Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Konkursas] Osaka_Huntley


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Mantas_Cyrex

Mantas_Cyrex

    Dažnas dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 80 Pranešimai
  • Darbas:va
  • VIP:t

Sveiki. Įsivaikinau žaidėją, draugą Osaka_Huntley, įkalbinau pagaliau žaisti šiame serveryje ir jis liko maloniai nustebęs. Didžiausi pagyrimai serveriui iš jo pusės.

 

2015-07-24 (XP:160SPAUSTI ČIA

Aprodžiau miestą, parodžiau kaip pasiimti banko kortelę, padėjau išlaikyti automobilių teises, išmokiau komandas, padėjau įsidarbinti į BMX darbą. Jis norėjo išbandyt savo sėkmę pokeryje, pradžia buvo gera, deja, veliau šiek tiek brido į minusą, bet nieko tokio, taip tik įgavo patirties pokeryje. Daviau 2,000 eur, šiek tiek pradžiai, prasimušti serveryje, bet ne per daug, kad neprarastų noro dirbti. Taip pat sugalvojau jam nemokamai nuomoti savo namą, kad sutaupytų pinigų išsaugodamas savo XP. Daviau 10 kreditų, kad greičiau galėtų VIP nusipirkti, bet nenorėjau duoti 20, nes nebūtų jam įdomu, tegul likusius 10 kreditų pats užsidirba.


Šį pranešimą redagavo Mantas_Cyrex: 24 liepos 2015 - 18:05

  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)