Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Rugpjūčio 17d. Gaisrininkų direktoriaus debatai [Baigėsi - Gyta_Sajan]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
26 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Kadangi visi tinkami kandidatai į gaisrininkų direktoriaus postą neseniai parašė anketas ir yra labai sunku atsirinkti geriausią - padaryti debatai iš 3 mero ir dabartinio direktoriaus nuomone geriausių kandidatų.

Visa informaciją apie debatų sistemą čia, tačiau, kad nebūtų nesusipratimų svarbiausią informaciją pateiksiu šioje temoje.

 

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai(mąstančiųjų forumo nariai, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai). Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną".

Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami.

Mąstančio, moderatoriaus ir direktoriaus balsas vertinamas 1 tašku, administratoriaus balsas 2 taškais, geriausio metų/garbės direktoriaus balsas vertas 3 taškų. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

 

 

Etapo dalyviai.

Barbora_Radviliene
Gyta_Sajan
Jack_Beats

 

Klausimai, užduoti etapo dalyviams.

1. Kuom gaisrininkų darbas tau išskirtinis, kuom patinka ir nepatinka?

2. Gaisrininkų darbas daugumai serverio žaidėjų praeityje ir net dabartyje po koeficiento pakėlimo atrodo nuobodžiausias darbas iš visų. Kaip tu tai neigi? Kaip paneigsi, būdamas direktoriumi? Ką darysi, kad žmonės pradėtų galvoti, jog tai vienas iš įdomiausių serverio darbų?

3. Kaip vertini dabartinį gaisrininkų firmos direktorių, patį gaisrininkų kolektyvą? Ar su visais sutari gerai?

4. Ar serveriui svarbus gaisrininkų darbas? Pagal svarbumą, kelintoje vietoje šį darbą vertintum?(Reikalaujamas tvirtas argumentas).

5. Papasakok visą savo istoriją, patyrimus gaisrininkų darbe.

6. Tavo fantazija - visi pasiūlymai gaisrininkų firmos gerinimui, kokių tik turi.(Pasiūlymai su atnaujinimais).

 

Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį.

 

 

 

Etapo dalyvių pasisakymai:

 

 

Barbora_Radviliene - Anketa

Sveiki, man gaisrininku darbas yra iškirtinis jog jame yra veiklos , netaip kaip kita sako. Jis man patinka gal dėl to jog man patinka realybeje gaisrininka darbas ir jaučiuosi savo stichijoje. Patinka - tai kad galima padėti žmonems (ir pamatyti kaip jie dėkoja už nemokama gesintuva nes ar gaila man tu 200Lt kai gavau už jo užgesinta mašina) ir aišku darbinis transportas, nepatinka - darbo vieta. Taigi kaip buvo kalbėta anketoja aš prikelčiau gaisrininku lenktynes, sugalvočiaudaugiau event su jais, prikelti dar keleta konkursu ir prikelti "kofo" koeficiento rašyma i foruma. O kad gaisrines darbas nuobodus tikrai ne, tiesiog žmonės kurie nemoka dirpti tai ir sako. Na kaip pasakyti dabartinis direktoriųs šeip geres asmuo nesipykstu ir atlieka savo darba gerai. O dėl kolegu nesipykstam, o jai ir susipykstam tai ir susitaikom. Gaisrininkų darbas - buvo šilto ir šalto, bet šilto daugiau, nes su ugnimi tego dirpti ir visada kiek buvau šeme drbe visi kolegos ir direktoriai padėdavo kuo galėdavo ir dabar taip yra, kai atsirado. Patirties turiu aš šeme darbe dar ir dirbu ir džiaugiuosi kad vėl esu gaisrininkas. Tai pirmas pasiulymas būtu tarkim perkelimas gaisrines firma nuo VLA gaujos, nes nervinai kai kada VLA Nariai atbėga ir sušaudo, imesti koki skraidimo priemone (https://wiki.sa-mp.c...Vehicle_417.jpg) ir sukurti jog degtu ne tik namai, mašinos, bet ir miškai, ir reiktu ne vieno gaisrininko o kelių priklausytu nuo gaisro rimtumo, imesti dar viena gaisrines automobili ir ji imesti i dilimore ( https://wiki.sa-mp.c...Vehicle_544.jpg) .

 

 

 

Gyta_Sajan - Anketa

Gaisrininku darbo paskirtis - Išsaugoti žaidėjų transportą ir namus nuo ugnies, kodėl aš taip pradedu savo pasisakymą? Todėl , kad vykimas į iškvietimus yra pati geriausia šio darbo dalis, ypač smagu pamatyti dėkingus žaidėjus, kurie negaili pagyrų tau, kad esi pareigingas ir punktualus gaisrininkas. Vienintelis dalykas nepatinkantis šitame darbe yra kiek lietokas ir ne manevringas darbinis transportas.Aš nesuprantu tokiu žaidėjų ,kuriems nėra įdomu imti iškvietimus, juk tai pati įdomiausia šio darbo dalis, žinoma kad darbas taptu įdomesnis reiktu surengti viena, kita konkursą, premijos ir malonus bendravimas kolektyve būtų dar viena priemone skatinti žaidėjus prisidėti prie gaisrininkų kolektyvo.\Manyčiau tokia pat situacija yra dabartinio direktoriaus valdomoje firmoje, tačiau visada ir visur yra kur tobulėti, dabartinio direktoriaus darbą vertinu teigiamai, o ir kolektyvo darbo našumas tikrai nėra blogas. Kalbant apie darbo našumą, gaisrininkų darbe šitas aspektas yra ypač svarbus, nes jei gaisrininkai bus abejingi savo darbui, tai nieks nebeims iškvietimų, o to pasėkoje serverio žaidėjai pradėtu patirti nemenkus nuostolius, nes tiesiog sudegtu jų mašinos. Manyčiau šitas darbas serveryje užima 3 vieta pagal svarbumą po teisėsaugos ir medikų.Tokia vieta pasirinkau šitam darbui pasirinkau dėl savo patirties žaidime, žaidėjų įpročių leisti laisva laika, ir darbų reikalingumo patiems žaidėjams. Šitame darbe esu patyręs daug smagių nuotykių, vienas tokių buvo, kad su draugais susirasdavom naujoka, padėdavom jam įsidarbinti į šlavėjus ir ,kai tik jis išvažiuodavo iš bazes, mes ji paversdavome " futbolo kamuoliu" ir daužydavome su gaisrines masinom, žinau kad toks laiko leidimas gaisrinei nėra pats geriausias, užtat jis ilgai įstrigo man atmintyje, dar žinoma atsimenu kaip imdavau iškvietimus ir sutardavau su kolegomis.Vieną iš idėjų būtų įdėti sraigtasparnius gaisrininkams, su kurias būtų galima imti specialius iškvietimus tokius kaip pvž: "užsidegė miškas netoli San Fierro" ir atsirastu didelis CP ,kuriame turėtum paskraidyti su sraigtasparnių kokias 30 sekundžių, kad užgesintum gaisrą. Tikiuosi mano sumanymą supratot. Štai toks mano pasisakymas.

 

 

 

Jack_Beats - Anketa

Gasirinės darbas išties nuostabus, ir yra vienas atsakingiausiu serveryje. Koeficientas šiame darbe išties įspūdingas, bet yra minusas kuris maksimaliai neprivilioja žmonių dirbti gaisrininkuose, tai gaisrinės mašina kuri yra lėta ir su ją neidomu dirbtį. Po to, kai gaisrininkuose atsirado rancher mašiną, firmą iškart gavo daugiau žmonių antplūdžio. Nežinau kaip žaidėjams gali būti nuobodus šis darbas, kuriame reikia padėti žmonėms, argi nesusimąstėte kai užgesinat žaidejui degančią mašiną, jam nereikės švaistyti pinigų remontams, ir apie Jūs paliks gerą įspūdi. Direktorius yra tikrai nuostabūs, darbštingas tiek forume, tiek žaidime su firmos darbuotojais irgi sutariu gerai, nebuvo jokiu konfliktų. Manau gaisrinės darbas yra svarbiausias darbas serveryje. Šis darbas manau daugiasiai turintis iškvietimų, nes jeigu pas žaideją užsidegė infernus mašiną, manau jis nenorėtu mokėtį už remontą 44.000EUR, todėl kviečią gaisrinė ir infernusas akimirksniu užgesintas, o pagalvojus apie medikų arba teisesaugos iškvietimus? Aš neneigiu medikuose ir teisesaugoje irgi yra nemažai iškvietimų bet jie nėra tokie svarbus kaip gaisrinės, pvz. medikuose galima gauti gyvybių hp pastate, šarvus gun shop'e. Teisesaugoje, jei šaudo ar kažkas panašaus gali tesiog reloginti jei turi daug pinigų, ginklų, rankose. Todėl manau kad gaisrinės darbas yra svarbiausias serveryje. Gaisrinėje mano laikas praejo visaip. Buvo dienų kai tesiog rinkau minutės ir rinkau naudingumo balus, bet buvo ir dienų kur su darbuotojais praleidinejom nuostabų laiką. Manau puiki mintis būtų i gaisrinės darbą įdėti sraigtasparnį, kuris manau paįvairintų gaisrinės darbą. Ačiū kad skaitėte.

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Naujiena!

Žaidėjęs, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansa gauti piniginę 50000 eurų premiją.

 

Visi etapo dalyviai pateikė savo pasisakymus. Didžiausios sėkmės pretendentams! Lai geriausias laimi.


  • 1

#2
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

Visus turimus 3 taškus skiriu Gytai Sajan. Mano manymu, labiausiai žadantis ir patikimas žmogus. Gavęs pareigas nesėdi vietoj, imasi veiklos ir kelia firmą į aukštumas kaip tik gali. Charakteris taip pat atitinkantis firmą. Sėkmės tiek Gytukui, tiek kitiems debatų dalyviams.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#3
Aras Radvila

Aras Radvila

    RI corp dalyvis

  • Veteranas
  • 794 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva. Vilnius
  • Darbas:ar
  • VIP:t
  • XP:420691337
  • Ariuxas
Labai sunkus pasirinkimas, tiek Gyta Sajan, tiek Barbora labai geri kandidatai.
Barbora: Senas zaidejas, protingas, draugiskas, linksmas, gaisrininkai su juo neliudetu, ilgai sieka sito diriko. Negaliu nepridet, kad tai mano mama <3
Gyta: taipogi senas zaidejas, rimtas, protingas, irgi draugiskas, patirties direktoriavime turi tikrai daug.

Taigi negaliu tasku duoti vienam, todel mano taskai keliauja abiems kandidatams, sekmes!
  • 0

#4
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Visus savo 2 balsus skiriu Gytai_Sajan, kodėl? Nes šis žaidėjas niekada manęs nenuvylė, susitvarkė su savo ankstesnėmis pareigomis, visada turi įdėjų, yra protingas ir senas vilkas, todėl palaikau būtent jį, sėkmės tau, Gyta bei kitiems debatų dalyviams!
  • 0

#5
Makgreidis.

Makgreidis.

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.289 Pranešimai
  • Gyv. vietaChicago, Illinois
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:~

Makgreidis || Mąstantis, moderatorius.

 
Savo taškus skirsiu Barborai_Radvilienei. Pagrindiniai dalykai dėl ko tai darau : žaidėjas aktyvus, bendraujantis iš ilgo pretendantavimo laiko matome, kad į postą žiūri rimtai, padėdavo vesti atrankas, prižiūrėdavo firmą kai nebūdavo direktorių tai parodo atsakingumą ir rimta požiūrį.

Visiem kitiem pretendentam linkiu sekmės.

Šį pranešimą redagavo *Makgreidis: 18 rugpjūčio 2015 - 12:05

  • 0

#6
Nierka*

Nierka*

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 369 Pranešimai
  • Gyv. vietaSiauliu raj.
  • Darbas:so
  • VIP:t
  • XP:pakankamai
Transporto direktorius
Savo balsa atiduodu Barbora, nes zmogus aktyvus megsta bendrauti, bet ir buna grieztas.
  • 0

am3fa.jpg

 

 

 

 


#7
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Mitty moderatorius

Visi kandidatai yra neblogi, bet tik neseniai parašė, bet manau verčiausias vienas žmogus, kuris yra tikrai to vertas ir mane pakeistu visom keturiom t.y

Balsa savo duodu Aurei, už jo nepasidavimą ir atisidavimą darbui, nuotrabu bendravimą, aktyvumą..užž geriausias kandidatas


Šį pranešimą redagavo Michael'as Mitty's: 18 rugpjūčio 2015 - 12:24

  • 0

#8
Fernando_Carillo

Fernando_Carillo

  • Veteranas
  • 2.429 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda
  • Darbas:b

Moderatorius || Fernando_Carillo

 

 Iš tikro man tai nesunku buvo nuspręsti kam atiduoti savo 1 varganą taškelį, kadangi senai pažįstu Gyta_Sajan, patikimas asmuo, protingas, subrendęs, o gal ir ne, žmogus sugebantis įnešti naujovių į šį serverį, žodžiu, mano akimis tikrai tinkantis ir patinkantis kandidatas, sėkmės, laikykis, na o kitiems debatų dalyviams taip pat linkiu sėkmės, nenuleiskit rankų ir parodykit kad esat stiprūs ir taip pat verti šio direktoriaus posto.


  • 0

#9
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Gyta Sajan - mechanikuose tvarkiaisi neblogai,taciau kai atsistatydinai pasidariai neaktyvus.

 

Jack Beatsesi visiskas verksnys,niekuom nepatenkintas net nesuprantu kaip i debatus patekai.Keisk elgesi gal tada nuomone pasikeis.

 

Barbora Radviliene - tavo ilgas nepasidavimas,noras toliau direktoriauti bei ankstesnis direktoriavimo laikotarpis skatina mane uz tave balsuoti,esi draugiskas zmogus,turintis galvoje daug ideju.

 

Savo taskus skiriu Barbora Radviliene.


Šį pranešimą redagavo Hailexas: 18 rugpjūčio 2015 - 12:50

  • 0

#10
Guest_Lukas_Maja_*

Guest_Lukas_Maja_*
  • Svečias

Jack_Beats jei tureciau daugiau tasku ir tave pazinociau gal tuomet ir duociau balsa, bet nepazystu tad atkrenti ir lieka Gyta su Aure

Gyta_Sajan - anketa nebloga, truputi pazystu tave, bet neperdaugiausiai esu bendraves.

Lieka Barbora tave jau senai pazystu, esi linksmas, bei prikolnas zmogus. Turintis galva ant peciu, direktoriaus kedej sunkumu manau tau nekiltu. Anketa taip pat patiko.

Savo 1 taska (Direktorius) skiriu Barbora_Radviliene


Šį pranešimą redagavo Lukas_Maja: 18 rugpjūčio 2015 - 12:49

  • 0

#11
Minde Soris

Minde Soris

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.785 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškių tardymo izoliatorius
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:144000
  • Geriausias 2016 metų:Mechanikų direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

•Direktorius

Savo balsą skiriu Barborai kodėl? Nes pažįstu šį žaidėja labai senai pamenu kaip jis žaidė tiek su Hisha Krupin tiek Su Milda nicku ir niekada neįgnoravo manęs visada suteikdavo visapusišką pagalbą. Kai buvo gaisrinės direktorius taip pat puikiai tvarkėsi su pareigomis na o antra kartą juo tapdamas žinau kad stegsis firmai tik gero. 

Kiti kandidatai taip pat yra labai stiprus bet Barbora man tinkamiausias šiame poste. Sėkmes visiems. 


  • 0

#12
MARKO

MARKO

    Pažengęs

  • Veteranas
  • 102 Pranešimai
  • Darbas:b
  • Garbės direktorius

Rimčiausi kandidatai į šį postą mano akimis atrodo Barbora ir Gyta_Sajan, o Jack_Beats anketoje nenurodo ką naujo įvestų į gaisrines darbą, bet manau iš šių kandidatų dviejų vertesnis tapti direktoriumi yra Gyta_Sajan, nes senas žaidėjas, mąstantis ir nusipelnęs tokio posto.


Šį pranešimą redagavo MARKO: 19 rugpjūčio 2015 - 12:27

  • 0

tumblr_mxf67gYu8W1rnxn7co1_500.gif


#13
Natas

Natas

    Legenda

  • Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaSummoner's Rift
  • Darbas:Lolas
  • VIP:Duokit RP
  • Geriausias 2018 metų:Geriausias 2016m. Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:League of Legends žaidėjas

•Mąstantis ||

 

Kadangi turiu tik 1 tašką, o visi 3 kandidatai yra labai stiprūs, rinktis buvo labai sunku.

Tačiau vis dėl to savo tašką atiduosiu Gytai dėl to, kad jis, mano manymu, labiausiai

vertas. Tikiu, kad jam atėjus į gaisrininkų direktorius, firma neliūdės dėka Gytos išradingumui, atsakingumui ir užsispyrimui.

Linkiu visiem sėkmės


  • 0

98a5c5729b77e92e0a4db8e794a96dc28bf9b92e


#14
Domis

Domis

    1

  • Elitas
  • 4.387 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:2013 metų administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius !

Mąstantis, moderatorius ir administratorius.

Einu už Gytą, bet noriu, kad ir kiti servery pasireikštų direktoriaujant - kaip Aure :D.. 
Šis žmogus yra labai geros širdies, visada paklaus ir paguos, nesivelia į nesamones, nesityčioja, palaiko kiekviena žmogų.
Skiriu savo balsus Barborai ir tikiuosi, kad pasikeisi nicką :).


Šį pranešimą redagavo Loe.: 18 rugpjūčio 2015 - 14:20

  • 0

#15
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

Sunku issirinkti, taciau savo balsa dalinu per puse Barborai ir Sajan, abu nusipelne sio posto, abu atsakingi, draugiski, verti sio posto. 


  • 0
kvk

#16
Glen_Davis

Glen_Davis

    #2020/03 Never forget

  • Elitas
  • 5.798 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Glenas metu direktorius

 

Barbora - geras zmogelis, turejas direktoriu, bet neisnaudojes sansu.

 

Gyta - tai pat geras zmogus, turejas mechaniku direktoriu, ten parodes nebloga darba.

 

Jack_Beats - ilgai zaidzia, manau jau pats laikas ir siam zaidejui isbandyt jegas direktoriaus pareigose.

 

Balsus visiem skiriu.


Šį pranešimą redagavo Glen_Davis: 18 rugpjūčio 2015 - 16:34

  • 0

#17
Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

Domas Diellz (mąstantis, moderatorius).

 

 

 

Gyta Sajan - pakankamai ilgai pažįstu šį žmogų. Žinau, kad jis nepalieka pradėto darbo, visada jį pabaigia ir stengiasi dėl kitų. Puiki persona, kuri moka komunikuoti, turi humoro jausmą, norą padėti ir dirbti.

 

Barbora Radviliene - su žmogumi dar neteko labai bendrauti, tačiau žinau, kad kadaise buvo gaisrininkų direktorius ir dirbo pagal reikalavimus.

 

Jack Beats - gal prieš gerus metus labai gerai sutardavom, tačiau dabar nebendraujam. Žmogus taip pat siekia tikslų, nenustoja veikęs.

 

 

 

Savo 1 tašką atiduodu Gyčiui, nes jis pranoksta visus čia esančius kandidatus. 


Šį pranešimą redagavo Diellz: 18 rugpjūčio 2015 - 14:22

  • 0

#18
Laura_Verone

Laura_Verone

    Senbuvis

  • Forumo dalyvis
  • 796 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

Autoklubo direktorė

  1. Barbora_Radviliene - kaip žmogaus nepažįstu, bet vien jau atsakymus į klausimus paskaičius akis bado klaidos kiekviename sakinyje. Kaip tu tvarkysi forumą ir rašysi kažką viešai, jeigu net sakinio be klaidų parašyt ir kablelio padėt negali?
  2. Gyta_Sajan - man patiko tavo atsakymai ! Labai gražiai išsakai mintis, jaučiasi nuoširdumas. Esi daug žadantis kandidatas ir puikus žmogus. Savo balsą atiduodu tau.
  3. Jack_Beats - taip pat esi puikus kandidatas, tik gaila, kad neteko bendraut. Sėkmės kitą kartą.

  • 1

hdEoZpn.png

 

kvjx8L0.gif


#19
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Benny - mąstantis

 

 

 

Savo 1 taškelį skiriu Gytai rutuliui Sajanui. Mano galva geriausias pretendentas. Pasisakyme pateikei vertų dėmesio naujovių. Anketa taip pat parašyta atsakingai, lengvai skaitosi, patraukli akiai. Kaip žmogų pažįstu labai senai, niekada nesi nuvylęs, nuolatos padedi. Palaikau, tikiuosi laimėsi šiuos debatus.

 

 


  • 0

#20
Regis

Regis

    Auksarankis

  • Veteranas
  • 3.385 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:130000
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Regis_Tupac [Mąstantis]

 

Šįkart nežiūrėjau į jų anketas ar į pačius žmones, tiesiog visi verti šio posto, tai tiesiog paskaičiau į jų atsakymus šioje temoje susidariau nuomonę.

 

Barbora_Radviliene - Šiaip šaunus žmogus esi, bet tavo šitie atsakymai man nelabai patiko, radau daug klaidų, negražiai atrodė.

 

Jack_Beats - Labai banaliai atrodė, kadangi nuvertini kitus darbus, nors pats žinai, kad taip nėra :D

 

Gyta_Sajan - Man tavo atsakymai patiko labiausiai, protingai išdėstytos mintys, tad pasitikiu tavim ir skiriu tau savo balsą.

 

 

 Tai balsą skiriu Gyta_Sajan


Šį pranešimą redagavo Regis: 18 rugpjūčio 2015 - 20:57

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)