Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Svarus GTA San Andreas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Česka

Česka

    -

  • Elitas
  • 8.467 Pranešimai
  • 2021 Metų moderatorius:Forumo adminas!
  • Geriausias 2016 metų:Vagiu direktorius!
  • Laimėjo konkursą:Drift King

*
Populiarus

 

◇ Češka

 

Matau, kad kaikuriem zaidejam reik full gta sa, bet neranda normalaus. Taigi imesiu kuri pats naudoju. GTA siustas is linkomanijos.(Note nuo Deagle: Siųstas prieš penkis metus, tai ką žinau nesitikėkit labai daug ko, gali net neveikti.) NEREKOMENDUOJAMA

 

Linkas: https://mega.nz/#F!x...We6TvCfhu6fNL2A

Virus total analysis: https://www.virustot...2f755/analysis/

 

 

Isirasot GTA per deamon tools ir is .rar imetat GTA SA.exe i gta direktorija.

 

 

 

◇ Deagle:

 

 

Štai dar viena nuoroda parsisiųsti GTA, nes daugumai žaidėjų nereikia pilnos versijos. Įsiminkite, tai yra ne FULL GTA t.y turėsite pasiremti apačioj esančiu punktu, jei prireiks kadanors ateity /sekti komandos.

Spausk kažkur ten: https://www.mediafir.../G.T.A.rar/file

 

 

Samp 0.3.7 R5:  Spausk  spaudžiate sita nuorodą ir siunčiatės "SAMP 0.3.7-R5 Client" 
 

 

*Turiu įsirašęs GTA kartu su SA:MP'u, bet neveikia /sekti komanda, negaliu kokybiškai bei naudingai dirbti teisėsaugoje ar baikeriuose, ką man daryti?

Šiuo atvėju labai lengva viską ištaisyt, kad galėtumėte naudoti /sekti komandą ir viskas būtų aišku ir tikslu, jums tereikia parsisiust originalius žaidimo garsus, kurių jūsų GTA šiuo metu nėra. Parsisiuntimo nuoroda. Parsisiunčiat -> Įsijungiat install'ą ten pasirenkat savo GTA direktorija, palaukiat, nes truputį užtruks vis gi įrašinėjama virš 3GB ir viskas. Pasibaigus install'ui džiaugiatės ir atsakingai toliau dirbat teisėsaugoje ar net baikeriuose.

Kitas būdas yra įsirašyti patiems. Einate čia ir važiuojate link Audio files. Tada parsisiunčiate juos įsikeliate patys. 

 

 

 


Šį pranešimą redagavo Tʜᴏᴍᴀs: 02 spalio 2023 - 18:19
Atnaujintos nuorodos 2023-10-02.

  • 16
<p class="bbc_center">Untitled-4.gif</p><br><p class="bbc_center">tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif</p><br><p class="bbc_center"><span style="color:rgb(85,85,85);"><span style="font-family:tahoma;"><span style="font-size:10px;"><span style="background-color:rgb(247,247,247);">#2020/03 Never forget</span></span></span></span></p>




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)