Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Apie Rebel's Crew klubą.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Маквинас

Маквинас

    Asas

  • Veteranas
  • 1.039 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda.

pvng4r7.gif


 


Rebel's Crew klubas (įkurtas 2016-08-27) - tai vienintelis automobilių klubas, nesiekiantis pelno, o siekiantis jūsų bei savo žaidimo paįvairinimo. Šis klubas sukurtas būtent įdomesniam, gal būt kai kuriems net ir naudingesniam laiko praleidimui žaidime. Klubas taip pat vienintelis į kurį gali įstoti žaidėjai su bet kokia transporto priemone (nuosava). Klubo tikslas nėra pritraukti kuo daugiau žaidėjų, tikslas yra pritraukti būtent padedančius, mąstančius, linksmus, aktyvius žaidėjus, kurie mėgsta automobilius, rac'us, drag'us, drift'us, meet'us ir be abejonės mėgstančius gerai praleisti laiką.


Mes esame uždaras ratas, šeima. Mums neesmė kiekybė, nesvarbu kiek jūsų bus, mums svarbu kokybė. Savi, paprasti žmones, skirti vienas kitam padėti įvairiose žaidimo situacijose!


Jeigu manote, jog šis klubas yra įkurtas šeip sau, jūs labai klystate, kad patys įsitikintumėte, pabandykite įstoti, nutraukite kasdieninę rutiną, paįvairinkite žaidimą. Aišku kaip ir kiekviena organizacija leidžia žmonėms išreikšti savo nuomonę, taip ir mes leisime jums išreikšti savo atsiliepimus, nuomones, skiltyje: Atsiliepimai apie Rebel's Crew klubą. [čia]


Susitiksime tiesiojoje!


Klubo įkūrėjas: Žaibas_Makvynas


 


Šį pranešimą redagavo Deividas!: 08 spalio 2016 - 15:19

  • 2

 

Laimingų pabaigų nebūna, jeigu ji laiminga, tai vadinasi dar ne pabaiga !

[/center]
 

 





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)