Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Youtube.com/Marozas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Marozas_*

Guest_Marozas_*
  • Svečias

Sveiki!

 

Kam šis forumas?

 Darausi iš to reklamą. Keliu čia video kuriuos jūs galite čia tiesiogiai peržiūrėti. Taip renku peržiūras, iš kurių gaunu pajamas iš YouTube.

 

YouTube

 Su kiekvienu nauju video, atsiras čia skiltis su pavadinimu. Atidarius, bus galima žiūrėti video. Visada paspaudus ant vaizdo įrašo nuoroda į YouTube, galėsit paspausti "Subscribe". Tokiu atveju, mano naujus vaizdo įrašus jums rodys tik įjungus YouTube pagrindinį puslapį.

 

Video

 Vaizdo įrašai bus visokio tipo, nuo visokių paprastu "remix" iki LSG reklamų ar šiaip kokių juokingų video. Šioje skiltyje galėsit peržiūrėti visą mano kūrybą.

 

Kuo būčiau naudingas?

 Peržiūrėjus vaizdo įrašą, visada gali nueiti ir paspausti "Like". Tokiu atveju mano vaizdo įrašas atsidurs ant tavo sienos, kaip mėgstamas turinys. Tuo plis reklama, ir mano paskyra vis didės.

 

Ačiū, kad žiūrite!

Like, Subscribe, Share.

 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)