Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Teisėsaugos piktnaudžiavimas | Statistika | Interviu


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
15 atsakymai į šią temą

#1
Heil Hitler

Heil Hitler

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:60'000

*
Populiarus

5lvIrfT.png

         

          Prieš pradedant, norėčiau asmeniškai atsiprašyti dabartinių teisėsaugos direktorių ir jų darbuotojų už rašymą apie jų darbą iš blogos perspektyvos ir jo kritikavimą, bet manau, kad visi mane supras, nes kritika, kartais padeda susimąstyti, o surinkta informacija gali padėti seimo nariams pagerinti dabartinę situaciją. Pasirinkau rašyti apie šią temą, nes buvau supykęs ant kelių policininkų, kurie mane privertė parsisiųsti „Fraps“ programėlę... ;D todėl surašiau klausimyną ir padariau anoniminę apklausą, kurioje dalyvavo 10 serverio senbuvių. Štai rezultatai:

 

 

        Ar žaidėjus dažnai įtaria už nusikaltimą, kurio jie nepadarė

9/10 Devyniems iš dešimties žmonių jau buvo tai nutikę ir ne kartą. Apklaustieji teigia, kad yra išties labai daug pareigūnų, kurie atvykę į įvykio vietą, dažnai susimaišo ir įtaria nekaltus žmones ypač susišaudymo metu, kurie gynėsi nuo užpuoliko šaudančio nuo namo stogo, dar vienas bėgo pro šalį laikydamas ginklą rankoje ir buvo įtartas už šaudymą be jokio perspėjimo. Kiti gal tiesiog žiūrėjo susišaudymą, bet jie visi galiausiai buvo įtarti už šaudymą ir buvo priversti mokėti baudas arba sėsti į kalėjimą. Dar viena iš labiausiai pasikartojančių priežasčių, dėl kurios yra neteisingai rašomos baudos, tai už kelių eismo taisyklių nesilaikymą, nors patys žaidėjai teigia, kad pamatę teisėsaugos darbuotojus tikrai jų sąžiningai laikosi, bet kartais net ir pasukę į dešinę šviečiant raudonam šviesoforo signalui, būna įtarti už KET nesilaikymą.

Kodėl tiek teisėsaugininkai taip dažnai prasižengia? Gal tai ne vien tik nesusipratimai, o gal LSG pareigūnai piktnaudžiauja, bei nepaiso taisyklių, tam kad daugiau užsidirbtų naudingų balų?

 

          Kodėl žmonės taip dažnai būna sulaikyti už nusikaltimą, kurio jie nepadarė?

Surinktais duomenimis, 5/10 mano, kad policininkai tai darė tai tyčia norėdami išspausti iš žmonių kiek galima daugiau naudingų balų. Situacijų buvo tikrai įvairių, vienas iš apklaustųjų minėjo, kad jį persekiojęs policininkas įtarė jį penkis kartus iš eilės už kelių eismo taisyklių nesilaikymą, taip pat po kiekvieno įtarimo, pareigūnas jam siūlė mokėti baudas, taip užsidirbdamas sau 5 naudingus balus.

 

2/10 Žmonių buvo įsitikinę, kad pareigūnai vis dėl to nebuvo išmokę visų teisėsaugos taisyklių ir dėl šios priežasties jie įtarė apklaustuosius neteisingai.

 

Na, o likę 2/10 buvo įtarti dėl įvykio vietoje buvusio nesusipratimo. Policininkas privalo būti atidus, bet kokioje situacijoje, bet ar visada išeina tokiam būti? Manau kiekvienam būna tokių dienų, kai tiesiog nesiseka, dėl šios priežasties žaidėjai dažniausiai atleidžia pareigūnams už nesusipratimus.

 

          Ar dažnai civilius veža į kalėjimą priverstinai?

Taip pat paklausiau žmonių, ar kada nors buvo juos išvežę į kalėjimą priverstinai, nors jie prašė baudos ir turėjo užtektinai pinigų. Kaip ne keista, bet 5/10 žmonių atsakė teigiamai. Teisėsaugininkai dažniausiai būna matyti nebe pirmą kartą, jie vežė žmones per prievartą į kalėjimą norėdami jiems pakenkti arba atkeršyti. Ot kokie jūs kerštingi... :)

 

 

          Kyšiai

Kyšių atžvilgiu policininkai išlieka gan ramūs, bei sąžiningi ir (surinktais duomenimis) niekada neprašo kyšių, bet jei kas nors jį pasiūlo, visada pagalvoja. 4/10 Apklaustųjų jau yra ankščiau davę kyšius teisėsaugininkams, jie arba tiesiog atsisako ir siūlo mokėti baudą arba mielai kyšį priima. Kiti apklaustieji tiesiog dar nėra to bandę, kai kurie mano, kad tai beprasmiška. Taip pat dar pastebėjau, kad ne tik civiliai moka kyšius, bet kartais juos moka ir patys teisėsaugininkai. Forumuose, (teisėsaugininkų > papeikimų skiltyje) labai padaugėjo įkyrių komentarų kaip: „20k ir ištrinu papeikimą“. Manau žmonėms reikėtų apie tai susimastyti ir tokius dalykus drausti.

 

          Forumas

Viskas, kas liečia forumą yra gerai, išskyrus tą mažą smulkmenėlę su kyšiais, bet daugmaž visi žmonės buvo patenkinti dabartine forumo padėtimi ir taip pat mano, kad į skundus yra atsižvelgiama teisingai, nėra didelių nusiskundimų.

 

        Interviu

Na, o tam, kad išsiaiškinti visą tiesą apie pareigūnų nešvarų darbą mes pasikvietėme ir patį teisėsaugos direktorių, savo srities specialistą Kevin_Garnet

 

Hitleris: Sveikas, Kevinai, taigi, kaip šiandien jums sekėsi sandėliuose?

Kevin: Sveikas, na sandėliai tikrai buvo įtemti, daug veiksmo. Bet su darbuotojų noru turėti CSG ir užsidegimu, sandėlį atsikovojome, o dabar stengsimės iš visų jėgų kuo ilgiau jį išlaikyti.

Hitleris: Puiku, šaunuoliai! Gerai, eikime tiesiai prie reikalo, kaip manote, kodėl kiekvieną dieną gaunate tiek daug skundų iš LSG žaidėjų apie blogai darbą atliekančius teisėsaugininkus?

Kevin: Na, mano manymu tai tik viena bėda, dėl kurios yra gaunami ištisai skundai, tai taisyklių nemokėjimas. Dabar tai bandome sustabdyti sunkiais klausimais per atrankas, jog tokių atsirastų vis mažiau nemokančių taisyklių ir manau tas pasiteisina, nes skundų yra gaunama vis mažiau.

Hitleris: Pritariu jums, manau, kad tai išties gera idėja. O jums kartais neatrodo taip, kad žaidėjai tiesiog bando patikrinti teisėsaugos darbuotojus, ar jie turi įrodymus arba bando jiems atkeršyti?

Kevin: Tai žinoma, kad manau. Bet ir iš dalies tie skundai yra labai gerai ir jog kiti kelia juos jog tik patikrintų ar turi įrodymus pareigūnas ar neturi. Tokiu būdu yra metami lauk tie pareigūnai kurie deda free star ar neturėdami įrodymų baudžia žaidėjus. O dėl keršto, retas atvejis būna, jog dėl to kelia skundus.

Hitleris: Surinktais duomenimis, paaiškėjo, kad žaidėjus dažniausiai neteisingai įtaria už kelių eismo taisyklių nesilaikymą, kaip manote, ar iš tikrųjų tai dažniausiai būna pareigūnų kaltė? Gal tai tik neapdairių LSG vairuotojų nuomonė?

Kevin: Galiu tik vieną pasakyti, žaidėjai visados teigia, kad jie laikėsi KET taisyklių. Bet man įdomu sužinoti koks žaidėjas jų laikosi? :) Aišku, ką katik pasakiau tai nesako, jog aš nesilaikau eismo taisyklių :). Bei dažniausiai pareigūnai turi įrodymus už KET nesilaikymą. Tad manau labai mažai būna tokių kurie būna nuteisti free star už ket-n.

Hitleris: Suprantama. :) Keli apklausoje dalyvavę žmonės taip pat minėjo, kad dirbdami kontrabandininkų darbą, matė, kad ARAS darbuotojai dažnai apšaudo automobilius, kartais juos susprogdina ir galima sakyti priverčia žaidėją išlipti iš transporto priemonės, tam kad įtartų nebe 1 žvaigždute už kontrabandos gabenimą, bet 3-jomis žvaigždutėmis už kontrabandos gabenimą + iššokimą iš prikrautos kontrabandininkų mašinos. Norėtume sužinoti, ar tai iš tiesų yra leistina daryti teisėsaugininkams ir ar galima tam užkirsti kelią?

Kevin: Visų pirma, uždegti kontrabandininko mašinos aro ir kitų darbų darbuotojai negali. Gali ją tik apšaudyti, kad užgestų. O kodėl mes šaudome į juos? Todėl, kad jie stabdomi nestoja, o kaip kitaip jei ne tokiu būdu reikia sustabdyti juos ir nubausti ko jie verti yra, gabendami narkotikus ar nelegalius ginklus.

Hitleris: Kitais žodžiais, tos papildomos 2 žvaigždutės yra rašomos kontrabandininkams galima sakyti taip pat, kaip, kad už bėgimą, tiesa?

Kevin: Visiška tiesa.

Hitleris: Viskas aišku. :) Gerai, grįžkime atgal prie forumo temos. Apklausoje taip pat buvo klausiama žmonių, kaip mano, dėl kokios priežasties, jie buvo sulaikyti pareigūnų už nusikaltimus, kurių jie nepadarė, buvo 3 galimi variantai:

1. Darbuotojas norėjo kuo greičiau užsidirbti naudingų balų

2. Darbuotojas nežinojo visų jo darbui reikalingų išmokti taisyklių

3. Įvyko nesusipratimas

Kaip manote, kuri iš šių 3-jų situacijų, forume pasikartoja dažniausiai?

Kevin: 4. Žaidėjas nusižengė, bet to nepripažįsta ir bando įrodyti nepateigtais įrodymais savo tiesą. Manau tas variantas labiausiai tiktų.

Hitleris: Tiesiai į dešimtuką. :D Taigi, manau tuo ir baigsime šį interviu, ačiū labai už nuoširdžią tiesą, ir malonų interviu. ;)

Kevin: Visados prašom:)

 

          Perliukai

                Saimonas_Cezaris: „Cip Cip“

                Anonimas: „Buvau ir ne kartą, o įsimintiniausi atvejai tai buvo tada kai tiesiog sau važiuoji ramiai ir kažkas iš oro susprogdina tave su hydra.“

 

            Ačiū visiems dalyvavusiems apklausoje:

                Mantė_Guaverra, Saimonas_Cezaris, Michael_Mitty, Mantis_Pihaz, Antaniz_Pheonix, Tomas_Like, Carl_Cox, Don_Brownas, Jessica_Gutierrez, John_Speak.

 

Straipsnį rašė: @Hitleris

Redagavo: @Guaverra


Šį pranešimą redagavo Heil Hitler: 10 gegužės 2015 - 10:53

  • 8

qGovJrl.png


#2
Rokaz

Rokaz

    .

  • Veteranas
  • 1.176 Pranešimai
  • Gyv. vietaRadviliškis
  • XP:30000

Manau kiekvienas šios skilties straipsnis turi atrodyti taip ! Šaunuolis, už pastangas spaudžiu žalią.


  • 0

662b7964cebc067d6a5fcabebbb39eab556.png


#3
Jessica.

Jessica.

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 908 Pranešimai

Išties įdomu buvo paskaityti. Puikiai padirbėjote  ^_^ !


  • 0

#4
Yomato Kamihara

Yomato Kamihara

    Piktas

  • Serverio administratorius
  • 4.569 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva Italia
  • Geriausias 2019 metų:Administratorius
  • Geriausias 2018 metų:Karjera & Administratorius !
Gerai padirbėta
  • 0

#5
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Manau kiekvienas šios skilties straipsnis turi atrodyti taip ! Šaunuolis, už pastangas spaudžiu žalią.


  • 0

#6
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė
Patiko labai ^^ Taip ir toliau
  • 0

#7
Jett

Jett

    bella ciao

  • Veteranas
  • 1.506 Pranešimai

Malačius (y)


  • 0

#8
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000
Buvo įdomu skaityti. Šaunuolis !
  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#9
Guest_JoalaPlaza_*

Guest_JoalaPlaza_*
  • Svečias

OMG labai buvo įdomu skaityti, manau turėtu imti iš tavęs kiti pavyzdį.


  • 0

#10
Heil Hitler

Heil Hitler

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:60'000

Ačiū visiems už malonius komentarus, dėkoti reikėtu ne tik man, bet ir visiem dalyvavusiem apklausoje ir taip pat Kevin_Garnet. Be jų tikrai nebūčiau parašęs šio straipsnio, taip kad didelis AČIŪ! ♥~


  • 0

qGovJrl.png


#11
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias
Oi tas garnetas:DDD paliubomu ir direktoriai ket n nesilaiko;Dd o seip geras straipsnis
  • 0

#12
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !
puikus straipsnis!
  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#13
Viktor Stauffacher

Viktor Stauffacher

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.399 Pranešimai

Pasirinkti puikus senbuviai ir specialistai ;).


  • 0

#14
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Mldc! (y)


  • 0

#15
aleksas1373384586

aleksas1373384586

    Dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 25 Pranešimai

Mldc


  • 0

#16
Heil Hitler

Heil Hitler

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:60'000

Ačiū už palaikymą. c:


  • 0

qGovJrl.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)