Sveiki, norėčiau padaryti šokia tokia apklausą apie artėjančius brandos egzaminus. Norėčiau sužinoti kokius būtent egzaminus pasirinkot ir ką galvojate veikti pabaigus mokyklą.
Prisijungti Registruotis
12- tos klasės brandos egzaminai.
Parašė 01 kovo 2016 - 21:58
LT-valst
Istorija-valst
Matematika-valst
MRU- Teise ir policijos veikla, jeigu praeisiu Balandi cmek. Kolkas nesiskundziu niekom pfu pfu pfu. Atsarginis variantas butu cj i vadyba ir teise. Bet čia žiūrėsim. Jeigu nepaeitu dar pasiziuresiu del statybu inzinerijos. Bet sunkokai cia buvo i VF, nes matkes nepaimsiu gerai, fizikos da nelaikau. Nu vienu zodziu.

„Pasiduoti visada yra per anksti.“- Norman Vincent Peale
„Niekuomet nelauk „tinkamo“ laiko, nes tokio niekada ir nebus.“ - Napoleon Hill
Parašė 01 kovo 2016 - 23:00
Anglu-valst
LT-valst
Istorija-valst
Matematika-valst
MRU- Teise ir policijos veikla, jeigu praeisiu Balandi cmek. Kolkas nesiskundziu niekom pfu pfu pfu. Atsarginis variantas butu cj i vadyba ir teise. Bet čia žiūrėsim. Jeigu nepaeitu dar pasiziuresiu del statybu inzinerijos. Bet sunkokai cia buvo i VF, nes matkes nepaimsiu gerai, fizikos da nelaikau. Nu vienu zodziu.
Galbūt nesi skaitęs tačiau šiuo metu yra labai daug prikeptų teisininkų kurie tiesiog šiuo metu nieko nedaro, nes nėra darbo. Yra jų labai jau daug tai jei pasirinksi tai manau būsi kartu su jais
Ir apskritai sakė, kad sausas mokslas ![]()
Parašė 01 kovo 2016 - 23:45
Galbūt nesi skaitęs tačiau šiuo metu yra labai daug prikeptų teisininkų kurie tiesiog šiuo metu nieko nedaro, nes nėra darbo. Yra jų labai jau daug tai jei pasirinksi tai manau būsi kartu su jais
Ir apskritai sakė, kad sausas mokslas
Teise ir policijos veikla. Tai ne tas pats kas advokatai ir paprasti teisininkai. Suteikia darba iskart baigus aukstaja kazkur tai policijoj, kriminalinej policijoj ir pns

Parašė 01 kovo 2016 - 23:47

Parašė 02 kovo 2016 - 00:44
Ir apskritai sakė, kad sausas mokslas
Kitaip sakant - neperspektyvu. ![]()
Kalbant apie save, pasirinkau ir pasiruošęs laikyti: Lietuvių kalbos valstybinį, matematikos valstybinį, istorijos valstybinį, geografijos valstybinį bei biologijos valstybinį egzaminą. Kur žadu stoti? Jeigu viskas susiklostys kaip aš noriu, tai pirmenybę teiksiu policijos mokyklai, jeigu nepraeisiu sveikatos patikros, stosiu į kurį nors universitetą mokytis kūno kultūros. ![]()
Parašė 02 kovo 2016 - 11:27
Zinai naujiena, kad stojant i policija jau reikia tureti 1m b kategorijos teises? Jeigu turi ok nesusikirsi. Bet jei neturesi nepaims. Man irgi tas kirstuKitaip sakant - neperspektyvu.
Kalbant apie save, pasirinkau ir pasiruošęs laikyti: Lietuvių kalbos valstybinį, matematikos valstybinį, istorijos valstybinį, geografijos valstybinį bei biologijos valstybinį egzaminą. Kur žadu stoti? Jeigu viskas susiklostys kaip aš noriu, tai pirmenybę teiksiu policijos mokyklai, jeigu nepraeisiu sveikatos patikros, stosiu į kurį nors universitetą mokytis kūno kultūros.

Parašė 02 kovo 2016 - 18:24
Zinai naujiena, kad stojant i policija jau reikia tureti 1m b kategorijos teises? Jeigu turi ok nesusikirsi. Bet jei neturesi nepaims. Man irgi tas kirstu
Jo, žinau. Mano nuomone tai čia belekokia nesąmonė su ta vienerių metų vairuotojo patirtimi. ;/
Šį pranešimą redagavo Fernando_Carillo: 02 kovo 2016 - 18:24
Parašė 03 kovo 2016 - 07:00

Parašė 03 kovo 2016 - 07:01

Parašė 07 kovo 2016 - 12:41
Nezinau kodel visi tiek daug siekia. Po to prisiminsit mane ir sutiksit su mano nuomone. Stoja i aukstuosius ir po to darbo neturi, senukuose sandeli lemputes nesioja. Pazystamu pilna yra, gauna aukstaji, eina darbintis: ieskome tik su patirtimi. Tai kokia patirtis gali but tik ka tik baigus.
Parašė 07 kovo 2016 - 19:49
ziurint ka mokosNezinau kodel visi tiek daug siekia. Po to prisiminsit mane ir sutiksit su mano nuomone. Stoja i aukstuosius ir po to darbo neturi, senukuose sandeli lemputes nesioja. Pazystamu pilna yra, gauna aukstaji, eina darbintis: ieskome tik su patirtimi. Tai kokia patirtis gali but tik ka tik baigus.
Parašė 08 kovo 2016 - 20:58
Nezinau kodel visi tiek daug siekia. Po to prisiminsit mane ir sutiksit su mano nuomone. Stoja i aukstuosius ir po to darbo neturi, senukuose sandeli lemputes nesioja. Pazystamu pilna yra, gauna aukstaji, eina darbintis: ieskome tik su patirtimi. Tai kokia patirtis gali but tik ka tik baigus.
Įstoji į policijos mokyklą / MRU Teisės ir policijos veiklą ir baigęs mokytis negauni darbo? Really?
Darbą visada čia turėsi.
Stojant į kitas sritis - taip, pritariu, yra galimybė kad to darbo pagal tą specialybę negausi.
Parašė 09 kovo 2016 - 08:19
Anglu-valst
LT-valst
Istorija-valst
Matematika-valst
mldc kad megini ,daugelis sako ,kad sausas darbas ar mokslas kaip supratau is diskusijos na man asmeniskai tikrai yra vertingas darbas valstybes tarnautoju daugiau gauni galimybiu ,bei lengcatu,noreciau tai pat taves pasiklausti del CMEK ,ar zinai kad jei esi turejas luziu ar kokiu traumu ar sveikatos sutrikimu iskart atmes tave CMEK nes man del rankos luzio kad turejau neleido toliau eiti CMEK ir atmete ![]()
Parašė 09 kovo 2016 - 08:22
Na galiu sutikti su tavimi ,kad baigus moksla aukstaji dauguma darbo negauna vien del to kad praktikos neturi ir nera dirbe darbo bet ziurint kokia ta spicialybe yra ir kokios perspektyvos ,jei tu matysi nori tikrai manau issikaptytum tik reikia manau nenuleisti ranku jei kiek be bandytum ir neisietu tada lemputes senukuose keisi arba maximoj dirbsi sandeli ![]()
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų