Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gustas_Gadliauskas į korespondentus !


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Gustavo_

Gustavo_

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.386 Pranešimai
. Vardas_Pavardė žaidime (išvardinti visus turėtus):Nuo pat serverio žaidimo pradžios, žaidžiau su vardu Rusell_Westbrook, o dabartiniu Gustas_Gadliauskas


2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Nes turiu daug ryšių su šia veikla, paveldas iš močiutės kuri yra rašytoja, ir įžvelgiau jog man taipogi lengvai rutuliojasi bei dėliojasi mintys,noriu išbandyti savo jėgas čia, bei pasisemti kiek įmanoma daugiau į savo proto lobyną.

3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Serveryje dar neesu nieko nuveikęs, nes tiesiog niekad nebuvo tam laiko, o kai jo atsirado daugiau, noriu save išbandyti ir aukščiau.

4. Idėjos LSG Naujienoms (jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Šiuo metu man patinka sudaryta sistema, yra daug kūrybingų rašytojų kurie rašo puikius straipsnius, noriu įvertinti tiek save bei palyginti su patyrusiais. Stengčiausi įnešti kažką įdomesnio,rašyti tai kas galbūt įdomu skaityti žaidėjams, daugiau juoko, ar daugiau straipsnius apie serverio gyvenimą.

5. Parašykite trumpą straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas:
"Kasdienė veikla LosSantos mieste"
Trečiadienis, link vakaro vis daugėja serverio gaujiškių bei žaidėjų, daugėja banų už čytinimą, tačiau niekas nesistebi. Mieste vyksta intensyvus gyvenimas, šiukšliavežiai veža po eventų likusias šiukšles, prasideda atrankos,gatvėse vis dažniau prasilenkia mechanikų mašinos, tempiančios prie atrankų vietos paliktas darbines transporto priemones. Vakaras LosSantos vis intensyviai didėja ir tampa vis karštesnis. Padaugėjo žaidėjų, kurie tikėjosi pakliūti į darbą, tačiau nepakliuvo ir vėl dingo pusei savaitės. Prasideda serverio įdomybės, daugėja įdomių eventų,ir žinoma banų. Teisėsauga tikrina miesto kampelius, prižiūri karštą vakaro eismą, bei klauso grąsinimus dėl skundų. Kaip ir visada - po kelesdešimt minučių, žaidėjų skaičius krenta.

6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys:gustulis123
  • 2

#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Patvirtinta su bandomuoju laikotarpiu.
P.s. pats pridėk mane į skype, vartotojo vardą rasi mano profily


  • 0




1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)