labas ! ![]()
Šį pranešimą redagavo Viktorija_Veronne: 20 balandžio 2015 - 21:27
Guest_Sandrius Vendetta_*
agirdi gandašliopas , tai dar pasakyk ,kad aš fake'as niekada nesikeikiu tu. Kas tau žertva , tu čia kiemo nematės neskiri žertvos nuo panelės. niekada nesikeikiu atsičiukink niekada nesikeikiu.Nekabinkit panelės urodai, sampo aukos lauko nematęs niekada nesikeikiu eilinė kuri tik lt grabina ir turtus, o jūs atiduodat mielai. Garantas kad fake pristatymas. Nenustebinsiu jei tokie kaip Aidai arba Kolumbai pradės kabinti...
Nepavargai rašyt storas?Gali nesistengti, tau vistiek neduos.
Modifikacijų skilties moderatorius nuo 2014-10-15 iki 2015-05-19.
Mechanikų direktorius nuo 2015-05-16 iki 2015-05-27.
Viskas kas buvo, tas pražuvo, visi žmonės daro klaidas ir mokosi iš jų, taip pat aš padariau klaidą ir dabar mokinuos iš jos.
Laba,
zinok laikas tau kaip pradejai taip ir baigti si zaidima.
Prasiciuhink pagaliau, prisipiso kad "tipo" as parasiau jai kazka ten i prisistatyma, pradejo stumt, grasint kad jei panores man pirstus nukirps ;DD
Tokia durna esi kad ngl, atleisk Batumai, bet cia tiesa ;D
Jai gal 30min aiskinau kad cia ne as parasiau, bet ne vistiek jai reikejo niekada nesikeikiu ![]()
Va irodymai, kad ne mano acc forumo tas:
P.s. Bet neziurint i visa tai: Labas, sveika atvyke pas mus i serveri.
Šį pranešimą redagavo Pranasas@@Gangazz!;*: 21 balandžio 2015 - 11:55
Laba,
zinok laikas tau kaip pradejai taip ir baigti si zaidima.
Prasiciuhink pagaliau, prisipiso kad "tipo" as parasiau jai kazka ten i prisistatyma, pradejo stumt, grasint kad jei panores man pirstus nukirps ;DD
Tokia durna esi kad ngl, atleisk Batumai, bet cia tiesa ;D
Jai gal 30min aiskinau kad cia ne as parasiau, bet ne vistiek jai reikejo niekada nesikeikiu
Va irodymai, kad ne mano acc forumo tas:
P.s. Bet neziurint i visa tai: Labas, sveika atvyke pas mus i serveri.
Jei forumo acc toks , tai ka manyt zmogui? pažiurek i save atlepuha.
Tu supranti kad kai ji pradejo stumt as su ja pagarbiai snekejau ir bandziau paaiskint kad ne mano acc, nu jei ji nesupranta is 10 karto tai...
Aj nors del mastymo suklydau, tinkat vienas kitam.
Daunams ji nenusileis.Tu supranti kad kai ji pradejo stumt as su ja pagarbiai snekejau ir bandziau paaiskint kad ne mano acc, nu jei ji nesupranta is 10 karto tai...
Aj nors del mastymo suklydau, tinkat vienas kitam.
Šį pranešimą redagavo Batumas: 21 balandžio 2015 - 12:05
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)