Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

(Rokas_Hakas) Į Sporto skilties moderatorius.

2 replies to this topic

Poll: (Rokas_Hakas) Į Sporto skilties moderatorius. (5 member(s) have cast votes)

Ar sutinki? Jei taip,tai ruoškis sporto iššūkiams!

1. Voted Taip (5 votes [100.00%])

Percentage of vote: 100.00%

2. Ne (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

Rokas_Hakas

Rokas_Hakas

Rimtas

• Forumo dalyvis
  • 274 posts
  • Gyv. vietaElektrėnai
  • Darbas:b
  • VIP:n
  • XP:77000

Sveiki,
esu žinomas jau Jums kaip "Rokas_Hakas" kitų nick'ų neturėjau,tai tikrai mane daug kas turite žinoti. Žaidžiu gana ilgą laiką šiame serveryje ir esu jau surinkęs 70000xp,manau nemažai.
Tai va,pretenduoju į skilties moderatorių (Sportas),jei pateksiu,tai labai įdėmiai stebėsiu tvarką ir tikrai būsiu griežtas,nes nėra čia jiems ką nusileisti nes tada bus tik palaidna bala.. Sugalvosiu daug naujovių,kad paįvairintų šią skiltį,bei pritrauktų daugiau lankytojų,bei pats dėsiu visą informaciją apie sportą,bei atsakinėsiu į klausimus kurie yra susyja su sportu,nes pats esu kaip ir sportininkas (kulturistas) esu gana daug pažengęs ir tikrai jau galėčiau kam nors kaip nors patarti,sudaryti mitybos planus,sporto,bei "kardio" treniruočių. Bei būtų linksmi konkursai susyja su sportu ir po kiekvieno konkurso laimėtojas gaus LsGyvenimo.lt serverio pinigų. 
O šiaip serveryje neesu daug ką nuveikęs. Esu buvęs "LSG" radijo Dj,bei kažkada "LSG"FM radijo pavaduotojas,o dabar vėl gi pretenduoju į "LSG" radijo Dj,na padedu žmonėms jei labai jau reikia,bei kritiška situacija,patariu ką nors naujokams,na nieko rimto neesu nuveikęs,bet dar nuveiksiu!
O,moderatoriaus patirties kaip ir nelabai turiu,bet greitai mokausi ir tikrai greit viską įsisavinsiu ir mokėsiu,beje kažkada kaip ir minėjau kaip buvau "LSG" FM radijo ar tai "LSG"  radijo DJ,tai buvau tos skilties moderatorius,nenoriu sumeluoti kurios skilties,bet kažkuri iš šių dviejų,dabar nepamenu.
Na,o kalbant apie kriterijus,tai tikrai tinku! Esu kūrybingas,greitas,griežtas,padedantis,nusimanantis šiek tiek apie forumą ir visą kitą. O dėl kitų aš nežinau,gal ir yra kitų geresnių už mane pretenduojančių į šią skiltį moderatorių,bet ir aš tikrai neesu blogas,arba kaip sakant beviltiškas. Manau jei pateksiu čia tikrai būsite visi patenkinti ir dar plius sudominti šią skiltimi,nes ją reikia atgaivinti ir padaryti tokia pat svarbia kaip ir  kitos skiltys svarbesnės. 
O šiaip tai serveryje bandžiau ankščiau kažką pasiekti,bet nepavyko ir nuleidau rankas,o dabar tikrai nenuleisiu rankų ir eisiu į prieki! Gana čia žaisti kate ir pele reikia susiimti ir nepasiduoti. Pasižadu prieš visus žaidėjus jog šią temą padarysiu įdomią,bei lankomą visų žaidėju,o būtent sportuojančiu! Ir tvarka tikrai bus griežta,kurie nusižengs bus baudžiami iš karto forumo bausme ir nebegalės dalyvauti šios skilties konkursuose! Ir dar visko prigalvosiu,kad bijotumėt daryti vaikiškas nesąmones!  Nors ir moderatoriumi nebuvau ir nelabai ką nusimanau,bet aš greit mokausi ir tikrai greitai viską išmoksiu,galima sakyti per dieną,o gal ir greičiau,na tik ten seniau kaip minėjau buvau šiokį tokį laiką moderatorius. Baustas forume taip pat niekada nebuvau kiek pamenu,nes nekrečiu nesąmonių ir nepasunkinu darbo kitiems moderatoriams. O planai mano tokie kur ir minėjau,bet aišku čia ne viskas,kas kažkiek laiko bus naujovės ir pasikeitimai,kad nenusibostu ta pati veikla,planai dideli bus ir tikrai tvarkingi! 
O dėl prisistatymo tai nepykit,bet neturiu ir nežadu turėti,nes po to su nuotraukomis ar kažkas panašaus būną nesąmonių,bet kam reikia tas mane pažįsta,o jei ne tai galime susipažinti. ;) 

Perskaitę šią temą gerai pagalvokite prieš komentuojant ir suteikite man šansą!

Edited by Rokas_Hakas, 05 December 2015 - 15:44.

• 0

fqTmmZbk907aE.gif

Rokas_Hakas

Guest_Laurynas._*

Guest_Laurynas._*
  • Svečias

Sakau uz , patikimas zmogus .

• 0

Valdas Stonkus :3

Valdas Stonkus :3

••Auksarankis.••

• Forumo dalyvis
  • 15,124 posts
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Valdas Stokus
  • Darbas:Laisvo oro direktorius
  • VIP:Yra.
  • ADMIN:Taip.
  • XP:1000.000
  • Valdas_Stonkus
  • 2025 Metų Forumo:Administratorius
  • 2024 Metų direktorius:Meras!
  • 2023 Metų direktorius:Meras!
  • 2023 Metų geriausias:Baneris
  • 2024 Metų geriausias:Administratorius!
  • 2022 Metų geriausias:Nolaiferis
  • 2021 Metų Direktorius:Nekilnojamojo turto agentų
  • Geriausias 2021 metų:Baneris/Noliferis
  • Geriausias 2018 metų:Naujokų Verbuotojas
  • Laimėjo konkursą:Mechaniku
  • Rekordų savininkas:Administratoriaus minutės, Narkobaronas (Sėklos)
  • Valdas Stonkus

Palaikau, anketa patiko kai zmogus fainas. Sekmes.

• 0

99Ee5Wy.png

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users