Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Kaip tinkamai apsaugoti savo paskyrą


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

Kaip tinkamai apsaugoti savo paskyrą?

 

Taigi, sveikas sugrįžęs prie apmokymų. Galbūt iškilo tau klausimas, kaip apsaugoti savo paskyrą nuo kenkėjų. Visu pirmą mūsų serveryje galima susigalvoti slaptažodį iš 15 skaitmenų. Tai gali būti nuo a iki z raidės, gali būti skaičiai, gali būti net simboliai tokie kaip "@,"¬/" bei daugiau. Kitas dalykas dar saugiau apsaugoti savo paskyrą yra sugalvoti slaptažodį, kuris nėra susijęs su jūsų šeima, jūsų telefono numeris, asmens kodas bei kita informaciją, kurią gali sužinoti bet koks žaidėjas, kuris gali socialiniuose tinkluose gauti daug papildomos informacijos iš jūsų. Niekada nepasitikėkit žaidėjais iš serverio, kad ir kaip su jumis šnekėtų, kad ir paprašytų duoti jūsų paskyrą, kad pridėtų pinigų, kreditų ar dar kokio nors turto. Atsiminkite vieną dalyką. Administracija niekados neprašys jūsų paskyros slaptažodžio jeigu administracijai reikės, jinai slaptažodį pakeis. Jeigu bandys juo kažkas apsimesti, būtinai kuo greičiau parašykite į /admin apsimetinėja administracija, bando pavogti mano paskyrą bei prašo prisijungimo duomenų. Administracija visada jums padės kuo tik galės, kad jūsų paskyra būtų saugi.

 

Niekur nenaudokite jūsų esamos paskyros slaptažodžio kituose serveriuose. Taip sukčiai gali pavogti jūsų paskyra, jeigu įrašysite savo naudojimą slaptažodį.

 

Nepamirškite pagrindinių dalykų. Mūsų oficiali svetainė yra: www.lsgyvenimas.lt ji visados buvo ir bus tokia. Todėl, bet kokios panašios svetainės, kuriose siūlomi prizai ar dar kas ir yra reikalaujami prisijungimo duomenys yra apgaulingi.

Visada naudokite anti-virus programą jeigu siunčiatės kokį nors failą iš kito žmogaus, prieš jį naudojant, praskanuokite ir įsitikinkite, kad tas failas, nėra koks "keylog" ar dar kokia nelegali programa.

 

Prisiregistravus prie mūsų serverio jūsų prašys įrašyti nuolatinį naudojamą email adresą, nenaudokite laikino email adreso.  Įrašykite būtent tą, kurį naudosite visą žaidimo laiką jeigu iškilus kokiai bėdai su jūsų paskyra ją galėsite susigrąžinti be administracijos pagalbos. 

 

 

Ką daryti jeigu pavogė mano paskyrą? 

 

Visu pirma, kartas nuo karto darykit savo paskyros nuotraukas paraše /info,/kreditai,/verslai,/kurmasina, "tab" bei kitus papildomus dalykus, kurie jums padės ateityje susigrąžinti savo paskyrą, kuri buvo pavogta. Kuo daugiau įrodymų tuo daugiau šansų, kad jūsų paskyra bus sugrąžinta būtent jums.

 

Jeigu jūsų paskyra yra pavogta. Prašome rašyti būtent šitoje temoje, bei prašome užpildyti pagal šabloną:

https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/forum/323-paskyros-susigra%C5%BEinimas/

 

 

 

Nesugalvojate kokį jums slaptažodį dėtis?

 

Tai nėra labai sunku. Mes esame 21 amžiuje kaip internetas yra visagalis bei yra daug patarimų kaip sugalvoti savo slaptažodį. Viena iš savo patarimų duosiu jums tai, "password generator - https://passwordsgenerator.net/" už jumis sugalvoja slaptažodį iš įvairių simbolių. Tokiu atveju jūsų paskyros neįmanoma pavogti nebent būsite jūs pasigavę "virusą". 


  • 0

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)