Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Mantė_Guaverra

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
8 atsakymai į šią temą

♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

Elitaz

• Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Kobra11
  • VIP:Taip
  • XP:90.000
Mano LSG naujienų istorijoje pirmą kartą apklausiu merginą pažiūrėkime kaip gi seksis:

Daniel_Morello: Sveika, esu LSG Korespondentas. Norėčiau tave pakalbinti. Ar galėčiau tai padaryti?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Labas, taip.
Daniel_Morello: Kaip atradote Los Santos Gyvenimą ir kiek laiko žaidžiate LSG serveryje?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Serverį atradau pati, regis ieškojau internete. Žaidžiu jau ilgai, su pertraukomis būtų virš penkerių metų.
Daniel_Morello: Kaip sekėsi žaidimo pradžioje? Ar lengvai įsivažiavote? Ar supratote žaidimo taisykles?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Iš tiesų, tai nelabai ir pamenu aš. Bet sekėsi neblogai, nes visai greitai susiradau draugų, užsidirbau... Bet po kažkurio laiko kai jau buvau pasiekusi tikrai nemažai įvyko didysis rollback, tada vėl viskas nuo pradžių... Bet šiaip sekėsi gerai, lengvai įsivažiavau ir žaidimo taisykles supratau. LSG pirmas ir paskutinis serveris tikriausiai kurį žaidžiu :D
Daniel_Morello: Koks tavo geriausias(ia) draugas(ė) iš LSG serverio?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Jų yra keli, su kuo geriausiai sutariu, tai būtų Aistė, Jovita, Justina, Jėzus, Simona, Kappa, Lou. Daugelis iš to mūsų "FaceBook chato" :D Šiaip ir su kitais neblogai sutariu, bet čia išvardinau tuos, su kuriais dažniausiai servery laiką leidžiu.
Daniel_Morello: Koks jūsų mėgstamiausias darbas iš LSG serverio?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Neturiu pačio mėgstamiausio darbo, todėl negaliu atsakyti.
Daniel_Morello: Koks jūsų mėgstamiausias Direktorius? Administratorius? Tiesiai šviesiai.
Mante_Guaverra: Oj sunku apsispręsti čia. Apie direktorius nieko negaliu pasakyti, nes pati esu direktorė ir neskirstau savo kolegų. O dėl administratorių, tai yra keli geri, bet šiaip daugiausiai veiklos randantys būtų Jovita su Jėzumi, negalvokit, kad juo išskiriu, nes gerai sutariu, taip nėra, dar abu merai neblogi, gerai prižiūri direktorius, ir apskritai nu, nesiskundžiu nei vienu administratoriumi, todėl jūs man visi geri kol kas. Ėj, Benai, biški aktyvumo!
Daniel_Morello: Dabar norėčiau paklausti apie jūsų karjerą, kaip prasidėjo jūsų karjera, kaip pasiekėte ką turite dabar? Gal esate pripažinta garbės/metų direktore?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Mano karjera prasidėjo paprastai, ėjau po truputį ir galvodama, nelėkiau kaip akis išdegus. Tiesiog mąsčiau į priekį, nieko nedariau neapgalvojus, gal mano LSG karjeroj ir buvo pora klaidų, bet tai jau užmarštį. Tiesiog pirmą kartą užpildžius anketą į direktorės postą jį ir gavau, bet ten ilgai neužsibuvau, po to aktyviai dalyvavau gaujų karuose, todėl gavau ir nelegalių direktorių. Tada kažkiek laiko buvau dingusi, grįžusi atėjau į LSG Naujienas, tapau jų Viceprezidente, po kiek laiko užpildžiau anketą į autoklubą, direktorės postą gavau regis iš antro karto, vėliau direktorių praradau, vėl užpildžiau ir vėl gavau. Kažkiek laiko pabuvusi direktore ir šiek tiek pakeitusi darbą atsistatydinau. Tada trumpam vėl dingau, bet dabar ir vėl esu direktorė, šiuo metu pretenduoju į administracijos gretas. Tai tiek, per daug išsiplėčiau, bet kitaip nėra kaip papasakoti.
Daniel_Morello: Kaip sekėsi direktorių postuose?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Sekėsi gana gerai, gal ir buvo viena klaida, bet kažkaip neėmiau į galvą. Tikiuosi ir toliau seksis gerai.
Daniel_Morello: Kokias gaujas esate valdžiusi? Pavadavusi?
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Esu valdžiusi tik vieną gaują, tai The Ballas.
Daniel_Morello: Ačiū už atsakymus! Šauni moteriškė esi:)
(LSG naujienu Viceprezidentė) Mante_Guaverra: Ačiū ir tau

Straipsnį rašė: Daniel_Morello
Readagavo: @Guaverra

Gero skaitymo!

Prisijunk prie mūsų "LSG Naujienų"

Šį pranešimą redagavo Daniel_Morello: 02 lapkričio 2015 - 18:45

• 2

3ff408844ce4d59edb446b0b9c38b839.png

c473c49b278acd8efc4dc9129e4cb7bb.png

Serverio Administratorius nuo 2017-04-02 - 2018-09-02
Atsakingas už ban apeliacijas nuo 2017-04-23 - 2017-07-24

Forumo Administratorius nuo 2017-07-24 - 2017-11-03
Forumo Administratorius nuo 2018-01-23 - 2018-04-18
Meras nuo 2018-04-18 - 2018-08-22

Serverio Administratorius nuo 2020-04-15 - 2020-06-24

Guest_Revolt_*

Guest_Revolt_*
  • Svečias

patariu pakeisti Viceprezidentė“ į LSG Naujienų Viceprezidentė“. prie nieko labiau negaliu prikibt, pakankamai patrauklus akiai straipsnis. keep it up!  ^_^

• 0

Hailexas

Hailexas

-

• Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t

tng skaityt,bet galiu pasakyt mldc kad tiek daug prirasyta

• 0

Benny

Benny

Leavinęs?

• Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

tng skaityt,bet galiu pasakyt mldc kad tiek daug prirasyta

Nu tai nekomentuok jei neturi ką pasakyti.

• 1

Deivis_Shark

Deivis_Shark

Viršila

• Veteranas
  • 1.386 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • Darbas:pvm
  • VIP:n
Puikus straipsnis :)
  • 0

Beilas

Beilas

By Order of the Peaky Blinders

• Garbės moderatorius
  • 5.236 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Geriausias 2016 metų:nebesvaik
Mldc! Šaunus straipsnis. Tik tikrai pakeisk, nes Viceprezidentas ir LSG naujinų viceprezidentas yra du, visiškai skirtingi dalykai.
  • 0

39e710ca87634af122e72310412de4c5681.png

♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

Elitaz

• Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Kobra11
  • XP:90.000
Ačiū už nuomones. Pakeisiu kai būsiu prie kompiuterio.
  • 0

3ff408844ce4d59edb446b0b9c38b839.png

c473c49b278acd8efc4dc9129e4cb7bb.png

Serverio Administratorius nuo 2017-04-02 - 2018-09-02
Atsakingas už ban apeliacijas nuo 2017-04-23 - 2017-07-24

Forumo Administratorius nuo 2017-07-24 - 2017-11-03
Forumo Administratorius nuo 2018-01-23 - 2018-04-18
Meras nuo 2018-04-18 - 2018-08-22

Serverio Administratorius nuo 2020-04-15 - 2020-06-24

Hailey_Vokiette

Hailey_Vokiette

Veteranas

• Veteranas
  • 1.600 Pranešimai
  • 2023 Metų geriausias:Mergina

Puikus darbas, šaunuolis :)

• 0

Viktor Stauffacher

Viktor Stauffacher

Iškalbingiau už 1000 žodžių

• Elitas
  • 6.424 Pranešimai

Nu tai nekomentuok jei neturi ką pasakyti.

ponas turbut asmeninis advokatas busit? ;)

straipsnis neblogas, keep goin' ;D

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)