Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

(Vice) Gustas_Gadliauskas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Gustavo_

Gustavo_

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.386 Pranešimai

  Šablonas:

1. Patirtis žaidime skaičiuojant laiku

2. Išsilavinimas realiame gyvenime

3. Lietuvių kalbos brandos egzaminų/pupp rezultatai, arba metinis vidurkis

4. Facebook paskyra/skype paskyros nickname

5. Ar šiuo metu žaidžiate LSG serveryje?

6. Kodėl norite prisidėti prie LSG Naujienų naujojo gyvenimo?

7. Ką žadate įnešti į kolektyvą? Perrinksite ar žadate palikti senąjį?

8. Galbūt sugalvojote naująją santvarką tinklaraščiui? Jei taip - pasidalinkite mintimis.

9. Esate buvę LSG Naujienų korespondentu/redaktoriumi/administratoriumi? Galbūt redaktoriavote Los Santos Rytas laikrašyje?

10. Papasakokite apie save kaip apie realią asmenybę.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taigi, sveiki visi, žaidime esu pasivadinęs Gustas_Gadliauskas, šiame sa-mp serveryje esu praleidęs grubiai skaičiuojant apie du metus, tačiau su keliomis pertraukomis, išsilavinimas realiame gyvenime tenkinantis, esu pabaigęs aštuonias klases, ir dabar keliausiu į gimnaziją, su lietuvių kalba problemų niekada neturėjau, manau ir dabar neturėsiu, kadangi mano giminės dauguma rašytojai, ir man  lengva kurti įvairius tekstus, bei juokingas frazes draugų rate.

 

Lietuvių kalbos metinis vidurkis viršijo 8 balus, kitaip sakant 8.33 balo. Aišku norisi geriau, tačiau kaip pasiklosi - taip išsimiegosi.

Facebook mane gali rasti : Gustavas Gadliauskas, o skype : Gustavelis123.

 

Šiuo metu aš leavinau, tačiau pasikeitė planai ir dar ateinu smagiai praleisti laiką, tačiau artėja krepšinio sezonas ir to laiko pas mane kaip bebūtų gaila, mažėja.

 

Į kolektyvą žadu įvesti aktyvumą, pabudinti vis dar miegančius (Suprantate apie ką aš) Skatinti kurti, lieti savo mintis, ir savo darbais dalintis su kitais. Dėl kolėktyvo perrinkimo neesu tuom tikras, nebent bus tokių kurie nenorės skaitytis, nesistengs, ir nerodys darbo, be gailesčio bus šalinami, ir renkami nauji, šiuo metu man esamas kolektyvas patinka.

 

LSG naujienų korespondentu esu buvęs, esu ir dabar, tačiau redaktoriauti dar neteko nė sykio.

 

Realiame gyvenime draugų žodžiu apibūdinant : Esu užsispyręs žmogus, visada pabaigiantis viską iki galo, jei nepavyko, bandysiu vėl ir vėl, tačiau niekada nepasiduosiu, esu aktyvus visur, pradedant savanoriavimu organizacijose nesiekiant pelno, baigiant sportu. Mėgstu pajuokauti, tačiau su saiku ir proto ribose, nemėgstu dviveidžių žmonių, bei melagių. Mėgstu padėti, patarti ir išklausyti sunkiu metu, užstosiu silpnesnį, nes kažkada aš ir pats buvau toks.

 

Manau viskas, ačiū kas skaitėte, bučkis visiems  B)


Šį pranešimą redagavo Gustas Gadliauskas: 24 rugpjūčio 2016 - 14:43

  • 2

#2
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!

Patvirtinta, sėkmės kitame etape  B)


  • 0




1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)