Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

[STRAIPSNIS] Didžiausia problema serveryje


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Porą dienų atgal dariau apklausą, kurios tikslas buvo išsiaiškinti kokia vis dėl to didžiausia problema serveryje.
Štai keletas nuomonių kokia vis dėl to problema yra žaidėjų nuomone didžiausia:

 

L.Verone: Labas. Jau kaip ir esu išsireiškus kelis kartus forume, tai didžiausia problema čia - bendravimas. Tai vienintelis dalykas dėl ko kartais kyla noras palikt serverį ir atvirai kalbant pažįstu žmonių palikusių dėl šios problemos serverį. Nors aš visada sakau: tyčiojasi tik žemo lygio, neišsilavinę žmonės.

 

J.Speak: Moneta/Pokeris - nes per daug lengva prasimušt arba niekada nesikeikiu viską.

 

Aistė_Horan: Labas. Bendravimas bei atnaujinimų stoka. Gal jums „bendravimas“ atrodo ir keistai, tačiau mūsų serveris bendravimu nepasižymi tiek forume, tiek serveryje. VIP chate kiekvieną dieną galima pamatyti, kaip kas nors riejasi, o po kol administratoriai apsiima tų žmonių išmetimu iš serverio, į VIP chatą susirenka dar keli žmogeliai, kurie prisideda prie stumimo, o tuomet sulaukiama ir „:DDD“ iš kitų žmonių. Forume patyčių sulaukiama gal ne daugiau – kuriamos specialios temos su kitų pajuokimu, šaukyklose apšnekami žmonės ir pan. Atnaujinimai daug mažesnė problema nei bendravimas, tačiau visgi yra problema. Asmeniškai, apsieinu ir veiklos randu be jų, beet.. pora atnaujinimų į metus – seriosly?

 

Gangsta: Manau bendravimas.

 

Saimonas_Cezaris: Gaujos nebeturi prasmės, visiems teberūpi varkės, apsileidusi administracija, naujovių trūkumas, Italas.

 

M.Most: Sveikas, na pastaruoju metu gal kaip pastebėjote nežaidžiu žaidime tik kartais nuo karto apsilankau, tai negaliu dabar pasakyti kokia atmosfera ten šiuo metu yra. Kai žaisdavau būdavo nesutarimas, nemokėjimas bendrauti nekalbu apie visus. Kodėl aš taip manau, nes viską galima būdavo pamatyti darbinėse racijoje, vip chate ar net tiesiog netyčia įsitrenkus į kito žmogaus transporto priemonę, užuot atsiprašęs daugelis pastebėdavau pradėdavo šaudyti..

 

M. Guaverra: Labas. Mano manymų didžiausia problema galėtų būti bendravimas. Dauguma žaidėjų niekada nepamąsto ką sako ar panašiai. Asmeniškai aš elgiuosi taip, kaip ir su manimi elgiasi. Jei jūs gražiai, tai ir aš gražiai. Tiesiog reikia mokėti gražiai bendrauti, jei žmogus nepatinka, tai geriau apskritai jam nieko ir nesakyti. Kita problema, šiek tiek mažesnė, tai 'veiklos stoka'. Kodėl visi sako, kad nėra veiklos? Gal tiesiog jūs jos neieškojot? Visų pirma pradėkit nuo savęs, o po to nuo visokių atnaujinimų norėjimo. Kada paskutinį kartą serveryje žvejojot su draugais? Kada pirkot laikraštį ir bandėt sužinoti paskutines naujienas? Kada pirkote z-loto bilietą ir bandėte išlošti pinigų? Ar bandėte vykdyti pussavaitės misijas? Bandėte pagerinti LSG rekordų knygos rekordus? Čia šiaip galiu pateikti daug pavyzdžių, bet tiesiog patys ieškokit veiklos, padėkit žaidėjams, bandykit kažkur pretenduoti ir panašiai. Nesakau, kad atnaujinimų nereikia, jie būna 2 kartus į metus, gal ir per mažai, bet pabandykit ir patys susirasti veiklos, tai sutrumpintai, maža problema, kad žaidėjai skundžiasi dėl atnaujinimų. Forgot, dar prisiminiau, tai dar mini problema, kad serveryje per daug ožiukų kurie bando pakenkti kitiems ir nori gero tik sau :D

Buvo ir daugiau nuomonių, bet pagrinde visi sutiko, kad vis dėl to didžiausia problema yra bendravimas. Ne Benas kuris nedaro atnaujinimų, bet būtent vaikų norėjimas pasirodyti kietais už ekrano, bet kaip sako gerbiamas administratorius Marozas: "susitiktume, nė žodžio neišlementu". Taip žinoma kažkiek kaltas ir Benas, bet jeigu nori veiklos visada rasi.. Kad ir zloto, gatvės lenktynės, pussavaitiniai pasiekimai, bugų ieškojimas.. Galų gale galima nueiti į Team Speak ir su kai kuriais senbuviais susipažinsi ir linksmiau bus.
Taigi apibendrinus, visada rasime prie ko prikibti, bet pradėkime nuo savęs..

 

Straipsnį rašė: Michael_Mitty
Redagavo: @Guaverra


Šį pranešimą redagavo Mantė Guaverra: 13 rugpjūčio 2015 - 17:26

  • 2

#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Kadangi dar nesulaukei komentarų tai pakomentuosiu :D Šiaip taip ir maniau, kad panašūs atsakymai bus, straipsnis neblogas :D


  • 0

#3
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Cezaris kaip visada išradingai :D


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)