Auris_baskettas taip pat šiandien bandė kažką pasakyt. Tiesiog va jums įrodymai: (tiems kurie labai pavydi mano pinigų ir kuriuos norėsiu investuoti į serverio gerovę).
Auris_baskettas taip pat šiandien bandė kažką pasakyt. Tiesiog va jums įrodymai: (tiems kurie labai pavydi mano pinigų ir kuriuos norėsiu investuoti į serverio gerovę).
O tu kartais Nametago nenaudoji?![]()
[= No need to cherish luxury cause everthin' come and go
Even the life that you have is borrowed =]
O tu kartais Nametago nenaudoji?
Ka tu nusitampai,prie 4 matos nickai.O Bruce nekreipk demėsio i tuos pavyduolius ![]()
Daugelis gėdingai besielgiančių sako gražias kalbas - Demokritas
"Everybody in your circle might not be in your corner."
Guest_Coxenzo_*
Šaunuolis.
ačiū chebra, kurie palaikot mane ![]()
Manau visi žinojo, kad tu iš pokerio turi tuos limonus, tiesiog norėjo apšmeižti tave, kadangi pavydi tau ! ![]()
Neapsmeizti, o papizdavotManau visi žinojo, kad tu iš pokerio turi tuos limonus, tiesiog norėjo apšmeižti tave, kadangi pavydi tau !
</strong></span></span></em></p><br /><p style="text-align:center;"><span style="font-size:36px;"><span style="color:rgb(128,0,0);"><span style="font-family:tahoma, geneva, sans-serif;"><strong>Pretenduoju i autoklubo direktorius!</strong></span></span></span></p><br /><p style="text-align:center;"><span style="font-size:36px;"><a data-ipb='nomediaparse' href='<a class='bbc_url' href='http://lsgyvenimas.l...ubą/'><span</a> style="color:rgb(128,0,0);"><span style="font-family:tahoma, geneva, sans-serif;"><strong>Spausti cia!
</p>
Kas tuos kelis milus gi islosti tera...
tiems kurie labai pavydi mano pinigų ir kuriuos norėsiu investuoti į serverio gerovę
EIK TU NA XUI GARSIAI ZVENGIU "I SERVERIO GEROVE" :DD
:DDDDDD
tiems kurie labai pavydi mano pinigų ir kuriuos norėsiu investuoti į serverio gerovę
EIK TU NA XUI GARSIAI ZVENGIU "I SERVERIO GEROVE" :DD
Aha, žmogus donetina teisėsaugai pinigus, kad koeficientai būtų geri.
Keep ip up, Nolan.
tai, kad perki milus, nemeluok, vien man pridoneitinai ~ 300lt
Guest_Laurynas._*
LSG POKER STARAS ![]()
Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
Kuom cia pavydet ?
suprasciau real pinigai cia butu tada jo
o ka tu su tais pinigais darysi ?
nu nebent uz real pardavinesi gal ir atnes kazkiek naudos.Ko cia pavydet nematau ko,o tiek as tiek kiti zaidejai dar daugiau tureje nei tu.
taigi is manes 5m pirkai dar ![]()
0 members, 1 guests, 0 anonymous users