Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[INTERVIU] Pokalbis su Jett'u


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

VKQQDCd.png


Ne paslaptis, jog prieš 19 dienų dėl neaktyvumo direktorių praradęs Jett_Martinez galiausiai leavino. Viso to priežastis - vasara, laiko stoka. Aurimas labai mėgdavo save išreikšti įvairiausiose veiklose, tad daug kur pasižymėjo bei įgavo naujų pažinčių. Nors serveryje jis žaidė nelabai ilgai - apytiksliai 11 mėnesių - jis spėjo pasižymėt daugiau nei tie, kurie čia žaidžia 4-5 metus. Kaip minėjo savo profilyje, jis yra buvęs autoklubo direktoriumi, modifikacijų skilties moderatoriumi, naujokų verbuotojų savininku, pusmėnesinių pasiekimų vedėju, mąstančių klubo nariu, teisingumo komisijos nariu, Z-LOTO padėjėju, veiklos kultūros ministru, LSG Naujienų korespondentu bei redaktoriumi, seimo nariu, naujokų verbuotoju, LSG radijos didžėjumi, LSLS nariu. Savo atsisveikinimo laiške jis paminėjo 234 mūsų serverio esamus bei buvusius žaidėjus, tad galim daryti išvada, jog Jett'as buvo žmogus, su kuriuo buvo galima gerai praleisti laiką bei pasišnekučiuoti apie bet ką. Kadangi jis įdomus žmogus, surengiau trumpą pokalbį su juo. Interviu metu Jett vadinsiu jo tikru vardu - Aurimu.

Aistė: Labas, Aurimai. Galėčiau paimti interviu?
Aurimas: Labas, žinoma.
Aistė: Taigi, kaip sužinojai apie LSG serverį ir kokia buvo pradžia jame?
Aurimas: Pradėjau žaisti samp'ą kituose serveriuose, bet tai truko neilgai, vis neradau tokio, kuris būtų savaip išskirtinis, taigi po ilgų ieškojimų radau Los Santos Gyvenimą. Nuo pat pirmos minutės jis mane užkabino.
Aistė: Cituoju tave: "nuo pat pirmos minutės jis mane užkabino". Galėtum pasakyti, kas labiausiai sudomino užsukus į serverį?
Aurimas: Išties sudomino daug dalykų, tokių, kurių nėra kituose serveriuose, kaip sandėliai, auto-save nebuvimas ir pan. Praėjus 10 minučių mano žaidimo šiame serveryje buvo ištiesta pagalbos ranka, todėl buvau labai nustebęs, kad tokia draugiška atmosfera šiame serveryje.
Aistė: Išvada, jog buvai šiltai sutiktas, labai malonu. :D Esi mėgstantis pasižymėti žmogus. Koks buvo pirmas nuveiktas darbas bei kaip juo susidomėjai?
Aurimas: Taip, prisipažinsiu nemėgstu stovėti vietoje ir ėmiausi veiklos, pirmasis nuveiktas darbas buvo: Naujokų verbuotojai kai dar Carl_Cox vadovavo, nors pareigos menkos, bet man po anketos patvirtinimo sukilo šypseną ir iškart ėmiausi darbo, po pirmos savaites naujokų verbuotojų buvo įteikta pirma premija bei geras žodis ir įgautas pasitikėjimas iš Carl Cox.
Aistė: Einam prie rimtesnių dalykų - direktorius. Kaip susimąstei apie jį? Kaip reagavai į neigiamas nuomones?
Aurimas: Susimąsčiau laiku, kai reikėjo imtis rimtesnių dalykų, galbūt buvau stumtelėtas draugų, visgi pasistengiau, parašiau anketą balandžio 24 d. ir jį gavau gegužės 1 d. Kaip pamenu, turėjau stiprų bei užtikrintą palaikymą, lyg 0 prieš ir apie 20-40 už, buvau tikrai nustebęs gavęs šias pareigas, kurias man įteikė Mantis_Most.
Aistė: Kokius, tavo manymu, didžiausius pėdsakus palikai toje firmoje?
Aurimas: Atnaujinau bei papildžiau forumą, sukūriau ne vieną temą, įgyvendinau daugybę naujovių, sukūriau naujų šaunių kelionių, pakeičiau daug taisyklių, kad būtų patogiau mums, direktoriams, darbuotojams bei ateinantiems į šią firmą, kai tik gavau direktorių, pasižymėjau dideliu aktyvumu, taipogi draugišku kolektyvu.
Aistė: Darbuotojų atsiliepimai apie tave buvo geri, tas džiugina. Ką manai apie Patejuno sprendimą nušalinti tave nuo pareigų? Ar jis buvo teisingas ir tu jam pritari?
Aurimas: Iš vienos pusės pritariu, nes mano aktyvumas buvo tikrai prastas, buvau apsikrovęs darbais ir šiaip vasara, tiesiog nebuvo per daugiausia laiko sampui, bet skyriau kuo daugiau jam, o iš kitos pusės buvau pasižadėjęs ir tikrai būčiau ištesėjęs pažadą, tai, kad po vasaros būtų viskas grįžę į senas vagas.
Aistė: Ar stebi Lauros_Verone, kuri užėmė tavo vietą, darbą? Jei taip, kokia nuomonę esi susidaręs?
Aurimas: Kadangi ji tik neseniai užėmė mano pareigas, tai manau daug ko ir nenuveikė, bet žinau tą, kad ši persona yra tikrai aktyvi bei kiek esu bendravęs, pasirodė draugiška, tai ko reikia autoklube - palaikyti gerą bei šiltą atmosferą tarp darbuotojų, manau, kad nenuvils su pareigoms bei išlaikys jas ilgai.
Aistė: Savo geru bendravimu sutarei su dauguma serverio žaidėjų, tačiau ar buvo tikrų draugų, kuriais galėjai pasitikėt?
Aurimas: Taip, buvo, ir ne vienas, ir ne du, viena iš jų esi TU, visada galiu pasitikėti bei puikiai sutariu taipogi su Diellz, Gangsta, Vega, Treisiu, Shapiro. Neprasiplėsiu per daug, tikrai kam reikia, tas žino. :)
Aistė: Labai džiugu, jog turėjai asmenų, kuriais galėjai pasitikėt. Ne kiekvienas turi tokią progą. Ir pabaigai klausimukas - kada žadi grįžti pas mus? :c
Aurimas: Atvirai pasakęs, apie tai dar nesuku galvos, kadangi artėja mokslai, kuriais šiais metais bus sunkūs, bet likau labai šiltai nustebęs po tokio masiško palaikymo, daug iš jų sakė, kad truks manęs bei ilgėsis, tai manau grįšiu, kai tik bus proga. ;)
Aistė: Na, tai dėkui už įdomų pasišnekučiavimą, sėkmės, Jett'ai. Lauksime sugrįžtant. :)
Aurimas: Dėkoju, kad buvo proga pakalbėti, taip pat linkiu sėkmės ir tau, laukit naujienų!

Šį pranešimą redagavo Aistė.: 13 rugpjūčio 2015 - 11:36

  • 1

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#2
siurblys

siurblys

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Užblokuotas
  • 7.372 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:Metų kritikas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu kritikas
  • Laimėjo konkursą:Serverio sportininkas

Nesijunk į serverį, nes už skin kopijavimą Pbanas yra.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)