Sveikas skaitytojau,
1. Patirtis (laiku ir XP taškais) žaidime ir forume. Dabartinis, visi buvę nick'ai žaidime;
Sveiki Visi,
Norėjosi daugiau veiklos kurios tikrai nemačiau Kompiuterijos skiltyje, taigi dabar pretenduosiu į Apie Viskas skiltį. Esu Mantas. Man yra 14 metų. Gimęs esu Vilniuje ir iki dabar gyvenu čia. Žaidime esu žinomas, kaip Daniel_Morello. Šį įdomų žaidimą pradėjau žaisti prieš gerą mėnesį. Man jis labai patinka ir žadu ilgai čia užsibūti. Dabar esu surinkęs 7800 patirties taškų.
2. Ką žadate atnešti į skiltį, kurią norite prižiūrėti?(galima pateikti pavyzdžių, savo darbelių tai skilčiai, priklauso nuo to, kokia tai skiltis);
- Pataisyti pagrindines skilties taisykles pasitaręs su kolega arba su Forumo moderatoriais.
- Aktyviai, griežtai ir maloniai prižiūrėti savo skiltį nesigailint bausti skilties taisyklių pažeidėjus.
- Sukurti naujų, įdomių temų.
- Skatinti žmones lankytis šioje skiltyje.
- Tiesiog įnešti naujovių į skiltį.
- LSG naujienų Korespondentas.
- LSG "Drivers United" narys.
- LSG serverio naujoku verbuotojas
Moderuoti moku, bet tikrai yra kur tobulėti. Stengsiuosi dar geriau išmokti.
5. Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Ar esate geresnis už visus kitus, kurie pretenduoja į tas pačias pareigas? Argumentuokite;
Taip, atitinku visus keliamus kriterijus į skilties moderatoriaus postą. Esu aktyvus, nemėgstu piktnaudžiauti savo pareigomis, moku visą forumo baudžiamąjį kodeksą. Nežinau ar esu geresnis už kitus manau šitas klausimas skirtas serverio žaidėjams.
6. Papildoma informacija apie jus, jūsų karjerą serveryje ir forume, kuri gali sudominti;
Esu Mantas. Man yra 14 metų. Gimęs esu Vilniuje ir iki dabar gyvenu čia. Mėgstu pažaisti krepšinį, futbolą. Tikrai nemėgstu atstumti žmonių ir nemėgstų būti atstumtas pats. Jau esu su daugeliu serverio žaidėjų susipažinęs ir jie tikrai labai draugiški. Bandysime susidraugauti ir su kitais žaidėjais tikiuosi visi bus tokie pat malonūs. Ir ieškau veiklos forume:)
7. Kokiu būdu, užtikrinsite tvarką, padėsite vartotojams?
Kadangi turiu laikytis moderatoriaus taisyklių negalėsiu būti nuolaidus, kad ir kaip nenorėsiu teks bausti banu forume pagal forumo baudžiamąjį kodeksą.
Tai tiek šiam kartui manau jums patiko.
Balsuokite ir argumentuokite!
Gero skaitymo!
Šį pranešimą redagavo Daniel_Morello: 21 gruodžio 2015 - 22:26

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta

Į viršų