Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Liepos 23d. Mechanikų direktoriaus debatai [Baigėsi - Minde_Soris]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
27 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Visa informaciją apie debatų sistemą čia, tačiau, kad nebūtų nesusipratimų svarbiausią informaciją pateiksiu šioje temoje.

 

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai(mąstančiųjų forumo nariai, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai). Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną".

Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami.

Mąstančio, moderatoriaus ir direktoriaus balsas vertinamas 1 tašku, administratoriaus balsas 2 taškais, geriausio metų/garbės direktoriaus balsas vertas 3 taškų. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

 

 

Etapo dalyviai.

Claudio_Marchisio
Lukas_Tamulioni
Jared_Mchale

Minde_Soris

 

Klausimai, užduoti etapo dalyviams.

1. Atvirai - kodėl būtent mechanikai? Rašai anketą dėl meilės šiam darbui, ar tiesiog, kad gautum direktoriaus pareigas? Įrodyk/pagrįsk savo meilę arba nepykantą.

2. Papasakok savo istoriją mechanikų darbe. Kaip ten sekdavosi/sekasi dirbti? Kokiu būdu išeidavai arba būdavai pašalintas?

3. Kaip tau dabartinis mechanikų kolektyvas? Ar miestas pakankamai švarus nuo mašinų tavo akimis? Ar visi serverio žaidėjai patenkinti mechanikų suteikiamomis paslaugomis? Kaip darbuojasi Lukas Maja, dabartinis mechanikų direktorius? Argumentuok.

4. Tavo nuomonė apie dabartinį mechanikų darbo forumą. Ar jisai pakankamai tvarkingas, traukiantis žaidėjų akį? Kodėl?

5. Pilna tavo nuomonė apie visus kitus šio etapo dalyvius bei direktorių Luką Mają. Ar šie žaidėjai tinkami atlikti mechanikų direktoriaus pareigas? Kaip vertintum savo bendravimą, tarpusavio supratimą su kiekvienu paminėtu asmeniu?

 

Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį.

 

 

 

Etapo dalyvių pasisakymai:

 

 

Claudio_Marchisio - Anketa

 

Kodėl būtent mechanikai? Atsakymas būtų mano toks: Užpildžau anketą dėl meilės šiam darbui, nes paaugėjęs planuoju tapti automechaniku ir ši patirtis turėtų man praversti į naudą, kalbant su klientais, juos aptarnaut, nežinau kaip kitiems gal tai pasirodys juokinga, bet atsakau į šį klausimą rimtai.
Mano istorija mechanikuose nėra labai plati ir didelė, tačiau ir nuveikęs esu nepermažiausiai, dirbant man teko bendrauti su puikiais direktoriais Tony_Martin, bei kitais. Čia dirbdamas aktyviai bei naudingai esu gavęs pora kartų premijas, bei direktorių pagyrimus. Išeidavau iš darbovietės savo noru, bet tik po ilgo laikotarpio.
Neperseniausiai teko dirbti mechanikuose ir juose kolektyvas buvo surinktas tikrai aktyvus, bei bendraujantis, o dabar iškvietus mechanikus jie aptarnauja greitai, bei maloniai palinkėdami geros dienos ar gero kelio, pereinant dėl miesto švarumo nieko negaliu pridurti darbuotojai stengiasi, nevogia mašinų kas pasitaikydavo ankščiau.
Manau dabartinis direktorius Lukas_Maja darbuojasi tikrai aktyviai ir sklandžiai, negaili savo laiko apmokant naujuosius darbuotojus, bei nebijo papeikti senūjų darbuotojų kai jie daro ka nors netaip.
Mano nuomonė yra apie forumą neutrali, nes matau kur yra idėta darbo, kur tema pamiršta, tačiau visumoje suėmus forumas tvarkingas svarbiausia informacija "patiekta" teisingai.
Perėjus prie temų reikėtų atgaivinti "Geriausi Mechanikai", sukurti konkursą skirtą mechanikų pristatymo kūrimui.
Nuomones susidaręs turiu bei galiu jas čia pat išdėstyti:
Jared_Mchale, "Bostonėlis" arba "Brolis Petras" kaip aš jį vadinti mėgstu yra visapusiška asmenybė, su juo niekada nenuobodu, bei lengvai įmanomą surasti bendrą kalbą, mano manymu mes vienas kitą suprantam neblogai, jeigu jis mane nugalėtų šiame etape neikiek nenuliūsčiau ir tik palinkėčiau sekmės, nes jis puikus žmogus.
Lukas_Tamulioni, dar vienas senbuvis kaip ir Jared'as, neteko su Luku daug bendrauti tačiau susidariau gera nuomonę apie šia personą, iš anketos matosi, kad šio posto nori jau ilgai, bei susitvarkytum su darbu, norėčiau tau palinkėti sekmės debatuose.
Minde_Soris, dar vienas kandidatas, senbuvis, kuris yra pagarbus tiek žaidyme, tiek teamspeake kuriame tu tikrai daug laiko praleidi ir tai didelis tavo pliusas, bendrauti su tavim daug neteko, tačiau iš pirmo žvilgsnio pasirodei protingas žmogus.
Na ir paskutinis, bet nepraščiausias Direktorius Lukas_Maja, "Bitė Maja" susipažinau su tavim netyčia, kiek pamenu atvažiavai pirmą kartą pas mane į iškvietimą, pasirodei malonus žmogus," Šiltas". Laikui bėgant atsiskleidei, ir puikiai darbuojiesi darbe tu mano akymis vienas iš geriausių ir darbščiausių kadanors buvusių mechanikų direktorių.


Dėkui, kad skaitėt mano pasisakymą, bei linkiu visiems kandidatams sekmės.

 

 

 

Lukas_Tamulioni - Anketa

 

Pasirinkau rašyti į mechanikų direktorių , nes patinka man šis darbas, greitai randu bendrą kalbą su kolegomis, mėgstu padėti naujiems veidams atėjusiems į mechanikų firmą apsiprasti darbe , patarti ,padėti, manau tai vienas iš dviejų darbų kuriame nėra tokios didelės rutinos. Jei nemėgčiau šio darbo , tikrai nebūtumėt matę mano anketos į mechanikų firmą. Rašau šią anketą iš meilės šiam darbui , jo įdomumui, bet ir dėl pareigų gavimo. Kai tik pradėjau žaisti ir pamačiau pirmą sykį kaip vyksta mechanikų darbas , užsimaniau dirbti šiame darbe, laukiau kada pagaliau ateis tie 6000 xp taškų.
Mechanikų darbe sekdavosi dirbti puikiai, klientai visada būdavo malonūs (išskyrus Hatinį tas tai velnias). Pašalintas būdavau tik už minučių nepradirbimą ir taip esu buvęs išmestas tik 2x, visada pats išeidavau , tai duodavo nelegalų direktorių, tai realiame gyvenime turėdavau reikalų.
Trūksta mechanikų kolektyve žaidėjų , kurie nespėja susitvarkyti su iškvietimais, bet miestą išvalo puikiai. Nevisi būna patenkinti, nes kaip ir sakiau , nespėja imti iškvietimus , dėl darbuotojų trūkumo. Apie mają , Maja manau yra puikus direktorius, puikiai tvarkosi su mechanikų forumu , bei su darbuotojais , bet ir jį matau retai mechanikų automobilyje, bet aišku sunku ir jam vienam tvarkytis ir padėti darbuotojams imti iškvietimus.
Mechanikų darbo forumas , mano nuomone yra labai geras, įdomus ir konkretus , tvarkingai viskas sudėstyta , yra visa informacija naujokams ir t.t. , tik reikėtų atgaivinti temą „algų analizė“ iki pilnos laimės.
Mano nuomonė apie Claudio yra teigiama , mažai su tavimi bendravau, bet atrodo šaunus vyrukas, padedantis , draugiškas, nepaliekantis bėdoje, puikus žaidėjas , bei kandidatas į šį postą. Mano nuomonė apie Jared‘ą , jis tiesiog yra puikus, draugiškas, nepaliekantis bėdoje, visados neatsuks nugaros, padės, patars ir taip toliau. Abiems linkiu , kuo didžiausios sėkmės . Apie Luką Mają , galiu pasakyti tą patį , tik pridedant šaunus direktorius, bei draugas, labai gerai sutarėm būdami pas kiprą/gary gaujose , bet dabar mažiau bendraujam, nes tu esi užsiėmęs mechanikų firmos gerinimui, bet manau išlikai toks pat šaunus žmogus, koks ir buvai! Apie Sorį, na jis yra labai draugiškas, malonus , rimtas žmogus, manau ir jis pritaptų šiame poste. Šie žaidėjai manau tikrai tinkami atlikti šio darbo pareigas. Su kiekvienu paminėtu asmeniu vertinu savo bendravimą teigiamai, su abiejais sutariu, abiejus suprantu.
Na ir viskas dėkui visiems kurie perskaitė mano debatų anketą , kurie už mane balsavo/balsuos!  Su jumis buvo Lukas_Tamulioni, geros dienos!

 

 

 

Jared_Mchale - Anketa

 

Iš pradžių noriu visiems padėkoti kurie mane palaikė, jei ne jūs manęs čia nebūtų.

Aistra jaučiu mechanikų darbui jau nuo pirmųjų savo žaidimo dienų, manau šis darbas yra tikrai įdomus, ypač
kaip gali kitam žmogui padaryti gero. Po ilgo laiko mechanikų darbe, pamaniau, kad šiame darbe galima pakeisti keletą dalykų į teigiamą
pusę, dėl kurių atsirastų dar daugiau žmonių norinčių į mechanikų darbą, todėl ir parašiau anketą į direktorius.


Šį darbą, kaip ir sakiau, jau dirbau savo pirmomis dienomis šiame serveryje. Iš šio darbo nesu niekada išmestas už grubų elgesį ar kitus
nusižengimus. Palikdavau šį darbą nebent savo noru, nes kaip ir sakiau šis darbas yra man asmeniškai vienas įdomiausių serveryje.

Mano manymu, dabartinis mechanikų kolektyvas yra tikrai neblogas, mes visi atliekame savo darbą valydami miestą ir padėdami kitiems žaidėjams kiek tik galim. Mano akimis miestas yra gan švarus, bet kaip sakoma švaros niekada nebūna per daug , bandyčiau padaryti viską kas įmanoma, kad mechanikai išgautų maksimalius rezultatus. Manau kiti žaidėjai turėtų būti patenkinti dabartiniais mechanikų darbais, nes tikrai stengiamės dirbti iš visos širdies, Su Luku_Maja nėra tekę labai daug bendrauti, bet kaip direktorius pasirodė tikrai draugiškas, manau savo pareigas jis atlieka išties gerai.

Manau dabartinis mechanikų forumas yra tikrai traukiantis akį, jame yra visa informacija kurios reikia dirbant mechaniku, nėra jokiu nenaudingų temų kurios jį terštų, mano akimis forumas padarytas tikrai šauniai.

Lukas_Maja manau yra tikrai geras direktorius, kiek teko su juo dirbti supratau, kad jis niekada nesikiša kur jam nereikia, visada kitiem nori tik gero, nors nėra tekę labai daug su juo bendrauti, bet jis pasirodė tikrai draugiška asmenybė,
Claudio_Marchisio mano nuomonė apie jį gera, daug teko su juo bendrauti, niekada nepalikdavo bėdoje, visada padėdavo.
Lukas_Tamulioni nesame daug bendravę bet pasirodė, kad yra ramus, paslaugus ir niekam blogo nelinkintis žmogus.
Tikslios nuomonės apie Mindę_Sorį pasakyt negaliu, kadangi nesu su juo bendravęs ir nieko blogo prieš jį neturiu, tačiau iš tokio balsavimo skaičiaus galima pasakyt, ką jis tikrai turi didelį žaidėjų palaikymą ir yra pasirengęs direktoriaut.

 

 

 

Minde_Soris - Anketa

 

1. Atvirai - kodėl būtent mechanikai? Rašai anketą dėl meilės šiam darbui, ar tiesiog, kad gautum direktoriaus pareigas? Įrodyk/pagrįsk savo meilę arba nepykantą.
Kodėl mechanikai...? Visu pirma vien dėl to kad šis darbas yra kitoks nei visi kiti. Nuolatos yra veiklos iškvietimai automobilių pristatymas į bazę, miesto valymas. Rašau tam kad gaučiau pareigas ir galėčiau įrodyti kad pasikeičiau į gera pusę. Taip aišku kad rašau ir dėl jo veiklos nes darbas yra išskirtinio pobūdžio nei visi kiti. Nepykantos šiam darbui neturiu išskyrus tai kad kartais nervina kai neužsikabiną automobilis....
2. Papasakok savo istoriją mechanikų darbe. Kaip ten sekdavosi/sekasi dirbti? Kokiu būdu išeidavai arba būdavai pašalintas?
Istorija mechaniku darbe: Nesenai dirbau mechanikuose išdirbau 3 algas gaudamas nemažas algas net iki 90 tūkstančių eurų. Manau visi dabar pagalvos kad aš esu nolaiferis ar kažką panašaus bet nesu toks tiesiog dirbi imi iškvietimus tempi automobilius ir nepastebi kaip eina tos minutės. Mano manymu man dirbti sekėsi puikiai neturėjau nei vieno skundo + padėdavau direktoriui vesti atrankas ir radau tokį kaip ir būgą šiame darbe apie kurį jau sakiau daugumai draugų team speak'e ir ruošiausi kurti temą apie jį. Išėjau iš darbo savu noru nes norėjau siekti /pasiekimų. Pašalintas nesu nei po šia diena iš šios firmos.
3. Kaip tau dabartinis mechanikų kolektyvas? Ar miestas pakankamai švarus nuo mašinų tavo akimis? Ar visi serverio žaidėjai patenkinti mechanikų suteikiamomis paslaugomis? Kaip darbuojasi Lukas Maja, dabartinis mechanikų direktorius? Argumentuok.
Dabartinis mechanikų kolektyvas manau yra nepriekaištingas visi dirba išsijuosę laiko veltui nešvaisto. Miestas pakankamai švarus na keleriuose vietose yra palikti automobiliai bet tos vietos nėra centrinės todėl eismui nelabai ir trukdo. Hm.. Nors ir auksinis būtum bet vistiek visiems neįtiksi kad ir kaip besistengtum sakyčiau didžioji serverio žaidėjų dalis yra patenkinta mechanikų atliekamu darbu. Dabartinis direktorius Lukas dirba tikrai gerai atrankas ir algas daro ir išmoka laiku prižiūri firmą kad iškvietimai visada būtų laiku priimami jam šis postas kaip tik.
4. Tavo nuomonė apie dabartinį mechanikų darbo forumą. Ar jisai pakankamai tvarkingas, traukiantis žaidėjų akį? Kodėl?
Forumas... Atkreipiau dėmėsi į kiekvieną mechanikų forumo skiltį forumas tikrai tvarkingas bet kadangi visada viską žiūrių kruopščiai pastebėjau kad reikia atnaujinti mechanikų žemėlapi kuris nurodo kuriuose serverio vietose būna daugiausiai automobilių kuriuos reikia nutempti. Todėl mano pirmas darbas gavus pareigas būtų tai sutvarkyti.
5. Pilna tavo nuomonė apie visus kitus šio etapo dalyvius bei direktorių Luką Mają. Ar šie žaidėjai tinkami atlikti mechanikų direktoriaus pareigas? Kaip vertintum savo bendravimą, tarpusavio supratimą su kiekvienu paminėtu asmeniu?
Nei su vienu iš kandidatų nesipykstu sutariu gan gerai visada serveryje arba team speak'e susitikus pašnekame.
Claudio_Marchisio - Šį vaikinuką visada sutinku team speak'e malonus, draugiškas visada turinti ką pasakyti kandidatas rimtas į šį postą.

Lukas_Tamulioni - Šitas bachuriukas turi be galo gera humorą visada pašnekame pastaruoju metu dažniausiai kalbėdavome apie šį postą. Draugiškas, bendraujantis ir kas svarbiausia kad padedantis kai reikia pagalbos.  Šaunus žmogus su kuriuos pradėjau sueiti nuo Kipro gaujos valdymo.
Jared_Mchale - Vienas iš rimčiausių kandidatų į šį postą. Be galo mandagus visada tik atėjus žaidėjui į serveri ir pasisveikinus iškarto matai kaip jis sveikinasi su juo, visada padedantis niekada nepalieka bėdoje. Turintis savo nuomonę kurios nebijo išreikšti viešai.
Ačiū už suteikta šansą gauti šį postą ! Ir linkiu didžiausios sėkmes jums kandidatai.

 

 

 

Etapo dalyviai, prašę balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Naujiena!

Žaidėjęs, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansa gauti piniginę 50000 eurų premiją.

 

Šie debatai vyksta iki 2015.07.25 dienos, 16:00 valandos. Didžiausios sėkmės visiems šio etapo dalyviams!


  • 2

#2
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Balsavimas prasideda!


  • 0

#3
Nierka*

Nierka*

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 369 Pranešimai
  • Gyv. vietaSiauliu raj.
  • Darbas:so
  • VIP:t
  • XP:pakankamai

Taigi savo balsą noriu atiduoti Minde_Soris.

Kodėl butent jis?

Turbut dėlto, nes labiausiai su juo sutariu. Žmogus yra draugiškas, mėgsta pajokauti, bet tikrai yra šaunus žmogus.

Manau jis skirtas šiom pareigom dėl aktivumo, griežtumo ir mokėjimo draugiškai sutarti, vos ne su visais.


Šį pranešimą redagavo Nierka*: 23 liepos 2015 - 19:48

  • 0

am3fa.jpg

 

 

 

 


#4
Guest_Lukas_Maja_*

Guest_Lukas_Maja_*
  • Svečias

Savo balsa atiduotu Claudio.

Todėl kad su juo nuo seno sutariu, pats pasiūliau jam rašyti anketa į darbą. Žmogus turintis galva ir tikrai draugiškas.


  • 0

#5
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Moderatorius Mitty:D

 

Na perskaičiau visų anketas ir net nežinau

 

Claudio-Aktyvus, draugiškas, tikrai yra vertas būti debatuose, protingas, linksmas ir t.t

 

Minde- Ką parašiai nerealia anket, bet praeitis tavo... Nu bet pats irgi labai geras

 

Bet savo vargana tašką duodu mindei, nes tikiu, kad darbo kokybė pagerės:D


Šį pranešimą redagavo mitty1337: 24 liepos 2015 - 00:32

  • 0

#6
John Speak

John Speak

    Metų Direktorius.

  • Elitas
  • 2.645 Pranešimai
  • Gyv. vietaBiržai
  • Darbas:Studijuoju
  • VIP:Tam tikrose vietose
  • John_Speak
  • 2020 Metų direktorius:Teisėsaugos !
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės, Medikų direktorius!
  • Ad Astra

John_Speak (mąstantis, garbės direktorius, geriausi metų direktorius, administratorius).

Savo taškus dalinu į 2 dalis

 

Claudio_Marchisio - Tikrai nuostabus asmuo, turintis galva ant pečiu. Tikiu, kad gali pakeisti mechanikų darbą į gerąją pusę.

 

Minde_Soris - Vierchas iš Panevėžio. Turintis tvirta ranką ir galintis suvaldyti mase žmonių. Žinantis kada reikia būti linksmam, kada rimtam. 

 

Kiti kandidatai irgi geri, bet su jumis  ne tiek daug bendravau kaip su Minde ir Claudio. Sekmės visiem kandidatams :)


  • 0

IfargVL.jpg


#7
Seryozha

Seryozha

    ✵Жизнь такая✵

  • Forumo dalyvis
  • 989 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:fu
  • VIP:t
  • XP:69

Savo balsa atiduodu Claudio,Mindei,Jaredui ir Lukui.

Tikra geri baxurai padeda kaip reikia pagalbos as nusprendziau jums viesems atiduoti savo balsa.


  • 0

Ne mes tokie gyvenimas toks..

 

 

dea3e24c3f98452b9bb9f793428e7dd570.png

 

 


#8
♦♣ ¤§Åw¥╬®¶™¤♦♣

♦♣ ¤§Åw¥╬®¶™¤♦♣

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 435 Pranešimai
  • Gyv. vietaEarth
  • Darbas:¤§GØD§¤
  • VIP:Yes
  • XP:0,001

Savo Direktoriaus balsą atiduodu- Jared_Mchale.Žmogus senai dirbantis šiame darbe,ramaus būdo,mandagus,sugeba susitvarkyti su tokiomis pareigomis,turi didelį norą valdyti šia firma.Na dar dėlto kad vieninteli iš kandidatų pažystu.Sekmės!


Šį pranešimą redagavo James_Sawyer: 23 liepos 2015 - 20:06

  • 0


#9
Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

Direktorius, moderatorius, mąstantis.

 

Savo balsus skiriu Jared_Mchale. Šmaikšti, šilta persona. Moka bendrauti ir vadovauti.


  • 0

#10
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

Savo balsa atiduodu Lukas_Tamulioni.

Del ko? Jis yra aktyvus zaidejas, tikrai ismanantis mechaniku darba. Jau kiek jy pazystu, tikrai visad matydavau dirbant mechanikuose. Turbut nerasciau ''mechaniskiausio'' zmogaus sitam serveryje. Nors sutariu ir su Minde_Soris, ir su Jared_Mc, taciau tamulioni siuo metu tikrai patikimiausias ir verciausias sio posto.


  • 0
kvk

#11
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

Aistė Horan | moderatorė, mąstanti, direktorė, garbės direktorė, metų direktorė

 

Visus turimus taškus skiriu Jared Mchale. Nors ir visi kandidatai rimti bei protingi, ši asmenybė, mano manymu, geriausia. Tikrai laikas pasireikšti aukštesnėse pareigose! Didžiausios sėkmės tiek Jared, tiek jo priešininkams!


Šį pranešimą redagavo Aistė.: 24 liepos 2015 - 15:18

  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#12
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Gal negerai supratote kažkas, tai įsiterpiu, kad nebijotų gerbiamieji mūsų etapo dalyviai bei nepadarytų klaidų komisija.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

Pridėsiu prie šio etapo informacijos viršuje. :)


  • 0

#13
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Savo balsą duodu Jared Mchale.Žmogus labai protingas,padedantis ir begalo draugiškas.Taip pat serveryje žaidžia nuo senų laikų ir dar neturėjęs rimtesnių pareigų,todėl būtent jis mano manymu turėtu gauti.


  • 0

#14
Jett

Jett

    bella ciao

  • Veteranas
  • 1.506 Pranešimai

Jett Martinez  || Mąstantis, moderatorius, direktorius.

 

 

Mąsčiau tikrai ilgai, skaičiau visų anketas netgi po kelis kartus  :lol: , pamąstęs nusprendžiau savo tašką dalinti per pusę t.y 0.5 ir jie atitenka Claudio bei Jared arba kitaip Boston

 

Apie Claudio galiu pasakyti tai kad, kai dirbo pas mane autoklube, surinkdavai per algas po 1,000 minučių, buvai aktyvus ir draugiškas su bendradarbiais, padėdavai vesti atrankas, pabendravęs artimiau, galiu pasakyti kad esi tikrai protingas, šiltai bendraujantis bei malonus žmogus, todėl puse taško duodu Tau.

 

Jared arba kitaip Bostonas, apie tave galiu pasakyti tikrai daug, nes esi puikus "virtualus" draugas, tikrai protingas, labai draugiškas, mėgsti bendrauti, be galo malonus, randam bendrą kalbą, turi nevisiem suprantamo humoro jausmo, kuris man tikrai patinka  :lol: . Be to mechanikus ilgą laiką jau sieki, todėl ir skiriu puse taško Tau.

 

Linkiu sėkmės Claudio bei Jared ir kitiems kandidatams!


Šį pranešimą redagavo Jett: 23 liepos 2015 - 20:52

  • 0

#15
Guest_Timats_*

Guest_Timats_*
  • Svečias

Timatis_Timofej / Transporto direktorius

 

Savo balsus skiriu Minde_Soris aktyvus, atsakingas, manau puikiai tiksi.


  • 0

#16
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Mantė Guaverra

 

Savo balsą atiduodu Jared_Mchale. Kodėl? Todėl, kad aktyvus, draugiškas, bendraujantis, padedantis ir panašiai. Manau jau laikas pasireikšti iš šitam žaidėjui, nenuleidžia rankų ir vis kažko siekia. Tai tiek.

Claudio su Minde ir Luku irgi neblogi kandidatai, tai tiesiog palinkėsiu sėkmės. 


Šį pranešimą redagavo Mantė Guaverra: 25 liepos 2015 - 13:55

  • 0

#17
Domis

Domis

    1

  • Elitas
  • 4.387 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:2013 metų administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius !

Mąstantis/Administratorius
Visi geri kandidatai, tačiau labiausiai esu bendravęs su Minde - tad jam ir skiriu savo balsus


Šį pranešimą redagavo Loe.: 24 liepos 2015 - 16:47

  • 0

#18
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Rycka Gollum Metu direktorius.

 

Visu kandidatu isskirt negaliu, nes ipatingai bendraves neesu.

Savo taskus dalinsiu.

2t. Skiriu Midei - Gaudaisi aplinkoi nesunku su tavim susikalbet, mastai kazka beleko nekalbi, tad turetum gerai atlikti savo darba.

1t. Claudio (Klaudijai) - Uz senus laikus, maladec kaip zmogus irgi budavo galima rast bendros kalbos. Sekmes tau tai pat.


  • 0

#19
Rytis Weems

Rytis Weems

    🌍🌿🌊

  • Veteranas
  • 1.837 Pranešimai

Rytis Weems (mąstantis, moderatorius, garbės direktorius)

 

Trys taškai keliauja, Soriui, nes protingas, aktyvus, nekonfliktuojantis, bei labai patiko anketa.


  • 0

#20
MARKO

MARKO

    Pažengęs

  • Veteranas
  • 102 Pranešimai
  • Darbas:b

Visi žaidėjai man bentjau mažai žinomi, galbūt daugiau pažystu Claudio, už jį ir norėčiau atiduoti savo balsą, nes galiu drąsiai teigti, kad su pareigom susitvarkytu ir tikiuos įvestų naujovių mechanikų darbe.


  • 0

tumblr_mxf67gYu8W1rnxn7co1_500.gif





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)