Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[INTERVIU] Rokas_Italas apie administraciją.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
21 atsakymai į šią temą

#1
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

*
Populiarus

Administratoriai - svarbiausia serverio dalis. Be jų mes negalėtumėm žaisti palei taisykles. Jie irgi yra žmonės, kaip serverio žaidėjai, tik turi daugiau privalumų už kuriuos jie yra nusipelnę.
 
Šiandieną buvo apklaustas Rokas_Italas apie šių dienų administratorius. 
Štai jo atsakymai: 

28aafdc9cdd7cfeb8c6143f2393b5cc1218.png
 
 
 
 
Ką manote apie Vidas_Proukša ?
Ramus, niekur nesiveliantis, patyręs, bei išmanus, vien šios savybes daug ką pasako apie šį žmogų.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Kartais gauna pizdulei už aktyvumą, bet čia normalu gi vasara, be to iškyla visokių gyvenimiškų problemų, tokiu atveju aš suprantu administratorius ir leidžiu jiem pasiimt atostogas.
 
 
 
Ką manote apie Tomas_Like ?
Pasirinkau jį tam, kad atvestų įvairovęs į administratorių komandą, šiaip dar pakankamai naujas veidas, žinoma aktyvus ir komunikabilus, nebijo viešumos, bei stengiasi užsiimti kažkokia veikla, o būtent pastangos ir noras atveda žmones į administratorių komandą. Manau, kad ateityje šis administratorius daug ką pasieks, perpras administratorių gyvenimą.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Dar ne, bet manau, kad visi ankščiau ar vėliau prisidirba.
 
 
 
Ką manote apie Povilas_Marozas?
Daug kam nepatiko mano šis žingsnis ir aš suprantu, žmogus yra impulsyvus mėgsta pašnekėt nesąmones, bet žinojau, kad pareigose to nebus. Turbūt galvojat kuom šis žmogus naudingas ? Jo dėka buvo ištaisyta daug bugų, pirmasis gavo Beno premija už bugų atskleidinėjimą, prisidėjo labai prie serverio klaidų taisymo. Žinoma nepamirškime ir jo dalyvavimo komisijoje, jo dėka buvo daug kenkėjų užblokuoti, o būtent dabar serveriui ir labai reikia, kad kažkas padėtų su cheateriais. Na šioje sferoje žmogus neblogai yra padirbėjęs, užmatęs neblogų vos plika akimi matomų cheaterių. Manau to užtenka, kad jis pritaptų komandoje.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Na zmogus impulsyvus tai dar iki šiol jam sunkiai sekasi save tramdyti, jeigu skaitai tai, tai susimąstyk, kad administratoriai neturėtų tyčiotis iš žmonių.
 
 
 
Ką manote apie Paulius_Babals?
Žinot administracijos negali valdyti vien jaunėliai, reik ir tvirtos gyvenime patyrusios rankos, Babals vienas iš vyresnių žaidejų serveryje, todėl gali pasižymėti protingais sprendimais, viską gerai apmąsto ir praktiškai nedaro klaidų.Be to, jis yra serverio senbuvis ir ankščiau buvęs administratorium todėl jo patirtis komandoje yra labai reikalinga.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Problemų su šiuo administratoriumi neturiu.
 
 
 
Ką manote apie Minde_Limore?
Kadangi labai trūko administracijoje naujų veidų, reikia augint naują administratorių kartą, tai priėmiau šį žmogų. Mačiau kaip tvarkėsi su direktorium, mažai išsipisinėdavo , retai kažkur veldavosi. Nėra vienas iš tų žmonių, kurie sako "Prie savo nelendu".
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Nu skundą jau gavo, kai Benas pažiūres į logus pažiūrėsim koks bus jo likimas.
 
 
 
Ką manote apie Mindaugas_Antones?
Vietoje nestovintis žmogus, vis kažką nori daryti ieškos sau veiklos, viską seka, visur lendą + jo patirtis administracijoje nemaža. Nuolat bando kažkaip pagerinti serveryje, žiūri blogiečius
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Ne.
 
 
 
Ką manote apie Mats_Gangsta?
Nu niekada nesikeikiu nesuprantu žmonių kurie gali kažką blogo apie šį žmogų pasakyti, kol šis žmogus meruose  korupcija negali egzistuoti. Net kai kažkada nebuvau administratoriumi o paprastas žaidejas ir sakiau duok man direktorių arba skrisi iš pareigų nedavė man jo, nors praktiškai buvom geri draugai. Visi kurie norit kažką blogo apie šį žmogų pasakyti susimąstykit, nes tik dėka jo serveryje nėra korupcijos. Jo mero stažas viską pasako apie jį patį. Dar norėciau pridurti, kad labai mėgsta tvarką.
 
 
 
Ką manote apie Katy_Perry?
Nu manot žinosit ką pasakysiu, šis žmogus į serverį atneša didžiulę įvairovę, labai stengiasi prisidėti prie jo plėtros, nuolat šaudo įdėjos, kad visiem tik būtų geriau, o didžiausias jo indelis tai eventuose! Tik dėka jo daugiau adminų susimąstė ir pradėjo daryti įvairesnius eventus. Vienas iš jo perliukų "Konvojus" . Šis Žmogus investuoja visą savo turtą, kad jum būtų linksmiau, padaro gerus prizus ir dar linksmesnius eventus, kartais nesuprantu kodėl žmones taip nusiteikę prieš jį..
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Su kolegom prastai sutaria, o čia jau negerai, labai tikiuosi kad padėtis pasitaisys.
 
 
 
Ką manote apie Juozas_Samuolis?
Niekam nepaslaptis, kad šį administratorių užauginau nuo pat naujokystės ir padėjau jam pasiekti aukštumas, vėliau aišku kai pradėjau nebesirūpint nukrito į žemumas, bet čia neesmė, visi gali pasitaisyti. Anksčiau prieš administraciją tai labiau norėjo kažka daryti, dabar tai aptingo. Na žmogus jau iš anksčiau yra padejęs serveriui, stengės prisidėt prie plėtros. Dabar dauguma savo laiko aukoja, kad padetų žaidėjams.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Prisidirbęs tai dar prieš administraciją buvo, milus pastumdė biški, pizdi gavo, bet atleidau. Neduok Dieve vėl įkliųs, tada tikrai sukursiu administratorių blacklistą.
 
 
 
Ką manote apie John_Speak?
Na ne as jį išrinkau, vienintelis Karinos likęs išrinktas administratorius. Man atrodo, pats jauniausias administratorius, taip pat įrodo, kad bet kokio amžiaus gali gauti administratorių serveryje. Nu patys žinot, kad šis adminsitratorius niekad niekur nelindo ir nekišo nagų kur nereik, priešu neieškojo.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Pradžioje tai jo aktyvumas stebino, dabar tai biški nuleido rankas , mažiau padeda žmonėm. Susiimk, nes paleisiu tave kaip paukštelį į tikrą gyvenimą.
 
 
 
Ką manote apie Jensen_Ackles?
Jo likimas panašus kaip Marozo, pateko į administraciją dėl pasakytų klaidų serveryje, klaidos kiek žinau buvo pakankamai rimtos. Na administratorius irgi vienas iš jaunesnių, bet mėgsta tramdyti cheaterius, nekreipia dėmesio į savus, o būtent kuo mažiau korupcijos šiame serveryje ir reikia.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Dabar tai nieko neprisidirbęs, neturiu priekaištų, nebent dėl aktyvumo.
 
 
 
Ką manote apie Gordanas_Dynamo?
Dar vienas administracijos jaunėlis.. Vieni jį myli, kiti ne, mano nuomone jis geras žmogus, kaip tu su juo - taip jis su tavim, turi daug vadovavimo patirties, tai kodėl gi ne?
 
Ar yra ką nors pridirbęs?
Jeigu tu, Gordanai, skaitai šitą tai žinok, jog jeigu dar kartą pamatysiu kažka darant su sobu galėsi trinti sampą. :)
 
 
 
Ką manote apie Egis_Boo?
Reik tėvelio serveryje, kas gi sudrausmins visą jaunimą jeigu ne šis žmogus ? Iš ties turi didelę širdį, nuolat stengiasi padėti visiem kam reik jo pagalbos. Šis žaidėjas yra pats vyriausias serveryje! Tuo pačiu ir elgiasi labai brandžiai, bei atsakingai, pasakykit, kaip gi serveryje be tokių žmonių ?
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Jokių priekaištu neturiu, tobulai dirba.
 
 
 
Ką manote apie Edas_Basmasteris?
Administratorius kuris siekia serverį padaryti unikaliu, nuolat kažką nori kurti, stengiasi tvarkyti serverio reikalus, siūlo daug įdėjų. Vieni jį myli, kiti ne. Manau, kad jo didžiausias tikslas tai pastatyti šio serverio vaikus į vietą ir priversti elgtis brandžiai. Jo nuveikti darbai pasako kodėl jis turetų būti administratoriumi
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Ne.
 
 
 
Ką manote apie Don_Omar?
Draugiškas žmogus, neturintis priešu , sąžiningas, nesiveliantis į problemas, visiem išties pagalbos ranką, atsakingai atliekantis pareigas , turintis milžiniska patirtį administracijoje.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Graudus aktyvumas, gal susiimk?
 
 
 
Ką manote apie Domis_Morello?
Daug savo laiko aukojantis sampui, daug žmonių užblokavęs ir privertęs ašaroti, draugiškas ,visiem padedantis, puikus vadas, daug patyręs, ko dar trūksta šiam žmogui?
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Per daug skundų susilaukia, užknisa tikrinti.
 
 
 
Ką manote apie Burba_Gintas?
Patyręs, padedantis, protingas, neišsipisinėjantis, nekišantis nosies kur nereik ir draugiškas. Anksčiau daugiau kažką veikdavo dabar kažkoks aptingęs.
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Tikiuosi tie gandai, kad mėgsti sobą netiesa..
 
 
 
Ką manote apie Briusas_Williasas?
Pats linksmiausias adminas iš visų, jeigu jo nebūtų administratoriai būtų niurūs ir neįdomūs, jis nebijo nuolat kurti žmonėms veiklos, nuolat baninti čyterius ir daryti žaidimą geresnį kitiems, ar kas nors galėtumėt paprieštaraut?
 
Ar yra ką nors pridirbęs ?
Sergi sobo liga , gydykis kol ne vėlu.
 
 
 
Ką manote apie Benas_Vercetti?
Nežinau ką šis administratorius čia daro, 0 aktyvumo, kiekvieną savaitę 0 min serveryje, manau, kad teks nuimti administratorių, priėmiau jį čia iš gailesčio, bet matau, kad veltui.
 
 
 
Taigi, susidarėme išvadą tokią, jog administratorių mėgstamiausias užsiėmimas - SOBAS. Prisidirbusių adminų nei daug nei mažai, tačiau, aš ir Italas manome, jog jūs, administratoriai, perskaitę viską apie save ką esate prisidirbę ar darote ne taip, susiimsite ir parodysite, kad kiekvienas daro klaidas ir moka jas ištaisyti. O aš, Jovita, pilnai palaikau mūsų administratorius (niurkt niurkt) ir linkiu jiems niekada nepasiduoti.
 
 
 
Straipsnį parašė: Jovita_Clayton
Redagavo: @Guaverra
 

  • 9
kvk

#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Good job, per 1 dieną - 2 straipsniai. Taip ir toliau :>


  • 0

#3
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Labai įdomus straipsnis. Įdomu skaityti Roko Italo žodžius.


  • 0

#4
siurblys

siurblys

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

administratoriai neturėtų tyčiotis iš žmonių


  • 3

#5
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

Mante, pirmas geresnis buvo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


  • 0
kvk

#6
Egis.

Egis.

    Kulinaras

  • Elitas
  • 1.941 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Egis Boo
  • Darbas:Chef
  • VIP:Turiu
  • XP:Visi
  • Laimėjo konkursą:LSG Kulinaras 2014

/admin turetu rodyti pavyzdi kitiems zaidejam... padeti ir gerbti juos :) (Bet Jus Ir Įžulūs barsukai esate :) ) nuo daugiau duodi tuo daugiau norit :D


  • 0

#7
Makgreidis.

Makgreidis.

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.289 Pranešimai
  • Gyv. vietaChicago, Illinois
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:~

Puikus straipsnis.


  • 0

#8
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Patiko skaityt :D


  • 0

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#9
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000
šaunuole;>
  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#10
Guest_Basmasteris_*

Guest_Basmasteris_*
  • Svečias

administratoriai neturėtų tyčiotis iš žmonių

žmonės neturėtų tyčiotis iš administratorių


  • 0

#11
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Very good job, įdomu buvo skaityti.
  • 0

#12
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai
buvo labai įdomu skaityti, teko įsisavint keletą žodžių. :D apie Beną geriausiai ten. :D :D

Ką manote apie Benas_Vercetti?
Nežinau ką šis administratorius čia daro, 0 aktyvumo, kiekvieną savaitę 0 min serveryje, manau, kad teks nuimti administratorių, priėmiau jį čia iš gailesčio, bet matau, kad veltui.
  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#13
Domis

Domis

    1

  • Elitas
  • 4.387 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:2013 metų administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius !

:D graudu žiūrėt, kad net Rokas pastebi mano aktyvumą. niekada nesikeikiu ant šitos vasaros buvau


Šį pranešimą redagavo Loe.: 12 rugpjūčio 2015 - 10:28

  • 0

#14
Natas

Natas

    Legenda

  • Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaSummoner's Rift
  • Darbas:Lolas
  • VIP:Duokit RP
  • Geriausias 2018 metų:Geriausias 2016m. Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:League of Legends žaidėjas

Man rodos pirmasis straipsnis, kurį perskaičiau nuo pradžios iki galo.

 

Labai patiko! Panašių į šitą daugiau! 


  • 0

98a5c5729b77e92e0a4db8e794a96dc28bf9b92e


#15
Justina

Justina

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 294 Pranešimai
  • Gyv. vietaUK
  • Darbas:Medikai
  • XP:Virs 60k
  • justuuka

žmonės neturėtų tyčiotis iš administratorių

Žmonės turėtų toliaruoti vienas kitą, nesvarbu kokie jų rangai....


  • 1

Kai atrodo, kad visas pasaulis yra prieš tave, atmink, kad lėktuvas visad kyla prieš vėją!

 

 

 

 Medikų direktorė nuo 2016.09.02 iki 2016.10.09

Medikų direktorė nuo 2018.08.14 iki xxxxxx


#16
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

Man rodos pirmasis straipsnis, kurį perskaičiau nuo pradžios iki galo.

 

Labai patiko! Panašių į šitą daugiau! 

Ok as parasysiu  tik apie direktorius paimsiu is mats. Muhahaha


  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#17
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

Ok as parasysiu  tik apie direktorius paimsiu is mats. Muhahaha


Copy paste. As buciau rasius..


  • 0
kvk

#18
NI🅱🅱A

NI🅱🅱A

    My Life Is A Meme

  • Veteranas
  • 4.324 Pranešimai
  • XP:
  • Laimėjo konkursą:The best car stunter 2016

Žiauru.


  • 0

If you don't share someone's pain. You can never understand them.


#19
Renzo!

Renzo!

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.774 Pranešimai
Pirmas straipsnis kurį perskaičiau nuo pradžios iki galo.
  • 0

#20
siurblys

siurblys

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

:D graudu žiūrėt, kad net Rokas pastebi mano aktyvumą. niekada nesikeikiu ant šitos vasaros buvau

taip ir sakyk, kad tėvas į lauką neišleidžia.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)