Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[STRAIPSNIS] LSG sėkminga karjera


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
7 atsakymai į šią temą

#1
Deividas_Ruzas

Deividas_Ruzas

    *Serverio Kritikas*

  • Forumo moderatorius
  • 2.346 Pranešimai

Sveiki LSG skaitytojai, šiandien rašau Jums straipsnį apie karjerą mūsų serveryje. Kalbėjau su žmonėmis, kurie pasiekė šiame serveryje nemažai.  Žmonės, turintys nemažai patirties, galintys padėti/patarti, kaip reikia teisingai pradėti savo karjerą serveryje. Malonaus skaitymo.   

 

Karjera - kas tai? 

 

Karjera – tai atskiro žmogaus tobulėjimas pasirinktoje veikloje ir tos veiklos teigiamas įvertinimas aplinkinių rate, visuomenėje. Karjera apibūdina sėkmingą veiklą, pasisekimą gy

venime. Stichiškai karjerą pasiekti sudėtinga, todėl būtina ją planuoti.

Karjera – greitas ir sėkmingas kilimas tarnyboje, visuomeninėje, mokslinėje veikloje; pasisekimas gyvenime arba žaidime, veiklos rūšis.  

 

eeba67d1e1fb65fd45c54b9e80f2d6b3508.jpg  

Karjera LSG Serveryje

 

Mats_Gangsta patirtis

Deividas_Ruzas: Sveikas, Mats Gangsta, esu LSG naujienų korespondentas ir norėčiau Jums užduoti keletą klausimų apie samp karjerą, ar turėsite laiko atsakyti į juos? 

 

Mats_Gangsta: Sveikas,  Deividai. Taip, turėsiu.

 

Deividas_Ruzas: Ar galiu į Jus kreiptis Tu?

 

Mats_Gangsta: Taip, gali.

 

Deividas_Ruzas: Gerai, tai pradedam. Esi dabartinis Mūsų meras, išrenki direktorius, tu stebi kiekvieną žaidėją/kandidatą, kiek laiko jis praleidžia žaisdamas, bet klausimas būtų toks, ką Tau pačiam reiškia karjera čia, serveryje?

 

Mats_Gangsta: Esu meras, išrenku direktorius ne tik aš. Visada pasitariu ir su kitu meru – Mindaugu_Patejūnu bei direktoriumi, kuris jau yra firmoje. Karjera reiškia daug ką, ne tik mano karjera, bet ir kitų žmonių karjera. Be savo praeities - neturėčiau ateities. Džiaugiuosi, kad taip viskas man susiklostė, kad man pavyko pasiekti beveik visko, ko norėjau. Kitų žmonių karjera - be geros karjeros ateityje tikslų siekti išvis sunku. Kartais net neįmanoma. Karjera labai svarbu šiomis dienomis, kai talento serveryje vis mažėja ir mažėja. Reikia tinkamai atsirinkti talentą, nes be "legendinių karjerų" serveryje neturime ateities.

 

Deividas_Ruzas: Visi svajoja apie sėkmingą karjerą. Vieni garsiai ir drąsiai, kiti atvirkščiai – tyliai. Tu juk taip pat galvoji, kaip šaunu būtų padaryti sėkmingą karjerą, tiesa? O ar uždavei sau klausimą, kokia turėtų būti ta sėkminga karjera? Vienam tai didelis atlygis, kitam – kasdienis malonumas eiti į darbą, dar kitam - žinojimas, jog jo atliekamas darbas yra naudingas žmonijai. Na, o kas Tau?

 

Mats_Gangsta: Karjera man yra "kasdieninis malonumas eiti į darbą". Mėgstu daryti svarbius darbus serveryje, mėgstu pasižymėti. Tuo pačiu ir tikiu, jog mano atliekamas darbas yra naudingas mūsų serverio žaidėjams. Tikiuosi, ne vienas aš taip matau Mats'o karjera.

 

Deividas_Ruzas: Nuo ko, Tavo manymu, reikia pradėti savo karjerą?

 

Mats_Gangsta:  Manau, kad viskas turi prasidėti nuo smulkių dalelyčių – visų pirma, turi parodyti save serveriui. Koks tu esi, koks tavo bendravimas, kiti charakterio bruožai. Paskui einame prie veiklos. Reikia įsikurti kokioje populiarioje veikloje, pvz.: naujokų verbuotojai, komisija, LSG rekordų knyga... Jeigu nepavyksta, galima bandyti vystyti savo naują veiklą. Sužavėjus asmenį, atsakantį už tinklapį, galima gauti net atskirą forumą "kita veikla" forume. Nauja, įdomi veikla patrauks ne tik valdžios, bet ir kitų žaidėjų akį. Štai tokia yra "nuostabioji" karjeros pradžia. Po tokios pradžios laisvai galima pradėti galvoti apie skilčių moderatorius, direktorius ir galiausiai net administratorius. Žinoma, viskas kaip važiuojant amerikietiškais kalneliais – užkyli labai greitai, tačiau užkilęs gali nusileisti dar greičiau. Siūlau neskubėti, laiko pasiekti serveryje tikrai yra daug. Nusižengimai serveryje ir kitokie blogi dalykai taipogi nepadeda.

 

Deividas_Ruzas: Ačiū Tau už šitą pokalbį, tikrai buvo labai malonu bendrauti su Tavimi. O gal kažką norėtum palinkėti Mūsų serverio žaidėjams? 

 

Mats_Gangsta: Noriu palinkėti stiprybės ir gero žaidimo, kantrybės lipant karjeros laiptais.

 

Deividas_Ruzas:  Ačiū Tau už gerą bei įdomų pokalbį.  

 

 

Renzo_Akanashi patirtis

Deividas_Ruzas:  Sveikas Renzo Akanashi, , esu LSG naujienų korespondentas ir norėčiau Jums užduoti keletą klausimų apie samp karjera, ar turėsite laiko atsakyti į juos? 

 

Renzo_Akanashi: Sveikas Deividai, taip turėsiu.

 

Deividas_Ruzas: Gerai  pradedam.  Esi serverio žaidėjas,  šiuo metu esi Lažybų punkto padėjėjas. Ką Tau reiškia karjera serveryje?

 

Renzo_Akanashi:  Kiekvienas serverio žaidėjas svajoja pradėt karjerą ar jis nori pradėt nuo moderatoriaus ar nuo direktoriaus. Mano pirmas karjeros laiptelis buvo modifikacijų skilties moderatorius, toliau nuėjau prie mechanikų direktoriaus kėdės, dabar turiu begalę draugų, o viskas nuo to, kad esu turėjęs pareigas ir tapau labiau žinomas serveryje.

 

Deividas_Ruzas: Visi svajoja apie sėkmingą karjerą. Vieni garsiai ir drąsiai, kiti atvirkščiai – tyliai. Tu juk taip pat galvoji, kaip šaunu būtų padaryti sėkmingą karjerą, tiesa? O ar uždavei sau klausimą, kokia turėtų būti ta sėkminga karjera? Vienam tai didelis atlygis, kitam – kasdienis malonumas eiti į darbą, dar kitam - žinojimas, jog jo atliekamas darbas yra naudingas žmonijai. Na, o kas Tau?

 

Renzo_Akanashi: Kai buvau direktorius patiko valdyti savo firmą, stengiausi viską padarayti kaip reikia.  Budamas moderatoriumi, turėdamas savo  skiltį, tiesiog jaučiau malonumą,  kad galiu suburti  draugišką kolektyvą ir daryti atnaujinimus.

 

Deividas_Ruzas: Nuo ko, Tavo manymu, reikia pradėti savo karjerą?

 

Renzo_Akanashi: Nuo ko pradėti? Nuo menku darbeliu kaip žurnalistas / DJ / naujoku verbuotojas

 

Deividas_Ruzas: Ačiū Tau už pokalbį.

 

Renzo_Akanashi: Prašom. 

 

 

47d79eb92cdadcdf2196021844f54052101.jpg

 

Gal Jums kyla klausimas, kodėl parašiau tokį straipsnį?

 

Atsakymas būtų toks: manau, žaidėjams reikia kažkokių naujovių, patarimų, kaip jie galėtų kažką tai pasiekti. Taip pat, norėjau pabrėžti tai, kad žmogui reikia rasti tokį darbą, kuris būtų malonus Jums. Kodėl? Todėl, kad nemėgstamas užduotis mes atliekame prasčiau nei mums patinkančias. Darbas, kurį dirbdamas nejauti malonumo, ne tik bus kančia Tau, bet ir neatneš naudos įmonei. Vadinasi, siekti karjeros – tai siekti realizuoti save ir savo gebėjimus. Ir tam tikrai nebūtina būti prestižinės profesijos atstovu. Jokia paslaptis, jog darydamas tai, ką tikrai mėgsti, sugebėsi darbą padaryti daug geriau ir būsi daug laimingesnis nei dirbdamas, kad ir labai gerai mokamą darbą, kuris nėra Tau labai prie širdies.

 

Straipnį rašė - Deividas.

Redagavo - @ Åistė


  • 1

pMPq359.png

O0AkBeT.jpg

8yy2CsB.jpeg


#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Labai puikus darbas, šaunuolis, bro!


  • 0

#3
Laura_Verone

Laura_Verone

    Senbuvis

  • Forumo dalyvis
  • 796 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

Pisčiau


  • 0

hdEoZpn.png

 

kvjx8L0.gif


#4
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

Pisčiau


  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#5
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Neblogai, Deividai!


  • 0

#6
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai
šaunuolis. nors taisiau tik pusę darbo, labai patiko, kadangi šį straipsnį galima vadinti motyvuojančiu. gerai išdėstytos mintys bei puikiai parinkta tema. gj!
  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#7
Renzo!

Renzo!

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.774 Pranešimai
Im a popular xd Puikus straipsnis !
  • 0

#8
Mantiz Double V

Mantiz Double V

    Asas

  • Forumo dalyvis
  • 1.062 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:n

  

Deividas_Ruzas: Ar galiu į Jus kreiptis Tu?

 

Mats_Gangsta: Taip, gali.

 

sita vieta prajuokino :D


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)