Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Sandrius Vendetta


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Sandrius._*

Guest_Sandrius._*
  • Svečias
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Mano vardas pavardė žaidime Sandrius Vendetta. Buvę kurios dažniausiai naudodavau ir buvau matytas - Johny Carter , Wei Shen , Nicole Batum , Sandrius Fox.
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Noriu naujos veiklos , rašyti straipsnius apie viską , o ne tik kalt minutės čhatinti ir šaudyti.
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): 5x vagių direktorius, 4x dylerių, 2x baikerių direktoriai, LSG radijo DJ, naujokų verbuotojas, žaidėjų / teisių priviligėjų ministras / padėjejas, apie viską skilties moderatorius. 

 

4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Skirtingi straipsniai su nuotraukomis, vaizdo medžiagomis, linksmi , bei įdomus.
 
5. Parašykite  trumpą straipsniuką  apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas: Mano žaidimas LSG Serveryje. Čia pradėjau žaisti prieš 3-4 metus su vardu Sandrius Fox tuo laiku , kai žaidė Lev Landau. Čia mane pakvietė žaisti mano draugas Mantas,kuris jau dabar nebežaidžia. Labai lengvai keliau čia xp ir isidarbinau į senuosius baikerius, kurios valdė David Cortez buvo įdomios keliones parodos su baikeriais, bet dabar to nebera. Su laiku ir nusipirkau nama, 2 mašinas. Su laiku parašiau į medikų direktoriaus posta anketą, kuri buvo atmesta, bet nenuleidau rankų dariau pertrauka labai ilgą ir buvau iš serverio pasišalines 8~ menėsiams, ir vėl gryžau su tikslu gauti skelbėjų direktorių.

6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: Sandrius35.

  • 0

#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Atmesta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)