Daina kurta draugiškai, nieko nenorime įžeisti.
Daina kurta draugiškai, nieko nenorime įžeisti.
Edited by Kamilis, 24 February 2016 - 20:51.
Aš tai jį baninčiau išgirdęs tokias kalbas
as batonas ne jis
Aš tai jį baninčiau išgirdęs tokias kalbas
Edited by Rokas-Smitas, 24 February 2016 - 20:55.
zodziai nei rimuojasi, nei muzika dera.
Edited by Domis, 24 February 2016 - 21:16.
vaikas, nieko gero, nemoki nei repuot nei rimuot. ždž visiška mėšlo kruva, arba pradėk normaliai, arba vapšie nieko nedaryk, nes ausys verkt nori. o dar tas balsas vaikiškas, vapšė...
vaikas, nieko gero, nemoki nei repuot nei rimuot. ždž visiška mėšlo kruva, arba pradėk normaliai, arba vapšie nieko nedaryk, nes ausys verkt nori. o dar tas balsas vaikiškas, vapšė...
Edited by Rokas-Smitas, 24 February 2016 - 21:20.
Kas sako, kad nesirimuoja ar pns, tai kaip tik čia viskas labai gerai rimuojasi. Patiko +rep, o tiem kurie peikia tegul patys pabando.
As nors vaikas ir bandau gal tu ir sakai, nes kai vaikas buvai po mamos sparnu sedejai ir nieka nedarydavau nenoredavai judet is vietos, noreciau pamatyt kaip tu padarytum.
Jei tu manai, kad nesugebu as parodyk ka tu sugebi pauksteli ar busi pussy?
pussy :DDD da nu niekada nesikeikiu
koki tu čia brieda stumi.. eik išsivalyk dantis, ir gult.
pussy :DDD da nu niekada nesikeikiu
koki tu čia brieda stumi.. eik išsivalyk dantis, ir gult.
Edited by Rokas-Smitas, 24 February 2016 - 21:34.
gaidiniesi
Is anksto galejai pasakyt, kad bijai
nebesaudes savo atmazu tau irgi pasiulysiu viena dalyka vaistuku kokiu isgerk ir eik miegot ir sapnok kaip kaimynams masinu numerius vogi.
:DDDDDDDD kaiminams mašinu numerius vogi nu niekada nesikeikiu :DDD
bijau ? ko ? taigi tu čia ąsas šios srities, tai kažką normalaus pakurk ne savo šitas bi***** lievas kelk.
Pats noretum pabandyt?
Pats noretum pabandyt? Mano tikslas nera ispopuleret visgi cia zaidimas, o pakelti zmonem nuotaika.:DDDDDDDD kaiminams mašinu numerius vogi nu niekada nesikeikiu :DDD
bijau ? ko ? taigi tu čia ąsas šios srities, tai kažką normalaus pakurk ne savo šitas bi***** lievas kelk.
Edited by Rokas-Smitas, 24 February 2016 - 21:38.
Pats noretum pabandyt? Mano tikslas nera ispopuleret visgi cia zaidimas, o pakelti zmonem nuotaika.
tai ir pakeli nuotaiką, savo klaunišku "repu" :DD nebejuokink.
tai ir pakeli nuotaiką, savo klaunišku "repu" :DD nebejuokink.
Edited by Rokas-Smitas, 24 February 2016 - 21:51.
geriau buciau nuejus per ta minute pasiimti surelio
Nu watafak??? Ką tu bandai, čia eilinis žmogus geriau pavarytų... Man tai graudu klaust jeigu atvirai, tik sau gėda darais..

Nick: Tom_Venttos
Pass: Juodasbebras
Guest_Laurynas._*
nebedainok bo inteli uzsiundisiu kad atvaziuotu taves sulauzyt
0 members, 1 guests, 0 anonymous users