- Jūsų slapyvardis žaidime / XP (Patirtis); Esu Grantas_Palme, žaidžiu čia jau 3metus esu surinkęs apie 62k xp.
- Tikslai atėjus į moderatorių komandą. Ką žadate įnešti naujo šiose pareigose?; Kadangi šioje skiltyje dabar yra šioke tokia aktyvumo stoka žadu inešti konkursų ar kažko panašaus. Taip palaikyti griežtą tvarką.
- Jūsų nuveikti darbai forume,žaidime; Forume tik buvęs LSG naujienų narys. O žaidime: Transporto firmos direktorius, Baikerių direktorius x2, LSV ir TB gaujų laikinas pavaduotojas, LSG radijos Dj.
- Ar turėjote patirties moderatoriuose? Ne
- Ar atitinkate visus keliamus kriterijus į moderatorius? Kodėl? Kuom galite būt geresnis už tuos,kurie pretenduoja į tas pačias skiltis? Argumentuokite. Nes esu sąžiningas ir griežtas. Taip pat nesu paperkamas. Tačiau nesakau, kad kiti už mane prastesni.
- Papildoma informacija apie jūsų karjerą forume,serveryje ir aplamai šiame projekte,kuri gali sudominti. Na karjerą turbūt įsivaizduojate pagal mano turėtas pareigas. Esu matęs tiek šilto tiek šalto su limonais sedėjas, o va dabar ubagauju ;D
- Kokiu būdų žadate įvesti tvarka šiame forume? Tvarka žadu įvesti neaplaidumu, sąžiningumu bei aktyvumu. Taip pat padedant kitiems šioje skiltyje.
Edited by Grantas, 02 December 2015 - 13:25.

Sign In
Create Account
This topic is locked

Back to top