Baleas supiko
Tu žinai, kas būna kai supykstu xd
Vaiku gvardija.
Uz mano toki gera komentara irgi galit sudet daug rep tasku.
Tu vps čia naujokas, nieko isvis nežinai apie serva, aiškini čia visiems. Sakei daug servu perėjai, eik naujo ieškokis, niekas taves čia nelaukia.
Tu čia gal ir naujokas, aš čia ne naujokas, man tik jūsų serveris naujas.....
Dabar ką nors nušaus kažkas tai turi būti perma... Proto bokštas....Kažkoks niekada nesikeikiu jis, sako jam niekada nesikeikiu metu, mąsto, kaip penktokas: "mane čia sušaudė, gaus dabar perma".

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.
NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05
belekas cia vyksta
Nu ir stumate jūs čia
nu tiem dviem spirgiukam, kurie kieti tik tada kai serve 10 žmonių on ir jokio admino, tai šikną gerai atspardyt reikia. Daniel tau turiu žodį, rašei nebeverk, nesuprantu ką reiškia žodis iš tavęs nebeverk, man tai čia serve tu vienas didžiausių verksnių,pameni, kaip man į pm visada cypdavai? dėl anketų tavo. Po lapais eik tupėt ok?
1.Jeigu tu matai, kad policijos pareigunas cheatina ir dar uždeda Tau neteisingai star, tam yra skiltys skundai Teisėsaugoje. Ten įkeli viską ką turi. Visas nuotraukas ir visa kita. Pareigunas bus nubaustas ir išmestas iš darbo. Tikrai gaus Black Lista ir negalės ilgu laiku patekti į Policijos darba.
2. Jeigu matai, kad žmogus cheatina, tam taip yra skundu skiltis. Savo turima miedžiaga įkeli ten ir žaidėjas bus užbluokotas. Po keliu tokiu skundu, bus įtrauktas į cheatu sarašą. Taigi dar vienas pliusas Tau.
3. Kurdamas nesąmoningas temas čia, tikrai nieko nepasieksi. Rašydamas, kad duosi Benui pinigu už tai, kad jisai uždėtu Permas, tai yra tikrai nelogišką iš Tavo pusės. Parodo, tik tavo silpnuma.
Nenoriu nei tavęs įžeisti nei kažko dar, tiesiog nekūrk nesąmoningu temu, dėl palikimo ir t.t. Kiekvienas gali išeiti iš serverio ir gryžti. Jeigu nori dėti papeikima kažkuriam iš darbuotoju ar tiesiog pranešti apie cheat, visada tam yra skundu skiltys, kuriuos visada yra peržiūrimos ir patvirtinamos jeigu, tai tikrai yra nusižengimas. Sėkmės Tau.

Nu bet rimtai juokingas, sakai uz nesamoniu daryma perma duos Erniokai? Uz milu pirkimus siuo metu, uz 10m afera permos niekas nedave, dabar uz 10star(10k sampo lt) galvoji duos perma?
Tai, jei aš tave nušaučiau, gautčiau permbaną? Arba duočiau star'ą. Nesąmonė darai forumę.

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.
NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05
juokdarys.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users