Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Perversmai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

Los Santos meras

 

    Naujas viceprezidentas - naujos taisyklės. Mindaugas imasi veiksmų ne vienas, tačiau ir atsižvelgdamas ir į kitų nuomonę. Šįkart būtent tokiu principo ir bandė rinkti naująjį serverio merą, tačiau viskas išėjo perniek, kadangi buvo prašinėjama balsų.

    Pirmame etape dėl naujojo mero dalyvavo administratoriai, jie išrinko tris geriausius variantus - Kevin Garnet, Deividas Ruzas, Regis Tupac. Kitame etape viceprezidentas leido pasireikšti kiekvienam iš mūsų. Neargumentuotos nuomonės prilygo nuliui, tačiau galų gale visos nuomonės prilygo nuliui, kadangi, kaip ir buvo minėta, pasklido žinios, kad žaidėjai prašo vieni kitų balsuoti už tam tikrą asmenį (balsų prašymas). Meras buvo išrinktas teisingiausiu keliu - jį rinko prezidentas Benas Vercetti, viceprezidentas Mindaugas Antones ir dabartinis meras Eimantas Deleon. Paaiškėjo, jog naujuoju meru buvo išrinktas Kevin Garnet.

 

 

 

Mini atnaujinimai

 

    Mini atnaujinimai - atnaujinimai, kuriems nereikia Beno rankos (perkeltine prasme). Šiais darbais apsiima Eimantas Deleon, Deividas Ruzas bei pats Mindaugas Antones. Daugiausiai dėmesio susilaukė #2 atnaujinimai, kurių perversmai buvo tokie: 1) atnaujintas Elito rangas; 2) pakoreguotas mąstančiųjų rangas; 3) būsenų atnaujinimuose draudžiama užsiminti apie savo kandidatūrą į kokias nors pareigas; 4) sugriežtinta tvarka kandidatūrų komentaruose; 5) atranką /event būdu galės daryti tik teisėsauga; 6) bus dažniau daromas konvojus; 7) šiokios tokios nuolaidos teisėsaugai.

    Po paskutinių mini atnaujinimų direktoriams suteikta šiokia tokia lengvata - galimybė sveikintis bei atsisveikinti naudojant /dchat komandą. Be to, kiekvieną savaitę vyks firmų eventai, kuriuose galės dalyvauti tiek direktoriai, tiek darbuotojai. Eventą laimėjusi firma papildys savo pelną šiokia tokia pinigų sumele (nuo 50,000€ iki 100,000€).

    Direktoriams lengvatos, o teisėsaugai atvirkščiai. Sumanyta, jog vip chate nebus galima rašyti, kokia vagių mašina buvo rasta. Visas šitas sugalvotas tam, kad teisėsauga nesužinotų vagių listų. Tie, kurie viešai rašys rastos vagių mašinos pavadinimą, bus įkalinti į kalėjimą valandai.

    Belieka tik dėkoti Mindaugui ir Eimantui, kad šiaip sau neužima vietos aukštose pareigose, o stengiasi dėl serverio.

 

 

 

Lsg jokes series are back

 

    Seniai seniai, Mario Russo buvo sugalvojęs sukurti lsg jokes trumpų filmukų. Jie susidarė labai paprastai - buvo paimti keli juokingi vaizdo įrašai ir juose esantys žmonės buvo palyginami su serveryje žaidžiančiais žaidėjais. Kadangi paskutinis lsg jokes epizodas buvo įkeltas tik 2014 metų rugsėjo mėnesį, pamaniau, jog verta tęsti M. Russo darbą, kadangi visa ta veikla susilaukė didžiulio dėmesio. Kodėl gi to nepadarius su dabartiniais žaidėjais? Jų padaugėjo, kiekvienam būtų smagu save išvysti.

2013-2014 lsg jokes - čia.

2016 lsg jokes - čia.


  • 3

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)