hmm..with saltpopcorn with butter, salt or cheese?
it's tastes better.
hmm..with saltpopcorn with butter, salt or cheese?

Dear Vodka, we had a deal last friday night.
You were supposed to make me funnier, smarter and a better dancer.
I saw the video, we need to talk.
Nereikejo taip sakyt, sitas zmogus skaudziai gelia, patikek zinau :SGintare , atsigauk ir į lauką išlėk . Nelaikau savęs nei gražia , nei miela , taip kad tylėk . Juokinga esi . Tavo prisistatymas taip pat sukurtas tavo registracijos forume dieną , o tu dar drįsti tokias mažvaikiškas pretenzijas reikšti . Neatėjau į servą prasimušt , tiesiog stumiu laiką ir tiek . Kalbant toliau , tai gal tavo užmigime and "D" raidės gili mintis slypi ar tiesiog neturėjimas ką pasakyt ? Jei dar kažkas nepatinka - surašyk viską ant lapelio ir susigrūsk sau į užpakalį . Man neįdomu ką aš tu apie mane galvoji , nes aš apie tave visai negalvoju . ^.^
Karina , nematau pointo pyktis , nes atėjo panikė , va tipo kažką primes , užstums ir draugų turės . Neįdomus tokie virtualūs pykčiai . Juokingi veikiau .

Gary, zadi grizti?Nereikejo taip sakyt, sitas zmogus skaudziai gelia, patikek zinau :S
Well, I didn't know you were such a big fan of DICKS
Prie ko čia Dicks ryžiuk?
Pasakiau kad neižvelgiu nieko gero pas ta Enriką .
ryziuk jis sako ;D Kekvienoj merginoj kaska izvelgt gero galima ;d Jei nieko neizvelgi reiskias niekada nesikeikiu esi, beje tu gali pasikeist nicka? Nes neatitinka biski taip :S Ir dar geda darai geram asmeniuiNzn, kaskaip neidomu lostGary, zadi grizti?

ryziuk jis sako ;D Kekvienoj merginoj kaska izvelgt gero galima ;d Jei nieko neizvelgi reiskias niekada nesikeikiu esi, beje tu gali pasikeist nicka? Nes neatitinka biski taip :S Ir dar geda darai geram asmeniui
Nzn, kaskaip neidomu lost
Nereikejo taip sakyt, sitas zmogus skaudziai gelia, patikek zinau :S

As Ryzas lygiai tiek pat kiek tu lygus TupacuiVisiškai nusišnekėjai. Ryžui visos tinka reiškias.. O su tuo paveikslėliu ką nors naujo sugalvok.

Guest_Ignasijus Chose_*
Already ended it... Place is filled with living casualties of the last war, which... I swear I thought we'd wonhttp://www.youtube.com/watch?v=JPZOaPg1fqo
Įmečiau, nes tinka į šitą jūsų thread'ą, bet daina gera, nesakykit!!! ir klipas ahujabytelnas

Guest_Ignasijus Chose_*
Ką jūs ? Aš tai nk .
))))))))))))) Fainas chat`as iš prisistatymo liko . :||

0 members, 1 guests, 0 anonymous users