Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Kodėl vyras negali savęs gailėtis?

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

Guest_J.Tron'as_*

Guest_J.Tron'as_*

Veteranas

• Veteranas
  • 1.935 Pranešimai
  • Darbas:TEPALINIS
  • VIP:Yra
  • XP:Kaupiasi
  • Beibis

Siekiant tikslo, norimo rezultato link tave veda ne vienas konkretus veiksmas, o tam tikrų veiksmų grupė. Pradedant nuo mažų veiksmų, tokių kaip sudėti krepšį į treniruotę ir baigiant jau maksimaliai svarbiais veiksmais, tokiais kaip laikytis teisingos mitybos.

Tam tikrus veiksmus tu darai lengvai, nereikia net didelių pastangų, bet tokie veiksmai tau įtakos nedaro.

Tam tikrus veiksmus tu darai su malonumu, nes matai, kad jie tiesiogiai veda prie rezultato.

BET.

Tam tikrų veismų tu daryti labai nemėgsti. Jie tau nemalonūs. Nemėgsti valgyti varškės prieš miegą, nors užmušk. Norime atkreipti tavo dėmesį būtent į šį momentą, kai į galvą įsibrauna klausimas „O gal man šito nedaryti? Na, praleisiu aš 1-2 faktorius, juk vargu ar kažkas stipriai pasikeis, aš darau daug kitų dalykų“.

BAM!

Jeigu tu pasiduodi šiai minčiai nors vieną kartą ir leidi sau praleisti nors 1 detalę, tai tu leisi sau tai daryti vėl ir vėl. Tavo smegenys nuolat suras naujų nekomfortiškų veiksmų, kurių galima atsisakyti. Smegenys visada bando išsaugoti tavo energiją mažindamos jų eikvojimą veiksmams, kurie tiesiogiai nesuteikia malonių emocijų.

Svarbu suprasti, kad mes kalbame ne apie tą momentą, kad tau svarbu valgyti varškę ir be jos tu nepasieksi tikslo, nes visi taip kalba. Mes kalbame apie tai, kad tu jau nusprendei ją valgyti bei pagalvojai, kad sugebėsi save įveikti ir valgyti ją, o dabar atsitrauki. Taip daryti negalima, nes disciplina labai svarbi ir tu privalai žinoti, kad tu privalai tai daryti bei privalai tai daryti reguliariai, neatsitraukiant žingsniu atgal nuo savo plano.

Ačiū, kad skaitėt. Manau patiko :)

• 0

DbY1dK8.gif

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.

NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000

Nu jo, beveik metus, kiekvieną rytą, 6 d per savaitę valgau avižas virtas ant paprasto vandens ir kiaušinius, aišku be majonezo, ir kiekvienas kąsnis mane verčia vemti, bet vistiek valgau ir toliau valgysiu. Kažkaip nekreipi į tai dėmesio, kai žinai, kad tai yra privaloma, jei nori pasiekti kažko. :)

• 1

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)