Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Punktai, į kuriuos atsižvelgiama renkant direktorius


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

*
Populiarus

Daug kas merams užduoda klausimą: pagal ką renkame direktorius? Šioje temoje pateiksiu 10 punktų, į kuriuos merai atsižvelgia prieš renkant direktorių. Štai ir jie:

 

1. Aktyvumas - Direktorius privalo būti aktyvus, norint gerai prižiūrėti firmą neužtenka vien minimumo aktyvumo.

2. Anketos orginalumas/tikslai - Visada žiūrime, kokius kandidatas išsikelia tikslus, bei kaip sugeba sudominti savo anketa.

3. Nuveikti darbai - Jei esate tiesiog paprastas naujokėlis, kuris žaidžia serveryje gana trumpai ir visiškai neturi jokių nuveiktų darbų, anketa bus atmesta dėl per mažo pasižymėjimo. Jei esate nors kažką pasiekęs ar normaliai elgiates serveryje, turite nemažai šansų gauti (NTA ar pan. darbą kuriam nereikia daug patirties direktoriavime, kaip pvz teisėsaugoje)

4. Praeitis ir dabartis - Švari praeitis – kelias į sėkmę. Labai atsižvelgiama į kandidato praeitį. Jei kandidatas kažkada turėjo labai rimtų nusižengimų, anketa gali būti atmesta, bet jei matosi, kad žmogus yra pasitaisęs ir puikiai supranta savo klaidas, anketa tikrai nebus peržiūrėta atmestinai. Dabartis irgi daug ką lemia – jei pamatysime, jog pretenduojant į kokias nors pareigas jūs pažeidinėjat serverio ar forumo taisykles – anketa bus atmesta iš karto ir dar kartą pildyti galėsite tik po 14 dienų.

5. Bendravimas - Visi direktoriai turi būti labai draugiški ir maloniai bendraujantys. Reikia mokėti gerbti kitus, nesityčioti, būti ramaus būdo bet kokioje situacijoje, kuo mažiau kištis į konfliktus.

6. Raštingumas ir rišlumas - Direktorius turi mokėti rišliai dėstyti savo mintis anketoje. Anketa neturi būti labai išsami, užtenka ją rašyti labai trumpai, vizualiai, gražiai ir aiškiai, kad puikiai matytųsi keliami tikslai ir kiti aspektai.

 

 

Pretenduojant būtina žinoti direktorių taisykles, bei pretendacijos taisykles.


Šį pranešimą redagavo ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ: 23 sausio 2019 - 18:42

  • 19




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)