaugos Direktorius Keith_Langford

 

Savo balsa skiriu Haroldas_Dark Vienintelis kandidatas kuriame matosi potencialas , nors nenurasyciau Grantas_Palme , bet si karta renkuos Harolda, sekmes.


  • 0

#13
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Mąstantis, Metu direktorius ir Dievas.

 

Haroldas_Dark Draugiškas, senas vilkas, mokantis išlaukt tai kas jam paskirta, savo visus 75taškus skiriu tau. Good luck


  • 0

#14
Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

    Administratorius

  • Veteranas
  • 1.790 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Henry_Tomasino - mechanikų direktorius.

 

Grantas_Palme - Mažai matomas esi serveryje,norėčiau pamatyti tave direktoriaus poste,bet ne šį kartą.

Haroldas_Dark - Savo balsą skiriu tau,nes manau esi tinkamiausias į šias pareigas.

Rokas_Gibson - Būčiau balsavęs už tave,bet pamačiau koks tu esi tai mano nuomonė pasikeite 180 laipsnių kampu.


  • 0


#15
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Tony_Martin - Administratorius,moderatorius,garbės/metų mechanikų direktorius.

 

Grantas_Palme - Na trūksta biškuti siekimo iš tavęs šio posto. Nepastebėjau tavo didesnių darbų,bet sekmės tau :)

 

Haroldas_Dark - Rimtas žmogus,forume daug prasmingų žodžių išreiškęs,forumo skilties darba atlieki nepriekaištingai. Serveryje taip pat pasižymėjes bendravimu. Manau tinki šiam postui. Už tave aš. Sekmės.

 

Rokas_Gibson - Sorry Rokai,tikrai duočiau tau visus savo taškus,bet negaliu praleisti to pro pirštus kaip pasiielgiai paskutinį kartą. Viskam yra ribos,na,bet lai lieka tau tik pamoka. Siek ir toliau šio posto,jei lauksi balsuosiu už tave !

 

Visus tašku skiriu Haroldas_Dark.  Sekmės visiems kandidatams.


  • 0

#16
Impact

Impact

    Viršila

  • Veteranas
  • 1.492 Pranešimai
  • Gyv. vietaUK
  • Darbas:Transporteris
  • VIP:Teip
  • ADMIN:Teip
  • XP:160k
  • Geriausias 2016 metų:Transporto direktorius!

Mantas_Impact Transporto direktorius/metu direktorius

 

Visus balsus atiduodu Haroldas_Dark reikia duoti šansą ir tau pasireikšti, pliusas kad ilgai sieki posto. :)


  • 0

#17
Guest_Kevin_Garnet_*

Guest_Kevin_Garnet_*
  • Svečias
Kevin_Garnet - Transporto garbės direktorius.

Savo visus balsus atiduodu Haroldas_Dark, rimčiausias kandidatas užimti dabar šias pareigas
  • 0

#18
Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

Rezultatai:

 

Grantas_Palme

Harry_Potter - 0.5 taško (Mąstantis, taškas padalintas dviems asmenims)

Mante_Guavera - 0.5 taško (Moderatorius, taškas padalintas dviems asmenims)

Iš viso 1 taškas.

 

 

 

Haroldas_Dark

Harry_Potter - 0.5 taško (Mąstantis, taškas padalintas dviems asmenims)

Tomas_Like - 1 taškas (Moderatorius)

Fernando_Carillo - 1 taškas (Moderatorius)

Joe_Vega - 4 taškai (Mąstantis, moderatorius, administratorius)

Mante_Guavera - 0.5 taško (Moderatorius, taškas padalintas dviems asmenims)

Saulius_Bareikis - 1 taškas (Direktorius)

Glen_Davis - 6 taškai (Moderatorius, administratorius, metų direktorius)

Tomas_Rusas - 3 taškai (Mąstantis, administratorius)

Keith_Langford - 1 taškas (Direktorius)

Rycka_Gollum – 4 taškai (Mąstantis, metų direktorius)

Henry_Tomasino - 1 taškas (Direktorius)

Tony_Martin – 9 taškai (Moderatorius, administratorius, garbes/metų direktorius)

Mantas_Impact - 4 taškai (Direktorius, metų direktorius)

Kevin_Garnet - 3 taškai (Garbes direktorius)

Iš viso 39 taškai.

 

 

 

Rokas_Gibson

Matteo_Denaro - 1 taškas (Direktorius)

Dzeky_Chan - 1 taškas (Direktorius)

Iš viso 2 taškai.

 

 

 

Haroldas_Dark stebinančiu rezultatu nugali kitus 2 antrojo etapo dalyvius ir tampa naujuoju Transporto Firmos direktoriumi!

Padėka visiems 3 nuostabiems pretendentams, komisijai.

Siūloma nenusivilti kandidatams, kuriems šį kartą nepavyko. Patekimas į debatus - tik parodo jūsų ėjimą teisingu keliu, didesnius šansus kitą kartą.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)