Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Ūkininkavimas vis dar pelną nešantis darbas?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
ꜰᴇᴅᴢɪᴀ_ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ

ꜰᴇᴅᴢɪᴀ_ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ

    ᴀʀᴍʏ ᴍᴇɴ

  • Senbuvis
  • 1.091 Pranešimai

*
Populiarus

fefd778f70b800961d55b79ae9a1edd3280.png

 

    Kaip žinoma mūsų tauta nuo pat susikūrimo, verčiasi žemdirbyste, gyvulininkyste. Vienas iš nedaugelio maisto šaltiniu kurį naudoją šalys ir dabar. Tačiau vertą užduoti klausimą, ar ūkininkavimas vis dar populiarus ir pelningas pragyvenimo būdas.

 

    Šiandienos pašnekovas Babenas kitaip žinomas kaip Baben_Laben, šis vyriškis teigią jog sėkmingai ūkininkaują jau daugeli metų, ir nemato vargo. Pašnekovas jau ganėtinai ilgai aria laukus, pjauna žole, sėja laukus, kaip jis pareiškė tai jo antras pašaukimas po Tanko vado. Pokalbiu metu matome kaip Babenui ištrykšta ašaros ant skruosto prisiminus jaunystė kaip tarnavo "Los Santos Kariuomenėje". Pats teigė jog tarnavo 23 Tankistu divizijoje, bet sunkus laikai, ir vadovybė kuri išmetė jį iš kariuomenės privertė grįžti prie laukų ir traktorių.

 

    Ūkininkas aprodė mums savo ganėtinai nemažą ūki kuriame sėkmingai jau dirba 9 metus. Bei samdo LSG piliečius dirbti jo laukuose. Kaip pats teigė niekada negailėjo algos žmonės kurie dirba kartu jo ūkyje. Už nukulta lauką moka po 600 Euru. Bet ar toks uždarbis tenkina žmones? Babenas pasakoja jog jaunus žmonės sunku privilioti dirbti ūkyje, kas noriai dirba tai nauji Los Santos gyventojai kurie dar neturi stabilios finansinės padėties, ir būsto. Savo darbuotojus jis vadina "Mano vaikai" kadangi su jais tenka praleisti nemažą dienos dalį. Ponas teigė jog -"Jaunimas dabar netolerantiškas, tradicijoms, jiems dabar svarbiau patraukti per šnerves Amfetamino arba ryti ratus kaip aš geriu širdies lašiukus. Jie geriau šaudosi ir kelia chaosą, mano darbuotojai taip pat puldinėjami". Supratus iš senolio pasakojimu gyvenimas ūkyje ne pats saldžiausias.

 

    Pasiteiravus, koks jo uždarbis sulaukėme iš jo keiksmažodžiu virtinės kadangi jis pats nemėgsta kalbėti apie turimus pinigus, bet šaltiniai nurodo kad šių metų Ūkininko pelnas siekė 300,000 Euru. Taip pat paklausus kodėl jo teritorijoje Trečiadienį bei Šeštadienį vyksta neramumai bei susišaudymai į kurį nekiša nosies net teisėsaugos darbuotojai, Babenas pasimetė, ir tylėjo, bet paklausus ar tikrai jis nuomoja sandėlį gaujoms kuriame yra laikomas LSD narkotinės medžiagos, sulaukėme neeilinės reakcijos. Iš traktoriaus buvo ištrauktas vien vamzdis "Country Rifle" šaunamasis ginklas, ir buvo įremtas operatoriui į smilkinį deja aukų neišvengiam protiškai pamišęs senolis nuspaudė ginklo gaiduką ir nušovė mūsų operatorių. Todėl toliau apklausti Ūkininko nepavyko.

 

    Apibendrinus, ūkininkavimas nėra be galo pelningas, bet panaudojus patalpas kitiems tikslas išties galimą susikrauti nemažą krūvele šlamančiu. Kaip Gerb.Babenas paprašė pareklamuoti jo darbą. "Visus kviečių į savo kolūki, padirbti ir išmaitinti visą Los santos miesta bandelėm. Kontaktai El.Paštu Baben_Laben@Lsgyvenimas.lt

 

Los Santos laikraščio redaktorius Fedziune.


Šį pranešimą redagavo 𝔉𝔢𝔡𝔷𝔦𝔲𝔫𝔢: 13 sausio 2020 - 10:39

  • 14

#2
ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

ʜ ᴀ ɢ ᴜ ᴇ

    TU BURTININKS

  • Senbuvis
  • 3.409 Pranešimai

Neblogai visai, + rep užmečiau, daugiau laukiam


  • 0

#3
ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

    𝙉𝙤𝙩𝙞𝙘𝙚𝙙

  • Senbuvis
  • 1.549 Pranešimai
  • Gyv. vieta𝙈𝙤𝙣𝙩𝙖𝙣𝙖

puikus darbas redaktoriau! taip ir toliau, rep užmečiau


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)