Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Iš Deividas_Ruzas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

#1
♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

    Elitaz

  • Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Kobra11
  • VIP:Taip
  • XP:90.000
Šiandieną bandysime paimti [Interviu] iš Deivido Krovinių Transporto firmos direktoriaus pažiūrėkime kaip gi seksis:
 
Korespondentas: Daniel_Morello: Sveikas, esu LSG naujienų korespondentas ir norėčiau iš Jūsų paimti interviu. Ar galėčiau?
Deividas_Ruzas: Sveikas, taip gali.
Korespondentas: Daniel_Morello: Kaip atradai šį serverį? Kiek laiko žaidi Los Santos gyvenimo serveryje?
Deividas_Ruzas: Kaip atradau šį serverį? Mane pakvietė draugas, kuris jau žaidė ilgą laiką čia. Pasakojo kaip čia gerai, kad daug veiksmo vyksta ir t.t. Aš iš pradžių pagalvojau, kad kaip visada nieko gero nepasiūlys. Bet buvo kitaip, pradėjau žaisti ir man patikdavo. Susiradau draugų čia sampe ir pradėjome daug bendrauti. O serveryje žaidžiu jau apie 3 metus. :)
Korespondentas: Daniel_Morello: Ar lengvai sekėsi žaidimo pradžioje? Gal padėjo draugai, pažįstami? 
Deividas_Ruzas: Žaidimo pradžioje buvo nelabai lengva, nes žaidžiau ir ne visada pavykdavo suspėti padaryti save, nes mesdavo daug crashu. Nevisus patirties taškus pavyko išsaugoti, bet kažkaip žaidžiau. Taip pradžioje draugai man padėjo, paaiškino kaip ir kas čia vyksta ir tikrai buvo lengviau. :)
Korespondentas: Daniel_Morello: Koks jūsų mėgstamiausias žaidėjas, draugas šiame serveryje? O gal jūs draugaujate su visais LSG serverio žaidėjais?
Deividas_Ruzas: Daug turiu LSG serveryje draugų su kurias bendrauju. Tikrai negaliu paminėti, nes jų yra daug, nenoriu pamiršti, todėl nesakysiu kas tai tokie. Kas mane žino ir bendrauja, tikrai žinos ką aš turiu omenyje.
Korespondentas: Daniel_Morello: Dabar norėtume paklausti apie jūsų karjerą kokios jūsų pirmosios pareigos buvo žaidime, forume?
Deividas_Ruzas: Manau pirmą mano pareiga forume tai buvo partijos sukūrimas. Kai buvo serveryje politika, tai sukūriau savo partija. Pavadinau Los Santos Darbo partija. Kaip įkūrėjas išrinkau narius. Nariai nusprendė, kad jeigu jau sukūriau, tai ir būsiu partijos pirmininku. Buvo partijų rinkimai, balsuose nebuvome pirmi. Bet nepasidavėm, turėjom kelias ministerijas. Po to buvau išrinktas Seimo pirmininku ir vadovavau seimu. 
Mano pirma pareiga serveryje tai Krovinių Transporto direktorius. Šiuo metu, direktoriauju Los Santos Kroviniu Transporto firmai.
Korespondentas: Daniel_Morello: Kaip ir kodėl nusprendėte, kad jums jau laikas siekti Administracijos pareigų? Gal jus skatino žaidimo žaidėjai?
Deividas_Ruzas: Būdamas Partijos įkūrėjų/Seimo pirmininku, valdžios atstovai sakė, kur Tu ankščiau buvai? Kodėl tik dabar atsiradai? Gavau daug palaikymo iš žaidėjų, bet nelabai ryžausi kandidatuoti. Kodėl? Net pats negaliu atsakyti. O nusprendžiau siekti Administratoriaus posto, nes supratau, kad serveryje reikia keisti daug ką. Serveris reikalauja tvarkos prižiūrėjimo, atsakingumo. O aš toks esu, atsakingas, bendraujantis ir galintis suteikti pagalba kiekvienam žaidėjui. Iš žaidėjų turiu palaikymo iki šiol, o gavęs Krovinių Transporto direktorių supratau, kad galiu siekti kažko daugiau.
Korespondentas: Daniel_Morello: Ką žadate atnešti gero serveriui? Gal turite kokių pasiūlymų kurie pagerintų serverį jo kokybę?
Deividas_Ruzas: Į serverį žadu atnešti daugiau tvarkos, pakeitimų, naujokų pritraukimą. Mąstančiu forume jau kaip tik aptarinėjame  kaip galima pakeisti serverį. Kaip mes galime pakeisti kokybę? Kurdami savo veiklą, gerindami eventus ir mūsų laukiami atnaujinimai.
Korespondentas: Daniel_Morello: Ar tapęs Administratoriumi žadate rengti Event'us kurių visi žaidėjai taip geidžia?
Deividas_Ruzas: Tapęs Administratoriumi žadu rengti Event'us tik tokius kurie tikrai gali sudominti žaidėją ir yra unikalus. Nes kasdieniniai eventai tokie kaip 1x1 ar kažkas panašaus yra tikrai jau senį, nors žaidėjai jų labai nori, bet reikia pakeitimų eventu srityje.
Korespondentas: Daniel_Morello: Kokių konkursų esi surengęs, apie ką jie? Tapęs Administratoriumi žadi rengti konkursus?
Deividas_Ruzas: Konkursu ne esu surengęs, nes kažkaip nebuvo jokios progos. Tapęs Administratoriumi žadu rengti konkursus, jau esu sugalvojęs labai dideli.
Korespondentas: Daniel_Morello: Kokių pasiūlymų turi serverio kokybei gerinti?
Deividas_Ruzas: Mano manymu, tai veiklu kūrimas, aktyvumas, nagrinėjimas žmonių skundus, Bugų nagrinėjimas.
Korespondentas: Daniel_Morello: Ar gerai sutari su mūsų Viceprezidentu Mindaugu_Antones?
Deividas_Ruzas: Su Mūsų Viceprezidentu, neturėjau daug reikalų. Bendravau truputį, bet tikrai ne daug. Manau rastumėm bendrą kalbą, nes esame bendraamžiai.
Korespondentas: Daniel_Morello: Ar esi bendravęs su mūsų Prezidentu Benas_Vercetti? Ar gerai su juo sutari?
Deividas_Ruzas: Vieną kartą teko bendrauti. Bet ne daugiau. Nežinau, mažai pažystu žmogų. Manau irgi sutarčiau. :)
Korespondentas: Daniel_Morello: Ačiū už atsakymus. Linkiu tau visakėriopos sėkmės siekiant Administratoriaus pareigų. Manau greitu metu jį gausi.
Deividas_Ruzas: Ačiū Tau labai už interviu. Tau irgi linkiu sėkmės.

Šį pranešimą redagavo Daniel_Morello: 07 lapkričio 2015 - 15:46

  • 0

3ff408844ce4d59edb446b0b9c38b839.png

c473c49b278acd8efc4dc9129e4cb7bb.png

Serverio Administratorius nuo 2017-04-02 - 2018-09-02
Atsakingas už ban apeliacijas nuo 2017-04-23 - 2017-07-24

Forumo Administratorius nuo 2017-07-24 - 2017-11-03
Forumo Administratorius nuo 2018-01-23 - 2018-04-18
Meras nuo 2018-04-18 - 2018-08-22

Serverio Administratorius nuo 2020-04-15 - 2020-06-24


#2
Jared Mchale

Jared Mchale

    Dievas

  • Pasiūlymų asas
  • 2.894 Pranešimai
  • Rekordų savininkas:Patyręs.

Visai nieko. Būtų patogiau jei Korespondentas: Daniel_Morello būtų koks nors žalia spalva, o Deividas_Ruzas mėlyna, daug patogiau skaityti būtų. :)


  • 0

#3
Deivis_Shark

Deivis_Shark

    Viršila

  • Veteranas
  • 1.383 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipeda
  • Darbas:pvm
  • VIP:n
Puikus straipsnis mldc :D
  • 0

#4
Guest_Laurynas._*

Guest_Laurynas._*
  • Svečias

Puikus straipsnis mldc :D


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)