Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2016m. Sausio 17d. Skelbėjų direktoriaus debatai [Baigėsi - Pijus_Pogba]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
33 atsakymai į šią temą

#1
Tony_Martin

Tony_Martin

    Administratorius

  • Veteranas
  • 3.020 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • T.Martin#5370
  • Darbas:Traktoristas
  • VIP:aktyvuotas
  • XP:250.000xp
  • Geriausias 2016 metų:mechanikų direktorius!

Visa informaciją apie debatų sistemą čia, tačiau, kad nebūtų nesusipratimų svarbiausią informaciją pateiksiu šioje temoje.

 

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai(mąstančiųjų forumo nariai, moderatoriai, direktoriai, garbės direktoriai, geriausi metų direktoriai, administratoriai). Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną".

Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami.

Mąstančio, moderatoriaus ir direktoriaus balsas vertinamas 1 tašku, administratoriaus balsas 2 taškais, geriausio metų/garbės direktoriaus balsas vertas 3 taškų. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

Balsuodami privalote nurodyti savo Vardą Pavardę - statusą. 

 

 

Etapo dalyviai: 

  • Liveta_Melowme
  • Donatas_Matonis
  • Pijus_Pogba

 

Klausimai užduoti etapo dalyviams:

1. Kodėl pasirinkai būtent skelbėjus? Kuom tau šis darbas ypatingas?
2. Šiuo metu skelbėjuose pasitraukė vienas iš direktorių,ir liko viena direktoriaujanti Camilla_Miio. Šie direktoriai pukiai tvarkosi su firmą,ar manai,kad gali būti tokiu ir tu? Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. 
3. Kaip vertini dabartinę skelbėjų direktorę bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais?
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti skelbėjuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? 
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. 
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? 
7. Ko palinkėtum kitiems kandidatams gavus/negavus šias pareigas?
 
Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį. 
 
 
 
Etapo dalyvių pasisakymai:
 

 

Sveiki, visu pirma norėjau padėkoti kas palaikėte mane, be jūsų nebūčiau atsidūrusi debatuose.

Tik atėjusi į skelbėjus pastebėjau, kad juose trūksta veiklos, skelbėjai tik dirba, o kai iškvietimų nėra jie suka minutes nuo ko vėliau krenta koeficientas, tad aš rašau anketą būtent čia norėdama tą rutiną pakeisti, o įdėjų kaip tai padaryti aš turiu. Šiam darbui reikia daug naujovių tad veiklos man pačiai būtų tikrai daug jei gaučiau šias pareigas. Edwa su Camilla kartu puikiai atliko savo pareigas, įvedė ir išlaikė griežtą tvarką, bet kaip ir minėjau skelbėjuose trūksta veiklos. 
Tikslai atėjus į šios firmos kolektyvą būtų tokie:
*Per atrankas prašyčiau kiekvieno, kurio klausinėčiau, kad parašytų kokį nors skelbimą be klaidų, jei jis bus nors su viena klaida duotume 1/2, nes vis dėl to skelbėjuose svarbiausia raštingumas!;
*Kad pakeisčiau skelbėjuose rutiną sukursiu tokią kaip treniruotę per kurią darbuotojai turės kuo greičiau atvykti į iškvietimo vietą ir atvykęs parašyti tam tikrą skelbimą. Rezultatai bus pateikti forume, greičiausiam skelbėjui bus įteikta simbolinė premija.;
*pakoreguočiau/pakeisčiau keletą taisyklių, kurie tikrai yra būtini skelbėjuose.;
*Taip pat norėčiau atgaivinti skelbimus forume juos reklamuodama tiek žaidime, tiek forume.;
*Na ir žinoma koeficiento kėlimas, tvarkos palaikymas ir visos kitos pareigos, kurios būdingos direktoriui atlikti.

Tiek su dabartine direktore, tiek su skelbėjais santykius palaikome šiltus, sutariam, pyktis neteko. Jei neklystu šiuo metu skelbėja esu penkta alga iš eilės ir ten bent jau kolkas esu naudingiausia darbuotoja. Žinoma, kad ir esu ankščiau dirbusi skelbėja, bet išėjusi iš medikų direktorės posto kone iš kart nuėjau į skelbėjus ir kibau į darbus. Šiuo metu skelbėjuose darbuotojų yra užtektinai ir stengsiuosi išlaikyti, kad būtų maždaug 25-30 darbuotojų, kad nebūtų didelio floodo viešame chate. Mano įsimintiniausias įvykis šiame darbe būtų tai, kad renku premijas ir tiek:D. Savęs neiškeliu ir nesakau, kad esu geriausia, kiekvienas debatuose dalyvaujantis kandidatas turi savų minusų ir pliusų. Tiek Donatas, tiek Pijus yra gan stiprūs kandidatai, kurie taip pat skelbėjus yra pasiryžę iškelti. Jei gautų, kuris kitas dalyvis direktorių tai tiesiog galiu palinkėti didžiausios sėkmės, o jei ne tai palinkėti galiu, kad nepasiduotų ir eitų toliau, nes vis gi nuėjome labai toli, tiesa?

 

 

1. Kodėl pasirinkai būtent skelbėjus? Kuom tau šis darbas ypatingas? Na kaip ir visi žaidėjai renkasi savo darbą kad užsidirbti. Prieš 3 mėnėsius įsidarbinau į skelbėjus kad šiek tiek užsidirbti pinigu, na dirbau,dirbau ir išėjo taip kad darbas man ant tiek patiko,kad net kiti visiškai nedomina, net neisivaizduoju kaip dirbčiau kita darbą. Padirbęs 3 mėnėsius ši darbą, pagalvojau, kodėl gi ne pabūti ne tik paprastu darbuotoju, bet ir pakilti truputi aukščiau (tapti šios firmos direktorių arba pavaduotoju). Šis darbas man ypatingas tuo kad jame turiu tikrai nemažai veiklos, patinka jo veikla, nesėdžiu ranku sudėjas.
2. Šiuo metu skelbėjuose pasitraukė vienas iš direktorių,ir liko viena direktoriaujanti Camilla_Miio. Šie direktoriai pukiai tvarkosi su firmą,ar manai,kad gali būti tokiu ir tu? Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. Manau ir aš nepakenksiu šiai firmai, ir bandysiu ja patobulint. Visu pirma pradėčiau darba nuo to, kad atgaivinčiau skelbimus forume, jie yra visiškai išmirė, dauguma žaidėju net neisivaizduoja ar jie dar egzistuoja ar ne, taip pat ir dabartine direktorė manau yra šiek tiek primiršus, nes nei karto nebuvau matęs kad prabiltu apie juos. Manau ir pasistengsiu daug darbo įdėti į šia firma. Šiuo metu naujovių daug nesu parengęs, bet jeigu direktorė nebus prieš, tai padaryčiau šiek tiek kitokius skelbimus forume nei buvo. Rimtai žiūrėsiu ką galima pakeisti arba įdėti naujo šiai firmai.
3. Kaip vertini dabartinę skelbėjų direktorę bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? Gerai atlieka savo darbą, tarp mūsų jokiu konfliktu nebuvo ir manau kad nebus :), taip pat ir su kolegom, draugiškai linksmai dirbam, bendraujam, ir vienas kitam padedam kaip tik galim.
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti skelbėjuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje? Dirbu skelbėjuose jau tris mėnėsius, kartais būdavo per daug darbuotoju, kalbėjom su direktoriais ir poto viskas buvo puikiai, net pasiekėm darbo koefincenta. Mano nuomonę turėtu firmoj dirbti 20-25 darbuotoju, žiūrint kaip dirba jie, jeigu puikiai ir aktyviai atlieka darbą, tai galima 20 darbuotoju net mažiau.
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. Labiausiai įsimintiniausias įvykis buvo visiškai neseniai, dirbau kaip ir kiekviena diena, tuo metu buvau aš prisijungės ir tik vienas kolega, buvo labai sunki valanda kai buvo labai daug iškvietimu, daug kas skundėsi jog skelbėjai neima iškvietimu, bet mes abudu susėmėm ir milžinišku greičiu ėmėm iškvietimus ir į stengėmis į juos kuo greičiau nuvykti, labai nenorėjom nuvilti skelbėjų firma. Buvo labai linksma valanda ir sunki, bet susitvarkėm!
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? Esu komunikabilus, rimtas, aktyvus, valdingas, kartais ir užsispyręs. Bet niekada nelyginu save su kitais.
7. Ko palinkėtum kitiems kandidatams gavus/negavus šias pareigas? Norėčiau palinkėti visu pirma sėkmės, visu antra kas ir bebutu gausi pareigas ar ne, svarbiausiai nenuleisti ranku ir siekti savo tikslo. Jeigu negavus šias pareigas reikia šiek tiek ižvelgti į save, gal but kažkokie trukumai turit ir k.t. Ir dar karta tariu Sėkmės!
 
 

Visų pirmą tai noriu padėkoti merams ir dabartinei direktorei pasirinkus manę į antrąjį rinkimų etapą. Atsakinėsiu punktualiai, kad būtų lengva suprasti. 
Skelbėjų darbą pasirinkau todėl, nes jis siejamas su mano karjeros pradžia. 2012 metai, 11 mėnuo, 27 diena, tą dieną aš buvau išrinktas pirmąjį kartą Skelbėjų direktoriumi. Man tai labai daug reiškia, todėl norėčiau ir toliau stovėti savo pirmojoje kėdeje. Šiuo metu trūksta Camillai kažko šalia, aktyvesnio,perspektyvesnio ir idėjų kupino asmens, todėl manau, mums tikrai pavyks sulipdyti savas idėjas ir įnešti į darbą šiek tiek naujovės. Kaip sakoma, moteris be vyriškos pagalbos šalia - kaip kareivis lauke be ginklo. Šis darbas ypatingas tuom, kad tik mūsų pagalbą yra kintama ekonomika serveryje. Jeigu skelbėjų nebūtų - tai ir negalėtumem pardavinėti/pirkti greičiau. 
Kad galiu būti tokiu, kaip Camilla ar buvęs direktorius Edwa Nikon, tikrai neabėjoju, galbūt net ir geresniu, bet niekada nebuvau garbėtroška ir nesusirinkau visų apdovanojimų ir viso dėmesio sau. Reformos darbe dirbant kartu ir bus įgyvendinamos tik dirbant komandiškai, todėl dvi galvos geriau nei viena. Naujovių esu parengęs nedaug, keletą naujų taisyklių:
Darbuotojas gavęs užsakymą atlikti daugiau nei vieną skelbimą, privalo paklausti kas kiek laiko turi būti talpinamas. Patalpinus visus skelbimus, jis turi pranešti klientui, kad padarė savo darbą. 
Ši taisyklė užtikrins klientams teisybė ir žinos, kada iki galo buvo padaryta paslauga. 
Jeigu klientas jūsų nesustabdomai prašo padaryti skelbimą pigiau, darykite nuotrauką ir praneškite direktoriui apie jį.
Ši taisyklė padės gaudyti „akcininkus“ kurie reikalauja skelbimų pigiau ne akcijų laikotarpiu. Jeigu jų bus daug, sukursime kaip juodąjį sarašą. Esančius asmenis juodajame saraše, padės mums stebėti administratoriai.

Skelbimų atgaivinimas forume. Kaip ir minėjau savo anketoje, norėčiau pasiūlyti kaip akcijas atrakcijas skelbimuose forume. Sudaryti sistemą tokią, kad perkant vienu metu du mėlynus ir du rožinius skelbimus, klientas laimės nemokamą skelbimą forume. Visai efektyvi atrakcija, galima ir keisti tuos perkamus skelbimus prie kurių kaip bonusas būtų free skelbimas forume.

Konkursas - „greičiausias skelbimų rašytojas“. Konkursas vyks sekmadieniais (diena gali būti pakeista, jeigu direktorei/merams neįtiks). Viskas vyks taip: Iškviečiamas darbuotojas su kuriuo jau bus susitarta, kad priimtu. Jis nežinos nei vietos kur mes esame, nieko. Atvažiavęs privalės parašyti mano sukurtą skelbimą per tam tikrą laiko tarpą. Šitaip sumuosime atvažiavimo laiką ir parašyta skelbimą. Kiekvienas darbuotojas, kuris norės dalyvauti, gaus tokį patį skelbimą ir tokį patį maršrutą (jeigu bus išduodamas skelbimas, keisime skelbimus). Greičiausias skelbimų rašytojas bus apdovanotas simboliniu prizu. Prizai galės būti mašina, pinigai, kreditai, nemokamas eventas su administratoriaus pagalba.
Jeigu kalbant apie atnaujinimus skelbėjuose, tai tereikėtu greitesnės mašinos, nes skelbimai serveryje šiuo metu užima vos ne pagrindinę veiklą ir iškvietimų iš ties yra daug. Mašiną jeigu reikės, konkrečiai galėsių pasiūlyti ir netapus direktoriumi, merams ir direktorei. Dar norėtusi pakeisti darbuotojų aprangą į kiek tvarkingesnę, nes ši žaidimo istorijoje asocijuojama kaip mafijozo skinas.

Dabartinis kolektyvas nėra pastovus, t.y nedirba labai daug žaidėjų ilgą laiką. Vieni ateina, kiti išeina, tik pastebėjau, kelis kurie ir dalyvauja debatuose. Su dabartine direktore sutariu gerai, greitai susibendravom, atradom bendrą kalbą. Labai maloni ir iš ties įdomi. Neesu dar direktoriaves su kitos lyties atstove, todėl čia šioks toks „life achievment“. O šiaip, trumpai tariant, tai kolektyvą ir direktorę vertinu teigiamai.

Pastaruoju metu skelbėjuose man neteko dirbti daug. Mėčiausi tarp darbų, dirbau Teisėsaugoje, o tada sustojau ties gauja ir užsiemiau dylerio darbu. Sugrįžau į Skelbėjus prieš dvi algas, tad negalėčiau sakyti, kad dirbu ilgai ir dažnai. Šiuo metu perdaug darbuotoju tikrai nėra, į dieną daugiausiai online būna 16-17 darbuotojų, kas yra normalu. Darbe geriausia būtų laikyti 25 darbuotojus, kaip ir laikiausi to seniau būdamas direktoriumi. N.b sistema turi būti susietą su darbuotojų skaičiumi, tik šitaip pasieksime didelio pelno ir aukšto koeficiento.

Jeigu šnekant asmeniškai įsimintiausio įvykio skelbėjuose neturiu. Vieninteliai įvykiai kurie labiausiai įstrigę mano galvoje, kaip aš siekiau būti antrą kartą išrinktu skelbėjų direktoriumi. Padėdavau vesti atrankas ir jau tuo metu jausdavausi kaip direktorius. Pamenu, kaip tvarkėmese su žaidėjais, kurie nebūdami skelbėjais talpino skelbimus į /vip, spėkit ar sutvarkėm - o taip. Bandžiau atgaivinti skelbimus forume, bet nepavyko, todėl manau mums pavyks dabar su Camilla išmeginus mano pasiūlytą idėja aukščiau.

Geresnis už kitus kandidatus esu tik patirtimi skelbėjuose. Turiu dideli norą dirbti ir siekti naujovių darbe. Nelabai patinka iškelti savęs į aukštumas, todėl konkrečiai neįvardinsiu daug pranašesnių savybių už kitus kandidatus. Puikiai sutariu ir moku susibendrauti su naujais žmonėmis, puikus pavyzdys Camilla. Mes nebendravome, bet susibendravome per kelias valandas. Atradome daug bendro, bendrų temų, apie kurias galėtume ilgai kalbėti.

Kitiems kandidatams norėčiau palinkėti didelės didelės sėkmės gavus direktoriaus pareigos, o jeigu ir nepavyks - nepasiduoti ir įrodyti kuo esate geresni. Niekada negali žinoti, kada gausi antrą šansą sužibėti, nes mes gyvename tokiame gyvenime, kuris mums paruošęs su rytoju vis naujesnių išbandymų. Beabėjo, palinkėsiu įgyvendinti savo idėjas ir sukurti dar šiltesnę atmosferą darbe. Nekurstyti ir neprisidėti prie neteisėtos veiklos, nebūti korumpuotam. Šiam kartui tiek, ačiū, kad skaitėte.

 

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 
Žaidėjas, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansą gauti piniginę 50000 eurų premiją.(Paskundęs lieka anonimas)
 
 
Visi etapo dalyviai pateikė savo pasisakymus. Balsavimas pradedamas! Sėkmės visiems.   :)

 


  • 2

Martin_parasas.png

Dabartines pareigos - Administratorius |  Golivefm Dj | Rageout narys.

Žvejys

 

qS6jvY3.png

unknown.png

 

 


#2
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Kundrotas moderatorius

 

Dalinu vieninteli savo tašką visiem po 0,33 (jei galima), nes negaliu atsirinkti nei vieno ar 2 is zmoniu su visais gerai sueinu, visi pazystami, visi tokie pat malonus, draugiski  ir tiesiog negaliu dalint


  • 1

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#3
Rovero

Rovero

    Hu||igan

  • Veteranas
  • 2.084 Pranešimai

Atiduodu savo balsą Pijus Pogba , aktyvumą ( kas jo didžiausia problema ir buvo ) pradėjo tvarkyt ir jis vis kyla, o pliusų net nereik vardint ir taip visi žino. Tikrai nusipelnęs šio posto. Sėkmės.
 


  • 0

2021 08 24 - 2022 05 25
https://imgur.com/zNr0FAn


#4
KaunasAoR

KaunasAoR

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 252 Pranešimai
  • Gyv. vietaFrm nikas
  • Darbas:mo
  • VIP:t
  • XP:20k+

As uz Liveta. "Neskaitau anketu, nes ten pasaku galima prirasyt - ziuriu i zmogu". Lveta vienintele kandidate is siu kurie tikrai nusipelne  buti direktorium.


  • 1

b16fdac6101effcbbc253f40d0fb6491.png

Avtaklub director since 2015-08-24

Read this. Atoklub related

 

PAVALGYK MANO BLOG'e


#5
Artūrka

Artūrka

    𝑊𝐼𝑁𝐶𝐻𝐸𝑆𝑇𝐸𝑅

  • Veteranas
  • 8.137 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • ROOKIZSHOW#7460
  • Darbas:Kobra 11
  • VIP:Yra
  • ADMIN:Yra
  • XP:184000
  • Rookie_Dust
  • 2022 Metų geriausias:Žvejys
  • Geriausias 2017 Metų:Administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Lenkas
  • Laimėjo konkursą:Gražiausiai užmodintas sampas 2016
  • rookizshow
  • @arturka.1
  • arturas.1

Direktorius, Administratorius.

 

Savo balsą atiduodu Donatas Matonis. Senas žaidėjas, aktyvus, bendraujantis, turi patirties direktoriavime. Sėkmės!


  • 1

Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.

Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/


#6
Fernando_Carillo

Fernando_Carillo

  • Veteranas
  • 2.429 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda
  • Darbas:b

Fernando_Carillo || Mąstantis ||

 

Savo puse taškelio skiriu Donatui Matoniui. Kodėl? Todėl kad reikia duoti veiklos ir kitiems asmenims, galbūt tas direktorius padės jam surast savo vietą serveryje kurioje jis galės naudingai išsilieti, užimti save.


  • 1

#7
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

nu dawai, Vitalija_Katunskytė, garbės direktorė, 3 taškai.

 

visi trys kandidatai yra stiprūs ir gana gerai žinomi žmonės serveryje, su kiekvienu teko daugiau mažiau pabendraut, tad apie kiekvieną esu susidarius nuomonę, noh8.
Liveta - viena iš protingiausių serverio merginų. kiek mačiau, labai didelė dalis serverio tave gyrė, jog puikiai atstovavai medikams. galima spręst, kad ne veltui gavai garbės direktorės titulą. suradai veiklos medikuose - surasi ir skelbėjuose. sėkmės. :)

Donatas - be galo rimtas asmuo :D su tavimi daugiau bendrauti teko seniau, dabar gal ne tiek, tačiau nuomonės apie tave nepakeičiau. esi mandagus, atsakingas, galintis susikoncentruoti į vieną tašką, sugebi sukt varkes, trumpai tariant - Igor Shishkin :D sėkmės.

Pijus - tikriausiai tas žmogus, dėl kurio kyla abejonių. visada pradžioj (prieš gaunant ir gavus pareigas) būni pavyzdingas ir atsakingas, po to įsijauti, atsipalaiduoji ir į pareigas žiūri pro pirštus. bent jau tiek mačiau savo akimis. nepyk, tačiau, mano manymu, esi užėmęs pakankamai daug pareigų, gal šįkart leidžiam pasireikšt kitiems? :s anyway, sėkmės ir Tau.

 

kadangi skelbėjai yra mano mylimiausias darbas, norėtųsi jame matyti žmogų, kuris atstovauja be priekaištų, o visi trys kandidatai tokie.. mhhh.. patikimi saldainiukai, nors ir daugiau mažiau vienas už kitą geresni :D

 

duodu 1.5 t. Livetai ir 1.5 t. Donatui.


  • 1

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#8
Skvernelis

Skvernelis

    Korumpuotas

  • Veteranas
  • 1.855 Pranešimai

Direktorius Claudio_Marchisio

 

Gaila tik tiek, kad nėra Barboros prie jūsų, tada debatai būtų buvę dar intensyvesni. Na o savo balsą atiduodu tam, kuris mano manymu yra verčiausias, tai - Donatas_Matonis, nes kiek teko matyti serveryje, tu tik skelbi ir skelbi skelbimus, pastoviai dirbi su darbine mašina. O kitiems dalyviams linkiu sekmės ir jei nepasiseks dabar, nepasiduokit!


Šį pranešimą redagavo Claudio: 17 sausio 2016 - 21:44

  • 0

#9
Camilla

Camilla

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 323 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:70.000

   Camilla_Miio - Direktorė.

 

* Vieną savo tašką skiriu Pijus_Pogba,
dėl jo aktyvumo, noro tapti būtent Skelbėjų direktoriumi, geraširdiškumu, jis kupinas idėjų šiai firmai, ir manau tikrai vertas pareigų. Daug pasiekęs, ir net turi patirties su skelbėjų firma iš seniau, kas, manau padės tvarkytis su ja dabar.

* Donatas_Matonis yra gan vertas, nes firmoje jau ilgą laiką, puikiai atlieka savo darbą, bet tiesiog. nepastebėjau didesnio išsišokimo, noro padėti firmai, man Tu niekuo neišsiskiri nuo kitų darbuotojų apart savo stažu, gal tiesiog aš nepastebiu :x beja, Matoni, skelbimai forume nėra pamiršti, kaip galvoji, tiesiog aš negaunu moderatoriaus, ir niekaip nesulaukiu :D dėl to nieko negaliu padaryti..

* Liveta, taip, kol kas mūsų firmos naudingiausia darbuotoja, kelia koeficientą, yra atsidavusi firmai, bet neskiriu taško jai, nes ji ką tik paliko kito darbo direktoriaus pareigas, ir manau reiktų pailsėti. bei suteikti progą pasireikšti kitiems.

Sėkmės !
 


Šį pranešimą redagavo Camilla: 17 sausio 2016 - 22:42

  • 0

Camilla_Miio
Camilla_Rivera
 

Medikų firmos direktorė nuo 2013-09-28 iki 2013-11-14.

**************************************
Skelbėjų firmos direktorė nuo 2015.12.20 iki 2016.04.02


Skelbėjų garbės darbuotoja nuo 2015.11.21

 

 

BFIAK.png

 


#10
Guest_J.Tron'as_*

Guest_J.Tron'as_*

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.935 Pranešimai
  • Darbas:TEPALINIS
  • VIP:Yra
  • XP:Kaupiasi
  • Beibis

Tron - (Moderatorius)

 

Aš savo taška atiduodu Donatui_Matoniui, nes jis tikrai nusipelnes direktoriaus posto, senai dirba skelbėju ir kaip žmogus yra labai geras. Sėkmės tau Donce :)


  • 0

DbY1dK8.gif

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.

NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05


#11
Yomato Kamihara

Yomato Kamihara

    Piktas

  • Serverio administratorius
  • 4.570 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva Italia
  • Geriausias 2019 metų:Administratorius
  • Geriausias 2018 metų:Karjera & Administratorius !

Yomatto_Kamihara Moderatorius

 

Savo balsą atiduodu Matoniui, nes rimtas žmogus, nepaves, aktyvus, bendraujantis.Sėkmės


  • 0

#12
Jack_Beats

Jack_Beats

    weed dealer

  • Veteranas
  • 700 Pranešimai

sw dirikas as jack_beats

 

Savo vieninteli taska dalinu visiem, nes visi yra nusipelne mano palaikymo ir negaliu isrinkt vieno, Matonis senas zaidejas su kuriuo gerai bendrauju, Pijus niekada neatsukdavo nugaros, padedavo bet kokioje situacijoje, su Liveta daug nebendraujam, bet Ji labai atsakingai susitvarke su mediku firma bei nusipelne dar karta pasireiksti.


  • 1

sw)


#13
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !
Marko_Popovich Medikų direktorius.

Savo balsą daliju dviem kandidatam, Livetai ir Donatui.
Liveta- puikus žmogus, begalo draugiška, linksma, padedanti, aktyvi. Puikiai pasirodei medikuose.

Donatas- Senas vilkas, protingas, draugiškas, malonus, ilgą laiką dirbantis skelbėjuose.
Jūs tikrai verti šio posto.
  • 1

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#14
Dom Harris

Dom Harris

    conscious

  • Veteranas
  • 1.691 Pranešimai
Dom_Howard - moderatorius.

Savo vienintelį tašką atiduodu žaidėjui vardu: Donatas_Matonis, kadangi jis mano manymu yra rimčiausias, labiausiai atsidavęs šiam darbui, ir tikiu, jog jis atneš įvairiausių naujovių, nes jo galva yra kupina įdėjų, tai gali pastebėti bendraudamas su juo. Sėkmės!

Donatas_Matonis +1, palaikau.
  • 0

#15
Seryozha

Seryozha

    ✵Жизнь такая✵

  • Forumo dalyvis
  • 989 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:fu
  • VIP:t
  • XP:69

Seryozha_Mestny - Transporto direktorius.

Savo balsą atiduodu Matoniui, nes rimtas žmogus, nepaves, aktyvus, bendraujantis.Sėkmės


  • 0

Ne mes tokie gyvenimas toks..

 

 

dea3e24c3f98452b9bb9f793428e7dd570.png

 

 


#16
feizen

feizen

    1337

  • Veteranas
  • 829 Pranešimai
  • XP:1337

Sinkunas - direktorius,moderatorius

 

Balsą atiduodu Livetai kadangi ji yra atsidavus šiai firmai ir yra draugiška,maloni,padedanti,bendraujanti,nu žodžiu


  • 1

#17
Beilas

Beilas

    By Order of the Peaky Blinders

  • Garbės moderatorius
  • 5.236 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Geriausias 2016 metų:nebesvaik
Christian Bale - Direktorius.
Savo tašką skiriu Livetai ir Pijui.

Liveta - medikuose pas tave visada buvo veiklos, niekada nebuvo nuobodu. Skelbėjuose irgi rasi veiklos tiek sau, tiek darbuotojams.

Pijus - senbuvis, aktyvus, draugiškas žmogus, linkiu sėkmės!
  • 2

39e710ca87634af122e72310412de4c5681.png


#18
M.Peinas

M.Peinas

    Rimtas

  • Veteranas
  • 403 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • VIP:jo 23 dienos like
  • XP:65k
Maxas Peinas - Autoklubo direktorius

Savo balsa skiriu Livetai.Ji yra draugiška,maloni,protinga.Kad su firma susitvarkys taip čia ir taip aišku.Iš visu kandidatų manau esi verčiausia.Su Camilla tikrai puikiai sutars.

Šį pranešimą redagavo ♣Maxas♣: 17 sausio 2016 - 22:27

  • 2

Autoklubo direktorius nuo 2015-12-09 iki 2016-02-04 

Autoklubo direktorius nuo 2016-11-17 iki 2016-12-27 

 

 


#19
tim anthony

tim anthony

    geja

  • Veteranas
  • 1.015 Pranešimai

Tim Anthony - Direktorius

Pijus Pogba- Senbuvis, didžiulė patirtis šioje firmoje visgi jau dvi kadencijos direktoriaujant. Visada pilnas idėjų ir anketa, anketa yra ''nesveikai'' gera, žinau, kad beveik niekas jos neskaitė, bet jei paskaitytų suprastų, kad reikia balsuoti ne už simpatizuojantį žaidėją, o už tą kas nori pakelti šį darbą į aukštumas.

Mano taškas jam. Sėkmės!


  • 1
Nostalgia is truly one of the great human weaknesses. Second only to the neck

#20
Rusas Geliniai Naguciai

Rusas Geliniai Naguciai

    Been there. Done that.

  • Veteranas
  • 1.525 Pranešimai
  • Gyv. vietaIsla De Muerta
  • Darbas:d
  • VIP:n

Rusas, Mastantis.

 

Balsuoju uz Piju, Liveta aimindavo - nebepasitikiu. Kas tas Donatas nezinau ir tyngiu dometis.


  • 0
Kas ant kito sako tas ant saves pasisako




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)