Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Atsiprasau Aurimai_Kolumbai, bet aš ne cheat'inu.

- - - - -

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
31 atsakymai į šią temą

Jėzus

Jėzus

Serverio Dievas

• Veteranas
  • 403 Pranešimai

niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu nw korupcija maziau vytink ir laimesi,o kita kart i  tuos event'us kur as darau net neit ir nereik cia kriokt niekada nesikeikiu kaip mazam vaikui. dar bled i laikrasti idek 'Kolumbai as ne aimas' ar dar kazka nes atrodai tai kaip mazas vaikas su kabanciu snargliu  po nosim graudu net ziuret. suvyriskek biski bld

xTiTnFQNtXpxyGyCT6.gif

• 0

KarolinaKaz

KarolinaKaz

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 205 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t

Vieninteli dalykas ką aš tau paskysiu tai tik subręs o ne kriok kaip man bloga ir ajajaj. cyzu tiek ir tiek surukiau. tu niekada nesikeikiu į lauką išeik ant turniko pakabėk. Fsio nebemyšk į tas kelnes duosiu aš tau tuos 10k

• 0

Patys geriausi kuriems sakau DIDELĮ AČIŪ už geriausiai praleista laiką čia : Aurimas_Kolumbas,Mantis_Most,Tony_Martin,Simas_Hatinis,Mantas_Impact,Aidas_Impact,Tom_Torreto,Joe_Russell,Tomas_Mestny[Flipas],

Kenny_Quattro,Philip_Osterloh,Modestas_Green,Ivan_Weed,Seriyosha_Mestny,Marcilago_Pulia,Deividas_Ruzas,Carlo_Gambino[Jucke].

I4jZx4S.png

Mano anketa į Skelbėjų direktorės postą:

http://lsgyvenimas.l...rektorės-postą/

Ateik ir išreišk savo nuomonę! Ji man labai svarbi :) 

Heil Hitler

Heil Hitler

Rimtas

• Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • XP:60'000

Sėkmės :)

• 0

qGovJrl.png

Mantė H.

Mantė H.

Velnias

• Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Karolina, nepersistengei čia biški? ;D Kolumbas prašė video, tai jis ir įkėlė kaip supratau... Tik dar parašė šio to, kiekvienas po biški pasinervina kai būna neteisingai apkaltintas manau...

• 0

Rokas_Italas

Rokas_Italas

Nurašytas

• Elitas
  • 1.868 Pranešimai
  • Darbas:Bedarbis
  • VIP:Taip
  • XP:888
  • Rokas_Italas
  • Geriausias 2020 metų:Kritikas

Labas, labai apmaudu, kad taip pasijutai mūsų serveryje. Jeigu turi kokių pretenzijų administratoriui netylėk ir pareikšk, beje ir aiškiau situaciją išdėstyk.

• 0

Guest_Mantiz_Wall_*

Guest_Mantiz_Wall_*
  • Svečias

neįsijauskit taip į tą sampą, nes jau graudu daros

• 0

Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Labas, labai apmaudu, kad taip pasijutai mūsų serveryje. Jeigu turi kokių pretenzijų administratoriui netylėk ir pareikšk, beje ir aiškiau situaciją išdėstyk.

Šiaip tai viskas aiškiai išdėstyta buvo, ir nemanau, kad Kolumbas "garbingai atsistatydino". ;D Tiesiog, kad gražiau atrodytu, o ne taip apgailėtinai reasonas buvo toks sugalvotas.

O tu, Karolina, turbūt vėl taip greit įsimylėjai sa-mp draugeli kaip ir Alioshai, ir bėgant dienom savo praverta garažą jam siūsi? Labai protinga apsimeti, bet sakiniai tavo šioje temoje, visiškai neparodo to tavo intelekto ir proto išsivystimo.. :D

• 2

Guest_Marozas_*

Guest_Marozas_*
  • Svečias

Susiranda paną iš sampo ir visą gyvenime su ja apie sampą šneki.

• 1

zygis456

zygis456

Pažengęs

• Senbuvis
  • 124 Pranešimai
  • Darbas:s
  • VIP:n
  • XP:34000
Karolina dink is ce tu niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu eik paciulpk niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu tu niekada nesikeikiu zino visi kad niekada nesikeikiu esi
  • 1

Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

Nevaidinkit xD

• 0

Heil Hitler

Heil Hitler

Rimtas

• Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • XP:60'000

Chebra prajuokinot :DDD

• 0

qGovJrl.png

Guest_Aurimas_Kolumbas_*

Guest_Aurimas_Kolumbas_*
  • Svečias

Karolina dink is ce tu niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu eik paciulpk niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu tu niekada nesikeikiu zino visi kad niekada nesikeikiu esi

Administracija bana forume jam uz nepagarba totalia Karolina gavo tai ir jam reiktu.

• 0

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)