Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

League of Legends #Vellagi Cup | 5v5 Summoners Rift


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Jack_Baba

Jack_Baba

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 2 Pranešimai

8f7cb1cd3e5e84695bce0faba2379f38917.png

 

Max Teams: 16

 

Server: Eune

 

Map: Summoner’s Rift
Mode: Tournament Draft
Tournament Mode: [Top] 16 - 3 matches per group [Top] 8 - Best of 3

 

Start/End Date: Gegužės 8-9 dienos
Check In Time:  06:45 PM EEST / Start Time : 07:00 PM EEST

 

 

Sveiki atvyke į mano pirmą rengiamą League of Legends turnyrą. Turnyre dėl prizinių vietų kovos 16 komandų iš visos Lietūvos. Turnyro tipas yra mixed, todėl pralošus vieną match tikrai neteks nuleisti rankų. 15 minučių prieš turnyro pradžią kapitonai privalės įsitikint ar visi komandos nariai aktyvus ir gali žaisti, tuomet patvirtinti savo komandą į turnyrą paspaudus check-in mygtuką. Komandos bus išskirstytos į keturias grupes su keturiomis komadomis.  Grupėje komandos sužais po 3 match'us ir dvi geriausios komandos iš kiekvienos grupės pateks į aštuntfinalį. Aštuntfinalį viskas vyks Best of 3 formatu, tikslas surinkti dvi pergalęs prieš oponentus. Taip pat jeigu abiejų komandų kapitonai sutinka gali žaisti pasirinti žaisti 1 matchą, tokiu atveju komandų kapitonai privalo informuoti organizatorių. Visos taisyklės ir medžiaga pateikta anglū kalba. Registracijos limitas neribotas tačiau dalyvauti galės tik 16 komandų kurios pirmos paspaus check-in. Taip pat šis turnyras yra publikuojamas Battlefy tinklapyje.

 

 

Registruotis privalote šiame tinklapyje, spaudžiate " Join " mygtuką ir užregisruojate savo komandą. Tik 5 komandos nariai gali gauti prizus. Visą info ir taisykles privalote perskaityti!

 

 

Registracija -----> : http://battlefy.com/...bf005e4e7e/info

 

Stengsiuosi įsiterpti į samp bendruomenes, kad sukviesti į turnyrą skirtingų serverių ar darbų žaidėjus kovoti dėl savo serverio garbės.

 

 

 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)