Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Karalaina_Vendetta

• Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
109 atsakymai į šią temą

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1.979 Pranešimai

Nežaidžiu :D Nėra esmės, bei nematau prasmės :D

O jei norėčiau susirinkti, pusė iš jų butų isteriški ir deb^iliški trylikinai vaikai :D

Yra normalių, kuriuos žinau realybėje, bet abejoju ar jie dar tebežaidžia :D

tai tipa, tu niekada nesikeikiu nesupratau tu rašai kad aš šoblos turiu? jo turiu. pagal tavo šitą pasisakimą " o ką aš turiu? .I. kelnėse... " supratau, taip jog tu neturi "chebros" tai niekada nesikeikiu, tipo ir draugo nei vieno neturi? su kuriuo možna išeit i lauką, prigert alaus ir durniuot? (čia tik pavizdys) :D

• 0

"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai  :D " by kipras easy

GIUSAQO.gif

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Auksarankis

• Forumo moderatorius
  • 3.642 Pranešimai
  • XP:285,000
  • 2022 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai

tai tipa, tu niekada nesikeikiu nesupratau tu rašai kad aš šoblos turiu? jo turiu. pagal tavo šitą pasisakimą " o ką aš turiu? .I. kelnėse... " supratau, taip jog tu neturi "chebros" tai niekada nesikeikiu, tipo ir draugo nei vieno neturi? su kuriuo možna išeit i lauką, prigert alaus ir durniuot? (čia tik pavizdys) :D

Žinoma, kad ne. Draugų, tai tik mokyklinių,(su kuriais niekur neinu) o su kitai nebendrauju, nes lopai esą. Jei viskas bus oki, persikraustysiu į Kauną mokintis, chebros susirasiu, nes kytresni ten, be programų mokosi bent :D O ne kai mano šūlėj, dvi trečiosios (2/3) su palengvintomis programomis mokinasi. Aš nei rūkau, nei geriu, tai ir .I. kelnėse tik turiu :D Būtų normalesnių kaimo draugų, tai visko prisiveiktume mes :D

• 0

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1.979 Pranešimai

Žinoma, kad ne. Draugų, tai tik mokyklinių,(su kuriais niekur neinu) o su kitai nebendrauju, nes lopai esą. Jei viskas bus oki, persikraustysiu į Kauną mokintis, chebros susirasiu, nes kytresni ten, be programų mokosi bent :D O ne kai mano šūlėj, dvi trečiosios (2/3) su palengvintomis programomis mokinasi. Aš nei rūkau, nei geriu, tai ir .I. kelnėse tik turiu :D Būtų normalesnių kaimo draugų, tai visko prisiveiktume mes :D

ai nu jo jasninka, tada. :D

• 0

"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai  :D " by kipras easy

GIUSAQO.gif

Natas

Natas

N

• Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaN
  • Darbas:N
  • VIP:N
  • Geriausias 2018 metų:Geriausias 2016m. Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:League of Legends žaidėjas

Labas! Sveikinu surinkus 100 atsakymų savo prisistatyme, esi įrašoma į Prisistatymų skilties garbės lentą!

• 0

98a5c5729b77e92e0a4db8e794a96dc28bf9b92e

Tortuga

Tortuga

Rimtas patarėjas

• Senbuvis
  • 510 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

Toj antroj foto atrodo, kad tau kokiu 57metu :D

Arba koki 3metai kaip ant adatos, labas :D

• 0

Armin_Buuren

Armin_Buuren

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 214 Pranešimai
  • Darbas:b

Labas maloni mergina sekmes zaidime realiame gyvenime

• 0

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias
Labukas

Šį pranešimą redagavo Bugatti: 11 spalio 2016 - 13:38

• 0

Natas

Natas

N

• Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaN

Labas, norėdama išlikti Prisistatymų garbės lentoje - privalai atnaujinti nuotraukas, kad rodytų VISAS. :(

Turi 2 savaites  :o

• 0

CustomIntelligence

CustomIntelligence

i pm vyru nudes pls

• Forumo dalyvis
  • 157 Pranešimai

Labas, norėdama išlikti Prisistatymų garbės lentoje - privalai atnaujinti nuotraukas, kad rodytų VISAS. :(

Turi 2 savaites  :o

galiu imest nudes,atsinaujins ?

• 0

FB_IMG_1502089342365.jpg

Natas

Natas

N

• Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaN

galiu imest nudes,atsinaujins ?

:DDDDD gal nereikia

• 0

3 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 3 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)