Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Policijos veikla


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

7UvAkGP.png

 

22:30 val. buvo viešai paskelbta, jog sankryžoje prie ligoninės vyksta reidas. „Reido metu rakinami visi žmonės, nesvarbu, ar neturite star ir neturite gw skino, esate tikrinami visi“ - L. Thorn, teisėsaugos direktoriaus, žodžiai.

Norėdama patikrinti, ką policininkai veikia, nuvažiavau į sankryžą. Visur buvo matyti spygliai (vienu momentu jie buvo sudėti trikampio formos - gal policininkai priklauso illuminati sektai?). Pravažiavau pro juos ir patekau į sankryžos vidurį - manęs nieks nerakino, nešaudė, tačiau aplink bėgiojo keletas mentukų (įdomus ritualai, 100% supratau, kad jie tikrai priklauso illuminati sektai). Stovėjau ir žiūrėjau, kaip jie „viens kitą gaudė“. Kai atvažiavo jų direktoriai - R. Dust ir L. Thorn - visi kiškučiai pribėgo prie manęs, vienas surakino, kitas atrakino, dar kitas vėl surakino, galų gale uždėjo star už važinėjimą be šalmo - well done! Tada bėda dėl baudos.. Pasiūlė vienas, pasiūlė antras, o kad būtų užtikrinti - gavau ir trečią baudą. Iš savo pusės galiu pasakyti, kad direktoriams visų pirma reikėjo pravesti apmokymus darbuotojams, o tik tada veikti.

VIP chate sklandė įvairios kalbos, daugiausiai - neigiamos nuomonės. „Teisėsauga turi padėt žmonėm, o ne juos triūbyt nesigailint“. „Tuoj virs mass dm iš to reido“. „Aš viską suprantu, reidas, panašiai, bet kam naujokus šaudyt ir vapše visus iš eilės..“. „Toks ir reidas, susirišau Thorn ir išsivežiau“. Ir iš žaidėjų pusės galima manyti, jog policija reidui pilnai pasiruošusi nebuvo. Po pusvalandžio K. Winston pašaipiai žiūrėjo į teisėsaugos darbą ir vip chate parašė: „Sankryžoje vyksta Vagos reidas, prašome sustoti ir palaukti, kol mirsite, ačiū“. Kad ir kaip ten buvo, „mass dm“ tarp teisėsaugos ir žaidėjų truko iki 23:15 val.

Komentaruose laukiami įspūdžiai iš sampinės 1991.01.13 :D


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė
Kodėl taip juokingai čia viskas nuskambėjo 😂
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)