Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

2016m. Vasario 27d. Mechanikų direktoriaus debatai - [Baigėsi Raminta_Sunshine]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
45 atsakymai į šią temą

#1
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Debatuose balsuoti gali tik debatų komisijos nariai:

 

Mąstančiųjų forumo nariai - 1 taškas

Moderatoriai -  1 taškas

Direktoriai - 1 taškas

Administratoriai - 2 taškai

Glob.moderatoriai - 2 taškai

Garbės direktoriai - 3 taškai

Geriausi metų direktoriai - 3 taškai

Garbės moderatoriai - 3 taškai

Elitas - 3 taškai

Garbės administratoriai - 5 taškai

Dabartinis viceprezidentas - 5 taškai

 

Balsuodami privalote nurodyti savo Vardą Pavardę - statusą.

 

Dėl argumentuotų balsų:
Komisijos narys, pateikęs neargumentuotą balsą sumažina savo balso vertę.
Už neargumentuotą nuomonę, kandidatui nuėmama -0.5 taško jeigu balsavęs mąstantis, moderatorius arba direktorius, -1 taško jeigu balsavęs administratorius/glob.moderatorius -1.5 taško, jeigu balsavęs garbės direktorius, geriausias metų direktorius, garbės moderatorius ar elitas, -2,5 taško jeigu balsavęs garbės administratorius ar dabartinis viceprezidentas.

 

Taškai nesisumuoja! Pavyzdžiui, jeigu balsuoja dvigubas garbės direktorius, dabar jau atliekantis administratoriaus pareigas, jo taškų vertė - 3 (garbės direktorius).

P.S Balsų prašymai ir papirkinėjimai lygus diskvalifikacijai ir ilgam ilgam neoficialiam blacklistui į direktoriaus postą.

 

Etapo dalyviai:

Matas_Bulkius

Yokashima_Tanaka

Soy_Loco

Raminta_Sunshine

 

Klausimai užduoti etapo dalyviams:

1. Kodėl pasirinkai būtent mechanikus? Kuo tau šis darbas ypatingas?
2. Kokių naujovių esi parengęs? Gal tam reikalingi atnaujinimai? Atskleisk visas savo mintis.
3. Ar dažnai pastaruoju metu tau teko dirbti mechanikuose? Ar nebuvo per daug darbuotojų, kai paskutinį kartą dirbai? Kiek darbuotojų tavo nuomone turi būti šioje firmoje?
4. Papasakok savo įsimintiniausią įvykį šiame darbe.
5. Kuo esi geresnis už kitus šio etapo dalyvius? Kuo blogesnis?
 
 
 
Etapo dalyvių pasisakymai:
 
Matas_Bulkius - Anketa
 
Sveiki, aš pasirinkau mechanikus, nes šiame darbe aš turiu daugiausia įdėjų ir šiuo metu, šis darbas labiausiai traukia mane. Mechanikų darbas yra ypatingas tuo , kad čia reikia ganėtinai gerai prižiūrėti savo firmą, nes reikia užtvirtinti tvarką gatvėse. Naujovės būtų tokios – konkursai , vieną iš jų esu aprašęs savo temoje į direktorių. Jis skambėjo štai taip „Naudingiausias savaitės darbuotojas“ . Jis būtų renkamas pagal surinktus taškus , min/nb kiekį. Mechanikų konkurso laimėtojai būtų apdovanoti prizais. Esu susigalvojęs ir dar kelis konkursus, bet kruopsčiai jų neapmasčiau , tai čia jų neviešinsiu. Kita naujovė skambėtų taip – „Mechanikų nemokamos paslaugos“ . Tai būtų akcija, kurią aš paskelbčiau per /dchat . Ji vyktų štai taip – mechanikai , kitaip pasakius mano darbuotojai turėtų važinėtis arba būdėti prie svarbių pastatų ir dalinti nemokamas paslaugas. Paslaugos vis skirtusi, tarkim vieną dieną nemokami fixai, kitą diena spalvos pakeitimai ir taip toliau. Manau šitiem dalykam atnaujinimai nėra reikalingi. Šiaip turiu prisipažinti, kad mėnesio laikotarpyje mechanikuose nesu dirbęs, bet atsimenu , kai dirbau buvo apie 7-12 darbuotojų visada prisijungę. Manau tiek žmonių užtenka, nes viską spėjome aptarnauti. Mechanikų firmoje turėtų dirbti apie 20-30 darbuotojų mano manymu, kad visada žmonės būtų aprūpinti mūsų teikiamomis paslaugomis. Įsimintiniausias įvykis turbūt buvo, kai dirbau mechanikuose. Dalinau free fixus prie HP ir privažiavo žmogus. Paprašė , kad sutaisyčiau mašiną, aš ją ir sutaisiau. Tada po gerų 2 minučių , jis vėl atvažiuoja ir prašo to pačio. Ir taip tesėsi apie 20 minučių. Na , manyčiau mes visi esame lygūs, na galbūt aš kažkiek aktyvesnis už kitus, bet tai tik mano nuomonė. Aš turiu vieną „priklausomybę“ kuri gali būti bloga – man patinka žaisti pokerį, na tai gali išeiti ir į naudą, nes galiu išlošti pinigų ant kofo kelimo ir t.t , bet galiu ir susinervuoti. Taigi, ačiū , kad skaitėte , linkiu visiems kandidatams sekmės.
 
 
 
Yokashima_Tanaka - Anketa
 

Aciu iskarto, kad balsavote uz mane ir davete nors zingsiu pasiekti sio posto !

 

Mechaniku firma pasirinkau po ilgo galvojimo kur man eiti? Pazaides mechaniku firmoje nusprendziau lei sis darbas yra skirtas man, nes cia yra ka veikti netaspat per tapati. Tai pat mechanikai ne tik gauna algas, dirba paprasta darba, bet kartu padeda serverio zaidejams bei serveri valo nuo masinu. Jai preiname prie naujoviu, tai jau galima paziureti mano anketoje i direktorius ka as pradesiu daryti. Pirmasis darbas butu sukurt "Auksini Mechanika" per ta laika ne tik zmones gautu daugiau naudingumo balu, bet kartu ir kazkiek koficientas pasikeltu, tai pat atkurciau misijas, kai ir minejau i firma ateina dauguma naujoku, o jiems ir reikia papildomu pinigeliu, tai masinai tai maistu ir t.t ( viska rasit mano anketoje ). Mechanikuos dirbu jau gal 2 alga nes buvau isejas del pinigu stygiaus i teisesauga, jai sudejus visa laikotarpti nuo siu metu esu pradirbes apie 5 algas ir tuo tikrai dydziojus. Kalbant apie darbuotojus tai yra tikras kosmaras, klausite kodel ? i diena buna 5 darbuotojai tai galim paskaiciuot serveryje yra 150 vidutiniskai zmoniu, ir tik 5 mechanikai jiems tenka, tai apie darbuotoju skaiciu tiktai reik kalbet didinimas ju ! Penktasis klausimas asmeniskai yra keistas, na galiu tik ta pasakyti kad firmoje esu dirbes is viso laiko tai tikrai daug, esu mates ir silto ir salto, kiti raso kad sis darbas yra ju kaip sakoma " i love it" as ji myliu, bet firmoje kiek zaidziau ju nelabai maciau ir tiek. Na ir pabaigai isiminginiausias ivykis tai bunu kai tenka lektuvus tempti i pridavimo aikstele, arba kai masina nuskrenda i ora kartais pasibuginus. Aciu kad skaitet, nors ir negausiu direktoriaus vistiek ranku nenuleisiu ir pretenduosiu again ! CIUZ.

 
 
 
Soy_Loco - Anketa
 

Tik pradėjęs žaisti šį žaidimą rinkdavausi mechanikus. Mėgstu tvarką visur, tiek gyvenime, tiek forume, tiek serveryje. Šis darbas prie to prisideda serveryje, pagrindinis mechanikų darbas – švara mieste. Idėjų turiu visada, tačiau kartais norint sugalvoti logišką ir apmąstytą idėją reikia pasėdėti.

•Darbo grafikas – šiuo metu mechanikų būrys turėtų būti YPATINGAI aktyvus, kadangi tokiu laiku daugiausiai iškvietimų.

Pirmadienis: 15:00-20:00

Antradienis: 15:00-20:00

Trečiadienis: 14:00-21:00

Ketvirtadienis: 15:00-20:00

Penktadienis: 15:00-20:00

Šeštadienis: 14:00-21:00

Sekmadienis: -

•Trosas – Būtų galima nusipirkti trosą. Jis galiotų vieną kartą. Jį galima laikyti bagažinėje, rankoje. Jo kaina būtų 800e. Su juo galima nutempti kitus automobilius, tačiau su automobilio savininko sutikimu.

Šį darbą tenka dirbti labai dažnai, tačiau paskutinę savaitę turėjau šiokių tokių problemų. Labai maloniai nustebino, kai žaidėjai prieš 30min rinkosi atrankoje. Nebėra tiek daug žmonių norinčių pakenkti, įžeisti. Labai maloni atmosfera, tačiau visada yra tokių žmonių kurie nori tik blogo.  Darbuotojų yra pakankamai, svarbiausia kokybė, o ne kiekybė. Mechanikų darbe užtektų 20 AKTYVIŲ darbuotojų. Mano įsimintiniausias įvykis ir buvo, kai pamačiau būrį žmonių laukiančių atrankos. Kaip ir minėjau labai nustebino. Pranašesnis už kitus esu aktyvumu, protingu mąstymu, sąžiningu, užsibrėžto tikslo siekimu.

 
 
 
Raminta_Sunshine - Anketa
 
Sveiki skaitytojai. Tikriausiai kiekvienam įdomu kodėl mergina renkasi mechanikų firmą. Atsakysiu paprastai. Šis darbas reikalaujantis didžiulio dėmesio, komandinio darbo, turintis didelę reikšmę serverio žaidėjams, galintis atskleisti didžiausius talentus, bei reiškiu didžiule meile ir atsidavimą šiam darbui. Kalbant apie naujoves, esu sugalvojusi ką atnešti naujo šiam darbui kuriam tikrai nereikalingi atnaujinimai, žinote kaip dabar jų sunku yra sulaukti. Savo naujove galėčiau dabar įvardinti kaip "Laimingoji mašina" , už kuria firmos darbuotojai galėtu užsidirbti šiek tiek lengvų pinigėlių, bet apie savo projektą nenorėčiau dar labai išsiplėsti, palikime tai intrigai. Pastaruoju metu kiek teko dirbti mechanikų firmoje, darbuotoju tikrai nebuvo per daug. Galėčiau įvardinti kaip trūkumą, nes kiek teko matyti žaidėjai skundėsi kad mechanikai neima iškvietimų ir panašiai. Šią spragą ir norėčiau labiausiai ištaisyti. Mano manymu firmoje turėtu dirbti nei daug nei mažai, apie 30 darbuotojų, priklauso jų aktyvumas, bei požiūris į darbą, kad klientas liktu su šypseną po atlikto darbo. Kalbant apie įsimintiniausią įvykį, tai papasakosiu trumpai, kad vienas darbuotojas buvo papokštavęs labai linksmai, ir nutempęs mano darbinę mašina visiškai į kitą miesto dalį ir ją ten paliko. Dar pakeitė jos spalvą kad taip lengvai neatpažinčiau. Pranešęs apie savo padarytą pokštą, šiek tiek susierzinau, bet viską priėmiau kaip juokus ir tikrai buvo iš ko pasijuokti nes teko mašinos šiek tiek paieškoti. Visi kandidatai yra labai geri, verti posto, ir tikrai visus įvertinu kaip rimtais varžovais, na bet pasirinkus manę, pasistengsiu tikrai dėl firmos gerovės, tesėti pažadus, ir kad kiekvienas nudžiugtumėt šios firmos gerais darbo vaisiais. O kad blogesnė? Na tikriausiai nes vienintelė mergina iš kandidačių, ir galit manyti kad firmą yra ne man.
 
 
 
Etapo dalyviai, prašydami balsų IŠ BET KO - iškart diskvalifikuojami. Šansai gauti direktorių sumažėja iki minimumo.

 

Žaidėjas, pastebėjęs šio etapo dalyvį prašant balsų debatuose iš bet kokio žaidėjo serveryje, pranešęs ir parodęs įrodymus merui turi šansą gauti piniginę 50000 eurų premiją.(Paskundęs lieka anonimas)

 

Debatai vyksta iki 03-02 18h


  • 0

#2
Beilas

Beilas

    By Order of the Peaky Blinders

  • Garbės moderatorius
  • 5.236 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Geriausias 2016 metų:nebesvaik

Kylo Ren- Mastantysis.

 

Savo balsa skiriu:

Tanaka - Protingas, mastantis zmogus, sugebes susitvarkyti su firma.

Loco - Padarei ispudi su detektyvu bylom, uz tai gerbiu ir palaikau tave.

 

Dalinu savo 1 taska tanakai ir loco.


  • 0

39e710ca87634af122e72310412de4c5681.png


#3
Brownas

Brownas

    Kiesa VapeNation

  • Elitas
  • 2.071 Pranešimai
  • Gyv. vietaGinkunai
  • Darbas:Gyvenu is pasalpos
  • XP:Naujoks
  • 2022 Metų direktorius:Autoklubo!
  • Geriausias 2020 metų:Žvejys

Don_Brownas - K.T. direktorius.

 

Savo tašką atiduodu Ramintai. Puikiai tvarkeisi K.T. firmoje, kodėl gi nesuteikus šanso ir čia? Puikiai bendrauji, visada padedi, turi sugalvojus daugybę puikių dalykų šiam darbui, kad jis klestėtų.


  • 0

#4
Howard

Howard

    What is an ocean without a multitude of drops?

  • Veteranas
  • 2.506 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Šoferis
  • VIP:Yra
  • XP:100
  • Howard

Joe_Prisco - Ž.Pagalbos moderatorius.

 

Savo tašką skiriu Matas_Bulkius. Draugiškas, malonus, nepasikėlęs. Sėkmės kitiem.


  • 0

admin anketa

 

3hQWI0i.png

 

cdd26Rp.png


#5
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

Liveta Melowme - moderatorė, garbės/metų direktorė

 

Savo balsus duodu Ramintėlei. Draugiška, aktyvi, atsakinga, taip pat be priekaištų tvarkėsi K.T firmoje, tai žmogus, kuris tikrai galės mechanikuose įnešti kažko naujo. Sėkmės tau bei kitiems kandidatams.


  • 0

b75e411816ff6906288a632ca692484e810.gif

 

a065a91cac5c8760b228c97a0c54a524478.png

642ecf5f153c3444c4701cfcf53cd0b1245.png

2c47dcb23d2d92d2f59b2397bd8039fe173.png

ec79b1123cc92a2711b4d186aea81b4189.png

e74a3fe92b9b54aa7e829c4e22d6cb64905.png


#6
Donce.

Donce.

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.520 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Darbas:sk
  • VIP:t

Donatas_Matonis - Moderatorius.

 

Savo balsą atiduodu Matas_Bulkius, daugiausiai su šiuo žmogumi esu bendravęs, pasirodė gan draugiškas, aktyvumas tikrai neblogas, linksmas, bei padedantis, manau problemu nebus :)


Šį pranešimą redagavo Donce.: 27 vasario 2016 - 16:46

  • 0

Vien tik norais nieko nepasieksi. Bet kai tavo vizija veda tave pirmyn,

tu nori daryti tai, kas padėtų ją įgyvendinti.

Tu neverti savęs per jėgą,

tiesiog troškimas būna toks stiprus, kad imi daryti tai,

ko anksčiau net nežinojai, kad sugebi.

Skelbejas nuo 2015/12/15 -


#7
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

Kundrotas - moderatorius

 

Duodu tašką Bulkiui, nes metas jam pasireikšt ir prapisau lažybas..


Šį pranešimą redagavo Kundrotas: 01 kovo 2016 - 19:57

  • 0

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#8
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

Savo visus 3 balsus atiduodu Bulkai. Pagal mane verciausias direkotriaus.(kappa emote)


  • 0
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>

#9
Ignas Santos

Ignas Santos

    1337

  • Veteranas
  • 815 Pranešimai
  • XP:1337

Ignas_Behzinga - transporto drk

Savo balsa duodu Bulkiui draugiškas,linksmas,neturejas dar direktoriaus noreciau pamatyt kokiu naujoviu įnes


Šį pranešimą redagavo Behzinga.: 02 kovo 2016 - 17:47

  • 0

#10
tim anthony

tim anthony

    continuum transfunctioner

  • Veteranas
  • 1.015 Pranešimai

Mąstantis
Balsuoju už Raminta, nes

Daugiau normalių kandidatų nematau. Gera kandidatė.


Kitiems palinkėčiau pasiduoti tiesiog ir užleisti vietą merginai, nes nu juk vistiek ji gaus. Nu bet ir sėkmės negaunant.


Šį pranešimą redagavo Tim Anthony: 27 vasario 2016 - 22:11

  • 0
Nostalgia is truly one of the great human weaknesses. Second only to the neck

#11
Regis

Regis

    Auksarankis

  • Veteranas
  • 3.385 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:b
  • XP:130000
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

Regis_Tupac - Geriausias metų direktorius.

 

Savo balsą atiduodu Ramintai, kadangi žmogus su įdėjomis, gera motyvacija, dideliu noru, manau daug pakeitimų padarysi šioje firmoje. Sekmės tau :)


  • 0

#12
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

Aiste Hanley, garbės direktorė

 

turiu 3 t., visus juos atiduodu Matui Bulkiui. teko geriau susipažinti su tavim, pasižymėjai tikrai geru charakteriu (apart to tavo per daug vartojamo žodžio kaimas;)). norėčiau pamatyti tave kaip naująjį mechanikų direktorių. kiti asmenys taip pat pažįstami, nenoriu nei vieno nuvilt savo nuomone, bet tox givenimas. kadangi vienas kitą lenkia tik Raminta ir Matas, jiems dabar linkiu stiprybės ir sėkmės, o S. Loco ir Y. Tanakai nepasiduot ir po debatų taip pat pildyti anketą į mechanikus su kantrybe ir noru vadovauti firmai :)


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#13
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė
Mante_Guaverra - Administratore

Savo balsa atiduodu Bulkiui, nes protingas, padedantis, draugiskas, aktyvus. Manau su direktoriaus postu susitvarkytu, todel reikia suteikti sansa.
Kiti irgi neblogi, bet palinkesiu tik sekmes.
  • 0

#14
nnnn

nnnn

    niekada nesikeikiantis

  • Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

Tomas Vokietis || moderatorius

 

Savo tašką skiriu Matas_Bulkius. Nepažįstu nė vieno, nė vieno neteko sutikt normaliai serve, bet pramečiau anketas ir labiausiai patiko jo anketa ir Ramintos, bet Ramintą kiek pamenu K.T. kai buvo drk, per daug įsijautusi, per daug berniūkiška, ne visada malonus žmogus buvo. Todėl lieka Matas. Sėkmės :)


Šį pranešimą redagavo Tomas_Vokietis: 28 vasario 2016 - 01:03

  • 0


#15
Yomato Kamihara

Yomato Kamihara

    Piktas

  • Serverio administratorius
  • 4.569 Pranešimai
  • Gyv. vietaViva Italia
  • Geriausias 2019 metų:Administratorius
  • Geriausias 2018 metų:Karjera & Administratorius !

Yomatto_Kamihara // Autoklubo direktorius.

 

Raminta_Sunshine - visi matėm kaip darbavaisi K.T firmoje, patiko man tavo darbas, ir manau, kad lengvai susitvarkysi mechanikuose, taigi skiriu aš tau varganus 0.5 taškelio.

 

Yokashima_Tanaka - senai žaidi serveryje, neturėjai jokių pareigų, lygiai su tokiu pačiu direktoriumi ir aš pradėjau, taigi manau, kad vertas tu to posto, skiriu tau 0.5 taško.

 

Nepykit, kad nebalsavau už kitus, linkiu sėkmės visiem kandidatam, kaip čia ir tie debatai pasibaigtu.


  • 0

#16
Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

    Administratorius

  • Veteranas
  • 1.790 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Henry Tomasino - Adminas ir mąstantis narys (3 taškai)

Savo visus balsus skiriu Ramintai, ji tikrai puikiai bendraujanti, aktyvi ir draugiška, Bulkius pats sau pakišo koją keldamas isterijas.


Šį pranešimą redagavo Henry_Tomasino: 02 kovo 2016 - 18:25

  • 0


#17
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Administratorius, Mąstantis.

 

Renkuosi Raminta_Sunshine. Puikiai direktoriavai krovinių transporte, patiko tavo darbas, punktualumas ir tikslų vykdymas. Graži anketa net ir debatu. Sėkmės.


  • 0

#18
Anstolis

Anstolis

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 707 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

Karce_Putiovas Gaisrines Direktorius

 

Savo viena taškeli skiriu Ramintai . Puiki asmenybė , lengva bendrauti linkiu tau sėkmes tik ;)


  • 0


#19
Rokaz

Rokaz

    .

  • Veteranas
  • 1.176 Pranešimai
  • Gyv. vietaRadviliškis
  • XP:30000

Domas_Zones Skelbėjų direktorius

 

Duosiu tašką Bulkiui, nelabai teko bendrauti, bet kiek pastebiu tai tu dažnai bendrauji su kitais ir esi draugiškas, o ir manau pats laikas gauti tau postą!


  • 0

662b7964cebc067d6a5fcabebbb39eab556.png


#20
Don Antonio

Don Antonio

    Veterans.

  • Veteranas
  • 1.266 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius !

Paulius Hustle || Gidų/pusmėnesinių pasiekimų moderatorius, mąstantis, direktorius, garbės direktorius. 

Savo 3 taškus, skiriu Bulkiui, nes matosi, kad žmogus tikrai deda pastangas į tai, kad gautų direktorių, metas ir jam parodyti ką sugeba.


  • 0

tL7uMTb.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)