Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2016m. Vasario 10d. Gaisrinės direktoriaus debatai - [Baigėsi - Karce_Putiovas]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
36 atsakymai į šią temą

#1
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai:

 

Mąstančiųjų forumo nariai - 1 taškas

Moderatoriai -  1 taškas

Direktoriai - 1 taškas

Administratoriai - 2 taškai

Glob.moderatoriai - 2 taškai

Garbės direktoriai - 3 taškai

Geriausi metų direktoriai - 3 taškai

Garbės moderatoriai - 3 taškai

Elitas - 3 taškai

Garbės administratoriai - 5 taškai

Dabartinis viceprezidentas - 5 taškai

 

Balsuodami privalote nurodyti savo Vardą Pavardę - statusą.

 

Dėl argumentuotų balsų:
Komisijos narys, pateikęs neargumentuotą balsą sumažina savo balso vertę.
Už neargumentuotą nuomonę, kandidatui nuėmama -0.5 taško jeigu balsavęs mąstantis, moderatorius arba direktorius, -1 taško jeigu balsavęs administratorius/glob.moderatorius -1.5 taško, jeigu balsavęs garbės direktorius, geriausias metų direktorius, garbės moderatorius ar elitas, -2,5 taško jeigu balsavęs garbės administratorius ar dabartinis viceprezidentas.

 

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

P.S Balsų prašymai ir papirkinėjimai lygus diskvalifikacijai ir ilgam ilgam neoficialiam blacklistui į direktoriaus postą.

 

Etapo dalyviai:

Wojciech_Jasinski (Bob_Marlis)

Karce_Putiovas

Ruta_Quinn

 

Klausimai užduoti etapo dalyviams:
1. Kodėl pasirinkai būtent gaisrinę? Kuom tau šis darbas ypatingas?
2. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis.
3. Kaip vertini dabartinį gaisrinės direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais?
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti gaisrinėje? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?
5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe.
6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis?

 

 

 

Etapo dalyvių pasisakymai:

 

Wojciech_Jasinski (Bob_Marlis) - Anketa.

 

1. Kodėl pasirinkai būtent gaisrinę? Kuom tau šis darbas ypatingas? Pasirinkau gaisrinę būtent todėl, kad aknščiau dar kai budavau naujokas prieš kokius 2 metus man labai patikdavo šis darbas dėl to, kad ten yra įvairaus veiksmo, reikia turėti vairavimo įgūdžių, kad laikų spėti į iškvietimą. Žinoma iš dalies dar šį darbą pasirinkau dėl to, kad turiu daug pasiūlymų jam ir norėčiau juos įgyvendinti.

2. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis. Naujovės - žinoma esu jų parengęs. Kaip ir galėjote pastebėti mano anketoje jų yra nemažai pradedant nuo taisyklių keitimo iki forumo pakeitimų. Parengęs esu tikrai daug ką. Pavardinsiu kelias mano įdėjas trumpai. Taisyklių keitimas,konkursų rengimas,įvairios veiklos galvojimas,forumo atnaujinimas. Tai tiek ties šiuo klausimu.
3. Kaip vertini dabartinį gaisrinės direktorių bei pačios firmos kolektyvą. Kokie tavo santykiai su jais? Tiesą sakant gaisrinėje dirbau gan senokai. Dar kai tik ją valdė Stephen Curry ir Paulius Hustle, tačiau kolektyvas buvo tikrai nuostabus, nebuvo jokių pikčių tarp darbuotojų, tvarka racijoje ir t.t. O apie dabartini gaisrininkų direktorių t.y. Paulių Hustle daug ko pasakyti negaliu, nes dėja neesame daug bendrave, tačiau žmogus tikrai yra atkaklus,turintis valios, nes toki laikotarpi direktoriumi nedaug kas galėtu ižbuti.
4. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti gaisrinėje? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai?  Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?Kaip ir minėjau praeitame klasuime, kad gaisrininkuose dirbau gan senokai. Kai dirbau paskutini kartą gaisrininkuose darbuotojų buvo tikrai daug, net manyčiau, kad per daug ir kiek pastebėdavau chat'us racijoje ne visi suringdavo tam tikrą naudingumo balų skaičių

5. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe. Įsimintiniausias įvykis buvo kai dirbau gaisrinėje ir staiga serveris buvo atjungtas. Prisijungiau po poros minučių nuovažiavau į darbo vietą, o ten buvo ''Rancher'' mašinos pickup'as, buvau labai laimingas, kadangi atsirado daugiau veiksmo ir greičio gaisrininkų darbe.

6. Kuom esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuom blogesnis? Geresnis už kitus šio etapo dalyvius manau esu savo mintimis, esu paruošes tikrai daug naujovių, turiu daug tikslų, o prastesnis esu žinoma savo aktyvumu. Ne paslaptis, kad šie du kandidatai yra žymiai aktyvesni už mane. Tai tiek, ačiū už suteigta šansą dalyvauti debatuose. Sėkmės.

 

 

 

 

Karce_Putiovas - Anketa.

 

Aš , kaip pradėjau žaist šitą projektą įsidarbinau į gaisrininku firmą ir man šis darbas pradėjo patikt . Ir taip pagalvojau aš būsiu šitos firmos direktorium.  Ir užsibrėžiau tikslą.
Šitas darbas ypatingas tuo, kad jame yra daug privalumu, užsiemimu kuriais gali padėti serverio žaidėjams, kaip jiems nutinka kokia nors problema susijusi su gaisrinės darbu.
Atėjas į pareigas turiu paruošęs ivairių idomybiu kurios pralinksmins tiek  darbuotojus tiek mane, jeigu viskas pavyks. Ištikrųjų esu pasirengęs surinkti stipriausią gaisrinų  komanda, kuri greitai reaguotu į iškvietimus ir gerai išmanytų savo darbą. Aišku nesakau, kad dabartinė komanda surinkta bloga. Tiesiog noriu, kad šis darbas būtų ne šiaip tariamas, o su dideliu pasidižiavimu. Išsikelčiau didelius privalumus sau, jog viskas gerai išeitu. Stengčiaus padaryti darbą linksmesnį ir įdomesni, kad būtų smagiau dirbt. Skirsiu daug dėmesio į šitą darbą, nes noriu, kad gaisrininkai būtų geriausi ne tik man, bet ir serveriui!
Dabartinė direktoriaus surinkta komanda yra tikrai gan nebloga. Dirba gerai, bet jie būna per mažai aktyvus. Šiaip neturiu nieko blogo prieš nei vieną darbuotoją, bet kažkaip norėtusi didesnio aktyvumo tokioje firmoje. Su pačiu direktoriu santykiai yra taikūs.
Teko ir labai daug. Dabar irgi esu gaisrininkas. Darbuotoju skaičius geras , bet kad nevisi priima iškvietimus . Kaip būna prisijungęs direktorius visi stengesi priiminėti iškvietimus ir pasirodyt aktyvus prie direktoriaus. Mano manimu darbuotoju skaičius gaisrinės firmoje turėtu būt 30-35 žaidėjai . Kodėl tiek daug? Tam , kad būtu užtikrinta žmonių saugumas kai jiems reikia gaisrininku pagalbos.
Per visą savo darbingumo laikotarpį,  turėjau šiokių tokių ivykių. Bet vienas labiausiai įsiminė, kai važiavau savo darbiniu automobiliu ir buvo trys iškvietinai priemiau viena iš jų . Atvykęs į vieta pastebėjau , kad visi tie trys žaidėjai buvo vienam taške ir degė jų automobiliai . Asmeniškai mane tai sujuokino todėl jis man isiminė.
Į šitą klausimą gali atsakyt serverio žaidėjai. Nes kiekvienas gali parasyt apie save gera nuomone ar sukurt kažka apie save. Kad palieku šitą klausimą atsakyt jum . Dėkui , kad skaitėt lauksiu jūsų palaikymo; )

 

 

 

Ruta_Quinn - Anketa.

 

1. Gaisrinė būtent todėl, kad tai vienas mėgstamiausių mano darbų. Gal jis ypatingas vien dėl to, kad čia galima padėti žmonėms priimant jų iškvietimus ir taip čia susirenka labai linksmi žmonės.

2. Norėčiau labiau suaktyvinti gaisrininkų firmą darydama visokias akcijas ar premijas. Taip kaip ir buvo Stephan_Curry sukurtas ''Baltasis rancher'' 

3. Su dabartiniu gaisrinės direktoriumi nebuvo jokių konfliktų su bendradarbiais taipogi. Esu draugiška todėl su dauguma labai greit susibendrauju.

4. Gaisrinėje dirbau neseniai. Visai neseniai išėjau, nes norisi pabuvoti ir kituose darbuose. Gaisrinėje būna apie 10-15 žmonių po atrankų tai manau yra daug. Manau, kad galėtų visada išlikti toks skaičius ar net pakilti.

5. Pats įsimintiniausas įvykis buvo ''Visų darbų kelionė'' aišku buvo problemų su internetu, bet pabaigiau ją sėkmingai su visu gaisrinės ir kitų darbų kolektyvu.

6. Geresnė esu tuo, kad esu aktyvi, būnu kiek vieną dieną serveryje, visada padedu ir neignoruoju. Nesu pasižymėjus serveryje šaudymu ar kažkokias kitais būdais kaip kiti. O blogesnė gal dėl to, kad dar nieko nesu nuveikusi serveryje, bet manau tai būtų puiki pradžia siekti kažko daugiau. 

 

 

 

 

Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Žaidėjas, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansą gauti piniginę 50000 eurų premiją. (Paskundęs lieka anonimas)

 

Debatai vyks iki 02-13 18h.


  • 0

#2
Langford

Langford

    Privet Kentai

  • Veteranas
  • 2.344 Pranešimai
  • Gyv. vietaNenoriu Girtis , bet is Kauno.
  • Darbas:Moderatoriai

Keith_Langfordas Teisėsaugos Direktorius.

Savo vargana balsą skiriu Karce_Putiovas tikrai stipri asmenybė , butent tokio reikia į Gaisrine:)


  • 0

#3
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Savo balsą atiduodu Ruta_Quinn

 

Protinga ir aktyviausia iš kandidatų mano nuomone.


  • 0

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#4
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

Liveta Melowme - moderatorė, metų/garbės direktorė.

 

Savo taškelius duodu Rūtelei, kadangi su ja vienintelė teko iš šių kandidatų labiau bendrauti. Aktyvi, draugiška, padedanti mergina, ilgą laiką dirbo gaisrininkuose. Žinau jog ji susidoros su karštaisiais mūsų serverio berniukais, palinkėsiu sėkmės. B)


  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#5
Abstract

Abstract

    Pažengęs

  • Forumo dalyvis
  • 101 Pranešimai
  • Darbas:g
  • XP:45000

Treisis_Makgreidis || Mąstantis.

Savo balsą atiduosiu Rūtai - tai žmogus puikiai pažystantis savo darbą, eikvojantis savo laiką kitu žaidėjų pagalbai, aktyvi, darbšti, rami, protinga ir tyliai liaukianti savo šanso sublizgėti - šios savybės puikiausiai praverstu šiame poste.


Šį pranešimą redagavo Abstract: 10 vasario 2016 - 21:06

  • 0

#6
Cesare Manzella

Cesare Manzella

    Pavojingas

  • Veteranas
  • 1.856 Pranešimai
  • XP:100.000

Cesare Manzella - Garbės moderatorius.

 

Savo taškus skiriu Karce_Putiovas, puiki asmenybė, mokantis bendrauti, galintis padėti, ilgai sieki posto, tad sėkmės.


  • 0

#7
Džeksonas

Džeksonas

    сиськи это хорошo

  • Forumo dalyvis
  • 537 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Darbas:b

Mąstantis - Maiklas Džeksonas

Savo vieną taškelį atiduodu Putiovui ,manau susitvarkys ,nes pastangos įdėtos ir didelis laukimas ,sėkmės.


  • 0

Papai yra gerai ,bet svarbiausia yra siela @ :)

Džeksuons

 
MBUHP.gif
 
A8ZWJ.png
 

#8
feizen

feizen

    1337

  • Veteranas
  • 829 Pranešimai
  • XP:1337

Edvinas_Sinkunas - Mechanikų direktorius

 

 

Savo tašką dalinu per pusę , nes Marlis turejo direktorių , reikia duoti Rutai ir Karcei pasireikšti.


  • 0

#9
Valdas Stonkus :3

Valdas Stonkus :3

    ••Auksarankis.••

  • Elitas
  • 11.184 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Valdas Stokus
  • Darbas:Laisvo oro direktorius
  • VIP:Yra.
  • ADMIN:Taip.
  • XP:810.000
  • Valdas_Stonkus
  • 2023 Metų direktorius:Meras!
  • 2023 Metų geriausias:Baneris
  • 2022 Metų geriausias:Nolaiferis
  • 2021 Metų Direktorius:Nekilnojamojo turto agentų
  • Geriausias 2021 metų:Baneris/Noliferis
  • Geriausias 2018 metų:Naujokų Verbuotojas
  • Laimėjo konkursą:Mechaniku
  • Rekordų savininkas:Administratoriaus minutės, Narkobaronas (Sėklos)
  • Valdas Stonkus

Valdas Stonkus-Kroviniu Transporto Direktorius.

 

Savo balsa duodu Rutai,kodel? Tikrai verta yra geriausia kandidate is visu!


  • 0

6c53831d35b9dd978091eb849e4387a1323.png

d616e0ad17a367b3be97a67c2270a240905.png


#10
Guest_Darka Shade_*

Guest_Darka Shade_*
  • Svečias

Domis_Seconds - Transporto Direktorius.

Prisidėsiu prie visų tų, kurie palaiko Rūtą, kad ir neesu dorai bendravęs su žmogumi, bet matosi, kad tai puikus žmogus, siekantis savo tikslo. Sėkmės!


  • 0

#11
Carlos Luciano

Carlos Luciano

    Meras

  • Veteranas
  • 1.449 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Gun dyleris
  • VIP:+
  • XP:150k

Carlos Luciano - Mastantis. Savo balsa atiduodu Karcei Putiovui kiek laiko atidaves siam serveriui turi visus jam iskeltus kriterijus i si posta, puiki asmenybe palaikau direktorius tavo garantuotas sekmes!


Šį pranešimą redagavo Carlos Luciano: 13 vasario 2016 - 00:20

  • 0

#12
Guest_Laurynas._*

Guest_Laurynas._*
  • Svečias
Laulyz_Olandas - Direktorius


Savo vieninteli balsa atiduodu zaidejui Karce_Putiovas , ilgai siekiantis siu pareigu , nenuleidzia ranku . Daug laiko praleidzia serveri tai tikiu , kad reikia suteikti jam sansa . :)
  • 0

#13
Minde Soris

Minde Soris

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.785 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškių tardymo izoliatorius
  • Darbas:b
  • VIP:t
  • XP:144000
  • Geriausias 2016 metų:Mechanikų direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

Minde Soris

Mąstantis, Moderatorius, Metų geriausias Direktorius

Savo balsą atiduotu Rūtai labai draugiška miela šilto bendravimo asmenybė manau pats laikas ir jei parodyti kad yra šio to verta. Linkiu didžiausios sėkmes. :)


  • 0

#14
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė
Mante Guaverra - administratore, moderatore, mastancioji

Ruta_Quinn - su tavimi visiskai nesu bendravusi, bet pastebejau, jog esi aktyvi ir protinga. Manau reiketu suteikti sansa, paziuretumem ka moki. Tai kaip supratot savo balsus skiriu Rutai, nors kiti kandidatai irgi pilnai verti posti.
Sekmes visiems
P.s. sorry uz nelietuviskas raides
  • 0

#15
M.Peinas

M.Peinas

    Rimtas

  • Veteranas
  • 403 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • VIP:jo 23 dienos like
  • XP:65k
Maxas Peinas - mąstančiųjų grupė

Savo balsą duodu Karcei.Ilgai siekia posto ir manau tikrai su pareigomis susitvarkys.sėkmės.
  • 0

Autoklubo direktorius nuo 2015-12-09 iki 2016-02-04 

Autoklubo direktorius nuo 2016-11-17 iki 2016-12-27 

 

 


#16
Dread Pirate Roberts

Dread Pirate Roberts

    Unknown

  • Garbės moderatorius
  • 2.151 Pranešimai

Mantis Pihaz - Moderatorius.

 

Savo balsą atiduodu Ruta_Quinn, aktyvi, protinga ir visalaik stengiasi padėti, manau reikia suteikti šansą. Sėkmės.


  • 0

Paveiksliukas


#17
Rutenis

Rutenis

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 603 Pranešimai
  • Gyv. vietaVarrock
  • Darbas:O
  • VIP:R
  • XP:S
Rutenis Smith - direktorius.

Savo balsa duodu Karcei, ilgai laukiantis posto, linksmas žmogus.
  • 0

Paveiksliukas


#18
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Visi etapo dalyviai jau atsakė į klausimus.


  • 0

#19
Viktor Stauffacher

Viktor Stauffacher

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.399 Pranešimai

Viktor Uspaskich | Mąstantis, forumo moderatorius

 

Nepažįstu nei vieno kandidato, neskaičiau nei vieno iš jų anketų, tačiau palei pasisakymą debatuose labiausiai patiko Bob_Marlis, jam ir skiriu visus savo turimus taškus.


  • 0

#20
Fernando_Carillo

Fernando_Carillo

  • Veteranas
  • 2.429 Pranešimai
  • Gyv. vietaLietuva, Klaipėda
  • Darbas:b

Fernando_Carillo || Mąstantis

 

Savo 1 taškelį skiriu Rūtai. Kodėl? Todėl kad reikia duoti pasireikšti panelei, kuri jokių pareigų serveryje kaip ir neturėjusi. Sėkmės. ;)


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)