Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2016m. Sausio 27d. K.T direktoriaus debatai - [Baigėsi - Valdas_Stonkuz]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
38 atsakymai į šią temą

#1
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai:

 

Mąstančiųjų forumo nariai - 1 taškas

Moderatoriai -  1 taškas

Direktoriai - 1 taškas

Administratoriai - 2 taškai

Garbės direktoriai - 3 taškai

Geriausi metų direktoriai - 3 taškai

Elitas - 3 taškai

 

Balsuodami privalote nurodyti savo Vardą Pavardę - statusą.

 

Žinoma, komisijos narys  privalo argumentuoti  kodėl balsuoja būtent už "tą", o ne už "aną". Ne komisijos narių balsai trinami. Bereikalingi komentarai - baudžiami. Už direktoriaus, moderatoriaus arba mąstančiojo neargumentuotą nuomonę -0.5 taško, už administratoriaus neargumentuotą nuomonę -1 taškas, už garbės, elito arba geriausio metų direktoriaus - -1.5.

 

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

 

Etapo dalyviai:

Maiklas_Dzeksonas

Joe_Prisco (Dwight_Howard)

Valdas_Stonkuz

Don_Brownas

Jessica_Bennett


Klausimai užduoti etapo dalyviams:
1. Kodėl pasirinkai būtent K.T? Kuom tau šis darbas ypatingas?
2. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis.
3. Kaip vertini dabartinį K.T direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais?
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti Krovinių Transporte? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe.
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis?

 

Jūsų atsakymas nebūtinai turi būti parašytas su nukopijuotais šio etapo klausimais. Kaip tik - geriau, kad klausimų atsakinėjimas būtų paverstas į gražų rašinį.

 

 

 

Etapo dalyvių pasisakymai:

 

Maiklas_Dzeksonas - Anketa.

 

Vilkikus pasirinkau todėl ,kad manau šis darbas išskirtinis ,tu gali keliauti po visus miestus ,galima ir taip pasakyti ,mokytis valdyti krovininį automobilį ,pamatyti įvairių situacijų ,susidurti su jomis. Ypatingas pelnu užsidirbtu darbo metų ,taipogi prie to pačio gaunama alga ,ar netgi premija ,tai gyvenimas išvis nušvinta visomis spalvomis. Tu čia gali mokytis įstumti į tarpus ,važiuoti galu ,visaip manevruoti ,bet su priekaba ,ir tai gali būtį ne visiems priimtinas ar mylimas dalykas.

Naujoves kelias buvau pristatęs anketoje ,bet galiu pasakyti ,kad tai ne viskas ,tai papasakosiu apie šias. Pirma "vilkikų karštos naujienos" kuriose bus skelbiami vilkikų dienotvarkė ,veiksmas kelyje ,vežami kroviniai ,geriausi darbuotojai šiuo metu, konkursai ,atrankų patobulinimai ir panašiai. Antras tai vilkikų treniruotės kuriuose bus mokomi ,taisyklingai atkabinti ,įstumti į siaurus tarpus ,nukabinti ,sukti įvairius posūkius ir daug praktikos ,kad nebūtų nuobodų.

Pačios firmos direktorius , Claudio manau yra pareigingas ,ramus ,rimtas ,atsakingai atliekantis savo darbą ,ir tinkamas direktoriavime ,galiu pasakyti tiek ,kad nuomonė teigiama. Paskutinį kartą kai buvau vilkikuose ,tai darbuotojų tikrai netrūko ,visi dirbo savo darbą ,draugiški ,kurjeriai vežė aktyviai prekes, buvo puiki atmosfera.

Įsimintiniausias įvykis buvo ,buvo tada kai buvau pats direktorius ,ir vykdami visi į kelionę ,jei galima taip pavadinti ,gal daugiau į pakrovimą ,visi bandydami ,pervažiuoti tiltą kiaurai skrido per jį ir su visu kroviniu apsivertę ir vėl atsistojo ant ratų ,pabrėžiu visi! :D

Nelaikau savęs geresniu, tiesiog manau esu toks koks noriu būti, turintis savo tikslus ir siekius, visi yra lygus ,bet kiekvienas turi savo gabumų ar pranašumu ,tai palinkėsiu visiems sėkmės ,tegul būną išrinktas geriausias!

 

 

 

 

Joe_Prisco (Dwight_Howard) - Anketa

 

Taigi sveiki, visi dar kartą, ačiū meram, ir žaidėjam, kad išrinkot į kitą etapą. Norėčiau palinkėti sėkmės kandidatam.

 

1. Kodėl pasirinkai būtent K.T? Kuom tau šis darbas ypatingas?

Ilgai svarsčiau į koki darbą man pretenduoti, galiausiai apsisprendęs supratau kad pretenduosiu i Kroviniu Transportą. Savaime aišku nepretenduočiau jei man šis darbas nepatiktų, o jis man patinka dėl veiklos esančios jame ir dėl draugiškų bendradarbių.

 

2. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. 

Anketoje rašiau, kad darysiu konkursus kurių dar niekas nesa dare, tai jau yra naujovė, ir dar jei pamatysiu, kad darbuotojai nedirba, o tik suka minutes nedelsiant šalinsiu iš darbo, nes tai būtų naudingiausia firmai pašalinti tokius darbuotojus, beabėjo prigalvočiau naujų misijų už kuriuos bus skiriami taškai. Neleisčiau darbuotojam nuobodžiauti, jei jie netūrėtų veiklos sugalvočiau eventų ar su admin pagalba arba be jų.

 

3. Kaip vertini dabartinį K.T direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? 

Visų pirma kaip ir rašiau anketoje, su darbuotojais ir direktoriais niekada nesipykom, visada būdavom draugiški vieni su kitais ir padėdavom kaip tik galėdavom, pajuokaudavom. Dabartinį direktorių Claudio_Marchisio vertinu labai teigiamai. Jis yra šaunus direktorius pajuokauja yra linksmo būdo tai savaime aišku, kad darbuotojai esantys firmoje nenuobodžiauja.

 

4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti Krovinių Transporte? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?

Dirbau aš šioje firmoje tikrai gan ilgą laiką poto išėjau, nes pamaniau jei atsitiktų taip jog gaučiau direktorių tai nenorėjau, kad šis darbas pernelyg atsibostų ir greit atsistatydinčiau iš direktoriaus pareigų. Darbuotojų firmoje pernelyg daug nebūdavo. Manau firmoje darbuotojų tūrėtų būti apyligiai ~17 kurjerių, ~17 fūristų.

 

5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. 

Mano įsimintiniausias įvykis buvo kai iš manęs bandė pavogti krovinį, o mane pradėjo ginti žmogus su kuriuo aš ilgą laiką nesutardavau, gal kaikurie tai praleistu pro pirštus, bet man tai labai įsimintina.

 

6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis?

Ilgai galvojau kaip į šitą klausimą atsakyti, bet aš nieko negaliu atsakyti, nes visi kandidatai yra labai rimti, ir mokėtų puikiai susitvarkyti su firma.

 

 

 

Valdas_Stonkuz - Anketa

 

Sveiki.
Apie krovinių transportą jau senai galvojau ir todėl pasirinkau būtent šią firmą, nes čia dirbu jau  labai,labai ilgą laiką ir jaučiu didesnį palankumą šiam darbui. Visa tai buvo dėl to, nes kai gavau pirmą tapau krovinių transporto laikinuoju direktoriumi tada supratau,kad čia galiu jaustis geriausiai ir maloniausiai, čia labai patinka kolektyve dirbantys žmonės, puiki atmosfera ir bendravimas.  Gavęs šias pareigas iškart kibčiau prie darbų, vienas iš pagrindinių dalykų – tai pirmiausia sugalvočiau įvairios veiklos tiek kurjeriams, tiek fūristams, sugriežtinčiau tvarką firmoje, taip firmoje nelaikyčiau nenaudingų darbuotojų, kurie tik kenktų pačio darbo koeficientui. Kaip ir savo anketoje esu minėjęs, tai padaryčiau keletą įdomių konkursų, kurie skatintų ir motyvuotų likti šiame darbe, tai būtų „Naudingumo balų karalius“, „Darbščiausias – aktyviausias darbuotojas“.  Su dabartiniu direktoriumi Claudio mes su tariame labai puikiai, šis žmogus labai šauniai tvarkosi su pareigomis, visad stengdavausi padėti per atrankas ir panašiai. Pats kolektyvas yra puikus, nors žmonės keičiasi ir ateina naujų veidų, su visais sutariu gerai, gražiai ir be konfliktų bendraujame. Kaip ir rašiau anketoje, iš šio darbo nebuvau išėjęs iš šios firmos,nes čia dirbu pakankamai ilgą laikotarpį. Darbuotojų turėtų būti pakankamai nemažai,kad neliktų nuskriaustų ir visi liktų patenkinti. Turiu vieną įsimintą įvykį, tai buvo, kai mes, su fūristų kolektyvu kartu vežiojom krovinius,man labai patiko ir tikrai norisi kad taip būtų dažniau ir tikrai ne vieną kartą,kaip ir kurjeriai ir fūristai galėtų visi gražiai dirbti, smagu būtų ir daugiau veiklos atsirastų. Esame visi lygūs konkurentai ir visi verti šių pareigų, bet manyčiau,kad mano pliusas yra ilgesnis pretendavimo laikotarpis į šį postą.  Direktoriaus kėdėje turiu patirties tikrai nemažai, esu pakankamai aktyvus, malonus ir draugiškas žmogus, į pareigas žiūriu labai rimtai.

 

 

 

 

Don_Brownas - Anketa

 

1.Kodėl pasirinkai būtent K.T? Kuom tau šis darbas ypatingas? K.T. firmą pasirinkau todėl, kad tai yra pats mėgstamiausias mano darbas, dirbau čia ir seniau, tačiau direktoriaus postas dar nerūpėjo, dabar viskas pasikeitė ir noriu čia įnešti daugiau naudos negu būdamas paprastu žaidėju. K.T. firmoje yra šaunus kolektyvas bei direktorius Claudio, taip pat kaip ir kiekvienam turi būti aišku kad čia labai pelningas darbas :D

2.Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. Visos mano naujovės yra susijusios su konkursai bei darbuotojų užimtumu, o taip yra todėl nes su atnaujinimais šiuo momentu nėra taip lengva, bet nepaisant to esu pateikęs pasiūlymą K.T. firmai pasiūlymų skiltyje. Konkursai tai kaip ir minėjau pakolkas bus 2, o darbuotojus bandysiu užimti įvairiais eventais skirtais tik jiem.

3. Kaip vertini dabartinį K.T direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? Dabartinį direktorių Claudio vertinu gana gerai, visada padeda ir atsako į klausimus kuriuos iškelia jo darbuotojai. Su darbuotojais sutariu gerai, neturiu jokių skundų iš jų, tai pat neturiu ir jiems, visi draugiški ir malonūs.

4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti Krovinių Transporte? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?  Dabar krovinių transporte dirbu gal 6 ar 7 algas iš eilės, dirbau ir seniau apie 8 algas. Kaip tik šiandien dienos metu, buvo labai daug prisijungusių fūristų ir nebebuvo likę cisternų, tai rodo kad yra per daug fūristų. Stebėčiau prisijungusių darbuotojų kiekį įvairiu metu ir nuo atsižvelgčiau koks skaičius žmonių galėtų dalyvauti atrankose, bet mano manymu 30-40 darbuotojų būtų per akis.

5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. Įsimintiniausio įvykio galbūt tokio rimto ir neturiu, bet yra keleta tokių kaip susidūrimas su bendradarbio priekaba ir abu atsiradom vadenį, dažnai su fūra mėgstu padaryt 360 laipsnius ore dėl priekabos ir kalnų.

6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? Geras klausimas į kurį neturiu konkretaus atsakymo, į tai gali atsakysi mano ir mano konkurentų pažįstami žmonės, bet vienas pliusas yra tas kad aš čia žaidžiu jau nuo 2010 metų.

 

 

 

 

Jessica_Bennett - Anketa

 

Dirbu šiame darbe jau gan ilgą laiką. Pasirinkau šį darbą, nes norėjau jį tiesiog išbandyti, nes fūriste dar dirbus prieš tai turbūt net nesu. Perėjus iš kurjerių į fūristus, krovinių transporto darbas atrodė vis svarbesnis, na žinoma ir malonesnis. Krovinius vežioti išties patinka, o dar ypač kai turi kompanioną, ir vežioji juos kartu. Atmosfera firmoje labai patiko: ji jauki, racijoje ramu, niekas nesibaria, direktoriai ir bendradarbiai gražiai bendrauja. Na, tik vienas dalykas užkliuvo tai - kai kurių fūristų netvarkingumas su priekabomis. Jos labai trukdo tiek serverio žaidėjams tiek patiems mums. Gavus šias pareigas vienas iš pagrindinių tikslų ir būtų sukurti gidą kaip tvarkingai ir negaišinant administratorių laiko pastatyti priekabą ir dar vienas iš svarbesnių senbuvių taisyklių patikrinimas kas kiek laiko, nes tikrai būtų nemalonu jei primiršus kurią nors taisyklę ir pažeidus ją būtum išmestas, kai esi atsidavęs firmai. O apie santykius su darbuotojais ir dabartiniu direktorių Claudio_Marchisio nesutarimų neturiu, pabendraujame per raciją dažnai su visais. Keista net, turbūt pirmas darbas kuriame visi taip draugiškai sutaria, vyrauja draugiškumas, jauki atmosfera.
Dirbu šiame darbe ilgą laiką kaip ir minėjau, nebuvau iš jo išėjus, jei neklystu visą mėnesį ir tikrai nesigailiu. Mano atžvilgiu darbuotojų turėtų būti tiek, kad visiems užtektų reikiamų priekabų, nes kai kam jų pritrūksta ir jie važinėja, taip kyla minutės, neužtenka reikiamo naudingumo balų skaičiaus ir koeficientas krenta žemyn.
Įsimintiniausio įvykio dar neteko turėti, bet manau, kad tikrai teks su laiku.

Žmonės nėra vienur geresni kitur blogesni, vieni supranta vienaip kiti kitaip, tiesiog esu draugiška, darbšti, linksma, o kai reikia ir griežta, mėgstu tvarką ir malonų bendravimą, nemėgstu išsišokt, bet tai pat nemėgstu ir išsišokelių. O Blogesnė turbūt tik tuom, kad neturiu patirties direktoriavime, nes neteko dar turėti legalaus darbo direktorės posto, kuriame galėčiau pasireikšti. Esu tik buvus vieno nelegalaus darbo direktorė(tiksliau - baikerių) vieną kart ir tai buvo senokai.

 

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Žaidėjas, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansą gauti piniginę 50000 eurų premiją. (Paskundęs lieka anonimas)


  • 1

#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Mantė Guaverra - moderatorė.

 

Jessica - Aktyvi, protinga, draugiška ir padedanti žaidėja. Manau puikiai susitvarkytų su direktorės postu, jei gerai pamenu, tai man atrodo, kad net nebuvo direktorės kėdėj, todėl reikia suteikti šansą.

 

Tai kaip supratot savo tašką atiduodu Jessicai. 


  • 0

#3
VIRDULYS

VIRDULYS

    Kolumpuotas

  • Užblokuotas
  • 2.283 Pranešimai
  • Gyv. vietaLSG
  • Darbas:bedarbis
  • VIP:amzinai
  • XP:69
  • Laimėjo konkursą:Gaisrininkų naudingumo balų Karalius
mitty moderatorius

Maiklui duodu taska, nes zmogus turi tikrai ideju, nors praeityje pykomes, bet zinau, kad susitvarkysi
  • 0

#4
Guest_Laurynas._*

Guest_Laurynas._*
  • Svečias

Mechaniku direktorius - Po pusę taško duodu

 

Gerai viską per naujo apmąsčiau  ir norėčiau pamatyti daugiau naujų veidu /direktoriai , todėl keičiu savo balsus.

 

Pusę taško duodu Valdui už jo visišką atsidavimą šios firmos labui , žmogus taip ilgai laukią savo eilės parodyti ką gali , kodėl gi ne ?

ir kitą pusę duodu Jessicai  . Taip pat labai daug darbo atiduotą šiai firmai . Manau reiktu suteikti ir jai šį šansą .

 

Nepykit , tie kuriems pagailėjau savo taškų.


Šį pranešimą redagavo Guest_Olandas_*: 30 sausio 2016 - 09:38

  • 0

#5
Rovero

Rovero

    Hu||igan

  • Veteranas
  • 2.084 Pranešimai

Administratorius

 

Visi 2 taškeliai mano atitenka mano mergytei - Jessica Bennett

Darbšti, protinga, draugiška, miela, bet griežta, sena Fūristė! Lengvai susitvarkys.


  • 0

2021 08 24 - 2022 05 25
https://imgur.com/zNr0FAn


#6
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Dalinu taską į 4 dalis

Brownui,Maiklui,Joe ir Jessicai.

 

Visus žmones gerai pažystų, visi iki vieno atrodo esantys draugiški ir manau neivienas nenuviltų gavęs ši postą


  • 0

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#7
Minde Soris

Minde Soris

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.785 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškių tardymo izoliatorius
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:144000
  • Geriausias 2016 metų:Mechanikų direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Mąstantis, Geriausias Metų Mechanikų Direktorius, Metų Naujokų Verbuotojas.

 

Savo balsą duodu Valdui, Joe ir Maiklui

Labai šaunus vaikinukai manau tikrai puikiai darbuosis manau. Sėkmes.


Šį pranešimą redagavo Minde Soris: 29 sausio 2016 - 02:29

  • 0

#8
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

Savo tašką dalinu dviem kandidatam.

Maiklas_Dzeksonas - Draugiškas, padedantis, be galo mandagus, ilgą laiką pretenduoji ir tikrai esi to vertas, tikiu, kad atneši naujovių į šią firmą.

Jessica_Bennet - Protinga, draugiška, linksma, padedanti, turinti galvą ant pečių, taip pat turėtum susitvarkyti šioje firmoje. 


  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#9
Beilas

Beilas

    By Order of the Peaky Blinders

  • Garbės moderatorius
  • 5.236 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Geriausias 2016 metų:nebesvaik
Mąstantysis - Christian_Bale

Savo balsą duodu Joe. Mano manymu geriausias kandidatas, protingas, draugiškas. Manau bus puikus direktorius ir nenuvils jūsų.
  • 0

39e710ca87634af122e72310412de4c5681.png


#10
Seryozha

Seryozha

    ✵Жизнь такая✵

  • Forumo dalyvis
  • 989 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:fu
  • VIP:t
  • XP:69

Seryozha_Mestny - Transporto direktorius.

Balsoju uz Prisco ir Stonu ilgai sekia posto maladec ciuveliai padeda visaduos.


Šį pranešimą redagavo Seryozha: 27 sausio 2016 - 20:56

  • 0

Ne mes tokie gyvenimas toks..

 

 

dea3e24c3f98452b9bb9f793428e7dd570.png

 

 


#11
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

Liveta Watson - garbės/metų direktorė, moderatorė

 

Savo visus turimus taškelius skiriu Jessicai Bennett - protinga, darbšti, mėgstanti tvarką, draugiška panelė. Jai dar neteko turėti tokio rimtesnio posto, tad jai reikėtų suteikti šansą pasireikšti ir įrodyti ką ji gali, o ji to yra tikrai verta, sėkmytes! ^_^


Šį pranešimą redagavo Liveta Watson: 27 sausio 2016 - 19:55

  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#12
Antones

Antones

    Viceprezidentas

  • Viceprezidentas
  • 14.590 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • ADMIN:Taip
  • XP:150000

Mindaugas_Antones - Viceprezidentas

 

Maiklas_Dzeksonas - Manau sis zmogus atnes kazka naujo siam darbui.


  • 0

Untitled-2.gif


#13
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Sunku buvo apsispręst, bet nusprendžiau, kad savo tašką dalinsiu Maiklui ir Jessicai, kodėl jiems?

Jessica - protinga, aktyvi, tikrai be problemų čia susitvarkytų.

Maiklas - protingas, manau tai būtų puiki proga jam čia pasireikšti.

Sėkmės visiems!
  • 0

#14
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Bennny - Triple N - Anthony - Elitas

Savo taškus dalinu per pusę:

  • Maiklui už jo pareigingumą, nuoširdų bendravimą ir manau tai puiki galimybė tau atsiskleisti iš naujo. 
  • Brownui už gebėjimą suvaldyti žmonių masę, toleranciją kitiems. Nežinau kodėl, tačiau tave šiame poste įsivaizduoju geriausiai.

  • 0

#15
M.Peinas

M.Peinas

    Rimtas

  • Veteranas
  • 403 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • VIP:jo 23 dienos like
  • XP:65k
Autoklubo direktorius

Savo balsą skiriu Donui. Gavęs pareigas iš kart darys reformas darbe,įneš kažko naujo firmai.Manau puikiai sutars su Claudio ir gerai tvarkys firma. Sėkmės visiems.
  • 0

Autoklubo direktorius nuo 2015-12-09 iki 2016-02-04 

Autoklubo direktorius nuo 2016-11-17 iki 2016-12-27 

 

 


#16
Raminta

Raminta

    Vartojanti daug cukraus

  • Senbuvis
  • 616 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaribų salos
  • Darbas:uk
  • VIP:t
  • XP:150000

Raminta_Sunshine - Mąstančioji/Garbės Direktorė/Metų Direktorė

 

Viską ima Don_Brownas už jo pastangas, aktyvumą, darbštumą, bandymą sutarti su žmonėmis, nepasidavimą bet kokiomis aplinkybėmis. Jau įrodes kad gali būti puikus direktorius, ir pats geriausias kandidatas į mano buvusią vietą. 


  • 0

Krovinių Transporto Direktorė nuo 2015-11-17 iki 2016-01-24

Mechanikų Direktorė nuo 2016-03-02 iki 2016-04-09

Gaisrinės Direktorė nuo 2016-04-22 iki 2016-07-06

 

t03kso.png


#17
tim anthony

tim anthony

    continuum transfunctioner

  • Veteranas
  • 1.015 Pranešimai

Tim Anthony - mąstantis

Per puse dalinu savo balą ir atiduodu juos Don Brownui ir Maiklui Džeksonui, labai rimti, aktyvus, manau, kad naujovėmis darbą gali iškelti į neregėtas aukštumas.


  • 0
Nostalgia is truly one of the great human weaknesses. Second only to the neck

#18
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.337 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Keith_Langfordas - Teisesaugos direktorius.

 

Skiriu savo balsa Don_Brownui. Trumpa aiski anketa , pats kaip zmogus mastantis , bendraujantis ir padedantis. Tokiu zmoniu reikia Direktoriaus poste. Gl :)


  • 0

#19
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

V. Katunskytė, garbės direktorė

 

Kandidatai penki, keturi iš jų jau yra pašildę subinaitę direktoriaus kėdėj, tad norėtųsi pamatyti, ką sugeba Jessica. Tai vienas pagrindinių argumentų, kodėl jai skiriu 3 taškus. :) Sėkmės visiems.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#20
Jack_Beats

Jack_Beats

    weed dealer

  • Veteranas
  • 700 Pranešimai

Jack_Beats || Direktorius

 

Savo vieninteli taska dalinu Maiklui ir Brownui. Maiklas draugiskas, sumanus zaidejas tad manau kad turi pasireiksti, Brownas irgi sumanus, draugiskas, turi daug teigiamu savybiu, o kitiems kandidatams galiu palinketi tik sekmes.


  • 0

sw)





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)