Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Dažniausiai užduodami klausimai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

*
Populiarus

OoO1FfD.gif

 

 

 

 

Sveikas (-a), šioje temoje rasi atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus, direktoriaus patarimus, kurie padės tapti tikru skelbėju!

 

Viskas prasideda nuo atrankos - apsilankai forume, persiskaitai ir įsimeni taisykles. Kai tai padarai, tuomet jau gali būti tikras, jog pereisi atranką ir galėsi įsidarbinti į mūsų kolektyvą. Manau, jog klausimų "Ką šiame darbe reikia daryti" nėra - skelbėjai pagal užsakymus turi skelbti skelbimus klientams.

 

Išsamiau apie patekimą į skelbėjų firmą. Tiek atrankų, tiek ne atrankų dienomis direktoriai gauna žinutes "Galiu į darbą?", "Ar bus atranka?", "Gali priimti į darbą?". Jums visiems tereikia žinoti, jog į skelbėjus galima pakliūti tik atrankų dienomis (trečiadieniais bei šeštadieniais) 19 - 20 valandomis. Būna atvejų, kad firmoje trūksta darbuotojų, tad direktoriai surengia mini atranką, kurios metu priima keletą žmonių į darbą. Mini atranka gali būti rengiama bet kurią dieną, jei direktoriai mato, kad trūksta darbuotojų ir/ar yra žaidėjų, kurie norėtų mini atrankos. Algos išmokamos trečiadieniais ir šeštadieniais 17 valandą (jei direktorių nėra, patartina rašyti prisijungusiam merui, jog šis išmokėtų algas firmai).

Norint sėkmingai patekti į darbą, tereikia išmokti kainoraštį bei firmos taisykles, kurios tikrai nėra sunkios. Taipogi, patarimas - gavus pakvietimą į skelbėjus, patartina pasidaryti nuotrauką (F8) ir jei pasitaikytų bėdų, dėl kurių negalėjote įsidarbinti, galėsite direktoriaus paprašyti leidimo užpildę pakvietimo šabloną.

 

"Tobulumui ribų nėra". Įsidarbinus į firmą gali siekti garbės darbuotojo posto, o gavus jį turi didesnį šansą tapti skelbėjų firmos direktoriumi. Tačiau tam reikėtų pildyti anketą į direktorius. Norint siekti aukštumų, reikia būti pavyzdingu darbuotoju. Kaip tokiu tapti? Visų pirma, tai jūsų skelbimai turėtų būti be klaidų (su skyrybos ženklais bei be rašybos klaidų). Visų antra, turite laikytis tiek firmos, tiek serverio taisyklių. Yra dar šiokios tokios sąlygos, jeigu norima tapti garbės darbuotoju, tačiau jas išvysite šioje temoje.

 

Klientas prašo nuleisti skelbimo kainą? Turite nepasiduoti ir įrodyti, jog esate pavyzdingas darbuotojas, kuris tvirtai laikosi savo firmos taisyklių. Nuleisti kitiems žmonėms skelbimų kainas yra draudžiama, nebent tas žmogus priklauso garbės darbuotojų kolektyvui. Skelbėjas privalo įsiminti kiekvieną garbės darbuotoją, kadangi net jam nedirbant firmoje, jūs privalote garbės darbuotojui paskelbti skelbimą už savikainą (mėlynas 500$, rožinis 1000$). Neapsigaukite! Yra ir tokių žmonių, kurie gali pasinaudoti jūsų naivumu ir jus išduoti, t.y. įkelti papeikimą už tai, jog nesilaikote firmos taisyklių ir skelbimus pardavinėjate pigiau.

 

Trūksta darbo. Ką daryti? Patartina būti tose vietose, kur daugiausia žmonių - HP (ligoninė), taisyklos, pokeris, gaujų bazės. Variantas, jog tikrai bus kažką perkančių / parduodančių, tad jiems galėsite pasiūlyti savo paslaugas. 

 

Už ką skiriamos premijos? Skelbėjuose duodamos premijos kas aktyviausiai vykdė misijas, o ne kas daugiausiai turės minučių.

 

Skelbimų sutrumpinimai. Kadangi sutrumpinimais kalbėti yra greičiau, juos naudoja ir skelbėjai. Pagrindinės skelbimų spalvos - M (mėlynas skelbimas), R (rožinis skelbimas).

 

Kokios yra naudingiausios skelbėjo savybės? Dvi pagrindinės - mokėjimas rišliai dėlioti sakinius ir rašyti be klaidų. Apsieinant be šių, reikia būti draugišku bei paslaugiu, kad jumis žavėtųsi klientai. Pliusas tas, kad yra daug šansų susirasti nuolatinį klientą, kuris skelbimus užsisakys ne pas bet ką, bet būtent pas jus.

 

Noriu, kad mane išmestų iš darbo su alga. Ką daryti? Direktoriai neprivalo jūsų išmesti, tačiau retas atvejis, kada jūsų neišklauso. Pagrindinė priežastis, dėl kurios direktoriai nenori jūsų išmesti - surinktas per didelis minučių kiekis. Darykite išvadas.

 

Kaip sužinoti, koks yra koeficientas? Kiekvienos algos koeficientus galite sužinoti koeficientų suvestinių temoje. Jei norite sužinoti dabartinį koeficientą, prašykite pas direktorius, jog jie jį pažiūrėtų. Atsiminkite, kad jie to daryti neprivalo.

 

Kaip atpažinti skelbėją? Skelbėjai, kaip ir kiekvienas legalus darbas, turi savo uniformas. Vyrų - 126id, moterų - 263id. Direktoriai taip pat turi uniformas, tačiau jos nėra būtinos - 3id. Skelbėjai gali dirbti tiek su darbiniu transportu (Washington), tiek su nuosava mašina.

 

Kodėl negalima pardavinėti skelbimų pigiau nei nurodyta kainoraštyje? Žinoma, visi serverio žaidėjai norėtų, kad jiems būtų nuleistos skelbimų kainos, bet, deja, taip negalima. Kodėl? Todėl, kad darbe nebūtų konkurencijos, darbuotojai būtų lygūs. Jeigu pirkėjas neras, kas parduos skelbimų pigiau, jam nebus kito pasirinkimo kaip tik pirkti iš jūsų - už nei centu nenužemintą kainą. Pagalvokite ir apie save, juk ir Jūs norite užsidirbti, tad kokia nauda pardavinėti skelbimus savikaina? Mažinkime konkurenciją darbe kartu!

 

Darbinis transportas - baltos spalvos Washington automobilis.

 Keisti darbinio automobilio spalvą yra draudžiama. Nebent direktorius Jums suteikia leidimą arba esate garbės darbuotojas.

 

00rNDAc.png

 

Darbinės uniformos - 126id ir 263id. Vairuojant darbinį transportą uniformas dėvėti privaloma.

 

    2ishl7Y.png   hsZNG6e.png

 

Direktoriaus uniforma - 3id. Šią uniformą gali dėvėti tik direktoriai (neprivaloma).

 

CSiBOL8.png

 

 

 

|| Pirkti, keisti ar parduoti - leisk skelbėjams tu žinoti! || 

 

 


Šį pranešimą redagavo ʎllǝʞ: 02 balandžio 2023 - 19:41
pridėtas šūkis

  • 5

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)