Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Ben Stiller


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Lukas Martinez

Lukas Martinez

    NAGATO

  • Forumo dalyvis
  • 1.367 Pranešimai
  • Darbas:b
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Ben Stiller, Matas Dolby, Jonah Hill, Jomantas Keinys.
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Prie LSG Naujienų komandos noriu prisijungti, nes noriu išbandyti savo jėgas čia, LSG Naujienose. 
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Vaizdo Medžiagų moderatroius, Mechanikų direktorius, Teisėsaugos direktorius, Apie viska skilties moderatorius, Autoklubo Direktorius, Buvęs LSG naujienų redaktorius.
 
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Rimti, bei linksmi, įdomūs straipsniai su nuotraukomis. 
 
5. Parašykite  trumpą pastraipą (5-7 sakinius) apie savo žaidimo istoriją Los Santos Gyvenime: Pradėkime nuo to, jog į šį serverį mane atvedė draugas. Buvo sunku įsijausti į žaidimą, susirasti draugų. Bet aš nepasidaviau ir siekiau savo tikslų. Pirmas ir pagrindinis mano tikslas buvo gauti direktorių. Parašiau anketą ir po poros mėnesių gavau tą išsvajotą direktorių. Bet vieno direktoriaus man neužteko. Norėjau ir antro, bet rimtesnio. Susikaupiau ir parašiau anketą į Teisėsaugos direktorių. Po kiek laiko gavau ir jį. Žinoma niekada nenustojau siekti vis daugiau.

7. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: matsaz123
 

  • 0

#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Patvirtinta!


Šį pranešimą redagavo Tomas_Like: 21 liepos 2015 - 12:36

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)