Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

/sekti [vardo_dalis]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Lev_*

Guest_Lev_*
  • Svečias

*
Populiarus

ymcYX3c.png

/sekti [vardo_dalis] apytiksliai praneša ieškomo civilio buvimo vietą ir transportą, kuriame jis yra.
Informacija pasakoma tokia tvarka: [pranešimo kodas] [rajono dalis] [rajono pavadinimas] [transporto spalva] [transporto tipas].

[pranešimo kodas] - tai pranešimo paskirtis. Vienoks skaičius pasakomas, kuomet pranešimo paskirtis iškviesti pastiprinimą, kitoks - kai paskirtis atšaukti pranešimą, pranešti apie žmogžudystę, vagystę ar savo buvimo vietą. Sekimo atveju tikslas visada tas pats - raportuoti civilio buvimo vietą, todėl pranešimo kodas irgi visada toks pat - 10-7. Ši pranešimo dalis turi tik tris variantus:
1) "Head to a 10-7 in <...>"
2) "We got a 10-7 in <...>"
3) "Respond to a 10-7 in <...>"

[rajono dalis] nurodo tiksliau, kurioje tam tikro rajono dalyje civilis yra. Ši pranešimo dalis ne visada pasakoma ir turi tokias reikšmes: Central, East, West, North, South.

[rajono pavadinimas] yra svarbiausia pranešimo dalis. Jeigu civilis yra rajono teritorijoje, ši pranešimo dalis reiškia rajono pavadinimą; jeigu nėra jokiam rajone, bet yra valstijoje - girdimas valstijos pavadinimas; jeigu nėra jokioj valstijoj, bet vis dar tebėra SanAndreas, racija taip ir praneša. Jeigu civilis yra už SanAndreas ribų (pavyzdžiui kalėjime) - racija tyli. Egzistuoja tokios valstijos: LosSantos, RedCounty, LasVenturas, Flint County, Whetstone, San Fierro, Bone County, Tierra Robada. Kadangi LosSantos mieste yra daugiausia žmonių, tai svarbiausia išmokti gaudytis šioje teritorijoje. Miestą sudaro 31 rajonas. Antra pagal lankomumą valstija - Red County. Ją sudaro 20 rajonų. Dažniausiai lankomi miesto rajonai yra Commerce ir Market.

[transporto spalva] ne visada yra pasakoma. Ši pranešimo dalis turi tokias reikšmes: blue, green, red, white, dark, light, pink, black, brown, copper, custom, customized, gold, grey, silver. Paryškintu šriftu pažymėtos dažniausiai pasitaikančios reikšmės. Likusias reikšmes girdėsite itin retai, o gal ir visai neteks girdėti.

[transporto tipas] perduoda informaciją apie transportą. Įprastai spalvos ir transporto tipo užtenka tam, kad atspėti, kokiu transportu civilis juda. Ši pranešimo dalis gali įgyti labai įvairias reikšmes. Šios dažniausiai girdimos: twodoor, fourdoor, buggy, boat, bike, bus, compact, firetruck, helicopter, icecream van, limo, lowrider, moped, motorbike, pickup, plane, police car, police van, snowcat, sports car, taxi, tractor, train, truck, van.

Pranešimų iškraipymai:
1) Ganton rajonas, tariamas per racija, primena kažką panašaus į Piano.
2) Temple rajonas skamba kaip TunningBack.
3) Jefferson rajonas bug'ovas... racija tyli.
4) Pershing Square irgi bug'ovas, racija tik pasako LosSantos.
5) Jeigu žmogus pastate, racija tyli.

6) Piligrim rajonas bug'ovas... racija tyli. (LV MIESTAS)

7) Queens rajonas bug'ovas... racija tyli. (SF MIESTAS)

 

Pranešimuose dažniausiai pasitaikantys automobilių ir jų spalvų iškraipymai:

1) Reporterių darbo automobilis Newsvan per racija nusakomas, kad yra baltos (white) spalvos.

2) Reporterių darbo sraigtasparnis News Chopper per racija nusakomas, kad yra baltos (white) spalvos.

3) N. Turto Agentų automobilis Euros per racija nusakomas, kad yra baltos (white) spalvos.

4) GSF gaujos automobilis Greenwood per racija nusakomas, kad yra raudonos (red) spalvos.

5) Kareivių automobilis Patriot per racija nusakomas, kad yra raudonos (red) spalvos.

6) Kareivių sunkvežimis Barracks per racija nusakomas, kad yra raudonos (red) spalvos.

7) Kontrabandos automobilis Boxville per racija netariamas iš vis. Po rajono pasakymo nutrūksta pranešimas.

Bus pildoma...

 

Patarimai kaip išmokti/mokintis /sekti komandos:

1) Įsirašyti map'ą su visų rajonų pavadinimais, kad nuolatos turėtumėte kur pasižiūrėti kur koks rajonas randasi.

2) Puikus būdas mokintis /sekti komandos - baikerių darbas, nes baikeriai taip pat turi /sekti komandą. Tad įsidarbinus čia, be jokio spaudimo galite važinėtis su nuosavu transportu ir mėginti susekti įvairius žmones.

3) Dirbant policijoje ir nemokant /sekti, nesimokinkite to daryti, jeigu jum trūksta naudingumo balų - bus tik blogiau. Pasiimkite ne darbinį transportą ir mėginkite tokiu būdų treniruotis /sekti.

4) Žinokit kokiuose rajonuose yra svarbūs pastatai, gaujų bazės, legalūs ir nelegalūs darbai, dažnos žmonių susiburimo vietos.

5) Gaudant žmogų su /sekti, visados rašynėkit /sekti komandą, kad ji kuo mažesniu laiko intervalu pranešinėtu kur gaudomasis yra. Viena karta parašius /sekti jūs tikrai nieko nepagausit.

6) Atsiminkit kokie rajonai yra vienas šalia kito, kokie pagrindiniai keliai juos jungia, kad iš anksto numatyti kokia kryptim gaudomasis važiuoja.

7) Nepasikliaukite vien tik per raciją sakomais rajono North, South, West, East ir t.t. Šis punktas yra labai netikslus ir gali jus labai nuklaidinti iki kol neapsiprasit kur tos vietos iš tikro yra ir gali būt.

8) Ir pabaigai - "practise makes perfect". /sekti tikrai nėra lengva komanda įvaldymui, bet ją įvaldžius, darbas pasikeis kardinaliai.

 

 

 

Failai, kurių reikia, jog ši komanda veiktų.

 

MiniMAP su rajonais ( jei mokante rajonus atminitinai, nebūtina ) - http://www.gamemoddi...oblastyami.html

LSGyvenimas tema, kurioje yra failų atsisiuntimai ir žodinis paaiškinimas kaip juos įsirašyti - https://lsgyvenimas....ta-san-andreas/

Oficialios modinimo svetainės link'as - https://gamemodding....star-games.html

(Čia galite atsisiųsti automatinį install'ą)

Oficiali torrent'ų svetainė, kurioje galima atsisiųsti pilną GTA San Andreas - https://piratusala.lt/(privaloma registracija)

 

Pamoka, kurios reikės aktyvuojant failus į žaidimą : 


Šį pranešimą redagavo sʜᴀᴡɴ ᴄᴏᴄᴀɪɴᴇ: 29 sausio 2022 - 22:24
prideti nesekami rajonai

  • 8




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)