Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Administracija

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

Elitaz

• Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Kobra11
  • VIP:Taip
  • XP:90.000
Administratoriai - svarbiausia serverio dalis. Be jų mes negalėtumėm žaisti pagal taisykles, kiti žmonės jas tiesiog laužytų. Administratoriai irgi yra žmonės, kaip serverio žaidėjai, tik turi daugiau privalumų, už kuriuos jie yra nusipelnę.

Dabar pakalbinsime kelis Administracijos komandos narius.

Administracijos panelė Jovita_Takahiashi:
Daniel_Morello: Sveika, esu LSG korespondentas. Norėčiau jus pakalbinti apie administratoriaus pareigas. Ar galėčiau tai padaryti?
Jovita_Takahiashi: Labas, gali.
Daniel_Morello: Savais žodžiais papasakokite, ką jums reiškia administratorės pareigos?
Jovita_Takahiashi: Aš manau, kad administratorių pareigos skirtos padėti serverio žmonėms, kurie buvo paveikti bugų. Pavyzdžiui, ištraukti mašiną iš po žemės, išgetinti iš pasibuginusių objektų ir t.t. Tačiau, dauguma mano, kad adminai privalo pastoviai daryti eventus, bet tai nėra tiesa.
Daniel_Morello: Ar tau patinka administratorės pareigos?
Jovita_Takahiashi: Asmeniškai, man patinka admin pareigos, tačiau kartais ir nervina, per daug pradeda naudotis manimi. Padedi eventą vienam, po to dar kokie penki prašyti pradeda, arba viena kartą padarai ką nors gero ir pradeda pastoviai prašyti.
Daniel_Morello: Ar tau patinka administracijos vadeiva Rokas_Italas?
Jovita_Takahiashi: Taip, su juo sutariu gerai. Mes bendravom net ir tada,kai jis dar nebuvo adminas ar vadeiva. :) Pažįstu jį seniai.
Daniel_Morello: Ačiū už atsakymus. Šauni panelė administracijoje esi, taip ir toliau!
Jovita_Takahiashi: Nėra už ką.

Administracijos narys Regis_Tupac:
Daniel_Morello: Sveikas, esu LSG korespondentas. Norėčiau jus pakalbinti apie administratoriaus pareigas. Ar galėčiau tai padaryti?
Regis_Tupac: Sveikas, žinoma.
Daniel_Morello: Savais žodžiais papasakokite, ką jums reiškia administratoriaus pareigos?
Regis_Tupac: Na, ką žinau :D Jaučiuosi nusipelnęs žaidėjas serveryje, tiesiog turiu daugiau privilegijų nei kiti žaidėjai. Gerai jaučiuos tada, kai galiu visiems žaidėjams padėti, kuomet jiems kažko reikia, būti kažkuo naudingas serveriui.
Daniel_Morello: Ar tau patinka administratoriaus pareigos?
Regis_Tupac: Na, jei nepatiktų, tai ir nebūčiau administratorius :D
Regis_Tupac: Maladėc žmogelis, kartais patinka jam paignoruot, kartais patinka duot spaudimo, būna griežtas, bet šiaip viskas liuks, pabendrauja su kolektyvu :)
Daniel_Morello: Ačiū už atsakymus. Esi šaunus, taip ir toliau.
Regis_Tupac: Ačiū ir tau.

Administracijos narys Egis_Boo:
Daniel_Morello: Sveikas, esu LSG korespondentas. Norėčiau jus pakalbinti apie administratoriaus pareigas. Ar galėčiau tai padaryti?
Egis_Boo Sveikas, taip, žinoma.
Daniel_Morello: Savais žodžiais papasakokite, ką jums reiškia administratoriaus pareigos?
Egis_Boo: Vien tas žodis administracija daug ką sako. Galiu visus nuraminti, tai įtemtas darbas, kur turi stebėti. Atrodo atsirado laiko sau, bet po kelių minučių vėl dirbi. Toks tas administracijos darbas.
Egis_Boo: Atvirai pasakius, kartais atsibosta. Ateini ir groji klaviatūra kaip su pianinu:) O iš kitos pusės pažiūrėjus, tai malonus darbas padėti kitiems :)
Egis_Boo: Rokas_Italas iš tikrųjų yra stiprus žmogus, kuris tikrai laiko didelį spaudimą. O šis klausimas skamba biškį suktai :D Kaip vadovas, jis turi didelę širdį ir tikrai daug kam reikėtų iš jo pasimokyti. Neturiu nieko prieš jį, augantis gabus vyrukas.
Egis_Boo Nėr už ką ;) Sėkmės ;)

Administracijos narys Tony_Martin:
Tony_Martin: Taip, žinoma.
Daniel_Morello: Savais žodžiais papasakokitem, ką jums reiškia administratoriaus pareigos?
Tony_Martin: Tai pareiga, kurią atlieku serveryje bei forume. Prižiūriu tvarką tiek forume, tiek serveryje. Taip pat atstovavimas aukštesneje valdžioje.
Tony_Martin: Taip, man patinka serveryje suteikt pagalbą kitiems žaidėjams, surengti jiems pramogą, padėti nelaimėse. Taip pat mėgstu prižiūrėti serverio tvarką.
Tony_Martin: Kaip žmogus ir kaip Viceprezidentas, jis yra tikrai geras. Protingai mąsto, turi įvairiausių minčių gerinti serverio kokybę, aš, asmeniškai, esu patenkintas jo darbais.
Tony_Martin: Dėkui. Ačiū, jums taip pat.

Garbės Administratorius Mats_Gangta:
Garbės Administratorius Mats_Gangsta: Labas. Žinoma, kad gali.
Garbės Administratorius Mats_Gangsta: Kai žaisdavau, administratoriaus pareigos man buvo visada svarbios. Administratoriai turbūt yra kiekvieno serverio svarbiausi asmenys, be jų žaidime būtų betvarkė. Abi savo administratoriaus kadencijas vertinau ir branginau savo turimas pareigas, visada stengdavausi atlikti viską geriausiai. Šios pareigos tikrai svarbiausios, vienos aukščiausių, atsakingiausių ir išskirtiniausių serveryje.
Daniel_Morello: Ar jums patiko administratoriaus pareigos?
Garbės Administratorius Mats_Gangsta: Administratoriaus pareigos tikrai labai įdomios kai vos tik jas gauni, tačiau, kuo ilgiau jas turi - tuo sunkiau darosi jas tinkamai atlikti, kol galiausiai visiškai atsibosta ir nebepatinka. Tinkamai dirbti serveryje tikrai nėra lengva. Sakyčiau 50/50 - administratoriaus pareigos man ir patinka, ir nepatinka.
Daniel_Morello: Ar jums patinka administracijos vadeiva Rokas_Italas?
Garbės Administratorius Mats_Gangsta: Žinoma. Turiu daug pagarbos Rokui už tai, ką jis serveryje daro. Žmogus tikrai stengiasi dėl serverio ir yra labai protingas. Kiekvienas serverio žaidėjas turėtų gerbti Roką ir jo darbą bei pastangas.
Daniel_Morello: Ačiū už atsakymus. Esi nuostabus, taip ir toliau.
Garbės Administratorius Mats_Gangsta: Nėra už ką.

Administracijos narys Bennny_Anthony:
Bennny_Anthony: Labas. Gali.
Bennny_Anthony: Man tai yra tiesiog įsipareigojimas serverio žaidėjams. Dabartiniai administratoriai negali daug laiko skirti tik sau, kadangi nuolatos žaidėjams reikalinga pagalba, reikia stebėti įtartinus žaidėjus, kartais ir labai ilgai, todėl administratoriaus pareigos labiau primena darbą, negu laiko praleidimo būdą.
Bennny_Anthony: Patinka. Turbūt patinka tai, kad turiu galimybę mažinti serverio pažeidėjų skaičių, nesvarbu, ar tai nelegalių programų naudojimas, ar serverio konstitucijos pažeidinėjimas. Niekuomet nemėgau cheaterių bei sukčių, todėl baudžiu juos be gailesčio.
Daniel_Morello: Ar jums patinka administracijos vadeiva Rokas_Italas?
Bennny_Anthony: Na, anksčiau nesutariau su juo, bet po sugrįžimo į serverį po metų pertraukos, visas bendravimas prasidėjo iš naujo ir dabar sutariu pakankamai gerai.
Bennny_Anthony: Nėra už ką.

Gal kiek per ilgas, bet kas norės, tas su dideliu noru perskaitys visą.
Gero skaitymo!

Šį pranešimą redagavo Daniel_Morello: 25 spalio 2015 - 07:27

• 4

3ff408844ce4d59edb446b0b9c38b839.png

c473c49b278acd8efc4dc9129e4cb7bb.png

Serverio Administratorius nuo 2017-04-02 - 2018-09-02
Atsakingas už ban apeliacijas nuo 2017-04-23 - 2017-07-24

Forumo Administratorius nuo 2017-07-24 - 2017-11-03
Forumo Administratorius nuo 2018-01-23 - 2018-04-18
Meras nuo 2018-04-18 - 2018-08-22

Serverio Administratorius nuo 2020-04-15 - 2020-06-24

Česka

Česka

• Elitas
  • 8.497 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

cia buvo tik interviu, o ne straipsnis ir interviu. ir siaip man atrodo, kad tokiu dalyku nera, kaip straipsnis/interviu.

• 0

Germaa.

Germaa.

Biški leavinęs

• Užblokuotas
  • 4 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:t
  • VIP:t
  • XP:42.000

Pasirink kuris labiau patinka arba straipsins, arba interviu. Abieju nerasyk ,nes kvailokai atrodo.

• 0
<p style="text-align:center;"><em><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:tahoma, geneva, sans-serif;"><strong>Paveiksliukas</strong></span></span></em></p><br /><p style="text-align:center;"><span style="font-size:36px;"><span style="color:rgb(128,0,0);"><span style="font-family:tahoma, geneva, sans-serif;"><strong>Pretenduoju i autoklubo direktorius!</strong></span></span></span></p><br /><p style="text-align:center;"><span style="font-size:36px;"><a data-ipb='nomediaparse' href='<a class='bbc_url' href='http://lsgyvenimas.l...ubą/'><span</a> style="color:rgb(128,0,0);"><span style="font-family:tahoma, geneva, sans-serif;"><strong>Spausti cia! :)</strong></span></span></a></span></p><br /><p style="text-align:center;">Paveiksliukas</p>

♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

Elitaz

• Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

Padaryta!

• 0

Silveris

Silveris

���������������������

• Veteranas
  • 2.331 Pranešimai

O nenori daugiau padirbt prie 1 gero ir ispletoto straipsnio, negu juos deti ir deti vis ne kiekviena diena?

• 0

♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

Elitaz

• Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius

O nenori daugiau padirbt prie 1 gero ir ispletoto straipsnio, negu juos deti ir deti vis ne kiekviena diena?

Gal ir gera mintis, bet kam ilgas dienas dirbti jei va per 1diena straipsnis ilgas padarytas zmones patenkinti. Atsizvelgsiu i tai, bet.

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)