Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Pasiūlymai autoklubui.


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
57 atsakymai į šią temą

#21
ᴍɪɢᴜᴇʟ

ᴍɪɢᴜᴇʟ

    🐐

  • Senbuvis
  • 1.408 Pranešimai

Zdarova - siūlyčiau panaikinti taisyklę, jog sandelių metu negalima važinėti darbiniu transportu. Kažkaip nelogiška, jai aš turiu nb kodėl aš negaliu važinėti kur noriu su tuo transp? Nu krč supratot. :D

Pakalbėsiu su merais ir direktoriais dėl šios taisyklės.

 

Siulau istrinti ta nesamone, kad kai pasalina is wlisto susigrazinimui reikia pradirbti 2 algas automanuose.

JAU GERIAU PADARYKIT JOG UZ 1MEN NEAKTYVUMA FIRMOJE IR BANUS BUSIM PASALINti o ne taip kad isejai is darbo ir dabar pasalina is wlist ir susigrazinimui reikia pradirbt automanuose net 2 algas.

kam dirbt tas 2 algas automanuose, susigrazinimui wlist nors isejus is firmos vel busi pasalintas. taip zaisti? kazkokia nesamone, juk atsibostaa... ir nieks nenori dirbt tuose automanuose nebent naujokai (ir tai retas)

 

Nekrepkit  demesio ka cia parasiau atsizvelkit i pirmas dvi eilutes. aciu

  • Palikus darbą ir į jį negryžus per 2 mėnesius būsite išmetami iš white-list. jau ir taip pakeista.

  • 0

#22
givenselis

givenselis

    Dažnas dalyvis

  • Užblokuotas
  • 75 Pranešimai

imo would be more convenient jei misijas butu galima kelt ne tik 17-18h atranku dienom (plius kai ju nieks nesiruosia atrakint kol nepradedi spamint bet vstk neziuri nes afk), o 24/7. ne visi gali butent tuo laiku ikelti, kas priveda prie nesidomejimo misijomis. atlygis patenkinamas, vienas taskas - penki simtai litu. tik labiau skatint darbuotojus reik. deti labiau imanomas ir su autoklubu susijusias misijas, kad ir pravaziuoti ten tokia ir tokia kelione per tiek ir tiek laiko


  • 0

Our planet. On it everyone you love, everyone you know, everyone you ever heard of, every human being who ever was, lived out their lives. Every young couple in love, every mother and father, hopeful child, every saint and sinner in the history of our species lived there-on a mote of dust suspended in a sunbeam. How frequent their misunderstandings, how fervent their hatreds. Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. Like it or not, for the moment, the Earth is where we make our stand. There is perhaps no better demonstration of the folly of human conceits than a distant image of our tiny world. It underscores our responsibility to deal more kindly with one another, and to preserve and cherish the pale blue dot, the only home we have ever known.


#23
ᴍɪɢᴜᴇʟ

ᴍɪɢᴜᴇʟ

    🐐

  • Senbuvis
  • 1.408 Pranešimai

imo would be more convenient jei misijas butu galima kelt ne tik 17-18h atranku dienom (plius kai ju nieks nesiruosia atrakint kol nepradedi spamint bet vstk neziuri nes afk), o 24/7. ne visi gali butent tuo laiku ikelti, kas priveda prie nesidomejimo misijomis. atlygis patenkinamas, vienas taskas - penki simtai litu. tik labiau skatint darbuotojus reik. deti labiau imanomas ir su autoklubu susijusias misijas, kad ir pravaziuoti ten tokia ir tokia kelione per tiek ir tiek laiko


Bus tokių misijų ne kart apie tai galvojau, kantrybės.
  • 0

#24
Moonbaby

Moonbaby

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 17 Pranešimai
  • Gyv. vietaDanija
  • Darbas:Auto_Motomanas
  • VIP:Taip
  • XP:~23.500

Sveiki direktoriai ir visi kiti atsakingi asmenys.Paskutiniu metu pastebejau,kad musu Autoklube vyksta daug permainu,tikiuosi jos tik i gera.Taciau senos problemos nera uzmirstos problemos ir manau ateityje ju mes neisvengsim.Autoklube esu naujokas,bet uzteko to laiko, kad pamatyciau spragas, ir jomis pasidalinciau su esamais ir busimais direktoriais.

 

Visa tai nera  paimta is dangaus, o tik remiantis patirtimi (nors ir menka bet vistiek yra) kuria igyjau praleides su kolegomis darbe.

 

Didziausia problema manau yra ta,kad nesant direktoriams zaidime,mes negalime dalyvauti kelionese  ir taip kelti Autoklubo kofecienta, nes tikrai nevisi gali buti prisijunge tada kai yra visi direktoriai.Suprantama jog direktoriai taip pat zmones irgi turi realu gyvenima, vieniems mokslai, kitiems darbai .Ir nereik pamirst jog arteja vasaros atostogos.Taigi  pamastymui mintis tokia,ar neimanoma butu isrinkti viena atsakinga zmogu (gal ir kelis),  kurie galetu leisti keliones nesant Autoklubo direktoriams, ir galbut isvengtume priekaistu direktoriams, kad ju nera prisijungusiu ir panasiai.Galbut reiktu apriboti ta kelioniu skaiciu, kurias galetu rengti atsakingi asmenis,kad neprasidetu tokie piknaudziavimai kaip du kolegos visa nakti renka NB ir taip igauna pranasuma pries kitus, kurie neturi galimybes zaisti naktimis

 

Taisykles yra tam kad ju laikytis ir manau norint islaikyti drausme, ju reikia VISADOS ir visur laikytis.

 

Viena is taisykliu, kuria manau galima pakoreguoti butu tokia, kad prisijungus prie keliones privaloma atvykti per 2min, net tada kai yra perspejama, i/r  kad uztruksiu,tai turetu buti neilgiau nei dar papildomos dvi minutes.Nesulaukus kolegos per 4min kelione pradeti be jo,ir uz tai skirti ispejima (surinkus ne 2, o 4 ispejimus butu salinamas is darbo).

Atkreipiant demesi i kita problema,su kuria susiduriau,jog bet kokios keliones metu pas visus privalo buti 950-1000dl,nes esant didesniam kiekiui  kolegu vyksta sumaistis,ir ypac naujokai  kurie nesielgia drausmingai, nekarta yra teke trumpoje kelione laukti kol bus nuvaziuota iki fix ir paciam yra teke lankytis, neipusejus keliones del kolegu kaltes (nesant 950-1000dl duodamas ispejimas,surinkus ne 2, o 4 ismetamas is darbo).

 

Kita problema yra ta, kad kelioniu metu yra daznai vykdomi galbut, asmeniniai susirasinejimai, galbut vchat o kartais ir /r  tokiu atveju taipogi yra gaistamas laikas keliones metu, asmeniskai manau, kad zmogus gali atrasyti ir po keliones kurioj uztruks 10-15min (direktoriai yra issimtis) manau uz tokius dalykus taip pat reik duoti ispejimus  (ne 2, o 4).

 

Direktorius arba priziuretojas manau privalo testuoti katik i Autokluba priimtus asmenys,dalyvauti su jais kartu kelioneje, sedint ju transporto priemoneje.Ir tik po keliu kelioniu, taikyti visas esamas Autoklubo taisykles ir uz jas bausti ispejimais (ne 2, o 4).

 

Taip pat noriu atkreipti demesi del grieztesnio patekimo i motomanus, kadangi manau jog tai yra isskirtine privilegija vazineti motociklais, tai ir patekimas turetu buti siektiek ribojamas.Manau teisinga butu jog norint patekti i motomanus reikia:

1.Pradirbti nemaziau kaip dvi ar tris algas automanuose.

2.Priimti tik tuos kurie buvo aktyvus automanuose.

3.Ir tik esant atsilaisvinusiai vietai (noriu pabrezti tai, kad manau yra reikalinga issaugoti kiek imanoma vienoda kieki zmoniu, tiek Auto ir Motomanuose,turiu omenyje, kad skirti pavyzdziui 6 vietas motomanuose ,ir kol neatsilaisvins vietos tol automanai negaletu patekti.Sita pasiulyma noriu pritaikyti labiau mano paskutiniam punktui,kai kalbesiu apie EVENTA).

 

Zinau, jog labai svarbu yra tureti priziuretoja(nesant direktoriui), kai dalyvauja didesnis kiekis kolegu, kuris butu atsakingas uz tvarka,ispejimu skyrima ir pries kelione patikrinamas ”dl”, taipogi jis butu pirmasis kuris lenda i cp, ir tik po jo lenda visi kiti (o ilindus bet kuriam kitam ,tada lendi pats, kad nepraziopsotum cp, o per /r jau kasnors raso nelyskit arba kam ilindot ir prasideda priekaistai).

 

Noreciau atkreipti demesi i tai ,kad kai kur panaudojau ispejimu skaiciu ne 2, o 4, manau,  kad sitie pazeidimai yra dazni ir galbut nereiktu tik po 2-ju ispejimu mesti is darbo, o leisti galbut 4 kartus suklysti,tai turetu sekti pats priziuretojas arba direktorius.Norint uztikrinti taisykliu veiksminguma, reikia ne tik ju laikytis, bet ir grieztai, BEI saziningai duodant ispejimus.

 

Tikiu, kad galiu isgirsti, o ir isgirsiu tokiu pasakymu: “Jei viskas bus grieztai - nebus darbuotoju”.Vienas musu serverio Administratoriu yra sakes ir visiskai jam pritariu, jog svarbiausia KOKYBE, o ne KIEKYBE.

 

Yra drausmingu zmoniu, su kuriais nereikia net ir tartis kaip vaziuoti, o viskas ir taip aisku, laikantis tvarkos, distanciju vienas nuo kito.

 

Ir zinau jog visi norim drausmingu,smagiu, o svarbiausia daznu kelioniu J

 

Jai negalim ismesti is zaidimo NB, tai tada reikia sukurti aplinka tokia, kad butu lengviau juos surinkti ir itikti direktoriams del minuciu ir NB santykio.

 

Turiu daug minciu ir noreciau pasidalinti jomis su direktoriais, noriu isgirsti ju nuomone su pagristais atsakymais, pamastymais, o ne tik matytu tokius atsakymus kaip : Nesamone,pieva,slamstas ir panasiai.

 

PASKUTINIS PUNKTAS                            Eventas (kolkas tik Autoklubui)

 

Nezinau ar jaunimas yra girdejas apie Masinu orientacines varzybas, tai manau butu visai nebloga ideja musu Autoklubui.

 

Kam reikalingas vienodas (arba panasus) skaicius zmoniu auto ir motomanuose,todel kad situose varzybose butu dvi kategorijos auto ir moto.

 

Viskas prasidetu pvz taip: pirmadieni-antradieni is abieju kategoriju butu renkama atskira auto/moto ”stafke” (nes dalyvavimas varzybose butu bendras,bet nugaletojai  butu skirtingu klasiu).

 

Manau norint pradeti varzybas kaip minimum reikia tureti 3 ar 4 dalyvius (vienoje klaseje).

 

Pinigai inesti prizu fondui,jame ir lieka ,nesvarbu kas iki lenktyniu nutiko su dalyviu ar tai banas ar tai ismestas ir darbo,ar del asmeniniu priezasciu negalintis dalyvauti Evente.

 

Prizine vieta butu tik pirma (esant didesniam dalyviu kiekiui kategorijoje galima butu padaryti ir pirmas dvi prizines vietas).

 

Pinigus surinktu tam labiausiai tinkamas direktorius ar kitas atsakingas darbuotojas(priziuretojas).

 

Eventui pradeti reiktu bent 3-ju atsakingu asmenu ( direktoriai/priziuretojai ).

 

Kaip pavyzdis butu toks:

 

 

Visi startuoja is tos pacios SAUGIOS ZONOS!

 

Pries duodant starta, reikia paskelbti pirmus tris punktus,tai negali buti labai tikslus nurodymas, bet taip pat negali buti kaip pvz: LS miestas, kurio teritorija yra didelio masto, tai turetu buti kazkas panasaus i LS oro uostas (manau jis nera didelis) .

 

Visi lekia iki pirmo punkto (punkto vieta pasirenka patys rengejai, nes po pirmo punkto jam teks jau vaziuoti i ketvirta ir uzsiimti vieta laukiant dalyviu) .Prisistacius i pirmaji punkta dalyvis privalo parasyti savo ID nr (taip atsakingas asmuo uzregistruoja ji) tada fiksuojama jo vieta, o dalyvis lekia prie sekancio punkto,kuris tikrai neturetu buti tame paciame mieste ar netgi rajone.Pirmajam isvaziavus is antrojo punkto yra paskelbiami kiti trys (jai tai bus tik 6punktai) punktai.Ir taip laimi tas kuris pasiekia finisha/paskutini punkta su visais iskaitytais punktais.Tiek  Automanai varzosi tarpusavyje tiek ir motomanai varzosi tarpusavyje.

 

Taisykles manau  galima koreguoti, bet kolkas mano  ideja tokia...Ar keliones metu uzsidege masina,ar tave sustabde pd ar tai nuzude,tai yra lenktyniu dalis ir tau spresti kaip i jas grizti,net jai manau gavus crash, prisijungus galima testi,tik aisku sansu jau nelabai liktu (tik reiktu naujo id).

 

Uzsidege masina?kviesk gaisrine..Baigesi kuras?kviesk mechanika...Reik naujos masinos?kviesk taxi ir grizk i lenktynes.

Visa tai uztruktu apie 30-60min, bet vis kazkas idomiau ir naujo (as taip manau).

 

O ir prizinis fondas manau daug kam galetu atstoti puse uzdirbamos algos(I prizini fonda butu galima ne tik stafke rinkti bet taip pat kiekvienas zaidejas savo noru idejas I ji pinigu).

Butu galima rengti ta diena kai nebuna,atranku,sandeliu ar svarbiu ivykiu.

 

Siam kartui tiek,o gal ir visam, jai kas supyks del sitiek isreikstos nuomones J

 

 

 

 

 


  • 3

#25
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

Sveiki direktoriai ir visi kiti atsakingi asmenys.Paskutiniu metu pastebejau,kad musu Autoklube vyksta daug permainu,tikiuosi jos tik i gera.Taciau senos problemos nera uzmirstos problemos ir manau ateityje ju mes neisvengsim.Autoklube esu naujokas,bet uzteko to laiko, kad pamatyciau spragas, ir jomis pasidalinciau su esamais ir busimais direktoriais.

 

Visa tai nera  paimta is dangaus, o tik remiantis patirtimi (nors ir menka bet vistiek yra) kuria igyjau praleides su kolegomis darbe.

 

Didziausia problema manau yra ta,kad nesant direktoriams zaidime,mes negalime dalyvauti kelionese  ir taip kelti Autoklubo kofecienta, nes tikrai nevisi gali buti prisijunge tada kai yra visi direktoriai.Suprantama jog direktoriai taip pat zmones irgi turi realu gyvenima, vieniems mokslai, kitiems darbai .Ir nereik pamirst jog arteja vasaros atostogos.Taigi  pamastymui mintis tokia,ar neimanoma butu isrinkti viena atsakinga zmogu (gal ir kelis),  kurie galetu leisti keliones nesant Autoklubo direktoriams, ir galbut isvengtume priekaistu direktoriams, kad ju nera prisijungusiu ir panasiai.Galbut reiktu apriboti ta kelioniu skaiciu, kurias galetu rengti atsakingi asmenis,kad neprasidetu tokie piknaudziavimai kaip du kolegos visa nakti renka NB ir taip igauna pranasuma pries kitus, kurie neturi galimybes zaisti naktimis

 

Taisykles yra tam kad ju laikytis ir manau norint islaikyti drausme, ju reikia VISADOS ir visur laikytis.

 

Viena is taisykliu, kuria manau galima pakoreguoti butu tokia, kad prisijungus prie keliones privaloma atvykti per 2min, net tada kai yra perspejama, i/r  kad uztruksiu,tai turetu buti neilgiau nei dar papildomos dvi minutes.Nesulaukus kolegos per 4min kelione pradeti be jo,ir uz tai skirti ispejima (surinkus ne 2, o 4 ispejimus butu salinamas is darbo).

Atkreipiant demesi i kita problema,su kuria susiduriau,jog bet kokios keliones metu pas visus privalo buti 950-1000dl,nes esant didesniam kiekiui  kolegu vyksta sumaistis,ir ypac naujokai  kurie nesielgia drausmingai, nekarta yra teke trumpoje kelione laukti kol bus nuvaziuota iki fix ir paciam yra teke lankytis, neipusejus keliones del kolegu kaltes (nesant 950-1000dl duodamas ispejimas,surinkus ne 2, o 4 ismetamas is darbo).

 

Kita problema yra ta, kad kelioniu metu yra daznai vykdomi galbut, asmeniniai susirasinejimai, galbut vchat o kartais ir /r  tokiu atveju taipogi yra gaistamas laikas keliones metu, asmeniskai manau, kad zmogus gali atrasyti ir po keliones kurioj uztruks 10-15min (direktoriai yra issimtis) manau uz tokius dalykus taip pat reik duoti ispejimus  (ne 2, o 4).

 

Direktorius arba priziuretojas manau privalo testuoti katik i Autokluba priimtus asmenys,dalyvauti su jais kartu kelioneje, sedint ju transporto priemoneje.Ir tik po keliu kelioniu, taikyti visas esamas Autoklubo taisykles ir uz jas bausti ispejimais (ne 2, o 4).

 

Taip pat noriu atkreipti demesi del grieztesnio patekimo i motomanus, kadangi manau jog tai yra isskirtine privilegija vazineti motociklais, tai ir patekimas turetu buti siektiek ribojamas.Manau teisinga butu jog norint patekti i motomanus reikia:

1.Pradirbti nemaziau kaip dvi ar tris algas automanuose.

2.Priimti tik tuos kurie buvo aktyvus automanuose.

3.Ir tik esant atsilaisvinusiai vietai (noriu pabrezti tai, kad manau yra reikalinga issaugoti kiek imanoma vienoda kieki zmoniu, tiek Auto ir Motomanuose,turiu omenyje, kad skirti pavyzdziui 6 vietas motomanuose ,ir kol neatsilaisvins vietos tol automanai negaletu patekti.Sita pasiulyma noriu pritaikyti labiau mano paskutiniam punktui,kai kalbesiu apie EVENTA).

 

Zinau, jog labai svarbu yra tureti priziuretoja(nesant direktoriui), kai dalyvauja didesnis kiekis kolegu, kuris butu atsakingas uz tvarka,ispejimu skyrima ir pries kelione patikrinamas ”dl”, taipogi jis butu pirmasis kuris lenda i cp, ir tik po jo lenda visi kiti (o ilindus bet kuriam kitam ,tada lendi pats, kad nepraziopsotum cp, o per /r jau kasnors raso nelyskit arba kam ilindot ir prasideda priekaistai).

 

Noreciau atkreipti demesi i tai ,kad kai kur panaudojau ispejimu skaiciu ne 2, o 4, manau,  kad sitie pazeidimai yra dazni ir galbut nereiktu tik po 2-ju ispejimu mesti is darbo, o leisti galbut 4 kartus suklysti,tai turetu sekti pats priziuretojas arba direktorius.Norint uztikrinti taisykliu veiksminguma, reikia ne tik ju laikytis, bet ir grieztai, BEI saziningai duodant ispejimus.

 

Tikiu, kad galiu isgirsti, o ir isgirsiu tokiu pasakymu: “Jei viskas bus grieztai - nebus darbuotoju”.Vienas musu serverio Administratoriu yra sakes ir visiskai jam pritariu, jog svarbiausia KOKYBE, o ne KIEKYBE.

 

Yra drausmingu zmoniu, su kuriais nereikia net ir tartis kaip vaziuoti, o viskas ir taip aisku, laikantis tvarkos, distanciju vienas nuo kito.

 

Ir zinau jog visi norim drausmingu,smagiu, o svarbiausia daznu kelioniu J

 

Jai negalim ismesti is zaidimo NB, tai tada reikia sukurti aplinka tokia, kad butu lengviau juos surinkti ir itikti direktoriams del minuciu ir NB santykio.

 

Turiu daug minciu ir noreciau pasidalinti jomis su direktoriais, noriu isgirsti ju nuomone su pagristais atsakymais, pamastymais, o ne tik matytu tokius atsakymus kaip : Nesamone,pieva,slamstas ir panasiai.

 

PASKUTINIS PUNKTAS                            Eventas (kolkas tik Autoklubui)

 

Nezinau ar jaunimas yra girdejas apie Masinu orientacines varzybas, tai manau butu visai nebloga ideja musu Autoklubui.

 

Kam reikalingas vienodas (arba panasus) skaicius zmoniu auto ir motomanuose,todel kad situose varzybose butu dvi kategorijos auto ir moto.

 

Viskas prasidetu pvz taip: pirmadieni-antradieni is abieju kategoriju butu renkama atskira auto/moto ”stafke” (nes dalyvavimas varzybose butu bendras,bet nugaletojai  butu skirtingu klasiu).

 

Manau norint pradeti varzybas kaip minimum reikia tureti 3 ar 4 dalyvius (vienoje klaseje).

 

Pinigai inesti prizu fondui,jame ir lieka ,nesvarbu kas iki lenktyniu nutiko su dalyviu ar tai banas ar tai ismestas ir darbo,ar del asmeniniu priezasciu negalintis dalyvauti Evente.

 

Prizine vieta butu tik pirma (esant didesniam dalyviu kiekiui kategorijoje galima butu padaryti ir pirmas dvi prizines vietas).

 

Pinigus surinktu tam labiausiai tinkamas direktorius ar kitas atsakingas darbuotojas(priziuretojas).

 

Eventui pradeti reiktu bent 3-ju atsakingu asmenu ( direktoriai/priziuretojai ).

 

Kaip pavyzdis butu toks:

 

 

Visi startuoja is tos pacios SAUGIOS ZONOS!

 

Pries duodant starta, reikia paskelbti pirmus tris punktus,tai negali buti labai tikslus nurodymas, bet taip pat negali buti kaip pvz: LS miestas, kurio teritorija yra didelio masto, tai turetu buti kazkas panasaus i LS oro uostas (manau jis nera didelis) .

 

Visi lekia iki pirmo punkto (punkto vieta pasirenka patys rengejai, nes po pirmo punkto jam teks jau vaziuoti i ketvirta ir uzsiimti vieta laukiant dalyviu) .Prisistacius i pirmaji punkta dalyvis privalo parasyti savo ID nr (taip atsakingas asmuo uzregistruoja ji) tada fiksuojama jo vieta, o dalyvis lekia prie sekancio punkto,kuris tikrai neturetu buti tame paciame mieste ar netgi rajone.Pirmajam isvaziavus is antrojo punkto yra paskelbiami kiti trys (jai tai bus tik 6punktai) punktai.Ir taip laimi tas kuris pasiekia finisha/paskutini punkta su visais iskaitytais punktais.Tiek  Automanai varzosi tarpusavyje tiek ir motomanai varzosi tarpusavyje.

 

Taisykles manau  galima koreguoti, bet kolkas mano  ideja tokia...Ar keliones metu uzsidege masina,ar tave sustabde pd ar tai nuzude,tai yra lenktyniu dalis ir tau spresti kaip i jas grizti,net jai manau gavus crash, prisijungus galima testi,tik aisku sansu jau nelabai liktu (tik reiktu naujo id).

 

Uzsidege masina?kviesk gaisrine..Baigesi kuras?kviesk mechanika...Reik naujos masinos?kviesk taxi ir grizk i lenktynes.

Visa tai uztruktu apie 30-60min, bet vis kazkas idomiau ir naujo (as taip manau).

 

O ir prizinis fondas manau daug kam galetu atstoti puse uzdirbamos algos(I prizini fonda butu galima ne tik stafke rinkti bet taip pat kiekvienas zaidejas savo noru idejas I ji pinigu).

Butu galima rengti ta diena kai nebuna,atranku,sandeliu ar svarbiu ivykiu.

 

Siam kartui tiek,o gal ir visam, jai kas supyks del sitiek isreikstos nuomones J

labas, pagarba tau, kad nepatingejai parasyt ir issakyti savo nuomones ;), labai malonu girdeti tavo nuomone, o ypac kai esi naujokas.

 

del tavo ideju, tai as ju nenoriu kritikuoti, bet pasiulei gal ir truputi nesamones, kad susirinkt reik greiciau ir negalima chattint keliones metu ir panasiai. tprsm cia yra naujoku darbas, jie letesnio tempo, apskritai beveik kiekvienam naujokui reikia laiko apsiprasti. todel del tos taisykles, kuria cia siulai keisti tau tikrai pasakysiu ne. del chattinimo, ne taip jis ir daznai cia pasitaiko, dazniausiai mes (direktoriai) uztempiam keliones nes mes gaunam daugiau floodo ir panasiai. siaip tikrai aciu kad isreiskei i savo nuomone, o del tavo ideju dar pamastysiu, bet manau kad kolkas tikrai nieko nereikia keisti.

dar ka noreciau pasakyti tai del tos tavo idejos, kad reiktu daugiau algu pradirbt, kad galetum patekt i motomanus. vienareiksmiskai - ne. jau ir dabar darbas negauna pakankamai demesio ir niekas nenori dirbti, pagrinde tik naujokai arba tie kurie zaidzia tik del idomumo ar direktoriaus draugai ir panasiai eina dirbti. mano senose kadencijose budavo 2 algos ir budavo tikrai gerai, bet tada zaisdavo daugiau zaideju serveryje ir autoklubas gaudavo daugiau demesio, dabar taip nera. labai sunku surinkt zmoniu :D.


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#26
Moonbaby

Moonbaby

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 17 Pranešimai
  • Gyv. vietaDanija
  • Darbas:Auto_Motomanas
  • VIP:Taip
  • XP:~23.500

Sveiki Gerb.Direktoriai...Noriu atkreipti jusu demesi i tai ,kad kartais yra sunku kontroliuoti kelione kai yra ne vienas automanas,ypac kai keliones pradzioje jie neturi 950-1000dl.Dauguma naujoku nesugeba pasiekti pirmu CP nesudauze masinos (retai, bet kartais tai nutinka ir patyrusiems).Tada net ir trumpiausios keliones,nesibaige taip greit kaip turetu.Stapdymai ir laukimai prie cp ne tik prailgina keliones laika,bet ir kenkia nervu lastelems(kurios neatsistato),Nes kaip zinot masina turinti maziau nei 699dl praranda daly greicio.

 

Noreciau ,kad apsvarstytumete ivesti taisykle,kuri nurodytu jog kiekvienas AUTOMANAS privalo tureti 950-1000dl,pries BET KURIA kelione.Taip bent jau daugiau sansu bus ,patyrus pirmaja avarija nepazeisti masinos ir pasiekti ta kritine 699dl zala.

Beabejo issimti gali padaryti DIREKTORIUS ar tai PRIZIURETOJAS ir duoti leidima pradeti kelione ir su esama zala ir taip asmeniskai prisiimti atsakomybe

Taip pat priemus sita taisykle,manau jog ji turi buti privalomai uzduodama per antrankas ,kiekvienam i ja atejus.

 

Prasau pasitarti ir priimti protinga sprendima 

Su pagarba: Kelioniu priziuretojas 


  • 0

#27
🌴Vaidaz_Wingstonz🌴

🌴Vaidaz_Wingstonz🌴

    Worst feeling ever

  • Veteranas
  • 4.434 Pranešimai
  • Gyv. vietaMažeikiai
  • Darbas:Mechanikas
  • VIP:Turiu
  • ADMIN:Aišku kad. Turiu Verchas aš gi
  • XP:292000
  • Vaidaz_Wingstonz
  • Shaco420

Sveiki Gerb.Direktoriai...Noriu atkreipti jusu demesi i tai ,kad kartais yra sunku kontroliuoti kelione kai yra ne vienas automanas,ypac kai keliones pradzioje jie neturi 950-1000dl.Dauguma naujoku nesugeba pasiekti pirmu CP nesudauze masinos (retai, bet kartais tai nutinka ir patyrusiems).Tada net ir trumpiausios keliones,nesibaige taip greit kaip turetu.Stapdymai ir laukimai prie cp ne tik prailgina keliones laika,bet ir kenkia nervu lastelems(kurios neatsistato),Nes kaip zinot masina turinti maziau nei 699dl praranda daly greicio.
 
Noreciau ,kad apsvarstytumete ivesti taisykle,kuri nurodytu jog kiekvienas AUTOMANAS privalo tureti 950-1000dl,pries BET KURIA kelione.Taip bent jau daugiau sansu bus ,patyrus pirmaja avarija nepazeisti masinos ir pasiekti ta kritine 699dl zala.
Beabejo issimti gali padaryti DIREKTORIUS ar tai PRIZIURETOJAS ir duoti leidima pradeti kelione ir su esama zala ir taip asmeniskai prisiimti atsakomybe
Taip pat priemus sita taisykle,manau jog ji turi buti privalomai uzduodama per antrankas ,kiekvienam i ja atejus.
 
Prasau pasitarti ir priimti protinga sprendima 
Su pagarba: Kelioniu priziuretojas


Bus pasiūlyta į Skype ceta ir aptarsime su direktoriais ir merais
  • 0
Pretenduoju i administracijos posta nuomone gali isreiskti paspaudes CIA ir gausi rep

#28
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎

    Asas

  • Užblokuotas
  • 1.219 Pranešimai
  • Laimėjo konkursą:2x2
9. Draudžiama nusižengti serverio taisyklėms (cheat/bug, šmeižtas, nepagarba administracijai, dm prie svarbių pastatų, netinkamą /vchat). (1/1 + B List (Iki 6000xp įspėjama)

siulau isvis padaryt, kad blist duot tik gavus bana uz buginima ir cheat, o uz kokius 2/2 ar netinkamus vchatus tik 1/1 be blist, nes cia juokinga yra uz tokius menkniekius gaut

Šį pranešimą redagavo scar.: 05 birželio 2019 - 22:48

  • 0

#29
Brett Sobolev

Brett Sobolev

    10/10

  • Pasiūlymų asas
  • 2.791 Pranešimai

9. Draudžiama nusižengti serverio taisyklėms (cheat/bug, šmeižtas, nepagarba administracijai, dm prie svarbių pastatų, netinkamą /vchat). (1/1 + B List (Iki 6000xp įspėjama)

siulau isvis padaryt, kad blist duot tik gavus bana uz buginima ir cheat, o uz kokius 2/2 ar netinkamus vchatus tik 1/1 be blist, nes cia juokinga yra uz tokius menkniekius gaut

bus nutarta su merais / kolegom 


  • 0

sxufhb1.png]
pasiekimai:
baikeriu direktorius 1x


#30
𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

    Asas

  • Senbuvis
  • 1.098 Pranešimai
Sveiki, siūlau padaryti tokį kaip direktorių tvarkaraštį, kuriame patys direktoriai galėtų kiek įmanoma susitarti, kuris kada būtų aktyvus, nes labai dažna situacija serveryje, kad puse dienos nebūna nei vieno, ant vakaro visi 3 direktoriai. Žinoma, tai nereiškia, kad direktoriai turi būti on all day all night, visi mes turim asmeninį gyvenimą, bet Autoklubas tai darbas, kuriame direktorius yra gan svarbus ir pretendavimas į šį direktorių turi būti pagrįstas aktyvumu, tad mano nuomone, šis dalykas bent kiek pagelbėtų su autoklubo aktyvumu.
Arba kaip viršuj minėjo, išrinkti bent vieną žmogų, kuriam būtų skirtos kelionių jungimo (bent limituotos) pareigos.

Šį pranešimą redagavo Karinutte:>: 06 liepos 2019 - 17:15

  • 0

Paveiksliukas


#31
𝙔𝙚𝙪𝙣𝙖𝙨🐍

𝙔𝙚𝙪𝙣𝙖𝙨🐍

    .

  • Garbės moderatorius
  • 3.671 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Yeunas#0786
  • Darbas:Santechnikas
  • VIP:mhm
  • ADMIN:Yo
  • XP:150k
  • Steven_Yeun
  • Geriausias 2021 metų:Lenktynininkas

Sveiki, siūlau padaryti tokį kaip direktorių tvarkaraštį, kuriame patys direktoriai galėtų kiek įmanoma susitarti, kuris kada būtų aktyvus, nes labai dažna situacija serveryje, kad puse dienos nebūna nei vieno, ant vakaro visi 3 direktoriai. Žinoma, tai nereiškia, kad direktoriai turi būti on all day all night, visi mes turim asmeninį gyvenimą, bet Autoklubas tai darbas, kuriame direktorius yra gan svarbus ir pretendavimas į šį direktorių turi būti pagrįstas aktyvumu, tad mano nuomone, šis dalykas bent kiek pagelbėtų su autoklubo aktyvumu.
Arba kaip viršuj minėjo, išrinkti bent vieną žmogų, kuriam būtų skirtos kelionių jungimo (bent limituotos) pareigos.

Pasitarsime dėl šito su merais ir dabartiniais direktoriais


  • 0

Yeunn.png


#32
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

Sveiki, siūlau padaryti tokį kaip direktorių tvarkaraštį, kuriame patys direktoriai galėtų kiek įmanoma susitarti, kuris kada būtų aktyvus, nes labai dažna situacija serveryje, kad puse dienos nebūna nei vieno, ant vakaro visi 3 direktoriai. Žinoma, tai nereiškia, kad direktoriai turi būti on all day all night, visi mes turim asmeninį gyvenimą, bet Autoklubas tai darbas, kuriame direktorius yra gan svarbus ir pretendavimas į šį direktorių turi būti pagrįstas aktyvumu, tad mano nuomone, šis dalykas bent kiek pagelbėtų su autoklubo aktyvumu.
Arba kaip viršuj minėjo, išrinkti bent vieną žmogų, kuriam būtų skirtos kelionių jungimo (bent limituotos) pareigos.

kadangi turiu daug supratimo apie šį darbą, tai išsakysiu savo nuomonę ir aš: dėl to tvarkaraščio, tai pati pagalvok, ar logiškai sumąstei. negi kiekvieną savaitę direktorius tą pačia dieną visada bus laisvas? manau bus labai daug netikslumų ji sudarius, todėl sakau, kad verta palikti taip, kaip yra dabar. direktoriai gal kartais ir nebūna on, bet su tvarkaraščiais tu juos dar labiau išmuši iš vėžių ir jie ne visada gali tiksliai susiplanuoti laiką. kiekvienas turime asmeninį gyvenimą ir nemanau, kad kažkam sampas gali būti svarbiau už real draugus ir visa kita. taip suprantu, ir puikiai žinau tą jausmą, kai nėra direktorių. bet jau manau čia direktoriai turi patys spręsti - gal laikas atsistatydinti? dėl tvarkaraščių tai tikrai gerą idėją sugalvojai, bet parašiau priežastis, kodėl mano nuomone jis nebus toks naudingas. žodžiu tegul čia sprendžia direktoriai, jei jiems bus geriau tai žinoma tegul įveda šį pasiūlymą. geros dienos, tikiuos priimsit mano nuomonę.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#33
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎

    Asas

  • Užblokuotas
  • 1.219 Pranešimai
  • Laimėjo konkursą:2x2

kur dingo kelioniu priziuretojai? siulau sugrazint, nes su jais vien tik pliusai.

daugiau ispejimu, maziau skundu, tvarka nesant direktoriui (tiek kelioneje, tiek prisijungusiam) ir zodziu, maziau darbo dirikams

jei sugrazinsit veliau galeciau numest pasiulymu, kad butu varke jo siekt


Šį pranešimą redagavo Marius Listhrop: 07 liepos 2019 - 17:21

  • 0

#34
Ezra

Ezra

    AK#3

  • Elitas
  • 6.600 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959
  • Darbas:-
  • VIP:+
  • ADMIN:yee
  • XP:+300k
  • Geriausias 2021 metų:Meras
  • 2020 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2017 Metų Direktorius:K.T
  • Laimėjo konkursą:Derby

kur dingo kelioniu priziuretojai? siulau sugrazint, nes su jais vien tik pliusai.
daugiau ispejimu, maziau skundu, tvarka nesant direktoriui (tiek kelioneje, tiek prisijungusiam) ir zodziu, maziau darbo dirikams
jei sugrazinsit veliau galeciau numest pasiulymu, kad butu varke jo siekt

visom keturiom uz bet ponui Watson nepatinka nors nezino net pats kaip autoklubui tie priziuretojai padedavo va jo nuomone grozekites https://prnt.sc/obrmyf
  • 3

#35
L.Nos

L.Nos

    Autoklubo tėvas

  • Garbės moderatorius
  • 2.745 Pranešimai
  • Gyv. vietaAlytus
  • Darbas:Motomanas
  • VIP:Yra yra
  • XP:115.000
  • lukucis8

visom keturiom uz bet ponui Watson nepatinka nors nezino net pats kaip autoklubui tie priziuretojai padedavo va jo nuomone grozekites https://prnt.sc/obrmyf

va tame ir esme, kad nezino pats kaip autoklubui padedavo. toks jausmas kad direktorius jis, o ne jus :D


  • 1

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

If you do not believe in yourself, no one will do it for you - Kobe Bryant.


#36
Twizzy_Spray

Twizzy_Spray

    Pažengęs

  • Pažengęs
  • 136 Pranešimai

Sveiki visiem,

norėčiau pateikti gan neblogą pasiūlymą, kuris suaktyvintu žmonių aktyvumą kelionese, pakeltų šiek tiek kofą, naujokai lengviau susipažintu su serverio map'u.

 

 

Padaryti tokį mažą minį eventuką nuo algos iki algos:
 

Kiekviena miela algos diena - įmesti į forumą savo kelionės pradžią ir pabaigą. 

Darbuotojų eventas iš kelionių CP susidarytu maždaug taip:

1-19 CP - vienas taškas.

20-29 - du taškai

30-39 - trys taškai..

 

 Didžiausia kelionę padaręs darbuotojas - gauna ne 6 taškus, o 7.

 

Taškai būtų užskaitomi tik tada, kai padarai kelionės pradžia ( kai direktorius paskelbia ) ir pabaigą.

 

 

Tai būtų nebūtina daryti šias visas nuotraukas, bet gera proga užsidirbti tam tikrą pinigų sumą. ( ir tie visi taškai eina ne į darbuotojų skiltį, o į šitą mini darbuotojų konkursą.. ) 

 

 


  • 0

#37
𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

    Asas

  • Senbuvis
  • 1.098 Pranešimai

Sveiki visiem,

norėčiau pateikti gan neblogą pasiūlymą, kuris suaktyvintu žmonių aktyvumą kelionese, pakeltų šiek tiek kofą, naujokai lengviau susipažintu su serverio map'u.

 

 

Padaryti tokį mažą minį eventuką nuo algos iki algos:
 

Kiekviena miela algos diena - įmesti į forumą savo kelionės pradžią ir pabaigą. 

Darbuotojų eventas iš kelionių CP susidarytu maždaug taip:

1-19 CP - vienas taškas.

20-29 - du taškai

30-39 - trys taškai..

 

 Didžiausia kelionę padaręs darbuotojas - gauna ne 6 taškus, o 7.

 

Taškai būtų užskaitomi tik tada, kai padarai kelionės pradžia ( kai direktorius paskelbia ) ir pabaigą.

 

 

Tai būtų nebūtina daryti šias visas nuotraukas, bet gera proga užsidirbti tam tikrą pinigų sumą. ( ir tie visi taškai eina ne į darbuotojų skiltį, o į šitą mini darbuotojų konkursą.. ) 

Būtent tokia veikla buvo sukurta, tačiau žaidėjų iniciatyvos nebuvo didelės dalyvauti, tad ta tema paslėpta buvo.


  • 0

Paveiksliukas


#38
Twizzy_Spray

Twizzy_Spray

    Pažengęs

  • Pažengęs
  • 136 Pranešimai

Būtent tokia veikla buvo sukurta, tačiau žaidėjų iniciatyvos nebuvo didelės dalyvauti, tad ta tema paslėpta buvo.

A, tai manau reiktų prikelti. Ir pvz padaryti šiek diek didesnį prizą, o ne 5k. Pvz, aš asmeniškai pasiruošęs sumokėti pirmajai vietai iki 20k. Bet skaičiu kiekis turi būti bent kokių 40 taškų. 


  • 1

#39
𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

𝓴𝓪𝓻𝓲𝓷𝓾𝓽𝓽𝓮

    Asas

  • Senbuvis
  • 1.098 Pranešimai

A, tai manau reiktų prikelti. Ir pvz padaryti šiek diek didesnį prizą, o ne 5k. Pvz, aš asmeniškai pasiruošęs sumokėti pirmajai vietai iki 20k. Bet skaičiu kiekis turi būti bent kokių 40 taškų.


Buvo atlygis 20k, tačiau žaidėjų dalyvaudavo 1, kartais 2. Nemanau, kad verta prikelt, nes nera tokio didelio susidomejimo is žaidėjų, nebent is pradžių tik.
  • 0

Paveiksliukas


#40
Twizzy_Spray

Twizzy_Spray

    Pažengęs

  • Pažengęs
  • 136 Pranešimai

Buvo atlygis 20k, tačiau žaidėjų dalyvaudavo 1, kartais 2. Nemanau, kad verta prikelt, nes nera tokio didelio susidomejimo is žaidėjų, nebent is pradžių tik.

dabartinėje situacijoje yra apie 15 žmonių ir dauguma net naujokų renkasi į kelionės. 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)