Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[STRAIPSNIS] LSSDP


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Dread Pirate Roberts

Dread Pirate Roberts

    Unknown

  • Garbės moderatorius
  • 2.151 Pranešimai
 
Sveiki, taigi maždaug prieš mėnesį atsirado naujas dalykas kaip LS Demokratija, tuoj pat ėmėsi kurtis ir pačios partijos. Pirmoji partija LSSDP (Los Santos Socialdemokratų Partija) kurią sukūrė pats Aurimas_Azteros, taipgi į komandą sukvietė pačius rimčiausius, mąstančius, kūrybingus ir kažkiek prisidėjusius prie serverio kūrimo asmenis. Ši partija jau yra viską susiplanavusi kaip ir kokiais būdais gali pakeisti konstitucija, bei paįvairinti darbą civiliams ir aukštesnių pareigų žaidėjams. Taipogi prieš keletą dienų vyko konferencija, kurioje kandidatai galėjo pristatyti savo ministerijas ir pateikė po porą savo planų, kaip gali pakeisti konstituciją ir panaikinti tą pačią rutiną, bei gale konferencijos žiūrovai ir dalyviai galėjo užduoti kandidatams po klausimą. Kandidatų sąrašas su ministerijomis:
 
Veiklos ir Kultūros Ministerija, kandidatai į ministrus - Gary_Paulsen, viceministrus - Aurimas_Gibieza. Atsakingi už serveryje vykstančius renginius.
 
Finansų Ministerija, kandidatai į ministrus - Glen_Davis, viceministrus - Juozas_Samuolis. Atsakingi už nekilnojamąjį turtą ir serverio lėšų paskirstymą.
 
Krašto Apsaugos Ministerija, kandidatai į ministrus - Saulius_Poska, viceministrus - Oleg_Ditkovskij. Atsakingi už krašto apsauga, kuriai palanki teisėsaugai, bei atsako už pataisas Teisėsaugos nariams.
 
Darbo Ministerija, kandidatai į ministrus - Lucky_Luciano, viceministrus - Tomas_Rusas. Ministerija, kuri prižiūri legalių darbų progresą, siūlo pataisas merams, jų pakeistomis taisyklėmis priimant direktorius.
 
Neteisėtos Veiklos Ministerija, kandidatai į ministrus - Joe_Vega, viceministrus - Keith_Langford. Atsakingi už pataisas nelegaliems darbams.
 
Forumo Ministerija, kandidatai į ministrus - Minde_Limore, viceministrus - Mante_Guaverra. Atsakingi už pataisas forumo bausmėms, bei forumo pertvarkų reformatoriai.
 
Žaidėjų Teisių ir Privilegijų Ministerija, kandidatai i ministrus - Tomas_Like, viceministrus - Vikcius_Moretti. Atsakingi už žaidėjų lygybę, bei jų privilegijas.
 
VIP Privilegijų Ministerija, kandidatai į ministrus - Tony_Martin, viceministrus - Timati_Timofej. Ministerija siūlanti VIP pataisas, prižiūri VIP baudžiamąjį kodeksą.
 
Ban Apeliacijos Ministerija, kandidatas į ministrus - Mantis_Pihaz. Atsakingas už bausmes nusižengusiems žaidėjams.
 
Autorius - M.Pihaz
Redagavo - @Guaverra

Šį pranešimą redagavo M.Pihaz: 02 balandžio 2015 - 19:41

  • 0

Paveiksliukas


#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Man patiko, viskas tiksliai aprašyta, šaunuolis.
  • 0

#3
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Man patiko, viskas tiksliai aprašyta, šaunuolis.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)