Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Konkursas] Simona_Banditta [Atnaujinta 08.05]


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
2 atsakymai į šią temą

#1
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

*
Populiarus

Sveiki. Šiandien įsivaikinau naujokę Simoną Bandittą. Pasitikau nuo traukinių stoties vos pasibaigus apmokymams. Besitęsiant pažinčiai neblogai susibendravome, tad nusprendėm sudalyvaut šiame konkurse.

 

Susukau trumpą video, kad nereikėtų nuotraukų linkų spaudinėt. Enjoy


 

Pirmą dieną laiko veltui nešvaistėm. Savo naują įdukrą norėjau supažindinti su kiek įmanoma daugiau serverio ypatybių, todėl pasileidome į apmokymų kelionę. Visų pirma nuvažiavome į banką, kur pasiėmėme banko kortelę. Kuomet išėjome iš banko pamatėme, kad kažkoks čiga nuvarė mūsų infernusą, tad reikėjo admino prašyti naujo xD Nu katite pavežiau iki savo pilikės, o toliau jūs patys suprantate.. :D Tai va, kas dar nesuprato, tai išnuomojau savo dvarą (per brūkšnelį pilį). Vėliau... Nusivežiau savo mergikę aprodyt serverio įdomiausios veiklos - sandėlių grobimų. Aplankėm visus keturis. Kaip sakoma mylimo kūno turi būti daug, tai nuvažiavome sukirsti po kelis BigMac'us. Įdarbinau į BMX'eres. Kuomet mano tamsią galvą aplankė nušvietimas (aut.past. Kiek mes čia būsime? Kol tave aplankys nušvietimas. O kas yra nušvietimas? Tai staigus tiesos suvokimas!) pastebėjau, kad vežiojuosi vyrą. Staigiai nulėkiau pas stilistą, kur ji pasidarė panaši į moterį. xD Vėliau susitikome panaktinėt. Kad mano baisus snukis neatrodytų toks baisus pripratinau savo mergikę prie narkotikų. Susileidome LSD, tai prasidėjo haliucinacijos, kad atstatyt pusiausvyrą dar įkirtom ekstazio. Jautėmės pakilėti, tai prie progos nupirkau mašinikę ir butą.

Pabaigai pridursiu, kad įvykdėm kažkiek ten pasiekimų, gal kokius 10. ;)


Šį pranešimą redagavo Benny: 05 rugpjūčio 2015 - 10:08

  • 6

#2
Banditta

Banditta

    spaidermenas

  • Forumo dalyvis
  • 159 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelsiu karalyste

Labai geras tėvelis man kliuvo!Turim tikrai daugiau nei 10pasiekimų, ir ant video pasikankino:)


  • 2

#3
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Antra diena...


Visą dieną ilsėjomės vienas nuo kito, tai susitikome tik vakare. Pasiėmiau Simą nuo picų darbo, nes jau BEVEIK išaugo iš naujoko statuso. Kad galėtume greičiau šaut į Pakrantės Apsaugos darbą nuėjom vykdyti pasiekimų. Visa kitą pamatysite video...
 

Trečia diena...


Taigi, supažindinau su azartiškais lošimais. Pasirodo - visai neblogai moka žaisti ir iškarto pagavo kablį. Sumetėm pora partijų, išrengėm Jack Martezz nuogai, pabandėm įvykdyti pasiekimą "First Flight", bet sekėsi gana prastai, so palikom tuos pilotus ramybei ir įsidarbinom į reporterius. Vakaras prieš akis, tai linksmybes pamatysit kitame komentare.

Pridedu dar 1 video iš šiandienos bei vakarykštės veiklos. Enjoy
 

 

 

Ketvirta diena..

 

Šiandien atėjo laikas prisijungti prie gaujos.. Nuvažiavome, pasirodėme ir prisijungėme..

http://www.part.lt/p...0e77f592722.jpg

Kadangi jau gaujoje, reikia pasirūpint ir atitinkama sveikatos priežiūra. Nusipirkome 7dienų leidimą gydytis Privačioje ligoninėje.

http://www.part.lt/p...9c4863e3208.jpg

Bei trumpi apmokymai kokias paslaugas suteikia Privati ligoninė..

http://www.part.lt/p...6ac06616750.jpg

 

Atrankų dienos!

 

Išaušo lemtinga diena, kuomet mano įdukra pretenduos į pirmąjį darbą su pakvietimu bei kartu su gauja puls savo pirmąjį sandėlį. Pirmas blynas neprisvilęs - iškovojo sėklų sandėlį, kurį apgynė nuo 3 gaujų antpuolių. Vėliau.. Pasitarę dėl karjeros planų, Simona nusprendė eiti dirbti į gana moterišką darbą - medikus. Sima, kaip pavyzdinga darbuotoja, išmoko visas taisykles bei kainoraštį atmintinai. Per atrankas vargo nebuvo - pateko be didesnių rūpesčių.

 

Pamiršau kelinta diena :D

 

Kadangi Simona tampa vis savarankiškesnė ir siekia kuo labiau pagerinti medikų darbo kokybę vis rečiau susitinkame. Kai kartu su gauja užėmė sėklų sandėlį, Sima atrado naują veiklą - narkotinių medžiagų platinimą. Pirmasis jos klientas tapau aš. ;D Vakare (nebežinau kurios dienos) nuėjome į dažasvaidį pasikapot. Dar kitą dieną Sima pradėjo imt pavyzdį iš tėvo - išnuomojo savo butą kitam serverio naujokui. Už šį kilnų poelgį pavėžinau vogtu limuzinu naktinėmis San Andreas gatvėmis kaip tikrą ponią!

 

Darbuojasi iš paties..

http://www.part.lt/p...8dbb04d3451.jpg

Už pavyzdingą darbą reik tinkamai atsilygint, tad apdovanojau ją nauja vardo spalva.

http://www.part.lt/p...9a60670b534.jpg

http://www.part.lt/p...71c211d8094.jpg

Atsibodo sukti minutes - nusprendė pamankštinti kojikes! :D

http://www.part.lt/p...16d7bdff410.jpg

 

Kitos nuotraukikės..


Šį pranešimą redagavo Benny: 05 rugpjūčio 2015 - 10:08

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)