Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

2015m. Rugsėjo 3d. Krovinių Transporto direktoriaus debatai [Baigėsi - Benjamin_Siegel]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
41 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Visa informaciją apie debatų sistemą čia, tačiau, kad nebūtų nesusipratimų svarbiausią informaciją pateiksiu šioje temoje.

 

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai(mąstančiųjų forumo nariai, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai). Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną".

Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami.

Mąstančio, moderatoriaus ir direktoriaus balsas vertinamas 1 tašku, administratoriaus balsas 2 taškais, geriausio metų/garbės direktoriaus balsas vertas 3 taškų. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

 

 

Etapo dalyviai.

Benjamin_Siegel

Deividas_Ruzas

Alex_Corpey

Joe_Prisco(Dwight_Howard)

 

Klausimai, užduoti etapo dalyviams.

1. Kodėl pasirinkai krovinių transportą? Kuom tau šis darbas ypatingas?

2. Iš krovinių transporto direktoriaus posto neseniai pasitraukė garbės direktorius Paulius_Babals. Daug kas sako, kad po jo sunku rasti naujovių ir tobulinti krovinių transporto firmą. Ar turi paruošęs kokių naujovių? Būtent kurioje krovinių transporto srityje?(neatskleiskit visko - tik mažą dalį)

3. Nuomonė apie dabartinį krovinių transporto direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Įvertink darbo būseną dešimtbalėje sistemoje.

4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti krovinių transporte? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?

5. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? 

 

 

Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį.

 

  

 

Etapo dalyvių pasisakymai:

 

Benjamin_SiegelAnketa

Visų pirma noriu dar kartą pasisveikinti su visais, ir žinoma noriu palinkėti visiems sėkmės, kurie dalyvaus antrame etape - debatuose.
Pradėdamas norėčiau atsakyti į gan paprastą ir esminį klausimą : kodėl būtent šis darbas? Krovinių Transporte nuo labai seniai įžvelgiu neblėstantį veiklos kiekį, ką turbūt visi žinome - krovinių vežimai. Esu žmogus, kuris nemėgsta tiesiog nieko neveikti ir beprasmiškai "kalti minutes", ši firma yra nuostabi labai paprastu dalyku - firmos pelnas, darbuotojų atlyginimai priklausys tik nuo jų aktyvumo, krovinių vežimo, įgūdžių, kuriuos galbūt vieni turi, kiti įgys darbo metu. Ši firma duoda galimybes pasireikšti visiems, jauniems, vyresniems, naujokams, senbuviams, tai turbūt pagrindinė mano susižavėjimo priežastis.
Nemėgstu melagių, todėl pats nepūsiu miglos jums į akis. Paulius_Babals buvo itin gabus ir išradingas asmuo, kuris Krovinių Transportą pagyvino akivaizdžiai, tačiau nei vienas negalime kažko padaryti tobulai, tobulumui ribų nėra. Būtent todėl, dabar negaliu įžvelgti tam tikrų esminių problemų, kurias reikėtų panaikinti naujovėmis šioje firmoje, visa tai ateis su laiku, savo požiūrį kaip darbuotojas šioje firmoje turiu, tačiau taip pat noriu jį turėti ir kaip direktorius, jog galėčiau tobulinti sistemą abipusiškai.
Nežinau kaip dabartinis direktorius tvarkosi, tačiau stebint darbuotojų aktyvumą, jų "užsivedimą" dirbti, vežti krovinius, gerinti firmos koeficientą, stengimąsi pridaryti kuo mažiau bėdų pačiam direktoriui, galiu padaryti vieną galutinę išvadą - motyvacijos Bob_Marlis darbuotojams suteikia tikrai pakankamai, kas yra vienas iš svarbiausių aspektų. Dešimtbalėje sistemoje moku vertinti tik moteris - visą darbo kolektyvą ir jo valdžią vertinu kitaip.
Dirbdamas firmoje susižavėjau ja, kaip darbuotojas susidariau nuomonę apie viską, ką netgi būtų sunku čia išvardinti, būtent todėl pamėginau įkopti į Krovinių Transporto valdžią. Svarbu ne kiekybė - o kokybė. Esant labai mažam darbo kolektyvui firma gali sužibėti daug stipriau, negu esant dideliam skaičiui darbuotojų, todėl ar per daug, ar per mažai, su kiekvienomis atrankomis šita nuomonė gali keistis.
Atsiprašau iškarto, bet tikrai neketinu vardinti, kodėl esu geresnis, kodėl esu blogesnis. Mano manymu visi esame lygūs, visi galime atskleisti save skirtingai, tiesiog reikia nebijoti. Jaučiuosi visiškai ant to pačio laiptelio kaip ir kiti debatai.
Esu be galo dėkingas, kas nepatingės ir perskaitys visą mano surašytą tekstuką, beliko sulaukti kitų debatų anketų ir rinkėjų būsimų nuomonių!

 

 

 

Deividas_Ruzas - Anketa

Krovinių  transportas tai yra harmonijos darbas, tai kažkas įspūdingo, nes ten gali sutikti naujų draugų, gali laisvai bendrauti. Daug kam patinka šis darbas, todėl kad galima užsidirbti pinigų ir gan nemažai, tik reikia žinoti kaip. O aš pasirinkau krovinių transportą, nes tai darbas kuris man patinka kaip darbas. Šiame darbe jau dirbu  gan nemažą laiką ir žinau, kas ir kaip turi vykti. Darbas yra ypatingas tuo, kad dirbdamas gali daug ko nuveikti:

1 Užsidirbti nemažai pinigų

2. Susipažinti su naujais draugais

3. Pažinti, kas yra tas Kurjerio/Furisto darbas, ko jisai yra geresnis/blogesnis už kitus darbus.

Aišku visuose darbuose gali daug ko nuveikti, bet svarbiausia darbo atmosfera. Žmonės veždami krovinį kažkur toli arba tik Los Santos mieste,  gali pasikalbėti apie samp gyvenimą, kiek uždirbo, kur dalyvauja ar pan.

Kiekvienas direktorius, kada nors turi atsitraukti, o po jo kažkas naujas ateina. Paulius Babals padarė nemažai pakeitimų. O kodėl aš negaliu tuos pakeitimus tęsti? Visus pakeitimus galiu o netgi ir privalau tęsti, nes už tokius pakeitimus ir naujovės buvo gautas garbės direktorius.Mano pagrindiniai pakeitimai yra surašyti mano anketoje,  kurioje perskaityti. Bet  pakeitimai, tai būtų abiejuose srityse. Kurjeriuose sutvarkyti transporto paskirstymą, nes daugumą naujų darbuotojų, nesupranta kuria mašina pasiimti ir t.t.  Be to   kažkiek sumažinti Naudingumo balų kiekį, nes visados darbuotojai skundžiasi, kad tas ne taip ir tas ne taip. Furistu darbui reikėtu pakeitimų dėl bazės atnaujinimo, kad būtų tikrai patogiau.

Bob Marlis yra naujas veidas Krovinių Transporto firmoje, todėl per daug negaliu nieko dar pasakyti, bet matau, kad jisai susitvarko ir žino kas ir kaip yra, blogo apie Bob‘a negaliu pasakyti. Kolektyvas, būna įvairūs, todėl kad ateina vis skirtingi darbuotojai, kūrė dažnai labai skundžiasi, kad:  "Kaip galima surinkti 30 nb kurjeriuose?“ Neturiu tiek pinigų ant krovinio“ ir taip dažnai rašo per darbo racija. Todėl, niekados negalima suprasti, kokie žmonės ateis. Kai per kelias algas susidaro normalus kolektyvas tai tikrai vertinu 10 balais.

Dirbdamas firmoje, kažkaip neteko matyti, kad būtų per daug darbuotojų ar kažkas panašaus. Direktoriai visada prižiūri, reikalingą darbuotojų skaičių.

Kaip jau ir minėjau, krovinių transporto firmoje dirbu gan ilgą laiką, todėl žinau, kiek turi dirbti vienoje ir kitoje srityje darbuotojų. Manau, kad turi dirbti apytiksliai apie 22 kurjeriai ir 10 furistų. 

Kuo Aš esu geresnis už kitus kandidatus? Hmm, mes visi esame žaidėjai, kiekvienas turime kažko originalaus, kažko norime pasiekti, bet aš esu atsakingas, rimtai žiūrintys į man paskirtus darbus ir pareigas. Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai bei asmeninės savybės, tokios kaip iniciatyvumas, komunikabilumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, atsakingumas, gali būti sėkmingai panaudotos Krovinių Transporto kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.

Pabaigai noriu pasakyti tik tiek, kad viską ką aš darau šiam darbui, darau ne dėl savęs o darau dėl darbo gerovės ir turiu tikslą Krovinių Transporto firmą iškelti į Aukštumas.

Linkiu visiems sėkmės ir laukiu Jūsų nuomoniu.

Pagarbiai,

Deividas Ruzas.

 

 

 

Alex_Corpey - Anketa

Labas, po ilgo leav'o sugalvojau vėl grysti i serveri ir jeigu anksčiau žaidžiau tik dėl smulkaus malonumo, si karta nusprendžiau pakelti savo malonumą i aukštesnį lygi gaunant direktoriaus pareigas. 
Ilgai svarsčiau i koki darba man pretenduoti, galiausiai apsisprendęs supratau kad pretenduosiu i Kroviniu Transportą, visgi darbas man labiausiai patikdavo, ne tik dėl direktorių arba darbuotoju, o ir dėl veiklos jame.
Kalbant apie tai kad garbes direktorius Paulius Babals atsistatidyno, įdedant daug darbo i darbą ir dabar bus sunku rasti naujovių, čia melas. Kiekviename darbe įmanomą rasti naujovių, nors ir kiek jau jų yra, viską lemia fantazija ir logiškas apmastymas. 
Pats paprasčiausias atnaujinimu pavyzdįs: furistu baze - butu daug patogiau įdedant pora svarbiu checkpointu bazėje, tokiu kaip: priekabos naikinimo checkpointas, mini degaline su fixu (su aukštais stogais), bei bankomatas. Įvedant bent tokius paprasčiausius atnaujinimus furistu darbas iškarto taptų patogesnis. Kalbant apie tai "Kas sumapp'ins?", savo pasiūlymą jau pradėjau pats įgyvendinti, šiuo metu galvoju kaip viską sustatyti, kad butu idealu, bei gražiai atrodytu.

Truputėlį apie furistu direktorių Bob_Marli, naujas direktorius su savo idėjomis ir savo požiūriu i darbą, peikti ji nežadų, bet ir gero žodžio nesakysiu, nes dar ne laikas.

Kalbant apie darbuotoju skaičių manau pirma priklausys nuo situacijos, aišku kurjeriu - furistu santykis turėtu būti 2-1 pvz.: 20 kurjeriu, 10 furistu. 
Firmoje baigiau dirbti vakar, tai yra buvau išmestas dėl savo kvailios klaidos, pamiršau/nepastebėjau kad neesu surinkęs tinkamo nb skaičiaus.

Kuom esu geresnis už kitus? Atsakymas paprastas: Nepasikeliu ir ne žemynu kitus, apie žmogų sako darbai ir bendravimas, o ne tuščiažodžiavimas.

Blogesnis? Apie tai pasakys debatų komisijos nariai.

Visi dalyviai puikus ir manau visi verti šio posto, linkiu visiems sėkmės.  :)

 

 

 

Joe_Prisco - Anketa

Šablonas:

 

Spoiler

 

1. Kodėl pasirinkai krovinių transportą? Kuom tau šis darbas ypatingas?

 

Tiesiog jame turiu daugiausia patirties iš visu savo buvusių darbų, ir labiausiai aš šita darbą myliu.

 

2. Iš krovinių transporto direktoriaus posto neseniai pasitraukė garbės direktorius Paulius_Babals. Daug kas sako, kad po jo sunku rasti naujovių ir 

tobulinti krovinių transporto firmą.

 

Nežinau kaip išeis, bet jeigu taip atsitiktų, kad mane išrinktų, stengčiaus, dėl darbuotojų, bei padaryčiau kokį naują konkursą kuris butu populiarus šioje firmoje.

 

3. Nuomonė apie dabartinį krovinių transporto direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Įvertink darbo būseną dešimtbalėje sistemoje.

 

Tikrai galiu pagirti Bob_Marlis, matosi, kad stengias dėl firmos, daro įdomius konkursus ir kt jam 10/10, o apie kolektyva tai nežinau kai kurie išeina taip greit, kad neimanoma susipažinti, bet nesakau, yra ir tų žmonių kurie ilgai jau ten dirba, tai kolektyvui gal duosiu stiprų 9/10.

 

4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti krovinių transporte? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? 

 

Kai seniau dar nemokėjau taisyklių į kitus darbus tai visada dirbau šiame darbe, man jis labai patiko ir gerais žmonėmis (bendradarbiais) ir tuo, kad įmanoma užsidirbti gerus pinigėlius. Darbuotoju ten budavo nei daug nei mažai ~20, manau kad jame turėtų buti 15 kurjerių 15 furistų.

 

5. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis?

 

Aš tikrai savęs nelaikau tuo, kad esu žymiai geresnis ten ar kažką, nes ir kiti kandidatai yra labai geri kurie butų puikus direktoriai ir kt. aišku norėtusi gauti direktorių, bet aš negaliu atsakyti į šita klausimą nes nežinau atsakymo.

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Žaidėjęs, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansa gauti piniginę 50000 eurų premiją.(Paskundęs lieka anonimas)

 

Visi etapo dalyviai pateikė savo pasisakymus. Balsavimas pradedamas! Sėkmės visiems. :)


  • 1

#2
Domis

Domis

    1

  • Elitas
  • 4.387 Pranešimai
  • Geriausias 2018 metų:2013 metų administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius !

Meras (nežinau kaip ten su taškais)

Gal ir nemandagu kitų žaidėjų atžvilgiu palaikyti kažką, tačiau manau, jog geriausiai susitvarkys Benjamin'as. Apie kandidatą - malonaus bendravimo, supratingas, protingas. (su kitais kandidatais neteko bendraut)
Skiriu jam savo visus balsus :).


  • 0

#3
A.Russia

A.Russia

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 408 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu girtis, bet iš Kauno būsiu
  • Darbas:nk
  • VIP:t
  • XP:50,000

Alex_Corpey už graži anketa, linksmas žmogus,malonus geras bendravimas manau susitvarkysi, turi mano palaikyma :)


  • 0

#4
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Savo taškus atiduodu Alex. Vienintelis kandidatas, kurį pažįstų iš senų laikų. Pareigingas, komunikabilus.

 

 Siegel  - atrodai neblogas kandidatas žvelgiant iš anketos pusės, bet kadangi nesu bendravęs su tavim sunku ką nors pasakyti apie bendravimą.

 Ruzas  -

ypatingas tuo, kad dirbdamas gali daug ko nuveikti:

1 Užsidirbti nemažai pinigų

2. Susipažinti su naujais draugais

3. Pažinti, kas yra tas Kurjerio/Furisto darbas, ko jisai yra geresnis/blogesnis už kitus darbus.

banalus atsakymas. Tai siūlo kiekvienas darbas - naujas pažintis, darbo užmokestį.

 Joe -  patekai į antrą etapą, tačiau atsakymai parašyti atsainiai, 50proc lietuviškais žodžiais, 50proc tiktai lotyniškom raidėm.


  • 0

#5
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Kroviniu transporto direktorius.

 

Savo balsą atiduodu Deividui Ruzui. Argumentuoju: Šiam žmogui jau laikas kilti auksčiau ir rasti tikrąją savo vietą serveryje. Turi daug potencialo ir gerų minčių. Puikiai žinau, kad reikia visiems nuo kažko pradėti ir manau jam turi būti suteiktas šansas. Tikiu, kad šis kandidatas galės realizuoti save kaip sektiną pavyzdį kitiems.


  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#6
Jared Mchale

Jared Mchale

    Dievas

  • Pasiūlymų asas
  • 2.890 Pranešimai
  • Rekordų savininkas:Patyręs.

Jared_Mchale mechanikai.

Visi dalyviai manau geri.

Benjamin_Siegel - višiskai nebendravęs, toks jausmas, kad kaip aš žaidžiu būna, visai kitam gale :D

Alex_Corpey - Irgi tas pats kas Benjamin.

Deividas_Ruzas - Matosi protingas žmogus, anksčiau truputį bendravom, gerai važinėji su furom.

Joe_Prisco - Nepasikeles žmogus, draugiškas, paprastas žaidėjas.

 

Savo taškus atiduotu Deividas_Ruzas ir Joe_Prisco, kitiem sekmės,


  • 0

#7
Minde Soris

Minde Soris

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.785 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškių tardymo izoliatorius
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:144000
  • Geriausias 2016 metų:Mechanikų direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Direktorius

Savo balsą atiduodu Benjamin. Kodėl? Todėl nes žmogus žaidžia šį projektą ilgą laiką yra visada savo vietoje nesivelia į bereikšmius konfliktus. Sėkmes 


  • 0

#8
KaunasAoR

KaunasAoR

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 252 Pranešimai
  • Gyv. vietaFrm nikas
  • Darbas:mo
  • VIP:t
  • XP:20k+

Direktorius Autoklubas (Mindaugas Scratch)

 

bent is pasisakymu labiausiai patiko Alex Corpey. Surasyta aiskiai ir tvarkingai. Kiek teko bendraut nesiskundziu. Kiek reik pades ir tvarka priziures


  • 0

b16fdac6101effcbbc253f40d0fb6491.png

Avtaklub director since 2015-08-24

Read this. Atoklub related

 

PAVALGYK MANO BLOG'e


#9
Renzo!

Renzo!

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.774 Pranešimai
Direktorius.

Iš tikro įlgai galvojau, kam gi atiduoti savo taškus, svarsčiau tarp Deivido Ruzo ir Alex Corpey. VIsų pirma parašysiu kodėl nemiau į galvą kitus kandidatus. Siegel - beveik nematau serveryje ; Dwight - neteko bendraut, dažnai matau pokeryje.

Alex_Corpey - Turi daug minčių kaip pagerinti K.T. Firmą, senas žaidėjas, bei tikrai galintis iškelt K.T. į aukštumus.
Deividas_Ruzas - Manau labai pasižimėjas serveryje, protingas žmogus, anketa taip pat nuostabi..

Per pusę skyriu taškus. (Ruzas/Corpey)

Šį pranešimą redagavo Renzo!: 05 rugsėjo 2015 - 22:26

  • 0

#10
Fernando_Carillo

Fernando_Carillo

  • Veteranas
  • 2.429 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda
  • Darbas:b

Moderatorius || Fernando_Carillo

 

Savo 0.5 taškelio skiriu Deividui_Ruzui. Kodėl? Todėl kad šis žmogus ilgai jau siekia šio posto, stengiasi, tuo labiau sutaria su firmos darbuotojais, direktoriu, būtų neteisinga jam neskirti taškų, nors ir kiti kandidatai savotiškai yra tinkami šiam postui. Kuo didžiausios sėkmės jums visiems.


Šį pranešimą redagavo Carillo: 04 rugsėjo 2015 - 14:23

  • 0

#11
Natas

Natas

    Legenda

  • Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaSummoner's Rift
  • Darbas:Lolas
  • VIP:Duokit RP
  • Geriausias 2018 metų:Geriausias 2016m. Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:League of Legends žaidėjas

Natas_Camri Skelbėju direktorius. (1taškas)

 

Benjamin_Siegel - Protingas, neišsišaukiantis žmogus. Be jokių sunkumų randa išeitį iš bet kokios nemalonios situacijos. Manau, kad susitvarkys.

Joe_Prisco - Atsakingas, kūribingas, nugaros neatsukantis žmogus, kuriuo galima pasitikėti. Manau, kad yra vertas.

 

Savo tašką dalinu per pusę šiems dviems kandidatams ir linkiu didžiausios sekmės. -Peace


  • 0

98a5c5729b77e92e0a4db8e794a96dc28bf9b92e


#12
R. Gollumas^

R. Gollumas^

    Išrinktasis.

  • Veteranas
  • 1.818 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Kolega
  • VIP:Taip
  • XP:215k XP
  • Geriausias 2016 metų:Krovinių Transporto, Autoklubo direktorius !

Metų direktorius.

 

Alex - Senas žaidėjas, nuėjas su mano gauja didelį kelią. Mokantis gerai išklausyt, klausyt turintis sugebėjima nesikišt į konfliktus išlikti ramiu žmogum bei sutarti su kompanija.

Deividas - Tavę prisiminu ir šiektiek iš ankščiau, buvai paprastas ir ramus žmogus neisišokdavai kur nereikia. Atrodai turintys galvą ant pečių, todėl tave tai pat palaikysiu.

O dėl kitu kandidatų neturiu nuomonės, nelabai teko bendraut ir neispudingai jumis pastebėdavau serverį.

Alex - Skiriu 2 taškus.

Deividui - Skiriu 1 tašką.


  • 0

#13
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

medikų direktorė

savo balsą skiriu Alex'ui. Matos pareigingas, atsakingas žmogus. O apie kitus kandidatus nelabai ką galiu pasakyti, nes nesu su jais bendravusi, bet kaip bebūtų sėkmės visiems dalyviams debatuose.


  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#14
Makgreidis.

Makgreidis.

    Velnias

  • Užblokuotas
  • 2.289 Pranešimai
  • Gyv. vietaChicago, Illinois
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:~

Treisis_Makgreidis || Moderatorius, mastantis.

Šiose debatuose mano palaikymą turi Benjamin_Siegal.  Mano akimis tai verčiausias kandidatas užimti šį postą, žaidėjas labai protingas, atsakingas, maloniai bendraujantis ir žodžio kišenėje neieškantis žmogus.

Kitiem kandidatam palinkėsiu sekmės debatuose.


  • 0

#15
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Moderatorius

 

Alex: Aktyvus,draugiškas, bet manau šiuos debatus tu nelaimesi:(

Ruzas: Pažįstu senai, esi padares klaidų, bet mes žmonės visi jas darome, manau tu esi geriausiai...

Na o sukitais neesu per daug bendravęs todėl apie juos nieko nesakysiu..

 

Skiriu savo tašką ar kiek ten:D Ruzui 


  • 0

#16
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

Balsa atiduodu - Deividas Ruzas.Kodel ? nes sis zmogus yra labai protingas turintis minciu krepseli galvoje,manau butent jis is kvisu kandidatu ines i darba naujoviu,nauju sistemtu.Kai buvo visokiausai seimai ir t.t sis zmogus rode didelias savo pastangas,matesi jo kokybiskas darbas,todel manau jis yra pats geriausias kandidatas is esamu.Del kitu nezinau nes arba nemaciau ju pastangu arba nebendrauju.


  • 0

#17
Marienas

Marienas

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.817 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • XP:~ 155.000

Atiduodu savo taskus Benjamin_Siegel senas zaidejas kuris tikrai nelosia kelis menesius tiesiog zinau kad puikiai susitvarkys kaip ir su savo autoklubo direktoriumi kuris ji turejo labai nustebino jo aktyvumas kaip jis uzsijiema kokiu nors darbu yra tiesiog nuostabus [ nors tada taip buvo ] , bet manyciau kad ir dabar taip pat puikiai aktyviai zaistu ir priziuretu kroviniu transporta.


Šį pranešimą redagavo Mariens_Verchs: 05 rugsėjo 2015 - 15:47

  • 0

#18
Regis

Regis

    Auksarankis

  • Veteranas
  • 3.385 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:130000
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Mąstantis
 
Sveiki, savo balsą skiriu Alex_Corpey.
 
Kodėl? Kadangi nepažystu šitų žaidėjų išskyrus Alex_Corpey, kuris mano manymu išties yra protingas žmogus, galintis susitvarkyt su firmą be problemų ir įvesti kažką naujo į šitą firmą. Sekmės :)


  • 0

#19
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Transporto direktorius. (1 taškas)

 

Savo tašką skiriu Deividui. Labai draugiškas, protingas ir darbštus žmogus, jo anketa man patiko labiausiai, nėra turėjęs direktoriaus posto, todėl būtų jam puiki proga pasižymėti ir įgyti patirties. Kitų kandidatų nelabai pažįstų arba anketa manęs tiesiog nesudomino. Sėkmės kandidatams.


  • 0

#20
Haroldas_Dark

Haroldas_Dark

    Palikęs Projektą

  • Veteranas
  • 1.298 Pranešimai

Haroldas_Dark || Mąstantis, moderatorius

 

Balą atiduodu Deividui_Ružui. Matau, kad žmogus stengiasi dėl šio posto. Mintys sakyčiau nėra tokios banalios, kad sakytum, jog jis kvailas ar kažkas tokio,

Kiti kandidatai man didelio įspūdžio, nes man asmeniškai atrodo, kad jie ant smūgio viską parašė ar kažkas tokio.

 

All in all Deividui_Ružui mano balai


Šį pranešimą redagavo Haroldas_Dark: 04 rugsėjo 2015 - 18:29

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)