Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2016m. Sausio 6d. Medikų direktoriaus debatai [Baigėsi - Marco_Popovich]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
25 atsakymai į šią temą

#1
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Visa informaciją apie debatų sistemą čia, tačiau, kad nebūtų nesusipratimų svarbiausią informaciją pateiksiu šioje temoje.

 

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai(mąstančiųjų forumo nariai, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai). Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną".

Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami.

Mąstančio, moderatoriaus ir direktoriaus balsas vertinamas 1 tašku, administratoriaus balsas 2 taškais, geriausio metų/garbės direktoriaus balsas vertas 3 taškų. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

Balsuodami privalote nurodyti savo Vardą Pavardę - statusą. 

 

 

Etapo dalyviai:

James_Sawyer

Dom_Howard

Marko_Popovich

Karalaina_Vendetta

 

 

Klausimai užduoti etapo dalyviams:

1. Kodėl pasirinkai būtent medikus? Kuom tau šis darbas ypatingas?
2. Iš medikų direktoriaus posto neseniai pasitraukė garbės direktorė Liveta Melowme. Taip pat šiuo metu direktoriauja kita medikų garbės direktorė Rose Dawson. Po jų sunku bus rasti naujovių ir palaikyti tokį pat firmos koeficientą kaip jų valdymo laikotarpiu. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. 
3. Kaip vertini dabartinę medikų direktorę bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais?
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti medikuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? 
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. 
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? 
 
Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį.
 
 
 
Etapo dalyvių pasisakymai:
 
James_Sawyer - Anketa

Sveiki dar kartą. Prieš atsakant į pateiktus klausimus, noriu palinkėti kitiems debatų dalyviams sėkmės.
Šią firmą renkuosi ne šiaip sau, nes yra gana daug idėjų ir firmos kokybė tikrai rūpi. Vos ne kiekviena diena atsiranda kokių nors minčių, kuriuos pagerintų medikų firmos veiklą, kokybę, įvairumą bei darbštumą. Šiame darbe yra daug veiklos, kuri reikalauja atsakomybės bei darbštumo. Medikai ypatingi tuo, kad tai viena iš reikalingiausių bei naudingiausių firmų serveryje, įvairi veikla, dažniausiai kolektyvas būna draugiškas  ir naujokams apsiprasti serveryje yra lengviau dirbant šioje firmoje. Daugeli savo minčių esu atskleidęs savo anketoje, bet atskleisiu ir čia. Firmoje labai reikalinga taisyklė, kuri neleistu piktnaudžiauti naudos balais ir taip koeficientas būtų bent šiek tiek geresnis. Taip pat turiu minčių dėl veiklos forume, kuri būtų susijusi tiek su medikais serveryje, tiek realybėje. Tai būtų specialūs medikų testai, iš kurių būtų galima laimėti ne tik piniginį prizą, bet ir taškus. Be to galvoju apie veikla ligoninėse, budėjimą bei papildomų būdų gauti taškus. Labai norėtųsi padaryti daugiau veiklos su sraigtasparniais, nes dabar jie naudojami tik lenktynėmis. Galbūt net ir per medikų akcija retkarčiais būtų naudojami medikų sraigtasparniai, bet galėtų dalyvauti tik tie, kurie sraigtasparnį valdyti moka ir žalos serveriui neatneš. Be abejo reikėtų ir skirti daugiau užduočių, kuriuos būtų privalomos arba savanoriškos (tam tikros vikrumo, gebėjimų, žinių bei kompetencijos tikrinimo užduotys). Na turiu dar pora idėjų, tačiau jos nėra pilnai apgalvotos arba čia atskleisti jų neverta. Dabartinė direktorė manau buvo gana išsiblaškiusi (silpnai) bet  viskas eina į gerąją pusę ir nusiskundimų apie jos darbą neturiu. Ji sunkina tam tikras sistemas kaip "WhiteList", o tai yra labai gerai, nes į šį sąrašą patekti turi tik patys geriausi ir pelningiausi medikai. Darbas nepriekaištingas, tačiau kaip ir kiekvienam direktoriui jai reikia kolegos. Su visa firma sutariu puikiai, įskaitant ir Brigita. Mediku jau dirbu ilgą laiką jų nepalikdamas ir darbuotojų visuomet būna daug, nes tai viena iš reikalingiausių firmų, bet per daug nebūna .Mano manymu firmos darbuotojų limitas turėtų būti apie 40.Vieno įsimintiniausio įvykio neturiu, nes jų yra daug ir kaip minėjau, šiame darbe yra daug įvairios veiklos su visu kolektyvu -  sraigtasparniais, kelionėmis ir panašiai. Kuo esu geresnis už kitus etapo dalyvius tiksliai nepasakysiu, nes tai  pasakyti gali tik kiti, o aš galiu tiesiog papasakoti apie savo kelias savybes. Labai mėgstu padėti kuo tik galiu, tiesa sakant tai yra lyg hobis, gerbiu retumą, įvairumą, esu draugiškas, atsakingas, griežtas, netoleruoju keiksmažodžių. Na tai tiek, linkiu išmintingai bei prasmingai balsuoti.

 

 

 

Dom_Howard - Anketa

1. Kodėl pasirinkai būtent medikus? Kuom tau šis darbas ypatingas? Pasirinkau medikus būtent todėl, nes jie mane iš dalies traukia. Turbūt šiam darbui esu labiau atsidavęs nei kitiems. Šiame darbe įžvelgiu daug pliusų bei keletą minusų, bandau į šios firmos direktorių būtent tam, jog ištaisyti mano pastebėtus minusus ir įvykdyti savuosius tikslus, kuriuos galite rasti mano anketoje į medikų direktorių. Neslėpsiu, šis direktorius būtų mano pirmasis legalus direktorius. Šiuo darbu susidomėjau dar prieš kelis metus, ir nuo to laiko pretenduoju čia, bet vis kažkas užkliūna ir nepavyksta, tad dabartinė anketa į medikus, jei neklystu yra penktoji arba šeštoji. Man šis darbas yra ypatingas kolektyvu, kaip pastebėjau racijoje nestinga linksmumo, dažnai joje vyksta įdomūs pokalbiai, kurie neišeina į blogąją pusę ir nepriveda iki tam tikrų bausmių. Taip pat šiam darbui netrūksta veiklos, nebegaunant iškvietimų, visada galima surengti kokią nors akciją arba trumpas lenktynes, nors ir be piniginio prizo. Kaip ir daugelis mėgsta - šioje firmoje aukštos algos, aukšti koeficientai, visa tai tik dėl direktorių atsidavimo ir tvarkos firmoje.
2. Iš medikų direktoriaus posto neseniai pasitraukė garbės direktorė Liveta Melowme. Taip pat šiuo metu direktoriauja kita medikų garbės direktorė Rose Dawson. Po jų sunku bus rasti naujovių ir palaikyti tokį pat firmos koeficientą kaip jų valdymo laikotarpiu. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. Kalbant apie koeficientą, nemanau, jog jis kris. Kadangi kaip ir kiekvienas direktorius stengsiuosi jį ne tik palaikyti, bet ir kelti. Kaip aš kelsiu koeficientą? Pirmiausia išmesiu darbuotojus kurie visiškai nedirba, nors ir ne atrankų dienomis (kadangi tokie stipriai muša koeficientą) ir į jų vietą priimsiu kitus, labiau atsidavusius šiam darbui (per mini atrankas); aktyviai prižiūrėsiu darbuotojų darbą, tam skirsiu premijas, kad paskatint bei motyvuot; rengsiu įvairias akcijas kaip žaliasis medikas, juodasis medikas, medikų diena; vesiu savo sugalvotus renginius, t.y. „savaitinės lenktynės“; „tikras medikas“- laimėtojas bus tas, kuris per dieną surinks daugiausiai naudingumo balų, bus skaičiuojami naudingumo balai nuo dienos pradžios (kiek jis jų turėjo) ir pažiūrimi dienos gale (kiek jis jų turės), ir iš dienos galo atimsiu dienos pradžią ir gausiu atsakymą; vyks daug konkursų medikų skiltyje, dabar šis subforumas yra kiek apmiręs, stengsiuosi jį atgaivint ir nepalikt jo užmiršto. Turiu susigalvojęs daug konkursų, tai: „privatus medikas“, „greičiausias darbuotojas“, „įdomiausia akimirka“ ir kt. Taip pat ir veiklos, tokios kaip: linksmi vakarai, su visa medikų brigada važiuotume į kokią smuklę, arba kitame mieste besirandančią vietą - taip tikiuosi užtikrinti darbuotojų bendravimą tarpusavy, surandant bendrą kalbą.
Turiu omeny susigalvojęs keletą pasiūlymų, kuriems reikėtų atnaujinimų. Vienas žmogus davė mintį, aš ją išvysčiau ir sumąsčiau, jog būtų kažkas panašaus į vaistinėlę arba pirmąją pagalbą, ji kainuotų apie 300lt, skubiai prireikus pasigydyti, galėtum naudotis vaistinėle arba ją atiduoti draugui, užtat medikas sau jos negalėtų įteikti, nes dėl to prasidėtų piktnaudžiavimai (nebent kolega kolegai). Su šia naujove medikai taptu labiau reikalingesni kiekvienam žaidėjui.Jei šia idėja įgyvendintų, prie jos būtų galima priskirti daug renginių bei akcijų. Kita mintis, sergamos ligos, tokios kaip: peršalimas; sloga; vėžys; hepatitas a, b, c ir kt.(užsikrėtimas: per dažnai vartojant alkoholį, narkotikus, valgant iš konteinerio ir t.t). Norint pasigydyti tam reikėtų ligoninės ir pinigų. Trečioji mintis, mirus ir atsiradus ligoninėje iš jos būtų galima išeiti tik po tam tikro laikotarpio. Sandėlių metu, reikėtų laukti daug mažiau. Tai labiau atrodytų realiau, kadangi šis serveris ir yra role-play.
3. Kaip vertini dabartinę medikų direktorę bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? Manau direktorė yra puiki, šaltų nervų, užtikrinta bei be abejo atsidavus savo darbui, todėl ji ir yra garbės direktorė. Su kolektyvu sutariu nuostabiai, racijoje nepučia vėjai, per ją dažnai bendraujame.
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti medikuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? Šioje firmoje dirbu jau gan ilgą laiką, be perstojo apie 10 algų, išviso sudėjus pradirbtą laiką, tai yra apie 60 arba 70 algų, gal ir daugiau. Kalbant apie darbuotojus, mini atrankos vyko labai retai, todėl mano nuomone darbuotojų nebuvo per mažai. Esu užtikrintas, jog per daug darbuotojų taip pat nebuvo, kadangi iškvietimus ne daug kas priiminėjo ir prisijungusių darbuotojų būdavo apie 10, gal truputį mažiau. Todėl manau šioje firmoje turi būti apie 40 darbuotojų (su direktoriumi).
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. Net ir nežinau ką pridurti. Atsimenu senais laikais kai su Speak'u ir kitais darbuotojais vykome į kelionę. Mūsų buvo, jei neklystu penki. Bevažiuojant mus užpuolė visa grupė naujokų, jie buvo turbūt šešiese. Daugelis iš mūsų brigados buvo išgėrę, nes kažkas užsimanė išgerti prieš kelionę... xd Bet visgi mes pabėgome. Po kiek laiko daug darbuotojų išmirė, kadangi pamiršo pasistiprinti prieš kelionę. Svarbiausia dalis jiems buvo išgerti xd. Tais laikais, buvo linksmos kelionės, kad net ir iki dabar išliko šie prisiminimai mano atminty.
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? Nemėgstu kelti savęs aukščiau, nevardinsiu kuom išsiskiriu iš kitų, bet galiu pasakyti, jog su manimi bus tvarkinga firma; tvarkingas forumas; kelsiu koeficientą įvairiais būdais, jei jie nenusiseks, blogiausiu atveju įnešiu pinigų į firmos pelną (mero pagalba); nenuobodžiausiu ir vykdysiu savo tikslus, bei idėjas; darysiu tai ką kiekvienas direktorius privalo - prižiūrėti firmą, bei joje esančius darbuotojus.

Pagarbiai,

Howard (Hart)

 

 

 

Marko_Popovich - Anketa

Sveiki visi, pirmiausia noriu padėkoti visiems kurie palaikė anketoje, čia taip pats reikės jūsų palaikymo. Taigi pradedam. Prieš keturis mėnesius, kai nusprendžiau rašyti į medikus, juose tikrai nieko nebuvo, tai aš turėjau begalę idėjų, tad galvojau būtų lengvai gauti „garbės direktorių“. Antra medikai mane sudomino, nes jie kaip „tinginių darbas“. Stovi su mašina prie ligoninės ir lauki kol pinigai eina į kišenę.

Taip merginos su firma padirbėjo tikrai puikiai. Šiai firmai panelės atidavė dalelę savęs. Direktorės sukūrė daug naujovių, kurias aš turėjau savo mintyse. Bet aš dar turiu minčių:

Pirmiausia sugriežtinčiau „garbės darbuotojų sąrašą“. Dabartiniame „garbės darbuotojų sąraše“ ,per tokį trumpą laiką, jame yra jau aštuoni žmonės. Po pusės metų bus apie dvidešimt. Esant „garbės darbuotojų sąraše“  galima keisti darbinio transporto spalvą, galima nedėvėti darbinės uniformos. Bet pasvarstykime, jeigu firmoje dirbs 10 žaidėjų kurie priklauso sąrašui, visi ,tarkim, bus be uniformos, puse iš jų pasikeitę darbinio transporto spalvą, na ir visi stovės prie ligoninės, tai koks vaizdas bus? Kaip gėjų parade?

Antra sukurčiau taisykles:

1. Iškvietimą privaloma priimti per 3-5 sekundes, kitaip bus įspėjami visi tuo metu prisijungę darbuotojai. (1/2)

Išimtys:

a) Darbuotojas buvo AFK;

b )Darbuotojas dalyvavo administratoriaus rengiamame event‘ę;

c) Darbuotojo mašina buvo susprogdinta, nebuvo degalų, buvo išsikrovęs akumuliatorius ir t.t.;

2. Prie ligoninės stiklinės sienelės daugiausia gali stovėti 5 medikų mašinos. Kiti privalo stovėti prie ligoninės šaligatvio. (1/2) (Paaiškinimas, kodėl? Nes kai stovi 4-5 mašinos, pastebėjau darbuotojai nori stotis 2 eilėmis, o tai užima visą kelią ir trukdo eismą. Vis tiek toliau stovintis darbuotojai negauna naudingumo balų, tai geriau jau netrukdo eismo).

 

Trečia sukurčiau „ Darbuotojų alginės atostogos“ (pavadinimas bus keičiamas, per trumpą laiką nesugalvojau originalaus). Tai nebus, kaip nedarbingumo pažyma, kai pasiimi nedarbingumo pažymą tu  visiškai algą ar dvi būni neaktyvus, o „ Darbuotojų alginėse atostogose“ darbuotojai pavyzdžiui surinkę sau tenkinantį minučių skaičių galės pasiimti atostogas ir nebedribti, tokių atveju negaus įspėjimų už neimamus iškvietimus. Kaip bus galima pasiimti atostogas? Sumokėjus 5.000 eurų LSG valiuta arba panaudojus 5-10 „papildomus taškus“.

Ketvirtą Sukurti „Paaukštinimų sistemą“ paaukštinimą, būtų galima gauti truputi sunkiau, tokiu atveju jis būtų labiau vertinamas. Šioje temoje būtų detali informacija, kaip gauti paaukštinimą, kada vykstą paaukštinimai, kur jį gauti ir t.t. 

Penkta idėja Suaktyvinti darbą su sraigtasparniu. Daryčiau mini event‘us, kuriuose mane darbuotojai galės pasiekti tik su sraigtasparniu. O už event‘us gaus papildomus taškus, kurie padeda lengviau patekti į privačius medikus.  Gal kartą per savaitę padaryčiau, kad pusę darbuotojų dirbtų su mašinom, o kita puse su sraigtasparni.

Turiu dar keletą idėjų, bet manau užteks. 

Kaip ir minėjau medikų firma tikrai atsigavusi, senai bemačiau tokį gausų kiekį darbuotojų dirbančių prie ligoninės. Firmą vertinu tikrai teigiamai. Na su dabartine direktore Rose_Dawson sutariu itin puikiai, labai miela, draugiška, linksma panelė, labai norėčiau kartu direktoriauti su ja.

 

Mediku firmoje dirbau nesenai, berods prieš dvi algas. Vienu tarpu buvo pasirodę, kad darbuotojų tikrai yra per daug. Firmoje būdavo po 35 ir daugiau darbuotojų. Tai sunku būdavo rinkti naudingumo balus. Bet gal ir gerai, nes tokiu atveju iškvietimai yra žaibiškai priimami. Darbuotojų kiekis priklauso nuo to kaip dirba darbuotojai. Jei darbuotojai dirba aktyviai manau užtenka 25, bet jei nelabai aktyviai tai reikia ir tų 30 ir daugiau.  Na įsimintinų akimirkų medikų firmoje nėra taip ir daug  :D. Na įsimintiniausia turbūt buvo, kai per pusantros valandos užsidirbau 35.000 eurų LSG valiuta. Geresnis esu manau tuo, kad į medikų firmos direktorius pretenduoju jau labai ilgai už kelių dienų bus keturi mėnesiai. Už vieną kandidatą esu geresnis aktyvumu, nes jis pradėjo aktyviau žaisti, tik tada kai atsistatydino Liveta. Na, o su kitas manau lygiavertis. Blogesnis, galbūt tuo, kad esu pernelyg griežtas. Daug negaliu pasakyti, nes nedaug pažįstu kitus kandidatus, išskyrus James. 

Taigi ačiū už skaitymą, laukių jūsų palaikymo.

Pagarbiai Marko Popovich aka Čekuolis

 

 

 

Karalaina_VendettaAnketa.

1. Kodėl pasirinkai būtent medikus? Kuom tau šis darbas ypatingas?  Medikus būtent pasirinkau , nes bent jau man jis yra mergaitiškiausias darbas serveryje , o kuom jis man ypatingas , tiesiog kaip ir prieš tai sakiau jis man labiau toks moteriškas darbas serveryje , ir šiaip jis man pirmas krito į akys kai atėjau į šitą serverį.

2. Iš medikų direktoriaus posto neseniai pasitraukė garbės direktorė Liveta Melowme. Taip pat šiuo metu direktoriauja kita medikų garbės direktorė Rose Dawson. Po jų sunku bus rasti naujovių ir palaikyti tokį pat firmos koeficientą kaip jų valdymo laikotarpiu. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis.  Nu pagal mane čia nėra jokios ir naujoves , nes manau kad kiekviena direktorius arba direktorė sieks kad koeficientas būtų geras , kad racijoje nebūtų jokių kivirčų , jokių keiksmažodžių , kad visad kolektyve gyvuotų draugiškumas , pabandysiu kad tiesiog žmones , negalėtų nieko blogo pasakyti apie mano firmą , kad žmonės kurie ateina čia dirbti , jaustųsi jaukiai , kad nebūtų taip kad visi bendrauja o kažkas atstumtasis liks , o daugiau kaip ir nieko.

3. Kaip vertini dabartinę medikų direktorę bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? Dabartinę direktorę tikrai vertinu labai gerai , visad padeda , yra labai draugiškas ir šiltas žmogus , manau jei gausiu šitą postą tikrai mes sutarsim su direktore , o kolektyvas taip pat draugiškas labai , nes kiek prisijungių prie serverio , ir iškart kai parašau per raciją sveiki , visi draugiški pasisveikina , nes pavyzdžiui kai kituose darbuose esu dirbus ,  pasisveikini ir gauni viena „ labas" arba „sveika". Na manau mūsų santykiai tikrai puikūs!

4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti medikuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? Pastaruoju metu medikuose teko dirbti tik vieną kartą , o šiaip esu pradirbus 5 mėnesius medikuose , paskutinį kartą kai dirbau medikuose manau buvo pakankamai žaidėjų , o pagal mane turetų manau kokie 20 žmonių tikrai turėtų būti.

5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. Jei atvirai šitam darbe , nelabai ir turiu tą įsimintiniausią įvyki tai nelabai ką turiu ir pasakyti.

6. Kuom esi geresnė už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnė ? Mano nuomonė , neesam mes nei vienas geresnis už kitą , kaip sakoma  „ mes visi žmonės ir mes visi lygūs , ir nesvarbu kas tu toks " , ir manau kiekvienas iš mūsų turim savo minusų ir savo pliusų , tad negalima sakyti kad aš geriausia, o tu esi blogiausias. O kuom blogesne , kuom aš esu gal dėl to , kad man biški truko aktyvumo , bet jei gausiu direktores posto stengsiuosi tikrai palaikyti aktyvumą!

" , ir manau kiekvienas iš mūsų turim savo minusų ir savo pliusų , tad negalima sakyti kad aš geriausia, o tu esi blogiausias. O kuom blogesne , kuom aš esu gal dėl to , kad man biški truko aktyvumo , bet jei gausiu direktores posto stengsiuosi tikrai palaikyti aktyvumą!

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Žaidėjas, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansą gauti piniginę 50000 eurų premiją.(Paskundęs lieka anonimas)

 

Visi etapo dalyviai pateikė savo pasisakymus. Balsavimas pradedamas! Sėkmės visiems.  :)


  • 1

#2
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

James_Sawyer - Rupestingas, zinantis ka daro, draugiskas zmogus. Is visu kandidatu man pats geriausias, visapusiskai palaikau.

Dom_Howard  - Matau pastoviai medikuose, atsakingas ir   saziningas zmogus.

Marco_Popovich - Turintis daug idomiu ideju. 

Karalaina_Vendetta - Na vel mergina, zinoma ji yra geru ketinimu, draugiska, aktyvi.

Savo balsa atiduodu James_Sawyer ,nes jis labiausiai pasizymejas, atsidaves, rupestingas zmogus. Buciau balsavusi taip pat uz karalaina,bet manau,kad reikia ir vyriskos rankos medikuose.


Jovita_Dnaleri -  geriausia metu NTA  direktore.


Šį pranešimą redagavo Jovita: 06 sausio 2016 - 19:33

  • 0
kvk

#3
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

J. Sawyer. Labai malonus asmuo, tačiau tylus ir ramus. Puikiai tvarkeisi su gaisrine, turėjai idėjų, koeficientai taip pat džiugino. Manau, su medikais tvarkysies ne ką prasčiau.

M. Popovich. Žmogus, turintis puikių idėjų bei ryžto padaryti viską dėl medikų.

 

Savuosius taškus dalinu šiems asmenims, nes jais labiausiai tikiu ir pasitikiu. Sėkmės ir kitiems. :)

Vitalija_Katunskytė - garbės direktorė.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#4
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

Liveta Melowme - geriausia metų/garbės direktorė, moderatorė.

 

James Sawyer - turintis daug įdėjų medikų darbui, tiesą pasakius su juo labiau apie firmą kalbėjomes negu, kad su Rose, puse pasiūlymų yra jo, kurie buvo mano įgyvendinti, puikus kandidatas, norėčiau tave matyti direktoriaus poste.

 

Dom Howard - šį kartą nepalaikysiu tavęs, nes yra debatuose ir geresnių kandidatų, kurie yra pasiryžę iškelti medikus. Suori.

 

Marko Popovich - taip pat puikus kandidatas, pasikartosiu kaip ir rašiau tavo anketoje į medikus. Žmogus yra užsibrėžęs svarbu tikslą t.y. gauti garbės direktoriaus vardą tai reiškia, kad jis imsis bet kokių veiksmų, kad juo taptų, žmogus turintis daug įdėjų, tave taip pat norėčiau matyti direktoriaus poste.

 

Karalaina Vendetta - tiesiog tavęs neįsivaizduoju kaip direktorės, nelabai tikiu, kad tu kažką naujo ten galėtum įnešti, paskaičius tavo tikslus tai jie yra tokie kaip ir visų arba jau įgyvendinti.

 

Tad savo turimus taškus skiriu Marko bei Sawyer, sėkmės debatuose. :wub:


Šį pranešimą redagavo Liveta Melowme: 06 sausio 2016 - 19:32

  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#5
Victor Casimirov

Victor Casimirov

    /ban

  • Serverio administratorius
  • 5.987 Pranešimai

Tony_Marona - Moderatorius.

 

 

James_Sawyer - Tikrai atrodo rimtas, ir aš jį įsivaizduoju pareigose. Tikrai atsakingas žmogus.


Šį pranešimą redagavo T.Marona: 06 sausio 2016 - 19:29

  • 0

#6
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Laurynas_Kundrotas - Moderatorius

 

Dalinu savo vienintelį tašką Marko - Todėl, kad žmogus tikrai atlikdavo daug darbo forume ir manau turi neblogų idėjų, o kitą pusę taško James, nes jis kiek teko bendrauti buvo draugiškas ir padedantis, todėl manau tikrai susitvarkys su šiuo direktoriumi.


  • 0

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#7
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Mante_Guaverra - moderatorė

 

James_Sawyer - protingas, sugebantis blaiviai mąstyti, turintis nemažai idėjų. Manau puikiai susitvarkytum su firma, sėkmės.
Marko_Popovich - protingas, draugiškas, siekiantis savų tikslų ir taip pat manau, kad susitvarkytum su firma. Sėkmės

 

Tai kaip supratot savo balsą dalinu per pusę šiems žmonėms - James ir Marko


  • 0

#8
M.Peinas

M.Peinas

    Rimtas

  • Veteranas
  • 403 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • VIP:jo 23 dienos like
  • XP:65k

Maxas Peinas - Direktorius.

 

Marco Popovich - Labai įdomių idėjų turintis žmogus,turi neblogą patirtį.Su firma susitvarkytų be problemu.Mano manymu rimčiausias kandidatas.

 

James Sawyer - Geras kandidatas,protingas,manau suvaldytų firma.

 

Dom Howard - Malonus,draugiškas,taip pat manau susitvarkytų su firma. 

 

Karalaina_Vendetta - Pauikiai sutariam,esi labai draugiška,maloni,bet kaip direktore nemanau ,kad galetai labai gerai suvaldyti firmą.

 

Savo balsą skiriu Marko Popovich .

 


  • 2

Autoklubo direktorius nuo 2015-12-09 iki 2016-02-04 

Autoklubo direktorius nuo 2016-11-17 iki 2016-12-27 

 

 


#9
Raminta

Raminta

    Vartojanti daug cukraus

  • Senbuvis
  • 616 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaribų salos
  • Darbas:uk
  • VIP:t
  • XP:150000

Raminta_Sunshine - geriausia metų K.T direktorė

 

Savo balsą duodu James ir Marko nes mano manymu labiausiai nusipelne žaidėjai, bei turintys didelį patirties bagažą


  • 0

Krovinių Transporto Direktorė nuo 2015-11-17 iki 2016-01-24

Mechanikų Direktorė nuo 2016-03-02 iki 2016-04-09

Gaisrinės Direktorė nuo 2016-04-22 iki 2016-07-06

 

t03kso.png


#10
ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

ᴄᴀʀʟᴏꜱ ɴᴏvᴀʀʀᴇꜱ

    Vėrchatūra

  • Veteranas
  • 1.773 Pranešimai

Carlos_Novarres - Teisėsaugos direktorius.

 

Savo balsą atiduodu Karalainai, ji čia pretenduoja jau ilgą laiką ir ji yra, draugiška, padedanti, manau jai tikrai galima suteikti šansą.


Šį pranešimą redagavo ▼ Novarres ▲: 06 sausio 2016 - 20:25

  • 0


Give a man a fish, and you feed him for a day; show him how to catch fish, and you feed him for a lifetime.


#11
Thorn

Thorn

    DrugsBunny

  • Elitas
  • 1.330 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda

Lester Thorn - Teisėsauga

 

Atsiprašau visų, kad pasisakysiu tik už vieną žmogų, kurį geriausiai pažįstų.

Ji linksma, kartais net per daug. Jį šypsos, juokiasi, jį myli, ji ilgisi. Ji šauni mergina kuriai visiškai vienodai ką apie ją mano kiti, ji turi savo tikslų nedaug bet užtektinai, kad galėtų juos įvykdyti. Nedaug tokių žmonių su kuriais per pora žinučių gali rasti bendrą kalba, bet ji tokia.

 

 Sėkmės Karalaina!.


  • 2

#12
Seryozha

Seryozha

    ✵Жизнь такая✵

  • Forumo dalyvis
  • 989 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:fu
  • VIP:t
  • XP:69

Sieras_Kazanova - Transporto direktorius

 

Atiduodu savo balsa Jamesui jis jau ilgai sekia posto ir seip protingas padeda visada geras bahuras  ;) sekmes.


Šį pranešimą redagavo Sieras_Kazanova: 09 sausio 2016 - 04:43

  • 0

Ne mes tokie gyvenimas toks..

 

 

dea3e24c3f98452b9bb9f793428e7dd570.png

 

 


#13
VIRDULYS

VIRDULYS

    Kolumpuotas

  • Užblokuotas
  • 2.283 Pranešimai
  • Gyv. vietaLSG
  • Darbas:bedarbis
  • VIP:amzinai
  • XP:69
  • Laimėjo konkursą:Gaisrininkų naudingumo balų Karalius
Duodu marcui pupai, Akryvus, draugiskas, turintis ideju ir zino ka daro.. patirties turi, manau yra geriausia kandidate..:D

P.s laukiu milo
  • 1

#14
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Tomas Like - mąstantis.

Savo balsą skiriu Marco_Popovich, nes šis žmogus turi idėjų, susitvarkytų su šiuo postu, taip pat yra aktyvus bei draugiškas, sėkmės, Markai, ir sėkmės kitiems kandidatams!
  • 1

#15
Andrius Petrauskas

Andrius Petrauskas

    Asas

  • Užblokuotas
  • 4.329 Pranešimai

Calvin_Castello-Moderatorius

 

 

 

Savo balsą skiriu Marko_Popovich nes geriausiai jį pažįstu, daug bendravęs. Savo visus balsus skiriu Marko, nes puiki asmenybė ir kaip žmogus turi daug puikių įdėjų, taip pat draugiškas, padedantis ir t.t. Sėkmės tau Markai. :)


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas


#16
Deividas_Ruzas

Deividas_Ruzas

    *Serverio Kritikas*

  • Forumo moderatorius
  • 2.346 Pranešimai

James_Sawyer - perskaitęs tavo anketa, supratau, kad su medikais tikrai dirbsi super. Turi tikrai nemažai patirties, turi noro, turi galimybė kažką padaryti. Be to tavo idėjos, jau buvo įgyvendintos kitų direktorių, pats pūikiai apie tai žinau. Skaitydamas tavo anketa, viskas yra reikalinga ir tikrai galima įgyvendinti. Tavo mąstymas apie medikus yra tikrai puikūs, manau atėjęs į medikus tu ne tik pristatysi savo naujas idėjas bet ir pakeisi darbą. Aš noriu tau palinkėti tik sėkmės. 

Marco_Popovich - mes esam seniai pažystami. Su manim dirbai, kaip buvo partijos ir seimai. Skaitydamas tavo anketa, mačiau tavo pagrindinius tikslus kurie yra reikalingi Medikų Firmai. Tavo noras, kažką pakeisti šioje firmoje yra tikrai labai puikūs. Pakeitimai, dėl kurių reikia gauti direktoriaus posta. Tavo galimybė, pakeisti kažką yra tikrai didelė. Prisimindamas, kai dirbome kartu su Ministerijom, tu buvai tas kuris, pirmas norėjo kažką veikti ir pakeisti dėl darbo kokybės serveryje. Manau su Medikais lengvai susitvarkysi. Aš tau linkių sėkmės.

Karalaina_Vendetta - aš tave pažystu gan ilgą laiką. Su tavim bendravom ir bendraujam iki šiol. Tu kandidatuoji jau labai ilgą laiką. Bet tavo anketa, nesikeite. Kokia buvo tokia ir liko. Nežinau, ar tau reikalingas direktoriaus postas. Kaip daugūma sako, reikia to pagrindinio tikslo, dėl kurio tu sieki to posto. Mano manymu, tu neparodėi ko reikia šiame darbe. Todėl nieko negaliu pasakyti. Linkiu Tau sėkmės. 

Dom_Howard - dėja, kažkaip man neteko bendrauti su tavim, todėl sorry nieko negaliu pasakyti dėl tavo kandidatūros. Bet noriu palinkėti sėkmės. 

Savo balsus  atiduodu Marco_Popovich ir James_Sawyer. 

Serverio Administratorius, Mąstantis, Forumo Moderatorius. 

 


  • 0

pMPq359.png

O0AkBeT.jpg

8yy2CsB.jpeg


#17
feizen

feizen

    1337

  • Veteranas
  • 829 Pranešimai
  • XP:1337

Edvinas_Sinkunas - Mechanikų direktorius bei moderatorius

 

Skiriu savo balsą

James_Sawyer - Protingas ,graži anketa , matosi kad susitvarkytum su Medikais kaip ir su Gaisrinė.

Marco_Popovich - Protingas,mąstantis,supratingas, susitvarkytum manau čia su James ,turi patirties.


  • 0

#18
stephenas

stephenas

    it was fun while it lasted

  • Užblokuotas
  • 4.365 Pranešimai
  • Gyv. vietaearth
  • Darbas:pokeris
  • VIP:always
  • XP:1337
  • 2017 Metų Direktorius:Teisėsaugos
  • Geriausias 2016 metų:Šaulys
  • Laimėjo konkursą:Drift!

Stephan_Curry - Direktorius.

 

James_Sawyer -  Turėjas tokias pareigas, susitvarkys, malačius, draugiškas, protingas.

Karalaina_Vendetta - Labai maloni esi, draugiška, protinga.

Dom_Howard - Sorri nežinau net senojo tavo nick, nepažįstu. :D

Marko_Popovich - Protingas, linksmas, stengiasi, tiek žaidime tiek ir forume parodęs save ;)

 

Savo balsą atiduotu - James_Sawyer, Marko_Popovich


Šį pranešimą redagavo Stephan's: 07 sausio 2016 - 22:07

  • 0

woiIbuo.png


#19
Skvernelis

Skvernelis

    Korumpuotas

  • Veteranas
  • 1.855 Pranešimai

James_Sawyer - Perskaitęs anketą supratau, jog į šį darbą žiūri išties rimtai, stengeisi rašant anketą, taip pat nori įgyvendinti daug idėjų kas džiugina.

Dom_Howard - Ilgiausiai sieki šio posto, puikiai tvarkaisi su modifikacijų skiltimi, esi senbuvis, kas teikia daug vilčių jog paversi šį darbą dar idomesnį.

Marco_Popovich - Čekas, perskaitęs anketukę matau, jog jau esi pasirengęs vykdyti konkrečias naujovęs, daug gero esi atidavęs K.T firmai.

Karalaina_Vendetta - Vienintelė mergyčka tarp trijų berniokų, na ka puikiai tvarkeisi skelbėjuose, tačiau neteko daugiau su tavim bendrauti, o anketa tokia 50/50.

 

Skiriu savo balsą Marko_Popovich, bei Dom_Howard, likusiems linkiu sekmės pretenduojant, ir jei nepavyks šį kartą nenuleiskit nosies!

 

Claudio_Marchisio - Direktorius, Moderatorius.


  • 0

#20
Cesare Manzella

Cesare Manzella

    Pavojingas

  • Veteranas
  • 1.856 Pranešimai
  • XP:100.000

Cesare Manzella - Administratorius

 

Balsuosiu už vieną Marko_Popovich labiausiai matomas serveryje, sukalbamas ir atsakingas, dar patiko ir Dom_Howard anketa, bet jis neramus dar būtent per debatus. Su kitais kandidatais bendrauti neteko tad nei balsuoti nesinori nei kažką ir apie juos kalbėti.


  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)