Tj gal i ekrana kada reikejo grajuje paziet nicka
what
Hmmmm, čia kažkas manes klause ar aš žaidžiu ar tik prisistatymus keliu, tai per savo žaidimo laikotarpi tavęs dar neteko sutikt, tai tu žaidi ar nuotraukas tik naujini ?![]()
Ta brunete ziaurei zjbs ![]()
The spirit is life.
The mind is the builder.
The physical is the result.
Hmmmm, čia kažkas manes klause ar aš žaidžiu ar tik prisistatymus keliu, tai per savo žaidimo laikotarpi tavęs dar neteko sutikt, tai tu žaidi ar nuotraukas tik naujini ?
As pats pustreciu metu zaidziu (kolkas perma bane), bet ne syki nemaciau jos online ;DD, tiesiog jinai iesko pazinciu per lsg foruma, originalus seip sprendimas ![]()
The spirit is life.
The mind is the builder.
The physical is the result.
As pats pustreciu metu zaidziu (kolkas perma bane), bet ne syki nemaciau jos online ;DD, tiesiog jinai iesko pazinciu per lsg foruma, originalus seip sprendimas
Ne vien per šį serva ji ju ieško ![]()
Jeigu nelosciau nebuciau buvus autoklubo direktore
siaip cia beleka kalbat, bet kazkaip neidomu visai ![]()

Hmmmm, čia kažkas manes klause ar aš žaidžiu ar tik prisistatymus keliu, tai per savo žaidimo laikotarpi tavęs dar neteko sutikt, tai tu žaidi ar nuotraukas tik naujini ?
kiek su kuo kalbejau tai nieks nemegsta taves, nes per daug kisiesi ne i savo reikalus ir pasakoji nebutus dalykus, nors nezinai kaip is tikru yra, kad tik suterstum kita. slykstu tai ziuret kaip is merginos. jeigu ant taves stume, kad nelosi ir tik ft keli, tai nereik ant Lauros ta pati sustumt, lose ji, tik dabar pertrauka padarius, atsistatydino is drk, nes neturi tiek laiko sedet.
kiek su kuo kalbejau tai nieks nemegsta taves, nes per daug kisiesi ne i savo reikalus ir pasakoji nebutus dalykus, nors nezinai kaip is tikru yra, kad tik suterstum kita. slykstu tai ziuret kaip is merginos. jeigu ant taves stume, kad nelosi ir tik ft keli, tai nereik ant Lauros ta pati sustumt, lose ji, tik dabar pertrauka padarius, atsistatydino is drk, nes neturi tiek laiko sedet.
:D:DDDD Laura drauges kvieciasi kad gintu, realiai tai p o h u i man ant jusu nuomones, nemaniau kad aš tau tokia svarbi persona kad tiek apie mane klausinetumeis
))
advokatė busimoji
:D:DDDD Laura drauges kvieciasi kad gintu, realiai tai p o h u i man ant jusu nuomones, nemaniau kad aš tau tokia svarbi persona kad tiek apie mane klausinetumeis
))
advokatė busimoji
omg.. dar tu čia :DDD nyk iš čia ir nustok reikštis po mano prisistatymu, tai graudi esi :DD

Pasiutusios tos tavo draugės.
"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai
" by kipras easy
"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai
" by kipras easy
As losiu ir neturiu prisistatymo. Reiskia, reikia pildyt prisistatyma.
As losiu ir neturiu prisistatymo. Reiskia, reikia pildyt prisistatyma.

Labuką :3
labučiukas
![]()
Pf aš irgi nelošiu beveik (24/7) o kas ira? Tipo didelis skirtums ar luoši ar nia svarb pasirodyt.. nesilykit panos xd
man tai vienodai tik ji atrodo kaip niekada nesikeikiu

Labuka ![]()

Pretenduoju į gaisrinės direktorių, išreiškite nuomones čia! : http://lsgyvenimas.l...orių/?mode=show
Labas
![]()
|
Kita veikla →
LSG Naujienų redakcija →
Archyvas →
[Straipsnis Minedas]Started by Laura_Verone , 16 Jul 2015 |
|
|
|
![]()
|