Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

Sveiki draugai! ^.^

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1,979 posts

Taigi, krč viskas susimetė i vieną, savaite, nes praitą buvau išlėkęs, tad prašau jūsų, protingu žmonių patarimų.

11- klasės. užduotys, su log (logaritmu) kas gerai nusimanot/suprantat pagelbėtumėt gal ką? dekingas būčiau, bei už pagalbą, uždėčiau kokius 10-15+r3p.

taigi užduotys:

klqoi3n.png

Su visais pilnais sprendiniais atsakymais, ir t.t jei galima kuo greičiau, dėkingas iš anksto. :)

• 0

"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai  :D " by kipras easy

GIUSAQO.gif

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • Darbas:Brigadioras
  • A James
  • 2021 Metų Direktorius:Teisėsaugos
  • Laimėjo konkursą:1x1

ok tuoj

1. log​3​x = 5

x = 3​5

x = 243

2. log8x=1

x = 81

​x = 8

​3. log2(x+4)=3

​(x+4)=32

x = 9 - 4

x = 5

​4. log2(x2 + x + 2 ) = 3

​(x2 + x + 2)= 3

x2 + x + 2 - 9 = 0

​x2 + x - 7 = 0

D = 12 - 4 * (1 * (-7)) = 29 (toliau jau pats, su šaknim tng žaist.)

​5. log2(3x-6)=log2(2x-3)

​3x - 6 = 2x - 3

​x = 3

​6. log2x - log2x-2 = 0

Edited by King A. James, 30 May 2016 - 17:37.

• 2

...

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1,979 posts

ok tuoj

1. log​3​x = 5

x = 3​5

x = 243

2. log8x=1

x = 81

​x = 8

​3. log2(x+4)=3

​(x+4)=32

x = 9 - 4

x = 5

​4. log2(x2 + x + 2 ) = 3

​(x2 + x + 2)= 3

x2 + x + 2 - 9 = 0

​x2 + x - 7 = 0

D = 12 - 4 * (1 * (-7)) = 29 (toliau jau pats, su šaknim tng žaist.)

​5. log2(3x-6)=log2(2x-3)

​3x - 6 = 2x - 3

​x = 3

​6. log2x - log2x-2 = 0

viskas perfekt, tik trečiam torjke, su dvojke vietom sukeist, pagal pavizdy žėjau reikėjo. o krč, nuo ketvirto nedapisa mano smegenys iki tiek, kaip pakeist pagal mano šulios pavizdy, ar tu ne iki tikslumu surašai, nes niekada nesikeikiu krč, niekada nesikeikiu jei darysiu ne pagal tos sukos parodytus pavyzdžius.

tWQtOQR.jpg

jei gali pagal tokius dabaik, dėsiu visą dvacą plius repo

• 0

"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai  :D " by kipras easy

GIUSAQO.gif

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • A James

Tai kuriuos man padaryt? Tipo man spręst, taip kaip tu ant sąsiuvinio savo 3 išsprendei?

Edited by King A. James, 30 May 2016 - 17:44.

• 0

...

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • A James

Aš sprendžiu taip kaip mane mokino, o tavo tai nelabai suprantu, iš kur tarkim 3 uždaviny (sąsiuvinyje) gale dar 2 atsirado iš nieku nieko :D

• 0

...

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • A James

viskas perfekt, tik trečiam torjke, su dvojke vietom sukeist

ok, persprendžiu 3.

3. log3(x+4)=2

​x+4=23
​x+4=8
x=8-4

​x=4

Edited by King A. James, 30 May 2016 - 17:48.

• 0

...

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1,979 posts

Tai kuriuos man padaryt? Tipo man spręst, taip kaip tu ant sąsiuvinio savo 3 išsprendei?

nu jo p* tada :D dėkuj, tau duosiu rep ir ryt kitos skilties uždavyniu :D o šnd susitvarkysiu kaip nors

• 0

GIUSAQO.gif

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • A James

nu jo p* tada :D dėkuj, tau duosiu rep ir ryt kitos skilties uždavyniu :D o šnd susitvarkysiu kaip nors

Nu, tai tu krč, mano bšk pakeisk, matai kaip aš sprendžiu, tu perrašyk tą patį, tik savaip :D

Edited by King A. James, 30 May 2016 - 17:50.

• 0

...

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1,979 posts

jo jo, lastus visus

• 0

GIUSAQO.gif

D.O.L.L.A

D.O.L.L.A

Dame Time!

• Veteranas
  • 1,979 posts

Nu, tai tu krč, mano bšk pakeisk, matai kaip aš sprendžiu, tu perrašyk tą patį, tik savaip :D

bandžiau, niekada nesikeikiu aš būkas kaip tapke toj matiekoj nieka nesuprantu, net pagal pavyzdy buną klaidu padarau, per aukštas lygis čia man :D

• 0

GIUSAQO.gif

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3,552 posts
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • A James

bandžiau, niekada nesikeikiu aš būkas kaip tapke toj matiekoj nieka nesuprantu, net pagal pavyzdy buną klaidu padarau, per aukštas lygis čia man :D

nu 5 padarytas, o su 6 ilgai mąsčiau, nu manau, kad taip turėtų but, nors pats dabar biški pasimečiau,

log2x - log2x-2 = 0     kadangi log2x - log2x - 2 = 0 yra tas pats kaip ir log2x - log2x=2, o kai atemam logaritmus, tai dalinam, nu tai:

​log2x-log2x=2
2x/2x = 2      ( / - tipo dalyba)

1/1 = 2

tai atsakymas 2? nu dėl šito nežinau :D arba neturi sprendinių arba 2, pabandyk, gal pagooglint :D

Edited by King A. James, 30 May 2016 - 18:11.

• 0

...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users